Asker Eşleri

Merhaba bayanla bende asker eşiyim muhabbete geldim ama kimsecikler yok adım filiz istanbuldayım buraya gelin geldim 2.5 sene oldu

Canım merhaba, Başlıkta yeniyim, 1buçuk yıldır da askerle evliyim.
Akşam çayına gelecekleri için 5-6 çeşit çok fazla olur. Tok geleceklerdir büyük ihtimalle. Ama ikramsız da olmaz tabi. ilk geldiklerinde kahve ikram edebilirsin. Biraz sohbetten sonra diğer ikramlar. Tabi çay
Bir tatlı bir tuzlu bir de zeytinyağlı birşey yapsan yeterli olur sanırım.
Ne yapmayı düşünüyorsun? Zeytinyağlı sardın mı?

tatlım bence uzmançavuş olsun,sivilde ücretler çok az
asker olması güzel çok onurlu bir meslek
gelecekteki çocuklarını düşün onların sağlık garantileri olacak,ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Eşin o zor şartlarda çalışacağına ikiniz de sivilde çalışın daha iyi bence. Asker olmak zor, asker eşi olmak da zor. Komando olmak daha da zor.

sivilde gelip fabrikada işçi olmasındansa kalsın diyorum ama komando olduğu için sürekli dağda olucakmış.farklı oluyormus komando olduğu için bu düşündürdü beni.evlilik için desteğimiz yok.en azından daha cabuk bir seyler yaparız bu durumda.benim kariyerim güzel.ailem su durumda olmaz diyor ama askeriyede olunca fikirleri değişri umuyorum.

İşin diğer boyutlarını bilemem tabi, ama acele karar vermeyin bence. Sonuçta hayatınızı çok etkileyecek eşinin mesleği. Hayırlısı olsun.

canım ben 24 senelik asker kızı ve 6 aylık asker eşiyim. daha kendi evime gelen olmadı ama evlenmeden önce de anneme yardım ederdim bu tarz davetlerde.
öncelikle akşam olacağı için hafif şeyler yapmanı ben de tavsiye ederim.mesela havuçlu kereviz salatası, kırmızı pancar salatası benim favorilerim. bi çeşit börek yeterli olur diye düşünüorum zaten sarma da yapacağım demişsin. tatlı olarak da sütlü tatlılardan seçim yapabilirsin portakal çiçeği sitesini ben de tavsiye ederim bi de nefisyemektarifleri'nde çok denenmiş çeşit bulabilirsin canım.
çayı da iki demlik yapmanı tavsiye ederim biri biterken diğeri demlenir:) asker milleti çok çay içer:)

Merhaba canım,hoş geldin:) Ben de yeni sayılırım hem başlıkta hem evlilikte:) Aslında haklısın 5-6 çeşit gün gibi olur Dün gece zeytinyağlı sarmamı yaptım:) Bugün de okuldan gelice güzelce temizlik yaptım Yarın da öğleden sonra börek ve tatlı yapmayı düşünüyorum. Yetişirse bi çeşit daha zzeytinyağlı meze türü yaparım:) Acaba ortam nasıl olur? Çok mu resmilerdir ki? Eşime sordum takıl kafana göre diyor:)

Canımm teşekkür ederim,ben de 6 aylık asker eşiyim:) çeşit daha az olacak karar verdim:) Sarma tamam yarın da Börek ve tatlı yapmayı planlıyorum. Sana zahmet havuçlu kerevizli salatanın tarifini alabir miyin? Evde kerevizde var ama ben hep kereviz dolması yapıyorum,salatasını denemedim hiç. Güzel olur hafif olur. Çayıda çaycıda yapıcam ama gelen sayısına göre ek bir demlik daha koyarım ocağa:)

Çok resmi olmana gerek yok tatlım. Bir pantolon üzerine güzel bir bluz Spor giyinme ,(giyinmezsin zaten) gayriciddi olur. Merak etme konuklarında senden benden. Rahat ol, cici ol

nişanlın asker olmayı seçerse her türlü zorluğa katlanmak zorundasınız canım.Tamam asker olmakta, asker eşi olmakta gurur verici ama dünde yazdığım gibi aylarca dağlarda kalacaklar, özellikle komandolar için zorluk dahada fazla olacak. keşke hiç kabul etmeseydik diyeceksiniz. iyice düşünüp karar verin.

hoşgeldin aramıza :13:

yarın için mamalar tamamdır:79:

Çok resmi olmana gerek yok tatlım. Bir pantolon üzerine güzel bir bluz Spor giyinme ,(giyinmezsin zaten) gayriciddi olur. Merak etme konuklarında senden benden. Rahat ol, cici ol

bende katılıyorum canım. ne fazla spor nede fazla gösterişli olma. sonuçta hepside aynı meslekten

hoşgeldin aramıza :13:

[/QUOTE]

Hoşbulduk, teşekkür ederim. Bu akşam bebişimle başbaşayız. Eşim nçbetçi. Canım benim hasta bir de

Son düzenleme:
slm kıslar bende 3.5 yıllık asker eşiyim... zaman nasıl bukadar cabk gecdı anlamadık sımdıde bebek bekllıoruz ama bebegımızı beklerken hıc zaman gecmıo

Selam canım. Bebek odan hazır mı? sanki bir başlıkta gördüm gibi, hem de az önce.

sağlıkla doğar, odasında güle güle büyür umarım. Biz oda yapmadık, tayinimizin çıktığı yerde yapacağız. Zaten çok küçük daha, bizim odamızda park yatağında yatıyor. Oda yapsak bile kullanamayacaktı...
Senin bebişin gelmesine de az kalmış.

saol cnm benım cumlemize...Karacımı eşin..Bızım gecensene cıktı tayınımız mayısda sonrasındada ben hamıle kaldım beklemıoruz tayın ama kısmet gene bellide olmaz..Oyusden oda yaptık buyuyen besık tarzı aldık uzun zamanlar kullansın dıe ama tabı sende bılırsın ılk zamanlar yanıma yatırıcam onun ıcınde daha almadık ama kucuk bısı almayı dusunuorum yatak odama koymaya..Nasıl ılk zamanlar gecıo zormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…