vaveyla esklimisinnn :26: hemşerim sayılırsıınnnnmerhaba hanımlar..nasılsınız..
Canımm teşekkür ederim,ben de 6 aylık asker eşiyim:) çeşit daha az olacak karar verdim:) Sarma tamamyarın da Börek ve tatlı yapmayı planlıyorum. Sana zahmet havuçlu kerevizli salatanın tarifini alabir miyin? Evde kerevizde var ama ben hep kereviz dolması yapıyorum,salatasını denemedim hiç. Güzel olur hafif olur. Çayıda çaycıda yapıcam ama gelen sayısına göre ek bir demlik daha koyarım ocağa:)
canım göz kararı yapıyorum ama malzemeleri yazıyım.kereviz oranına bağlı olarak diğerlerini dengeliyorum ben. iki tane orta boy kerevizi soyuyorum. yalnız çabuk karardığı için tuzlu suda beklet diğerini soyarken,sonra rendeliyorum. bir tane havuç rendeleyip karıştıyorum. yarım pakete yakın süzme yoığurt kaldırıyor. süzme yoğurda 2-3 diş sarımsak dövüp karıştırıyorum, kereviz ve havuç karışımını yoğurtla karıştırıp biraz zeytin yağı döküyorum. istenilen oranda tuz atabilirsin canım tadına bakarak ben sarımsağı söverken tuz kullandığım için az atıyorum. tüm bunlardan sonra bir avuç cevizi ufalayıp karıştırıyorum.
afiyet olsun canım kolay gelsin umarım gecikmemişimdir:)
Teşekkür ederim canım:)) Ben öğlen yaptım senin tarife yakın bi tarif verdi kayınvalidem onunkide aynı malzemeler ama biraz soteleniyor havuç ve kereviz ek olarak haşlanmış bezelyede vardı onda...Hazırlıklar tamam hallettim her şeyi kendimde hazırladımeşimi beklerkende bi bakayım dedim:) Merakla akşamı bekliyorum
Çok güzel. Benim kuzum da 4 ay 1 hafta 1 günlük. Aşağıdaki ticker 31 olan ayları hesaba katmıyor. Yani ayları 30 gün olarak kabul ediyor. O yüzden ondan iki gün ilerdeyiz.bızımkıde denizci canm...Annem gelıcek saten 40 cıkartasıya kadarda annemde kayınvaldem donusum yapıcaklar saolsunlar...Ay ıns bızde ogunlerı hızlıca atlatırızda agucuklarını duyarız hemen dogsun ıstıyoruz babasıyla bakalım bı kac haftamız kaldısızınkı nekadar oldu....Maşh hayırlısıyla buyusun kuzucuklarımız ıns..
Hayırlısı, dilerim tayin iyi bir yere gelir. Sen göreve ne zaman başladın canım? Ne öğretmenisin?Yok cnm şu an için düşünmüyoruz. Bu yaz eşimin burada 3. senesii doluyor,üstelik Urfa merkez doğu görevi olmuyor...Bu yaz tayin olacağız.O bi netleşsin yeni yerimize geçelim o zaman düşünüyourz:) şimdi düşünsek zor olacak...
Kereviz salatası tarifini ben de öğrenmiş oldum sayende. Teşekkürler.Teşekkür ederim canım:)) Ben öğlen yaptım senin tarife yakın bi tarif verdi kayınvalidem onunkide aynı malzemeler ama biraz soteleniyor havuç ve kereviz ek olarak haşlanmış bezelyede vardı onda...Hazırlıklar tamam hallettim her şeyi kendimde hazırladımeşimi beklerkende bi bakayım dedim:) Merakla akşamı bekliyorum
Çok güzel. Benim kuzum da 4 ay 1 hafta 1 günlük. Aşağıdaki ticker 31 olan ayları hesaba katmıyor. Yani ayları 30 gün olarak kabul ediyor. O yüzden ondan iki gün ilerdeyiz.
ay cnm sız kocaman yapmıssınız darısı bızlr basına ıns cok beklıoz gunler gecmek bılmıo
Çok güzel. Benim kuzum da 4 ay 1 hafta 1 günlük. Aşağıdaki ticker 31 olan ayları hesaba katmıyor. Yani ayları 30 gün olarak kabul ediyor. O yüzden ondan iki gün ilerdeyiz.
Hayırlısı, dilerim tayin iyi bir yere gelir. Sen göreve ne zaman başladın canım? Ne öğretmenisin?
Kereviz salatası tarifini ben de öğrenmiş oldum sayende. Teşekkürler.Misafirlerin gelmiş olmalı
derincim inşallah akşamın güzel geçer
Canımm misafirlerim gittiler:) yarım saat önce,mutfağa çekidüzen verip koştum hemenGayet güzel geçti Hem tanıştık iyi oldu. İkramlarımda çok tutuldu Hatta sarmamdan ekstra isteyenler bile vardı Canım ben 1 senelik öğretmenim:) ilk atamam Mardin'e oldu,eş durumdan 1 ay önce geldim Urfa'ya. 1 sene dolmadan tayinim olmadı...5 ay ayrıydık biz eşimle. O gelip gidiyordu yanıma,ev Urfadaydı,ben bekar evinde:) Şimdi kavuştuk çok şükür
derinciğim ,eminim ikramlar çok güzel olmuştur. ilk misafir ağırlamasından sonrası daha kolay. dilerim güzel arkadaşlıkların olur.
Çok sevindim,
2009 da atandın yani. Ben de öyle.Ama bizimki çok iyi denk geldi. Önce mayısda eşim tayin gördü . Ben kpss ye girdim. Sonra düğün yaptık. Sonra da tercihlerimi yaptım. Sıralama böyle olunca tercihimi eşimin çalıştığı şehirdeki okullardan yana kullandım. İlk tercihime atandım ve hiç ayrı kalmamış olduk. Şimdi aylıksız izindeyim. Bebişimi büyütüyorum biraz.
derinciğim ,eminim ikramlar çok güzel olmuştur. ilk misafir ağırlamasından sonrası daha kolay. dilerim güzel arkadaşlıkların olur.
Canım alnımın akıyla çıktımHer şey yolunda gitti,gayet güzeldi ortam
günün ilk günaydını benden olsun.kucak dolusu sevgiler
İnşallah canımm:) Desteklerinizden dolayı çokk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?