Asker Eşleri

canım göz kararı yapıyorum ama malzemeleri yazıyım.kereviz oranına bağlı olarak diğerlerini dengeliyorum ben. iki tane orta boy kerevizi soyuyorum. yalnız çabuk karardığı için tuzlu suda beklet diğerini soyarken,sonra rendeliyorum. bir tane havuç rendeleyip karıştıyorum. yarım pakete yakın süzme yoığurt kaldırıyor. süzme yoğurda 2-3 diş sarımsak dövüp karıştırıyorum, kereviz ve havuç karışımını yoğurtla karıştırıp biraz zeytin yağı döküyorum. istenilen oranda tuz atabilirsin canım tadına bakarak ben sarımsağı söverken tuz kullandığım için az atıyorum. tüm bunlardan sonra bir avuç cevizi ufalayıp karıştırıyorum.
afiyet olsun canım kolay gelsin umarım gecikmemişimdir:)

hem piyade hem komando uzman çavuş... canım bildiğim kadarıyla ağır bi görev uzman çavuşluk bi de piyade komando demişsin... babama ya da eşime bi danışırım sana haber veririm yine

Teşekkür ederim canım:)) Ben öğlen yaptım senin tarife yakın bi tarif verdi kayınvalidem onunkide aynı malzemeler ama biraz soteleniyor havuç ve kereviz ek olarak haşlanmış bezelyede vardı onda...Hazırlıklar tamam hallettim her şeyi kendimde hazırladım eşimi beklerkende bi bakayım dedim:) Merakla akşamı bekliyorum

derincim inşallah akşamın güzel geçer

kızlar sıze bısı solemek ıstıyorum su an esım askerde ve neden se asker denıldıkce ıcıme hep ayrılık ozlem ve aglamak gelıo safagımız 251 allahım ızınıyle bıtıcek ama suan kocamın cektıklerı vok zor seyler acımasız ınsanların kendı egolarını yukseltmek ıcın dısarda yapamadıklarını orda yapıolar ve bu cok zoruma gıdıo lafım o sekılde davrananlara allah asker yolu bekleyen herkese sabır versın asker yolu beklemek cok zor ozlem hasret gozyası dolu 15 ay bıtmıoooo herkezden af dılıorum dusuncelerımı solemek ıstedım

Çok güzel. Benim kuzum da 4 ay 1 hafta 1 günlük. Aşağıdaki ticker 31 olan ayları hesaba katmıyor. Yani ayları 30 gün olarak kabul ediyor. O yüzden ondan iki gün ilerdeyiz.

Hayırlısı, dilerim tayin iyi bir yere gelir. Sen göreve ne zaman başladın canım? Ne öğretmenisin?

Kereviz salatası tarifini ben de öğrenmiş oldum sayende. Teşekkürler. Misafirlerin gelmiş olmalı

Çok çabuk büyüyorlar ya, birsürü kıyafetini kaldırdım olmuyor diye.

Canımm misafirlerim gittiler:) yarım saat önce,mutfağa çekidüzen verip koştum hemen Gayet güzel geçti Hem tanıştık iyi oldu. İkramlarımda çok tutuldu Hatta sarmamdan ekstra isteyenler bile vardı Canım ben 1 senelik öğretmenim:) ilk atamam Mardin'e oldu,eş durumdan 1 ay önce geldim Urfa'ya. 1 sene dolmadan tayinim olmadı...5 ay ayrıydık biz eşimle. O gelip gidiyordu yanıma,ev Urfadaydı,ben bekar evinde:) Şimdi kavuştuk çok şükür

derinciğim ,eminim ikramlar çok güzel olmuştur. ilk misafir ağırlamasından sonrası daha kolay. dilerim güzel arkadaşlıkların olur.

derinciğim ,eminim ikramlar çok güzel olmuştur. ilk misafir ağırlamasından sonrası daha kolay. dilerim güzel arkadaşlıkların olur.

Çok sevindim,
2009 da atandın yani. Ben de öyle. Ama bizimki çok iyi denk geldi. Önce mayısda eşim tayin gördü . Ben kpss ye girdim. Sonra düğün yaptık. Sonra da tercihlerimi yaptım. Sıralama böyle olunca tercihimi eşimin çalıştığı şehirdeki okullardan yana kullandım. İlk tercihime atandım ve hiç ayrı kalmamış olduk. Şimdi aylıksız izindeyim. Bebişimi büyütüyorum biraz.

Evet canım 2009 da atandım sınıf öğretmeniyim:) Senin çok güzel denk gelmiş canım:) Şansınız hep böyle yaver gider inşallah Bebişinin sana çokkk ihtiyacı olan dönemdesiniz:) Kpss den bilirsin Ben tercih hatasından Mardin'e atandım...Urfa da bir çok yer vardı oraları yazmadım yüksek kapatacak diye,yazdığım köy okulları daha yüksek kapattı:) atandığımda nişan yaptık...sonrada düğün tabi biz yaza eş durumu olcak diye umarken bu yılki kopya skandalı biizm işleride sarpa sardı...eşdurumları aralığa ocağa sarktı. Evli gibi değildik o zamanlar Eşim bi yerde ben bi yerde...Çok zor oluyordu eşim burda sefillerdeydi Ama çokk şükür geldim yanına kavuştuk

İnşallah canımm:) Desteklerinizden dolayı çokk teşekkür ederim

derincim sevindim gayet güzel geçmiş anlaşılan akşamın, güzel dostluklar kurmuşsundur umarım, doğuda özellikle eşlerimizin aileleriyle çok güzel dostluklar kuruluyor yıllarca sürüyor. Ankarada böyle bi ortam yok malesef

dün akşam çok kötü oldum ben de, eşim aradı hastaydı zaten hafta başından beri, revire kaldırmışlar serum dayamışlar ama hala rapor istihrahat fln vermemişler. sedyelik olana kadar çalışıyo resmen. hemen izin alıp geliym rapor al bakarım sana dedim alamam dedi, bugn yne o halde işe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…