Merhaba canım, Düş Sokağı Sakinleri dinliyorsun galiba?
10 yılı aşkındır dinliyorum hem de. Çok seviyorum. Gerçi bu sıralar biraz söndüler. Myy tarzını iyice değiştirdi. Eskiden çok daha güzeldi. Artık konserlere de gidemiyorum. Zaten eşim gıcık oluyor myy a
günaydın herkese kızlar ugramayalı nasılsınız bakalım ben dişçiyle ugraşıyorum dişlerime doldu yaptırıyorum bugun 2 tane daha yaptırdım yeni geldim dudaklarım falan uyuşuk üff ne zor işmiş ya...
kızım karne aldı bu arada bugun maşallah kuzuma pek güsel karnesi ögretmeni de çok memnun bi beslenmesinden memnun degil sürekli yemek seçiyo...kaç gündür ateşi vardı vardı malum havalardan hastalık kapıolar onunla ugraştım sizde ne var ne yok...
günaydın herkese, bugün cuma haftanın en sevdiğim günü, eşime kavuşucam inşallah:) son mesai günü bi tembellik var üzerimde:)
Teşekkür ederim canım. Oğlumda öper ellerinden.
Çok seviliyor çok. Zaten bişey yapmayıp onunla uğraşıyorum desem yeridir. Öyle alıştı ki bana. Beni görmeden duramıyor. Güven duygusunu tam kazandı. Büyüyünce herkese güvenmese bariSizin evliliğinize de maşallah . Yaşım kadar. ee torun zamanı da yaklaşmıştır o zaman. Mutluluklar diliyorum sonsuza kadar.
Çifte geçmiş olsun. Karne için de kutluyorum kızını.İlkokul birinci kademede anlaşılan.
Desene bana haftanın her günü son mesai günü.Hergün bir tembellik var üzerimde. Oğlum doğdu doğalı toparlanamadım sanki. Hamileyken bile bu kadar yorgun olmuyordum.
selam hanımlar.. nasılsınız..güzel bir gün diliyorum..
Dilercim geçmiş olsun canım yaa devam edecekmi daha dolgu işi begümğnde var pazartesi gidecez bizde sabah erkenden orada olacakmışız ..
Tebrik ederim kızını canım ne kadar mutludur şimdi annesi şu yemek işini sorma hep yaşadık zaten çocuklarda rüyanazada geçmiş olsun canım havalarda soğuk zaten neyseki okullar taile girdi evde dinlenir artık birazda
Daha çok küçük ama tam annesine ihtiyacı olduğu bir dönemde oyunlar ister şimdi annnesi gülğücükler atar ilgi beklerrr .
Kızım üniversite okuyor daha 3. sınıfta hayırlısıyla okulu bitirsin master filan düşünüyor bakalım eğer olursa tabi olmassa iş hayatına girer evlilik daha sonra olur biraz çalışsın kendi parasını yesin hayatını yaşasın bence nasılsa evlilik olur ilerde
benim ailem de aynı sizin gibi umuyordu sanırım ama ben üniversiteden mezun olduktan 3 gün sonra eşimin ailesi geldi istemey, 5 gün sonra nişanlandık.bence de bi süre kendi çalışıp yesin evlenince aldığınız maaşı istediğiniz gibi harcıyamıyorsunuz sorumluluklar başlıyor.
tabi bi de eş asker olunca her şey apar topar oluyor valla nikahımıza bile zor gelmişti eşim:) annem askere kız vermem derdi hep kendi sıkıntı çektiği için ama napsın işte:)
benim ailem de aynı sizin gibi umuyordu sanırım ama ben üniversiteden mezun olduktan 3 gün sonra eşimin ailesi geldi istemey, 5 gün sonra nişanlandık.bence de bi süre kendi çalışıp yesin evlenince aldığınız maaşı istediğiniz gibi harcıyamıyorsunuz sorumluluklar başlıyor.
tabi bi de eş asker olunca her şey apar topar oluyor valla nikahımıza bile zor gelmişti eşim:) annem askere kız vermem derdi hep kendi sıkıntı çektiği için ama napsın işte:)
merhaba ayeser ve derin
iyi tatiller derincim...branşın ne?
merhaba ayeser ve derin
az önce yeğenimle konuştum. Karne almış nasıl da heyecanlıydı.Yerim ben onu.Kızlarr nasılsınız?? Ben karneleri dağıttım geldimSanırım hafta hafta sonu kayınvalidemler geliyor:) Malum ben tatile girdim,eşimi bırakıp Ankaraya gidemiyorum,içime sinmiyor Kayınvalidemleri davet ettim bir hafta kalacaklar hem banada değişiklik olur:)
Merhaba canım, teşekkür ederim:) Sınıf öğretmeniyim ben
Fen ve teknoloji benim de.
Dilercim geçmiş olsun canım yaa devam edecekmi daha dolgu işi begümğnde var pazartesi gidecez bizde sabah erkenden orada olacakmışız ..
Tebrik ederim kızını canım ne kadar mutludur şimdi annesi şu yemek işini sorma hep yaşadık zaten çocuklarda rüyanazada geçmiş olsun canım havalarda soğuk zaten neyseki okullar taile girdi evde dinlenir artık birazda
Daha çok küçük ama tam annesine ihtiyacı olduğu bir dönemde oyunlar ister şimdi annnesi gülğücükler atar ilgi beklerrr .
Kızım üniversite okuyor daha 3. sınıfta hayırlısıyla okulu bitirsin master filan düşünüyor bakalım eğer olursa tabi olmassa iş hayatına girer evlilik daha sonra olur biraz çalışsın kendi parasını yesin hayatını yaşasın bence nasılsa evlilik olur ilerde
Benimkinin hemen evlenmek gibi düşüncesi yok şimdilik hayatımı yaşayım biraz diyor nasılsa acelesi yok nasılsa ileride oda olur elbet ..
Yesn parasını gezsin biraz daha kızımla planlarımız var bizim beraber taile filan gitme düşüncemiz var ana kız gezecez biraz
Kızlarr nasılsınız?? Ben karneleri dağıttım geldimSanırım hafta hafta sonu kayınvalidemler geliyor:) Malum ben tatile girdim,eşimi bırakıp Ankaraya gidemiyorum,içime sinmiyor Kayınvalidemleri davet ettim bir hafta kalacaklar hem banada değişiklik olur:)
Selam derincim nasılsınn nihayet okuda tatile girdi dinlenirsin biraz sende
merhaba ayeser ve derin
Selam birtane nasılsın
öğretmen olan arkadaşlara iyi tatiller bu aradatadını çıkarın bol bol keyif yapın kızlar evinizde kitap okuyun kahvenizi alıp uzanın benim yerime de
az önce yeğenimle konuştum. Karne almış nasıl da heyecanlıydı.Yerim ben onu.Hepsi 5 miş. İkinci sınıfa gidiyor.
Selam birtane nasılsın
tşkrler iyiyim..siz nasılsınız?
pazartesi yolculuk var..kara kara nasıl toparlanacağımızı..nasıl gideceğimizi düşünüyorum...ankara aktarmalı iki uçuş olacak..inşallah oğlum çok ağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?