Asker Eşleri

Birinci sınıf öğretmenlerine hep özenmişimdir.

evet canım çalışıyorum çok şükür ama keşke öğretmen olsaydım ben de eşimin yanında olabilirdim belki, benim hiç tayinim çıkmıyor. yılda sadece 20 gün bi iznim var onun dışında sabah 9 akşam 6, eve gideyim derken saat 7 oluyor bazı akşamlar da mesaiye kalıyorum 9da çıkıyorum.
annem öğretmendi benim de, işten daha erken gelebiliyodu eve bi de biz tatildeyken o da tatilde olduğu için iyi oluyo. şimdi benim çocuğum olsa okul çağında tatilde yalnız kalıcak

öğretmenlik evli bir bayan için çok güzel bir meslek gerçekten. Özellikle asker eşiyse. Tayinler diğer mesleklere göre nispeten kolay.
Geçen yıl 8 de çıkıyordum. saat 15:00 olmadan evde oluyordum. Herşeye vaktim oluyordu.

Mesleğin ne canım bankacı falan mısın? Tayin olamaman kötü olmuş:S Çok çalışman da zordur da en azından eşinle aynı yerde olabilseydin... Bizde 5 ay kadar ayrıydık eşimle,ben yani atandığım iiçin,bi süre beklemek zorundaydık tayini...Çok zor olmuştu seni çok iyi anlıyorum... Öğretmen olmamın en güzel yanı evine de,işine de,eşine de vakit ayırabilmem, benim annem de öğretmendi bizlerde rahat büyüdük...

Evet bencede canım Ben bu sene sabahcıyım 6.30da çıkıyorum evden 12.30da evdeyim

ayeser_ ve derinnn,
başbakanlığa bağlı bi kurumda uzman olarak çalışıyorum kızlar, a grubu kariyer meslek memurluğu,ancak bizim kurumun taşra teşkilatı da olmasına rağmen uzmanların tek çalışma yeri ankara, düz memur olsaydım gidebilecektim tayinle. şimdi sadece yeterlilik alınca geçici görevlendirmeyle gidebileceğim o da müdür yrd fln olarak, oldukça stresli olacak benim için. ama bi kaç sene idare edersek de eşim ankaraya tayin olucak ve eş durumundan hep ankarada kalabilecek. zorunlu doğu görevini yapması gerek malesef. o olmadan ankaraya vermiyorlar.
yaşımız genç çok şükür, idare ediyoruz ama keşke öğretmen olsaydım diyorum, hem eşimin yanında olabilmek için hem de evime daha erken gelebilmek için

En azından bir kaç yıl diyorsun. Ankaraya gelme ihtimali var. O da olmasaydı daha kötü olurdu.
a grubu kariyer meslek memurluğu, çok hafalı duruyor Tam olarak ne yapıyorsun?

En azından bir kaç yıl diyorsun. Ankaraya gelme ihtimali var. O da olmasaydı daha kötü olurdu.
a grubu kariyer meslek memurluğu, çok hafalı duruyor Tam olarak ne yapıyorsun?

havayı boşwer tatlım eşim yanımda olmadıktan sonra:) basında fln öyle geçiyo memurlar.nette fln ondan yazdım :)
mevzuat çalışmaları yapıoruz, ab uyum süreci, yurtdışı toplantılar,projeler yapıoruz. bakan,müsteşar bi konuda bilgi istediği zaman çalışma raporları hazırlıyoruz.mecliste bunları bunları deyin diye:) onun dışından bildiğin memuruz aslında, masa başında geçiyo bütün gün:) kilo aldım zaten işe başladım bşlayalı şeklim değişti oturmaktan

Eşinin gelebilecek ve daima Ankara'da kalabilecek olması çok iyi canım...İşte biraz sabır gerekiyor. İşin de gayett güzel bence Bi süre sıkıntı çekersiniz ayrı ayrı sonra kavuşacaksınız inşallah:) Asker eşi olmanın dezavantajlarından biri de bu...Pek çoğumuz bir süre de olsa ayrı kalıyoruz

teşekkürler tatlım yok daha 5 yaşında benim kızım...

teşekkürler ablacım ..diş işi çok zor gerçekten geçmiş olsun şimdiden..
kızlar herkese tşkler mucuxxx...

sağol canım desteğin için

gunaydın kıslar nasılsınız...Bugun hava cok soguk buralarada eşimde nobetcı ana kız kaldık bugun bır basımıza dunde doktordaydık mınık prensesımı gordum cok ozlemişim kuzucugumu yaa kuzucugumunda gelmeye hıc nıyetı yok gıbı hala dogum pozısyonu almamıs napıcaz bılmıorum:18::18:

merhaba..
ne kadar kasvetli bir gün bugün..yağmur yağıyor we sis..boğucu..
güzel bir hafta sonu diliyorum..
merveesk hemşehriyiz sanırırm değil mi :)

merhaba..
ne kadar kasvetli bir gün bugün..yağmur yağıyor we sis..boğucu..
güzel bir hafta sonu diliyorum..
merveesk hemşehriyiz sanırırm değil mi :)

evet cnm sanırım hemserıyız :))) hava gercekden cok sıkıcı bı yandanda iş yapmaya calısıorum malum dogum ıcın son hazırlıklar sen nerdesın eskısehırdemısın?

hayırlı olsun kaç haftalık hamilesiniz?
benim de bebeğim var..4 kasımda doğum yaptım...4 kasımdan beri hem hayatımın en güzel hem de en zor günlerini yaşıyorum :)) çok başka bir duygu..bir gülüşü için ömrümü veririm diyorum

bu pazardan sonra 37 haftam bıtıp 38 haftamdan gun alıcam az kaldı sunun surasında 1-2 haftam kaldı ama zaman gecmek bılmıyosendede bole oldumu ??? ayy nasıl gecıo gunleriniz bebişle rabbım bızede nasıp eder ıns sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı...Buarada szın kacıncı haftanızda geldı bebıi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…