Merhabaaaaa beni hatırlayan varmııı
Merhabaaaaa beni hatırlayan varmııı
selam hanımlar nasılsınız,eşim geldi o sebepten giremedim
günaydın , sağlık ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum
handancığım, ebru ile msn de karşılaşmıyor musunuz? büyük ihtimalle evine dönmüştür. o da yazmıyor artık. birde dikkat ediyorum arkadaşlar kk giriş yaptıkları halde buraya uğramıyorlar artık
Günaydınnn canım sanada güzel bir hafta diliyorummm ebruyla karşılammadık hiç msn de dönmüş olsaydı gelirdi buraya mutlaka mesaj atayım bugüm msn den ebuşa ..
Bende görüyorummm farkındayımmm bunun böyle devam ederse ben yokum artık :26:
handancığım , malesef durum onu gösteriyor.sen yazmayacaksan bende yokum
ooooo tam kadro devam canlarım benım yaa çok özledim vallahi sizi birsürü şey oldu hiç vakit bulamadım giremedimüyeliğimde dondurulmus bide uzun süre girmediğim için onu aktif ettim felan bi uğrayayım dedimmm artık sıkça girerim öpüldünüz hepiniz
kreşe gidiyor ablacım..5 yaşında seneye anaokuluna gidicek...
Selammm canım ne haberrrrnasılsınnnn
Selam dilercimmmkuzu anaokuluna gidiyordu demiii
oooo şeker hg ben hatırladım bakalım sen hatırlayacan mı nasılsın cnm...Merhabaaaaa beni hatırlayan varmııı
selam hanımlar nasılsınız,eşim geldi o sebepten giremedim
kreşe gidiyor ablacım..5 yaşında seneye anaokuluna gidicek...
oooo şeker hg ben hatırladım bakalım sen hatırlayacan mı nasılsın cnm...
sana izin balım kocişin gidene kadar ugrama...
günaydın kızlar herkeseeee
Günaydın kızlarrrrr mutlu sabahlarrrr hepinizeeee
Selammm nilgüncümmmm ne haber nasılsınnn
merhaba..ben de asker eşiyim..
eşimle aylarca ayrı kaldık ve malesef yine ayrılcaz..üstelik 2buçuk aylık bebeğimiz var..
evimizi depoya koymuştuk...bebişimle ya annemlerde ya da kayınvalidemlerde kalıcaz mecbur((
çok üzülüyorum içim daralıyo.....
hoşgeldin canım. eşin doğuda mı görevli. aramızda eşi ile görev sebebi ile ayrı arkadaşlarımız var. durumunuz gerçekten zor. elmas arkadaşımız bu sene kavuştu eşine şimdi İstanbuldalar. istediğin zaman gelip yazabilirsin canım. hepimiz aynı anda burada olamıyoruz malesef. okuyunca mutlaka cevap yazarız . benim eşim Ankara da görev yapıyor.havacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?