Asker Eşleri

ben de 6 aylık asker eşiyim kızlar başlığı görünce çok sevindim dertleşmeye ihtiyacım var.
biz de eşimle görev nedeniyle ayrıyız. ama bizimki daha bi zor benim mesleğim yüzünden, ankarada merkez kadroda görev yapmak zorudnayım ben, kariyer uzmanıyım, başka yerde çalışma imkanım yok yeterlilik alana kadar geçici görevlendirme imkanım da yok, iş değiştirmeye çalışıorum sürekli taşrada uzmanlık kazanıyım diye ama olmuyo, mülakatlardan eleniyorum hep işim var diye. eşim ankarada deil malesef, 2 saat mesafe var aramızda, eş durumundan tayin istedik ancak 2 saat mesafeli başka bi ile verdiler. 2012de eşime şark görevi gelecek kesin. şu anda sadece haftasonları ya da ankarada görevli olduğu zmnlarda eve gelebiliyo ama doğuya gidince 1 sene falan ayrı kalıcaz kesin. çok sıkıntılı bi durum malesef. tanıştığımız günden beri bilioduk biz aslında böyle sıkıntı olacağını çünkü ben iyi bi üniversitede okuodum onunla tayin olmamın zor olacağı belliydi. ama aşk işte bekliorum sürekli allah kolaylık versin hepimize

Son düzenleme:

Merhaba hoş geldinizzzzz ayrı kalmak zor tabi birde bebek olunca dahada zor olur kendi annenizde kalın derim bence en ssağlıklısı buuu olur

iyiyim handancığım, şu an okuldayım tenefüs arasında yazıyorum. il çi eş durumu tayin istedim .yarın sonuç belli olacak. tayinim çıkarsa ara karnede ev ve semt değiştireceğim. onun heyecanı var

Hadi bakalım kolay gelsin sanada ev taşımakta zor olur şimdi yaaa

Newrde kalıyorsunuz şu anda bence gidin kendi ailenizin yanına kafanız daha dinç olur arada da öbür tarafada gidip ziyaret edebilirsinizzzz bu meslek maalesef böyle işteeee

konu ile bir alakam yok ama merak edip okudum allah yardımcınız olsun rabbim herkesi korusun

Amin saol bu mesleğin zorluğuda bu işte

Şark görevi gelince ailelerin gidebildiği yerler var tabi ama sizin meslek sorun oluyor demekki şöyle torpil filan olsa aslında iyi olur da yokmu tanıdığınız falan yardımcı olabilecek

durum gerçekten çok zor canım. malesef eşlerimizin meslekleri bunu gerektiriyor. eşinin görev yeri belli olsaydı en azından yanında olurdun.beklemekten başka elden bir şey gelmiyor malesef. izni oldukça yanınıza gelir artık. sağlık olsunda günler çabuk geçiyor. bir bakmışsın ki bitmiş herşey. bir arkadaş daha vardı. o da eşini, kayınvalidesinin yanında bekliyorducanını sıkma canım ne zaman istersen dertlerini paylaşırız

hoşgeldin aramıza,dilerim tayin işini halledip eşinle beraber olursunuz. bizde Ankara dayız. eşimin emekliliğine 2 yıl kaldı nihayet. çok yoruluyor. hem bedenen hemde zihnen . aşk konusunda haklısın canım. sevgisi olmasa hiç çekilmez

Merhabalar arkadaşlar, ben de bir ara görünüp kaybolanlardanım melesef Eve interneti yeni bağlatabildik...Ama artık buralardayım:)
Ben 6 ay önce evlendim,eşim teğmen...
Yeni yeni alışıyorum asker eşi olmanın verdiği sorumluluklara...Tek alışamadığım eşimin nöbetleri...Yanlızlıktan korkuyorum...Umarım zamanla geçer...

hoşgeldin canım, herzaman bekleriz askerlik mesleğinin en can alıcı noktasıda görevler ve nöbetler ne yazıkki.eşimde bugün görev için şehir dışında. 19 yıl oldu ama hala alışamadım malesef. evliliğimizin ilk yıllarında her nöbet öncesi strese girerdim. bende çok korkuyordum. sabaha kadar uyumaz eşimi beklerdim. uykusuz bir şekildede okula giderdim. alışana kadar böyle devam etti. dilerim sende bir an önce alışırsın bunlara. malesef eşlerimizin çalışma hayatı boyunca sürecek bu durum

Günaydın hoş geldinn her zaman beklerizz buraya ..
Hayırlı olsun yeni evlisin ne güzell..
Nöbet zor tabi ama zamanla alışırsın merak etme

Günaydın nilgüncümm sendemi alışamadın nöbetlere neyse sizinde az kaldı artık emekliliğe bu seferde eşler evde oldumu zor oluyor ben yaşadım 1.5 yıl evdeydi düzenin bozuluyor inan

malesef torpille bile olmuyor uzman yardımcısıyım şu anda, uzman olmadan gidersem taşraya kadrom yanıcak düz memur olarak gitmem gerekicek geri dönüşü de olmayacak malesef 2 yıl sonra inşallah uzman olursam gidebileceğim eşimle taşraya, o da geçici görevle olacak, doğu görevi bittikten sonra ankaraya dönücez beraber. inşallah tabi, silahlı kuvvetlerin işi belli olmuyor:)
benim babam da bu yıl emekli oldu askerdi, evde duramıyo alışmış harekete, en güzel rütbe emeklilik rütbesi sanırım tsk'da:)
memnun oldum hepinizle tanıştığıma

Hayırlısı olsun artık nşallah en kısa zamanda eşinle beraber olursun canım evet tsk nın işine akıl sır ermiyor bazenn ..
Benim eşimde 6 sene önce emekli oldu şimdi yine çalışıyor 20 sene sonra tamam dedi verdi dilekçeyi emekli oldu..

annemden biliorum önceden böyle zor değildi tayin işleri, annem öğretmendi hiç sıkıntı olmadan tayin ederlerdi köye falan da vermişlerdi ama olsun yine aynı evdeydik hepimiz. şimdi ise bakıyorum öğretmen arkadaşlar bile gidemiyorlar eşlerinin yanına. zaten eşlerimizin görevleri ağır bi de yalnız kalıyorlar. yeni üsteğmen oldu daha eşim, zorunlu hizmeti doldursa emekli olur eminim:)

Evet öyleydi eş durumnundan bile gidilebiliyordu şimdi öyle değiki çok değişti herşey mezun oluyordun kura çekip gidiyordun işte şimdi maalesef gidemiyorsun bile eşinin yanına .
Çok gençsiniz daha 15 seneyi dolduruncada ayrılmak zor gelir ama birde iş durumu hazır olması lazım yoksa zor olur haklarını kaybediyorsun sonra ..

Hoş bulduk canım:) dün gece nöbetteydi eşim ben de sabahladım sonra okula gittim...Şimdi geldim. Eşim eve gelip dinlenmiş bile,ben ondan daha yorgunum:)

nöbetler,fazla mesai, şehir dışında olmasına aslında ben babamdan alışkınım ama insanın eşi olunca daha kötü oluyomuş ya
eşim bu hafta ankarada görevli geçici olarak, buna sevinmiştim tam ama gece 3.5ta geldi, sabah 7de yine gitti

babam askeri personel.küçüklüğümden beri babamın halini gördükçe içimden hep "kesinlikle askeriyeden bi adamla evlenmcem" derdim.çünkü iş ortamlarından dolayı psikolojileri moralleri hep bozuk oluyor.babamdan biliyorum çok büyük konuştum.... :26: şuan sözlüyüm ve sözlüm astsubay... babamda yaşadığm sorunları onda da yaşıyorum az çok.ama yine de mtlym. ne demişler........ az lokma ye büyük konuşma

Son düzenleme:
Hoş bulduk canım:) dün gece nöbetteydi eşim ben de sabahladım sonra okula gittim...Şimdi geldim. Eşim eve gelip dinlenmiş bile,ben ondan daha yorgunum:)

yazdıklarında kendimi gördüm ben okula gider , eşimde eve gelirdi.siz yeni evlisiniz alışma döneminden sonra dilerim daha rahat olusun. hele bebişte olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. ama herşeye rağmen değer . şimdi benim 2 çocuğum var. benden çok onlar bekliyor babalarını. bu arada branşın nedir ? ben sınıf öğretmeniyim. bu yıl 20. senem .

dilerim herşey gönlünüzce olsun , çalışan eşlerin durumu daha zor malesef. bazen istediğin gibi olmuyor işler,baban içinde hayırlı olsun.eşiminde 2 yılı var ama evde duramayacak kadar hareketlidir. bende emekli olmasını istiyorum. bu iş gerçekten çok yıpratıcı.

Günaydın nilgüncümm sendemi alışamadın nöbetlere neyse sizinde az kaldı artık emekliliğe bu seferde eşler evde oldumu zor oluyor ben yaşadım 1.5 yıl evdeydi düzenin bozuluyor inan

merhaba handancığım , inan hala alışamadım desem yalan olmaz inşallah bende sağlıkla emeklilik günlerimizi görürüm. kendimden çok eşiminkini istiyorum. çok yoruluyor ve yıpranıyor

artık asker eşlerine öncelik tanınmıyor malesef atamalarda. herkesle birlikte sıraya giriyoruz puanımıza göre atanıyoruz. Malatyada 6 yıl dağ köyünde çalıştım. çok zor günlerdi. ulaşım yok , okul köyün dışında offf neyseki geçti.
eşin mi emekli olacak canım, anlamadım. daha genç değil mi?

hayce hoşgeldin gerçekten büyük konuşmamak lazım , bende hiç istemiyordum asker bir eş. annemden ayrılamam diye. ama aşk herşeye kadir. 20 yıl oldu ailemden uzağım. herşeye alışıyorsun. en önemlisi sağlık ve sevgii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…