merhaba hanımlar iyi pazarlar hepinize.Kızın sınavları var rahatsız etmeyeyim diye bil.fazla oturamadım.Şimdide sömestr tatili başlıyor bana bilgisayar düşerse cadılardan aranıza sık sık gelmeye çalışıcam.
Birisi Ahh Ankaramı dedi..Bende çok özledim ama orda yaşamak gibi olmuyor gidip gelmek bile hasretimi bitirmiyor.
bende ankaralıyımama ankarayı hiç bilmem
Canım ben ANkaralı değilim ama 16 sene ANkarada kalınca yarı Ankaralı olduk artık.Şu anda Malatyadayız.Görev herşeyden üstün işte.Bittiğinde inşallah hayırlısıysa yine Ankara ya dönmek istiyoruz.Merhaba...Ben de asker eşiyim:) aranıza yeni katıldım.6 aylık evliyiz,eşimde ben de Ankaralıyız:) Şimdi Ankaradan çok uzakalrdayız...Çok özledim Ankarayıı:)
hoşbulduk canım benim.Sİzde tatile çıkacaksınız artık biraz dinlenirmisin tatilemi gidersiniz kafayı dinle bakalım.günaydın , sağlık dolu bir hafta diliyorum
harmoni hoşgeldin
Günaydın hanımlarrrrr mutlu haftalar hepinize bugün günüm var kalabalık oluyoruz sormayın 11 kişi filan mamalarda bitti sayılır bir salatam kaldı yapılacak akşama fırsat bulursam gelirim yine
kızlarr yardımm..
sevgili nişanlım maskerde kalmak istiyor.muhtemelen olucak gibi fakat dağcı komando kendisi.bu yüzden dağdan pek inemzsin çatışmalya çıkarsın sürekli demişler.özel sosyal hayatın s olmaz gibisinden konusmuslar..askeriyenin zorlukları dısında rahatıda var biliyorum ailemden.gelirse iş bulucak sıfırdan.sizce değer mi ? uzman çavus olarak kalması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
Günaydın hanımlarrrrr mutlu haftalar hepinize bugün günüm var kalabalık oluyoruz sormayın 11 kişi filan mamalarda bitti sayılır bir salatam kaldı yapılacak akşama fırsat bulursam gelirim yine
kızlarr yardımm..
sevgili nişanlım maskerde kalmak istiyor.muhtemelen olucak gibi fakat dağcı komando kendisi.bu yüzden dağdan pek inemzsin çatışmalya çıkarsın sürekli demişler.özel sosyal hayatın s olmaz gibisinden konusmuslar..askeriyenin zorlukları dısında rahatıda var biliyorum ailemden.gelirse iş bulucak sıfırdan.sizce değer mi ? uzman çavus olarak kalması hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
hoşbulduk canım benim.Sİzde tatile çıkacaksınız artık biraz dinlenirmisin tatilemi gidersiniz kafayı dinle bakalım..
bugün pazartesi... haftasonu bitti ve ben eşimi görev yaptığı yerde hasta olduğu halde bıraktım geldim işime...kışın soğuğunda bi de arazide kalacaklarmış kaç hafta...beni bi tek siz anlarsınız
ahhh derinciğim alışmak lazım . malesef durum bunu gerektiriyor. kendini fazla yıpratma canım. canları sağolsundaBenimkii gene nöbetteDaha 1 hafata bile olmadann gene nöbett
Arkadaşlar çarşamba günü akşam eşimin ekipten 3-4 aile bize çaya geleceklermiş,biz evde düzeni yeni oturttuk bu zamana sarktı. İlk defa geliyorlar askeriyeden biirleri:) Heyecan,panik yaptımNe ikram etsem acaba? Deneyimlii olanlar bana yardım edinn lütfen:)
ilk misafirlerin olduğu için biraz heyecanlısın, hafta içi senin için zor olacaktır. keşke hafta sonu olsaydı. internette güzel tarifler var. tatlılar , tuzlular için araştırabilirsin. ben en çok portakal ağacı sitesinden faydalanıyorum. göz at istersen. benim sürekli yaptıklarım yoktur. her seferinde yeni şeyler deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?