Asker Eşleri

Günaydınnnn hanımlar keyifli sabahlar hepinizeeeee kızm geldi dün akşam uyuyor şimdi nasıl yorgun varya dinlensin biraz burada

Birbirimizi 1-2 gün göremiyoruz inan:) Ben de sınıf öğretmeniyim. 1. yılım yeni doldu. Geçen sene arlıkta atandım....Maşallah sizin 20. seneniz olmuş,ne güzel çocukalrınızıda büyütmüşsünüz:) Bizede nasip eder rabbim inşallah:)

merhaba....destekleriniz için çok çok tşkr ederim...

ben de avukatım aslında ama bu tayin olaylarından işimi yapamıyorum hiç...27 oldum ama malesef işe güce başlayamadım....

o kadar kararsızım ki, 10 gün sonra eşim izne ayrılcak..15gün izin, sonra bizi bırakıcak...
ama ben nereye gitsem karar veremedim..antalyaya kayınvalidemlere mi malatyaya annemlere mi....
antalyada evde çekilmez bir görümcem var..çok sinir bozucu..
annemlerde demalesef abimler var 2 çocukla ve yengemden de pek haz etmiyorum....iki taraf da gel diyor...ama işte bilemiyorum....1 ay öncesine kadar annemdeydim zaten doğumu falan orda yaptım....
oğlumla ortada kaldık resmen yaaa

sizce nereye gidelim oğlumla

yeniden merhaba, yıllar su gibi geçiyor öğretmenim . bir bakmışsınız ki 20. yılınızdasınız. yeterki sağlık ve mutluluk olsun. kızım seneye üniversite sınavına girecek. onun heyecanı var bizde de. bu arada sizde Ankarada mısınız. 0606 görünce :79:

ahh canım ne denirki bu durumda. bir tarafta aileniz, diğer tarafta eşinizin ailesi. artı ve eksileride var her iki tarafın.bana kalırsa değişimli olarak iki taraftada kalın derim. hem böylece sizin içinde arada değişim olur. eşinizin kaç yılı kaldı tayin için ,yazdıysanızda gözden kaçırmış olabilirim

Ne güzell.İnşallah güzel bir yeri kazanır...Ben Ankaralıyım, Urfa'dayız şu an görev yerimiz burası...Siz Ankadarasınız sanırım...:)
günaydın canım, evet Ankaradayız. inşallah bu son görev yerimiz olacak. kızımın sonucuna görede buraya yerleşiriz büyük ihtimal

canlarım,cigerlerim nasılsınız
ben çok iyiyim eşim hala yanımızda bu hafta perşembe nasipse dağına geri dönecek
ne kadar zor bir hayat,gelişine sevinirken bile gideceğinin acısı içimize çöktü.her gidişinde evde resmen yas tutuluyor.geçen gidişinde karşı apartmandaki komşu kızımın ağlayışını duymuş komşum bileçok ağlamış.

Ben de üzüldüm şimdi Allah tez zamanda kavuştursun sizi canım...

Günaydınlar... ahh Ankaraaa çok özledim...Soğuğunu bile özledim:) Hangi bölümü istiyor kızınız?

merhaba derin, kızım hukuk istiyor. özelliklede bilkent ve ankara hukuk istiyor. bakalım gelecek günler neler gösterecek bize. Ankara tam memur şehri. heryerde resmi bina , heryerde kravatlı ve resmi insanlar. 4 yıl önce İzmirden geldiğimizde alışmakta çok zorlandık. şimdi artık iyice Ankaralı olduk

ahhh canım , ne kadar zor ayrılıklar.hele çocukların babadan ayrılmaları dahada zor. neyseki az kaldı. bu sene eşinin son senesiydi galiba. dilerim birdaha ayrılıklarınız olmaz

İnşallah istediği yerde okur canım:) Ankara öyledir evet işte memleket olunca insan çok özlemini çekiyor. Tek derdimiz bu olsun:)

ne kadar zaman oldu giremiyorum çook ösledim sizi yaf
merakta ediyorum neler oldu ben yokken diye. beni sorarsanız o kadar km yaptım ki anlatamam. hakkariden vana vandan ankara ankaradan kayseri kayseriden kütahya kütahyada kaynımın düğünü bittikten sonra eşim geldi hakkariye ben 10 gün orda kaldıktan sonra tekrar kayseri bir hafta daha kayseride kaldıktan sonra tekrar ankara ordan tekrar van vandna hakkariye hakkariye geleli 6 gün oldu bu 6 gün içinde eşim ameliyat oldu bacagından pazartesi hastenden çıkıcak bir aylık hava değişimi var ve ben bunca yolu gelip bir hafta burda hastenelerde mahvolduktan sonra 4 gün sonra yine gidiyoz kütahya ya allahtan bunca yolcuklukta mahvolmama ragmen bebeiğime bişey olmuyor.. söyledim mi bilmiyorum doktor kız olucak diyordu 4,5 aya kadar şimdi erkek diyor o kadarda kız ismi için anket falan yapmıştım. ama bebişim bizi yanıltı şimdi ismi ise eren bakalım ne olacak öptüm hepinizi byy

günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum. serpilciğim hoşgeldin. eşin içinde geçmiş olsun. gerçekten bu yıl leyleği havada görmüşsün sağlıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…