Asker Eşleri

Neyseki bitti artık.
Atandık atanmasına da bundan sonra hep eş durumu tayinlerini takip etmemiz gerekecek. Eşlerimizin tayinleri ve bizim eş durumu tayinlerinin tarihlerinin uyumlu olması bu tip ayrılıkların yaşanmaması açısından çok önemli.

Eşin neredeki canım? Başlıkta yeniyim de. :78:

canım malesef iş durumlarımızdan dolayı eşimle ayrı şehirlerdyiz.aramızda iki saat mesafe var. haftasonları gelebilio ancak eve
aramıza hoşgeldin ben de yeni sayılırım

Hoşbulduk canım. Benim eşimde yurt dışına gidecek 6 aylık göreve.
En azından oğlum var diyorum onunla avunacağım.

merhaba..yine karasız ben..sonunda karar verdim..antalyaya kayınvalideme gidcez....
ayeser mrhb..sanırım siz de karstasiniz...
biz de sarıkamıştayız ama eşim komando taburunda olduğu için malesef kalıcı değiliz burada...evimiz de yok zaten...
sizin de oğluşunuz varmış..benim de 4 şubatta 3 aylık olacak oğlum var...
yazdıklarınızı görünce paylaşmak istedim...

Merhaba canım, Allah bağışlasın yavrunuzu. Karsdayız evet. Birbuçuk yılımız kaldı burada. Bir yerlere mi gönderiliyor eşini. Çok kötü bir durum oluyor o zaman. Ben katlanabiliyorum alıştım ama , ailem üzülüyor benim için, üzülmelerini istemiyorum.
Eşim gidince ben de kayınvaldemlere gideceğim ya da onlar gelirler bana. Annemlere de gideceğim. Çalışmadığım için gezeceğim yani biraz. Ama kışı burda geçiririm. Kışın bebekle yollara düşülmez. Evimiz sıcak oluyor. Yavrum rahat ediyor.

evet malesef..yazın tayin olduk zaten ankaradan..zaten burda değillerdi..kasım gibi geldiler..ben annemde kaldım hep doğum falan....bier ay önce geldik orduevinde kalıyoruz tabi çok zor bebekle ve yalnız..oğlum da huysuz zaten....martta yeniden gidiyolar yine ekim kasım dek sürermiş..biz oğluşla bi annanne bi babaanne dolaşıcaz....3 yıl hiç ayrılmamıştık...çooooook zooor
size de kolay hgelsin ama en azından evinizde olcaksınız

Evet canım inşalalh daim olur:) Eşin için de çok geçmiş olsun canım benim...Uzaktayken insanın gönlüde aklıda oara kalır...Acil şifalar diliyorum...

evet canım evimde olacağım. Senin durumun daha zormuş. Eşin gider gitmez hemen anne ya da kayınvaldene git. Bebeğinle daha rahat edersin. Bebeğin neden huysuz acaba. Gaz problemi olabilir mi?

Ayrı kalmak çok zor canım seni çok iyi anlıyorum biz de 5 ay ayrı kalmak zorunda kaldık Yeni biraraya gelebidik...Bu süreç senin için zor geçer ama en azından oğlun var onunla ilgilenirsin vakit daha çabuk geçer...

evet canım evimde olacağım. Senin durumun daha zormuş. Eşin gider gitmez hemen anne ya da kayınvaldene git. Bebeğinle daha rahat edersin. Bebeğin neden huysuz acaba. Gaz problemi olabilir mi?

pazartesi gideceğiz zaten eşim izin kullanıcak sonra bizi orda bırakıcak
gaz problemimiz vardı ama epeyce azaldı...ilk kırk gün falan sürekli ağlıyordu...şimdi uykusunu almışsa ve karnı toksa bi yarım saat falan oyalanıyo beni dinliyo oyuncaklarına bakıyo..ama hemen uykusu geliyo uyumamakta direniyo..önce mızmızlanmayla başlayan ağlamalar çığlıklara hatta katılmalara varıyo....hep ilgi hep dipdibe kucağımda olsun ayakta gezelim istiyo...götüreyim de biraz da babaanne baksın yaramaza
siz nerden geldiniz karsa? biz de güneydoğudansa burası çıktı diye çok sevinmiştik ama malesef yılın 9ayı başka yerdeler

inşallah
şimdi hiç geçmez gibi geliyor ama bi yandan da su misali haftalar aylar....evet doğru oğluş da olmasa daha kötüydü..ama keşke işimi gücümü ayarlamış olsaydım..şimdi bebekle herşey daha zor

Biz Tekirdağ-Saray'dan geldik. Daha doğrusu eşim saraydan geldi. Ben buraya gelin geldim yani. Benimki de aynı ille de gözünün önünde olacağım. Kucağa çok almıyorum ki alışmasın diye. Yoksa bayılıyor kucakta durmaya. Doktor günde 10 dk oturtun kucakta dedi. Oturtuyorum ben de . Çok seviyor.

sarayyy
ben de saraylıyımm

aa yeni evlisiniz yani...belki benden küçüksündür..ben 27yim..aahh koskoca bir yirmiyedi
yok benimki ille kucakta olcak...ben de bir ay sonra başlayayım o zaman oturtmaya...

Dikkat et ama, sırtı destekli olması lazım. Ve dik oturduğundan emin olmalısın. Sen tutacaksın onu kucağında. Bugün 24 üm bitti. 25e bastım.

Selam hanımlarrrr bir kaç gündür uğrayamadım topiğe yeni gelen arkadaşlarımız olmuş ne güzel hoş geldiniz sizlerdee aramızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…