saol cnm benım cumlemize...Karacımı eşin..Bızım gecensene cıktı tayınımız mayısda sonrasındada ben hamıle kaldım beklemıoruz tayın ama kısmet gene bellide olmaz..Oyusden oda yaptık buyuyen besık tarzı aldık uzun zamanlar kullansın dıe ama tabı sende bılırsın ılk zamanlar yanıma yatırıcam onun ıcınde daha almadık ama kucuk bısı almayı dusunuorum yatak odama koymaya..Nasıl ılk zamanlar gecıo zormu ?
Çok resmi olmana gerek yok tatlım. Bir pantolon üzerine güzel bir bluzSpor giyinme ,(giyinmezsin zaten) gayriciddi olur. Merak etme konuklarında senden benden. Rahat ol, cici ol
nişanlın asker olmayı seçerse her türlü zorluğa katlanmak zorundasınız canım.Tamam asker olmakta, asker eşi olmakta gurur verici ama dünde yazdığım gibi aylarca dağlarda kalacaklar, özellikle komandolar için zorluk dahada fazla olacak. keşke hiç kabul etmeseydik diyeceksiniz. iyice düşünüp karar verin.
hoşgeldin aramıza :13:
yarın için mamalar tamamdır:79:
bende katılıyorum canım. ne fazla spor nede fazla gösterişli olma. sonuçta hepside aynı meslekten
merak etme güzel olacak
Evet canım sağol. Çok zevkli, çok güzel bir duygu...
Karacı canım. Topçu ütğm. Senin ki?
İyi yapmışsınız. İlk zamanlar zor evet. Özellikle lohusalık denilen şu ilk kırk gün çok zor. Yanında mutlaka sana yardımcı biri olmalı. Anneanne babaanne, onlar yoksa bir yardımcı mutlaka olmalı. Benim bebeğim genel bebeklere göre huzurlu bir bebekİlk zamanlar uyku problemimiz oldu. Emzirmekte çok zorlandım, ama çok da gayret ettim anne sütü alsın diye. Bu zamana kadar anne sütü ile büyüdü kuzum.
Bütün sıkıntılar yavaş yavaş geçti. Şimdi gülşücükler saçıyor. Herşeye değer onları görmek. Çektiğin sıkıntıları unutturuyor bir agusu
siz düşünüyor musunuz erkenden?
slm kıslar bende 3.5 yıllık asker eşiyim... zaman nasıl bukadar cabk gecdı anlamadık sımdıde bebek bekllıoruz ama bebegımızı beklerken hıc zaman gecmıo
merhaba canım, sende asker eşimisin ? eşin nerde?eşlerimizzz çabuk gelsinnnnnlerrrrrrrrrrrrr
aramıza hoşgeldin canım, bebeğin içinde sağlıkla gelsin inşallah.
merhaba canım, sende asker eşimisin ? eşin nerde?
merhaba hoş geldinn filiz:) ben de yeni sayılırım burada...biz de urfa'dayız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?