Asker Eşleri

merhaba hanımlar iyi pazarlar hepinize.Kızın sınavları var rahatsız etmeyeyim diye bil.fazla oturamadım.Şimdide sömestr tatili başlıyor bana bilgisayar düşerse cadılardan aranıza sık sık gelmeye çalışıcam.
Birisi Ahh Ankaramı dedi..Bende çok özledim ama orda yaşamak gibi olmuyor gidip gelmek bile hasretimi bitirmiyor.

Merhaba...Ben de asker eşiyim:) aranıza yeni katıldım.6 aylık evliyiz,eşimde ben de Ankaralıyız:) Şimdi Ankaradan çok uzakalrdayız...Çok özledim Ankarayıı:)

marhaba nAsılsınız.aramıza yeni katılan canım arkadaşlarım,kardeşlerim hoş geldiniz

Günaydın hanımlarrrrr mutlu haftalar hepinize bugün günüm var kalabalık oluyoruz sormayın 11 kişi filan mamalarda bitti sayılır bir salatam kaldı yapılacak akşama fırsat bulursam gelirim yine

kızlarr yardımm..

sevgili nişanlım maskerde kalmak istiyor.muhtemelen olucak gibi fakat dağcı komando kendisi.bu yüzden dağdan pek inemzsin çatışmalya çıkarsın sürekli demişler.özel sosyal hayatın s olmaz gibisinden konusmuslar..askeriyenin zorlukları dısında rahatıda var biliyorum ailemden.gelirse iş bulucak sıfırdan.sizce değer mi ? uzman çavus olarak kalması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

Merhaba...Ben de asker eşiyim:) aranıza yeni katıldım.6 aylık evliyiz,eşimde ben de Ankaralıyız:) Şimdi Ankaradan çok uzakalrdayız...Çok özledim Ankarayıı:)
Canım ben ANkaralı değilim ama 16 sene ANkarada kalınca yarı Ankaralı olduk artık.Şu anda Malatyadayız.Görev herşeyden üstün işte.Bittiğinde inşallah hayırlısıysa yine Ankara ya dönmek istiyoruz.
günaydın , sağlık dolu bir hafta diliyorum
harmoni hoşgeldin
hoşbulduk canım benim.Sİzde tatile çıkacaksınız artık biraz dinlenirmisin tatilemi gidersiniz kafayı dinle bakalım.
Günaydın hanımlarrrrr mutlu haftalar hepinize bugün günüm var kalabalık oluyoruz sormayın 11 kişi filan mamalarda bitti sayılır bir salatam kaldı yapılacak akşama fırsat bulursam gelirim yine

oo handan abla benim yerimede yiyin yaptıklarından.Döktürmüşsündür sen şimdi.

bugün pazartesi... haftasonu bitti ve ben eşimi görev yaptığı yerde hasta olduğu halde bıraktım geldim işime...kışın soğuğunda bi de arazide kalacaklarmış kaç hafta... beni bi tek siz anlarsınız

:84:
bana neden kimse cewap vermiyor

handancığım , kolay gelsin gerçi günün bitmiştir . ellerine sağlık canım. ne lezzetlidir şimdi yaptıkların:81:

hayatım gerçekten zor bir karar. burada serpil ve eylem arkadaşlarımızda yeni evliler. eşleride uzmançavuş ve hakkarideler. çok zor şartlarda çalışıyorlar. dedikleri doğru sürekli arazide olacaklar, haftalarca eve gelemeyecek. sana tavsiyem nişanlının eğitim durumuna göre sivilde güzel bir iş bulursa harika olur. sürekli arazide, çatışmada olması hem nişanlının için hemde senin için çok zor olacak

hoşbulduk canım benim.Sİzde tatile çıkacaksınız artık biraz dinlenirmisin tatilemi gidersiniz kafayı dinle bakalım..

harmoniciğim bekliyorum tatili. bakalım tatil planları var gibi

lilypos hemde çok iyi anlıyorum. öyle olaylar yaşıyoruzki . dilerim eşinde bir an önce sağlığına kavuşur. mayıs ayında eşim görevli olarak 10 günlüğüne Amerikaya gitmişti. o sırada babası vefat etti. söyleyemedik babasının vefatını. hala baba lafı geçince gözleri doluyor eşimin babamı son bir defa göremedim diye işte askerlik böyle bir şey

Benimkii gene nöbette Daha 1 hafata bile olmadann gene nöbett
ahhh derinciğim alışmak lazım . malesef durum bunu gerektiriyor. kendini fazla yıpratma canım. canları sağolsunda

Selam kızlarrrr ne haberrrr valla çok yoruldum ya ayaklarımm sızlıyor resmenartık eskisi gibi koşturamıyorum yaaa yaşlandım artık iyicene

Arkadaşlar çarşamba günü akşam eşimin ekipten 3-4 aile bize çaya geleceklermiş,biz evde düzeni yeni oturttuk bu zamana sarktı. İlk defa geliyorlar askeriyeden biirleri:) Heyecan,panik yaptım Ne ikram etsem acaba? Deneyimlii olanlar bana yardım edinn lütfen:)

ilk misafirlerin olduğu için biraz heyecanlısın, hafta içi senin için zor olacaktır. keşke hafta sonu olsaydı. internette güzel tarifler var. tatlılar , tuzlular için araştırabilirsin. ben en çok portakal ağacı sitesinden faydalanıyorum. göz at istersen. benim sürekli yaptıklarım yoktur. her seferinde yeni şeyler deniyorum.

Eveettt :)Aslında onlar bu sabah eşime söylemişler benimki sağolsun 2 saat önce telefonda söyledi:) Bi de çalışan biriyim zor olacak...Üstesinden gelirim umarım. Bakıcam o siteye canım teşekkür ederim:) 5-6 çeşit yapsam abartı mı olur? Eşim nöbette nasıl olsa uyuyamıycam ben gene ;gece gece zeytinyağlı sarma yapıyım bari:) o aradan çıksın:) Tekrar teşekkür ederim bu arada:) Bi de ortam nasıl olur resmimi olmak lazım:) ayy hiç bi şey bilmiyorumm:S

hayatım gerçekten zor bir karar. burada serpil ve eylem arkadaşlarımızda yeni evliler. eşleride uzmançavuş ve hakkarideler. çok zor şartlarda çalışıyorlar. dedikleri doğru sürekli arazide olacaklar, haftalarca eve gelemeyecek. sana tavsiyem nişanlının eğitim durumuna göre sivilde güzel bir iş bulursa harika olur. sürekli arazide, çatışmada olması hem nişanlının için hemde senin için çok zor olacak

canım sivilde özel şirkette yenıma gelmeye çalısıcak ama 650 700 liraya iş bulucak ve bende calısmk durumunda kalıcam.:97: hakkaride dağcı komando su an. normal uzman olamıyormus.sürekli çatısma içinde olucakmış. kafam cok karısık.şu an ihtiyac olduğu için lamak istediği takdirde muhtemelen kalıcak ama bana soruyor.:26:

Hakkaridekiii yeni evli bayanlar yardım edin..hep mi dağa gidiyorlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…