Asker Eşleri

eşim unuttu diyordum bir yandan da ihtimal vermeyerek. Bana süprizler yapmış

eşin için geçmiş olsun canım, dilerim bir an önce işleriniz yoluna girerde birlikte olursunuz. en büyük kabusumdur eşimden ayrılmak

Hoşbulduk canım. Benim eşimde yurt dışına gidecek 6 aylık göreve.
En azından oğlum var diyorum onunla avunacağım.

Allah kolaylık versin canım , oğluşunla avunursun en azında. benim eşimde mayısta gidecek

kararını vermişsin canım. hayırlısı olsun. biraz zorluk yaşarsın. burada elmas arkadaşımız vardı. o da 2 yıl senin durumunu yaşadı. şimdi istanbuldalar eşi ile birlikte

Selam hanımlarrrr bir kaç gündür uğrayamadım topiğe yeni gelen arkadaşlarımız olmuş ne güzel hoş geldiniz sizlerdee aramızaaaa

handancığım hoş geldin

eşim unuttu diyordum bir yandan da ihtimal vermeyerek. Bana süprizler yapmış
yeni evlisiniz canım , unutmak olmaz

Günaydın hanımlarrrrrr hayırlı cumalar hepinizeee ...

Ayeser doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu yıllara inşallah ....

evet yeni evliyim biraz yorgunum ama iyiyim. Ben de oğlum uyusun diye bekliyorum.:97:

4 ay 1 hafta 3 günlük.Alttaki ticker iki gün geride. Uyumadı malesef. Şİmdi onunla oynamam lazım. Kızgın kızgın agubugu yapıyor.

günaydın arkadaşlar , handancığım kızınada selamlar,
ayeser doğum günün yeniden kutlu olsun. oğluşunada kocaman öpücükler

4 ay 1 hafta 3 günlük.Alttaki ticker iki gün geride. Uyumadı malesef. Şİmdi onunla oynamam lazım. Kızgın kızgın agubugu yapıyor.

Maşallah çok ta tatlıdır şimdi nasıl sevilir oyun istiyor demi annesi bende çok özlüyorum bebekleri artık torun severim bende

Günaydın nilgüncümmm saol canım söylerim tabiki

günaydın herkese kızlar ugramayalı nasılsınız bakalım ben dişçiyle ugraşıyorum dişlerime doldu yaptırıyorum bugun 2 tane daha yaptırdım yeni geldim dudaklarım falan uyuşuk üff ne zor işmiş ya...
kızım karne aldı bu arada bugun maşallah kuzuma pek güsel karnesi ögretmeni de çok memnun bi beslenmesinden memnun degil sürekli yemek seçiyo...kaç gündür ateşi vardı vardı malum havalardan hastalık kapıolar onunla ugraştım sizde ne var ne yok...

günaydın herkese, bugün cuma haftanın en sevdiğim günü, eşime kavuşucam inşallah:) son mesai günü bi tembellik var üzerimde:)

Teşekkür ederim canım. Oğlumda öper ellerinden.

Maşallah çok ta tatlıdır şimdi nasıl sevilir oyun istiyor demi annesi bende çok özlüyorum bebekleri artık torun severim bende

Günaydın nilgüncümmm saol canım söylerim tabiki
Çok seviliyor çok. Zaten bişey yapmayıp onunla uğraşıyorum desem yeridir. Öyle alıştı ki bana. Beni görmeden duramıyor. Güven duygusunu tam kazandı. Büyüyünce herkese güvenmese bari Sizin evliliğinize de maşallah . Yaşım kadar. ee torun zamanı da yaklaşmıştır o zaman. Mutluluklar diliyorum sonsuza kadar.

Çifte geçmiş olsun. Karne için de kutluyorum kızını. İlkokul birinci kademede anlaşılan.

günaydın herkese, bugün cuma haftanın en sevdiğim günü, eşime kavuşucam inşallah:) son mesai günü bi tembellik var üzerimde:)
Desene bana haftanın her günü son mesai günü. Hergün bir tembellik var üzerimde. Oğlum doğdu doğalı toparlanamadım sanki. Hamileyken bile bu kadar yorgun olmuyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…