Asker Eşleri

Günaydın hanımlar keyifli bir hafta diliyorum bugün kızımın doğum günü ama yanımızda değil ya artık geldiği zaman kutlaa yapacağız finalleri devam ediyor ayın 20.de kısmetse burada olacak işte

günaydın handancığım , kızının doğum günü kutlu olsun. artık gelince kutlamanızı yaparsınız
benim kızında doğum günü 7 ocak . aynı burçtan galiba ikiside .

slm ablacım döndüm evet evimdeyim kızımda iyi çok şükür...senin de kızının doğum gününymüş tebrik ederim saglıklı nice yıllara inşallah ....
günaydın herkese kıslar....

günaydın handancığım , kızının doğum günü kutlu olsun. artık gelince kutlamanızı yaparsınız
benim kızında doğum günü 7 ocak . aynı burçtan galiba ikiside .

Merhaba nilgüncüm çok teşekkürederim canım evet gelince kutlama yapacağız artık onunda şansına finallere denk geldi kızınında doğum günü kutlu olsun bu arada oğlak burcu oluyorlar

slm ablacım döndüm evet evimdeyim kızımda iyi çok şükür...senin de kızının doğum gününymüş tebrik ederim saglıklı nice yıllara inşallah ....
günaydın herkese kıslar....

Çok şükürdöndün sende topiğin boş kaldı anacım şikayet edeyim hemen sağol bitanem teşekkürler 22 yaş oldu artık darısı kızının başına geç kız olacak oda annesi

ablacım ben ngeldim topik boş kalmaz artık en azından senle ben slm veririz....aaahhh amin ablacım o günleri görmek çok güzel olmalı üyüsün genç kız olsun isatiyorum bir an önce
günaydın kızlar herkeseee

Günaydın dilercimmm görürsün o günleri merak etme yıllar su gibi akıp geçiyor iştee bir bakmışsın kızında kocaman olmuş bile

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Güzel güneşli bi Malatyadan selam sevgiler hepinize.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Lacey sorucam hep unutuyorum.Yılbaşını nerdekş dağ evinde geçirdiniz canım merak ettim.sakıncası yoksa söylermisin.Özeldende yazabilirsin canım.
Handan abla kızının doğum günü kutlu olsun.onlar ne kadar büyüselerde bizim gözümüzde hep küçükler değilmi?

merhaba harmoniciğim, artık uğramıyorsun, yalnız bırakmayalım topiğimizi
yılbaşında çamlıbel mevkiinde eşimin kuzeninin yaptırdığı dağ evindeydik. hava buz gibiydi ama biz içerde şönine keyfi yaptık

Günaydınnn harmonicimm bugün burasıda güneşli hava da güzel gidiyor bir kaç gündür kış mevsimi değil sanki birde kar yağsa süper olacak yaa .
Çok teşekkürler canımcım evet öyle ne kafar büyüselerde gözümüzde hala çocuk onlar

Günaydın nilgüncümmm şöle şömünenin önüne uzanacan içecen şarabını ohhhh beeee keyfine diyecek yok yani en iyisini yaptınız valla hemde temiz hava mis gibi

günaydın kızlar herkese mucuxxx

Günaydın dilercimmm benden de mucklarrrrrrr

günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum. aynen öyle handancığım. orada bilumum ateş yakma tesisatı var( mangal, şömine, soba, fırın tarzı birşey.) kuzenin eşi karadenizli. inanılmaz neşeli ve eğlencelidir. gece boyu horon teptik sormayı unuttum sizin geceniz nasıl geçti. memnun kaldın mı?

Karadenizliler öyle valla ne güzel bak eğlenmişsiniz bizimde masada 11 kişi vardı tanımıyorsun birde kimseyi gürültü ne konuştuğun duyulmuyor bile ama en güzeli kendi arkadaşlarınla gitmek masada yabancı olunca olmuyor ama yinede güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…