Asker Eşleri

günaydın , sağlık ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum
handancığım, ebru ile msn de karşılaşmıyor musunuz? büyük ihtimalle evine dönmüştür. o da yazmıyor artık. birde dikkat ediyorum arkadaşlar kk giriş yaptıkları halde buraya uğramıyorlar artık

Günaydınnn canım sanada güzel bir hafta diliyorummm ebruyla karşılammadık hiç msn de dönmüş olsaydı gelirdi buraya mutlaka mesaj atayım bugüm msn den ebuşa ..
Bende görüyorummm farkındayımmm bunun böyle devam ederse ben yokum artık :26:

handancığım , malesef durum onu gösteriyor.sen yazmayacaksan bende yokum

ooooo tam kadro devam canlarım benım yaa çok özledim vallahi sizi birsürü şey oldu hiç vakit bulamadım giremedim üyeliğimde dondurulmus bide uzun süre girmediğim için onu aktif ettim felan bi uğrayayım dedimmm artık sıkça girerim öpüldünüz hepiniz

handancığım , malesef durum onu gösteriyor.sen yazmayacaksan bende yokum

Günaydın canımmm durum vahimm kızacam artık kızlara neden gelmiyorsunuz diyeeee umarımmm bir açıklama yaparlar diyede bekliyorummm

Ya ne demessin tam kadroyuz iyice azaldı arttık burası çokkkkkk kızıyorum hepsine kkimse kalmadı be zeynocum sen neler yapıyon annen filan nasıl iyimi sen nerdesin şimdi edirnedeydin demiii bak sakın uğramamazlık yapayım deme

Selammm canım ne haberrrr nasılsınnnn

Selam dilercimmm kuzu anaokuluna gidiyordu demiii
kreşe gidiyor ablacım..5 yaşında seneye anaokuluna gidicek...
Merhabaaaaa beni hatırlayan varmııı
oooo şeker hg ben hatırladım bakalım sen hatırlayacan mı nasılsın cnm...
selam hanımlar nasılsınız,eşim geldi o sebepten giremedim

sana izin balım kocişin gidene kadar ugrama...
günaydın kızlar herkeseeee

Günaydın dilercimmm artık büyümüş annesi kocaman kız olmuş artıkkkk

merhaba..ben de asker eşiyim..
eşimle aylarca ayrı kaldık ve malesef yine ayrılcaz..üstelik 2buçuk aylık bebeğimiz var..
evimizi depoya koymuştuk...bebişimle ya annemlerde ya da kayınvalidemlerde kalıcaz mecbur((
çok üzülüyorum içim daralıyo.....

belki biraz dertleşiiriz diye gelmiştim ama sanırım kimseler uğramıyor buraya (
görüşmek üzere..yine gelirim....

hoşgeldin canım. eşin doğuda mı görevli. aramızda eşi ile görev sebebi ile ayrı arkadaşlarımız var. durumunuz gerçekten zor. elmas arkadaşımız bu sene kavuştu eşine şimdi İstanbuldalar. istediğin zaman gelip yazabilirsin canım. hepimiz aynı anda burada olamıyoruz malesef. okuyunca mutlaka cevap yazarız . benim eşim Ankara da görev yapıyor.havacı

memnun oldum..biz de ankaradan geldik, çağlayan lojmanlarından(
evet kars sarıkamış güya ama işte farklı yerlere gidiyorlar..yazın çıktı tayin hemen bingöle gitti...kasımdan beri sarıkamışta, martta yeniden gideceklermiş bi yerlere...
şu an orduevinde kalıyoruz 10 gün sonra falan antalyaya eşimin ailesigile gidcez, artık bakıcam duruma göre ya orda kalıcam ya da malatyaya ailemin yanına gidcem bebeğimle
off çok zor yaa oğlum babası yanında olmadan büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…