dilerim herşey gönlünüzce olsun , çalışan eşlerin durumu daha zor malesef. bazen istediğin gibi olmuyor işler,baban içinde hayırlı olsun.eşiminde 2 yılı var ama evde duramayacak kadar hareketlidir. bende emekli olmasını istiyorum. bu iş gerçekten çok yıpratıcı.
merhaba handancığım , inan hala alışamadım desem yalan olmazinşallah bende sağlıkla emeklilik günlerimizi görürüm. kendimden çok eşiminkini istiyorum. çok yoruluyor ve yıpranıyor
artık asker eşlerine öncelik tanınmıyor malesef atamalarda. herkesle birlikte sıraya giriyoruz puanımıza göre atanıyoruz. Malatyada 6 yıl dağ köyünde çalıştım. çok zor günlerdi. ulaşım yok , okul köyün dışında offf neyseki geçti.
eşin mi emekli olacak canım, anlamadım. daha genç değil mi?
yok canım eşim daha şimdiden emeklilik hayali kuruyor ondan dedim, zorunlu hizmeti doldurup bırakacağını söylüyor 15 yıl sonra falan ama babamdan biliyorum bırakmak çok kolay olmuyor askerliği.
yazdıklarında kendimi gördümben okula gider , eşimde eve gelirdi.siz yeni evlisiniz alışma döneminden sonra dilerim daha rahat olusun. hele bebişte olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. ama herşeye rağmen değer . şimdi benim 2 çocuğum var. benden çok onlar bekliyor babalarını. bu arada branşın nedir ? ben sınıf öğretmeniyim. bu yıl 20. senem .
Birbirimizi 1-2 gün göremiyoruz inan:) Ben de sınıf öğretmeniyim. 1. yılım yeni doldu. Geçen sene arlıkta atandım....Maşallah sizin 20. seneniz olmuş,ne güzel çocukalrınızıda büyütmüşsünüz:) Bizede nasip eder rabbim inşallah:)
merhaba....destekleriniz için çok çok tşkr ederim...
ben de avukatım aslında ama bu tayin olaylarından işimi yapamıyorum hiç...27 oldum ama malesef işe güce başlayamadım....
o kadar kararsızım ki, 10 gün sonra eşim izne ayrılcak..15gün izin, sonra bizi bırakıcak...
ama ben nereye gitsem karar veremedim..antalyaya kayınvalidemlere mi malatyaya annemlere mi....
antalyada evde çekilmez bir görümcem var..çok sinir bozucu..
annemlerde demalesef abimler var 2 çocukla ve yengemden de pek haz etmiyorum....iki taraf da gel diyor...ama işte bilemiyorum....1 ay öncesine kadar annemdeydim zaten doğumu falan orda yaptım....
oğlumla ortada kaldık resmen yaaa
sizce nereye gidelim oğlumla
Günaydınnnn hanımlar keyifli sabahlar hepinizeeeeekızm geldi dün akşam uyuyor şimdi nasıl yorgun varya dinlensin biraz burada
yeniden merhaba, yıllar su gibi geçiyor öğretmenim . bir bakmışsınız ki 20. yılınızdasınız. yeterki sağlık ve mutluluk olsun. kızım seneye üniversite sınavına girecek. onun heyecanı var bizde de. bu arada sizde Ankarada mısınız. 0606 görünce :79:
Ne güzell.İnşallah güzel bir yeri kazanır...Ben Ankaralıyım, Urfa'dayız şu an görev yerimiz burası...Siz Ankadarasınız sanırım...:)
günaydın canım, evet Ankaradayız. inşallah bu son görev yerimiz olacak. kızımın sonucuna görede buraya yerleşiriz büyük ihtimalNe güzell.İnşallah güzel bir yeri kazanır...Ben Ankaralıyım, Urfa'dayız şu an görev yerimiz burası...Siz Ankadarasınız sanırım...:)
günaydın canım, evet Ankaradayız. inşallah bu son görev yerimiz olacak. kızımın sonucuna görede buraya yerleşiriz büyük ihtimal
canlarım,cigerlerim nasılsınız
ben çok iyiyim eşim hala yanımızda bu hafta perşembe nasipse dağına geri dönecek
ne kadar zor bir hayat,gelişine sevinirken bile gideceğinin acısı içimize çöktü.her gidişinde evde resmen yas tutuluyor.geçen gidişinde karşı apartmandaki komşu kızımın ağlayışını duymuş komşum bileçok ağlamış.
Günaydınlar... ahh Ankaraaa çok özledim...Soğuğunu bile özledim:) Hangi bölümü istiyor kızınız?
ahhh canım , ne kadar zor ayrılıklar.hele çocukların babadan ayrılmaları dahada zor. neyseki az kaldı. bu sene eşinin son senesiydi galiba. dilerim birdaha ayrılıklarınız olmazcanlarım,cigerlerim nasılsınız
ben çok iyiyim eşim hala yanımızda bu hafta perşembe nasipse dağına geri dönecek
ne kadar zor bir hayat,gelişine sevinirken bile gideceğinin acısı içimize çöktü.her gidişinde evde resmen yas tutuluyor.geçen gidişinde karşı apartmandaki komşu kızımın ağlayışını duymuş komşum bileçok ağlamış.
merhaba derin, kızım hukuk istiyor. özelliklede bilkent ve ankara hukuk istiyor. bakalım gelecek günler neler gösterecek bize. Ankara tam memur şehri. heryerde resmi bina , heryerde kravatlı ve resmi insanlar. 4 yıl önce İzmirden geldiğimizde alışmakta çok zorlandık. şimdi artık iyice Ankaralı olduk
ahhh canım , ne kadar zor ayrılıklar.hele çocukların babadan ayrılmaları dahada zor. neyseki az kaldı. bu sene eşinin son senesiydi galiba. dilerim birdaha ayrılıklarınız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?