derincim sevindim gayet güzel geçmiş anlaşılan akşamın, güzel dostluklar kurmuşsundur umarım, doğuda özellikle eşlerimizin aileleriyle çok güzel dostluklar kuruluyor yıllarca sürüyor. Ankarada böyle bi ortam yok malesef
dün akşam çok kötü oldum ben de, eşim aradı hastaydı zaten hafta başından beri, revire kaldırmışlar serum dayamışlar ama hala rapor istihrahat fln vermemişler. sedyelik olana kadar çalışıyo resmen. hemen izin alıp geliym rapor al bakarım sana dedim alamam dedi, bugn yne o halde işe gitti
Hoşbulduk canım. Benim eşimde yurt dışına gidecek 6 aylık göreve.
En azından oğlum var diyorum onunla avunacağım.
merhaba..yine karasız ben..sonunda karar verdim..antalyaya kayınvalideme gidcez....
ayeser mrhb..sanırım siz de karstasiniz...
biz de sarıkamıştayız ama eşim komando taburunda olduğu için malesef kalıcı değiliz burada...evimiz de yok zaten...
sizin de oğluşunuz varmış..benim de 4 şubatta 3 aylık olacak oğlum var...
yazdıklarınızı görünce paylaşmak istedim...
Selam hanımlarrrr bir kaç gündür uğrayamadım topiğe yeni gelen arkadaşlarımız olmuş ne güzel hoş geldiniz sizlerdee aramızaaaa
yeni evlisiniz canım , unutmak olmazeşim unuttu diyordum bir yandan da ihtimal vermeyerek. Bana süprizler yapmış
Unutmadı sağolsun
Bugün doğum günün yani:) Doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım.....
Çok çabuk büyüyorlar ya, birsürü kıyafetini kaldırdım olmuyor diye.
Günaydınlar, çok teşekkür ederim, nasılsın?
evet yeni evliyim biraz yorgunum ama iyiyim. Ben de oğlum uyusun diye bekliyorum.:97:
4 ay 1 hafta 3 günlük.Alttaki ticker iki gün geride. Uyumadı malesef. Şİmdi onunla oynamam lazım. Kızgın kızgın agubugu yapıyor.
günaydın arkadaşlar , handancığım kızınada selamlar,
ayeser doğum günün yeniden kutlu olsun. oğluşunada kocaman öpücükler
Teşekkür ederim canım. Oğlumda öper ellerinden.günaydın arkadaşlar , handancığım kızınada selamlar,
ayeser doğum günün yeniden kutlu olsun. oğluşunada kocaman öpücükler
Çok seviliyor çok. Zaten bişey yapmayıp onunla uğraşıyorum desem yeridir. Öyle alıştı ki bana. Beni görmeden duramıyor. Güven duygusunu tam kazandı. Büyüyünce herkese güvenmese bari
Maşallahçok ta tatlıdır şimdi nasıl sevilir oyun istiyor demi annesi bende çok özlüyorum bebekleri artık torun severim bende
Günaydın nilgüncümmm saol canım söylerim tabiki
Çifte geçmiş olsun. Karne için de kutluyorum kızını.günaydın herkese kızlar ugramayalı nasılsınız bakalım ben dişçiyle ugraşıyorum dişlerime doldu yaptırıyorum bugun 2 tane daha yaptırdım yeni geldim dudaklarım falan uyuşuk üff ne zor işmiş ya...
kızım karne aldı bu arada bugun maşallah kuzuma pek güsel karnesi ögretmeni de çok memnun bi beslenmesinden memnun degil sürekli yemek seçiyo...kaç gündür ateşi vardı vardı malum havalardan hastalık kapıolar onunla ugraştım sizde ne var ne yok...
Desene bana haftanın her günü son mesai günü.günaydın herkese, bugün cuma haftanın en sevdiğim günü, eşime kavuşucam inşallah:) son mesai günü bi tembellik var üzerimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?