Asker Eşleri

10 yılı aşkındır dinliyorum hem de. Çok seviyorum. Gerçi bu sıralar biraz söndüler. Myy tarzını iyice değiştirdi. Eskiden çok daha güzeldi. Artık konserlere de gidemiyorum. Zaten eşim gıcık oluyor myy a

ya aynı düşünüyoruz son iki albümü almadım bile ben murat yılmazyıldırımın..eski parçalara devam ediyorum ben.. çok sewerim çok uzun zamandır dinliyorum ben de
we yine aynen eşim de sewmez zaten genel olarak müzik tarzlarımız pek uyuşmuyor :)

ay aynen ya. Artık müzik pek dinleyemiyorum nedense. Eşimi rahatsız etmiş gibi oluyorum, ben deonun müziklerini sevmiyorum çünkü... Benim hissettiğimi o da hissediyordur. Eşim genelde anadolu müziği, bağlama vs bu tarz dinliyor . Ben tamamen farklı. Yan flüt, keman , akordeon, piyano, gitar türleri vs vs ...

ama ama ama ben de sewerim anadolu müzik daha çok özgün türkü tarzı :) eşim tek nktada takılıyor ben ona saygı dıyarım ama bana duymaz :) bunun yanında türk tarz ayrı olarak genel olarak ethnic evrensel tarz, celtic müzik, chill out falan..

nerede görev yapıyorsunuz?oğlun war sanırım kaç aylık..benim de kızım war 17 aylık..

kk da sorun war cewaplar gitmiyor..

Evet sitede sorun var, ben de bağlantı kesip yeniden geldim. Biz karstayız 2009dan beri. 2012de tayin göreceğiz. Oğlum 4 ay 1 hafta 3 günlük. Allah bağışlasın kızını.

Dilercim geçmiş olsun canım yaa devam edecekmi daha dolgu işi begümğnde var pazartesi gidecez bizde sabah erkenden orada olacakmışız ..
Tebrik ederim kızını canım ne kadar mutludur şimdi annesi şu yemek işini sorma hep yaşadık zaten çocuklarda rüyanazada geçmiş olsun canım havalarda soğuk zaten neyseki okullar taile girdi evde dinlenir artık birazda

günaydın herkese, bugün cuma haftanın en sevdiğim günü, eşime kavuşucam inşallah:) son mesai günü bi tembellik var üzerimde:)

Selam canımm güzel bir haber bu eşinde geliyor ne güzell

Daha çok küçük ama tam annesine ihtiyacı olduğu bir dönemde oyunlar ister şimdi annnesi gülğücükler atar ilgi beklerrr .

Kızım üniversite okuyor daha 3. sınıfta hayırlısıyla okulu bitirsin master filan düşünüyor bakalım eğer olursa tabi olmassa iş hayatına girer evlilik daha sonra olur biraz çalışsın kendi parasını yesin hayatını yaşasın bence nasılsa evlilik olur ilerde

selam hanımlar.. nasılsınız..güzel bir gün diliyorum..

Selam fıstık sen nerelerdesin yahu hiç gözükmüyorsun kızın nasıl iyimi öp benim yerime annesi kızını

Kızlarr nasılsınız?? Ben karneleri dağıttım geldim Sanırım hafta hafta sonu kayınvalidemler geliyor:) Malum ben tatile girdim,eşimi bırakıp Ankaraya gidemiyorum,içime sinmiyor Kayınvalidemleri davet ettim bir hafta kalacaklar hem banada değişiklik olur:)

Aynı benim hikaye.

öğretmen olan arkadaşlara iyi tatiller bu arada tadını çıkarın bol bol keyif yapın kızlar evinizde kitap okuyun kahvenizi alıp uzanın benim yerime de

az önce yeğenimle konuştum. Karne almış nasıl da heyecanlıydı.Yerim ben onu. Hepsi 5 miş. İkinci sınıfa gidiyor.

ya evet benim de öyle oldu :)) hoş gerçi ben daha para kazanmaya başlayamadım

öğretmen olan arkadaşlara iyi tatiller bu arada tadını çıkarın bol bol keyif yapın kızlar evinizde kitap okuyun kahvenizi alıp uzanın benim yerime de

Canım sen çalışıyosun sanırım...Senin yerinede dinleniriz biz :)

az önce yeğenimle konuştum. Karne almış nasıl da heyecanlıydı.Yerim ben onu. Hepsi 5 miş. İkinci sınıfa gidiyor.

Canım benim,aferin ona,inşallah hep öyle gider...Benim öğrencilerde çok heyecanlıydı.1.sınıfız bi de:) ilk karneleri:) Hepsine ufak hediyeler aldım:) nasıl mutlu oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…