Asker Eşleri

Karacı canım. Topçu ütğm. Senin ki?
İyi yapmışsınız. İlk zamanlar zor evet. Özellikle lohusalık denilen şu ilk kırk gün çok zor. Yanında mutlaka sana yardımcı biri olmalı. Anneanne babaanne, onlar yoksa bir yardımcı mutlaka olmalı. Benim bebeğim genel bebeklere göre huzurlu bir bebek İlk zamanlar uyku problemimiz oldu. Emzirmekte çok zorlandım, ama çok da gayret ettim anne sütü alsın diye. Bu zamana kadar anne sütü ile büyüdü kuzum.
Bütün sıkıntılar yavaş yavaş geçti. Şimdi gülşücükler saçıyor. Herşeye değer onları görmek. Çektiğin sıkıntıları unutturuyor bir agusu

Çok resmi olmana gerek yok tatlım. Bir pantolon üzerine güzel bir bluz Spor giyinme ,(giyinmezsin zaten) gayriciddi olur. Merak etme konuklarında senden benden. Rahat ol, cici ol

:) Tamam canımm çok teşekkür ederim...Zaten normalde de spor giymem pek,mesleğim gereği:) Yarını bi atlatsak:)

Aynen canım tamam sayılır:) Merakla bekliyorum:)

bızımkıde denizci canm...Annem gelıcek saten 40 cıkartasıya kadarda annemde kayınvaldem donusum yapıcaklar saolsunlar...Ay ıns bızde ogunlerı hızlıca atlatırızda agucuklarını duyarız hemen dogsun ıstıyoruz babasıyla bakalım bı kac haftamız kaldı sızınkı nekadar oldu....Maşh hayırlısıyla buyusun kuzucuklarımız ıns..

slm kıslar bende 3.5 yıllık asker eşiyim... zaman nasıl bukadar cabk gecdı anlamadık sımdıde bebek bekllıoruz ama bebegımızı beklerken hıc zaman gecmıo

aramıza hoşgeldin canım, bebeğin içinde sağlıkla gelsin inşallah.

eşlerimizzz çabuk gelsinnnnnlerrrrrrrrrrrrr
merhaba canım, sende asker eşimisin ? eşin nerde?

derinciğim yarın için kolay gelsin
handancığım nerelerdesin , artık fazla uğramıyorsun , bak canlandı bölümümüz yeniden:79:

günaydınlar :80::79:

bugün şafağım 402. askerim arıyacak bakalım kararımı sorucak ama hala sonuç yok bende

kızlar acil olarak piyade komando uzman cavus hakkında bilgi lazımm..eşi piyade komando uzman cavus olan var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…