Evet canım 2009 da atandım sınıf öğretmeniyim:) Senin çok güzel denk gelmiş canım:) Şansınız hep böyle yaver gider inşallahBebişinin sana çokkk ihtiyacı olan dönemdesiniz:) Kpss den bilirsin Ben tercih hatasından Mardin'e atandım...Urfa da bir çok yer vardı oraları yazmadım yüksek kapatacak diye,yazdığım köy okulları daha yüksek kapattı:) atandığımda nişan yaptık...sonrada düğün tabi biz yaza eş durumu olcak diye umarken bu yılki kopya skandalı biizm işleride sarpa sardı...eşdurumları aralığa ocağa sarktı. Evli gibi değildik o zamanlar Eşim bi yerde ben bi yerde...Çok zor oluyordu eşim burda sefillerdeydi Ama çokk şükür geldim yanına kavuştuk
Eşin neredeki canım? Başlıkta yeniyim de. :78:derincim sevindim gayet güzel geçmiş anlaşılan akşamın, güzel dostluklar kurmuşsundur umarım, doğuda özellikle eşlerimizin aileleriyle çok güzel dostluklar kuruluyor yıllarca sürüyor. Ankarada böyle bi ortam yok malesef
dün akşam çok kötü oldum ben de, eşim aradı hastaydı zaten hafta başından beri, revire kaldırmışlar serum dayamışlar ama hala rapor istihrahat fln vermemişler. sedyelik olana kadar çalışıyo resmen. hemen izin alıp geliym rapor al bakarım sana dedim alamam dedi, bugn yne o halde işe gitti
Neyseki bitti artık.
Atandık atanmasına da bundan sonra hep eş durumu tayinlerini takip etmemiz gerekecek. Eşlerimizin tayinleri ve bizim eş durumu tayinlerinin tarihlerinin uyumlu olması bu tip ayrılıkların yaşanmaması açısından çok önemli.
Eşin neredeki canım? Başlıkta yeniyim de. :78:
merhaba..yine karasız ben..sonunda karar verdim..antalyaya kayınvalideme gidcez....
ayeser mrhb..sanırım siz de karstasiniz...
biz de sarıkamıştayız ama eşim komando taburunda olduğu için malesef kalıcı değiliz burada...evimiz de yok zaten...
sizin de oğluşunuz varmış..benim de 4 şubatta 3 aylık olacak oğlum var...
yazdıklarınızı görünce paylaşmak istedim...
Merhaba canım, Allah bağışlasın yavrunuzu. Karsdayız evet. Birbuçuk yılımız kaldı burada. Bir yerlere mi gönderiliyor eşini. Çok kötü bir durum oluyor o zaman. Ben katlanabiliyorum alıştım ama , ailem üzülüyor benim için, üzülmelerini istemiyorum.
Eşim gidince ben de kayınvaldemlere gideceğim ya da onlar gelirler bana. Annemlere de gideceğim. Çalışmadığım için gezeceğim yani biraz. Ama kışı burda geçiririm. Kışın bebekle yollara düşülmez. Evimiz sıcak oluyor. Yavrum rahat ediyor.
Evet canım inşalalh daim olur:) Eşin için de çok geçmiş olsun canım benim...Uzaktayken insanın gönlüde aklıda oara kalır...Acil şifalar diliyorum...derincim sevindim gayet güzel geçmiş anlaşılan akşamın, güzel dostluklar kurmuşsundur umarım, doğuda özellikle eşlerimizin aileleriyle çok güzel dostluklar kuruluyor yıllarca sürüyor. Ankarada böyle bi ortam yok malesef
dün akşam çok kötü oldum ben de, eşim aradı hastaydı zaten hafta başından beri, revire kaldırmışlar serum dayamışlar ama hala rapor istihrahat fln vermemişler. sedyelik olana kadar çalışıyo resmen. hemen izin alıp geliym rapor al bakarım sana dedim alamam dedi, bugn yne o halde işe gitti
evet malesef..yazın tayin olduk zaten ankaradan..zaten burda değillerdi..kasım gibi geldiler..ben annemde kaldım hep doğum falan....bier ay önce geldik orduevinde kalıyoruz tabi çok zor bebekle ve yalnız..oğlum da huysuz zaten....martta yeniden gidiyolar yine ekim kasım dek sürermiş..biz oğluşla bi annanne bi babaanne dolaşıcaz....3 yıl hiç ayrılmamıştık...çooooook zooor
size de kolay hgelsin ama en azından evinizde olcaksınız
Evet canım inşalalh daim olur:) Eşin için de çok geçmiş olsun canım benim...Uzaktayken insanın gönlüde aklıda oara kalır...Acil şifalar diliyorum...
evet canım evimde olacağım. Senin durumun daha zormuş. Eşin gider gitmez hemen anne ya da kayınvaldene git. Bebeğinle daha rahat edersin. Bebeğin neden huysuz acaba. Gaz problemi olabilir mi?
Ayrı kalmak çok zor canım seni çok iyi anlıyorum biz de 5 ay ayrı kalmak zorunda kaldıkYeni biraraya gelebidik...Bu süreç senin için zor geçer ama en azından oğlun var onunla ilgilenirsin vakit daha çabuk geçer...
sarayyyBiz Tekirdağ-Saray'dan geldik. Daha doğrusu eşim saraydan geldi. Ben buraya gelin geldim yani. Benimki de aynı ille de gözünün önünde olacağım. Kucağa çok almıyorum ki alışmasın diye. Yoksa bayılıyor kucakta durmaya. Doktor günde 10 dk oturtun kucakta dedi. Oturtuyorum ben de . Çok seviyor.
Biz Tekirdağ-Saray'dan geldik. Daha doğrusu eşim saraydan geldi. Ben buraya gelin geldim yani. Benimki de aynı ille de gözünün önünde olacağım. Kucağa çok almıyorum ki alışmasın diye. Yoksa bayılıyor kucakta durmaya. Doktor günde 10 dk oturtun kucakta dedi. Oturtuyorum ben de . Çok seviyor.
Dikkat et ama, sırtı destekli olması lazım. Ve dik oturduğundan emin olmalısın. Sen tutacaksın onu kucağında. Bugün 24 üm bitti. 25e bastım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?