Birinci sınıf öğretmenlerine hep özenmişimdir.Canım sen çalışıyosun sanırım...Senin yerinede dinleniriz biz :)
Canım benim,aferin ona,inşallah hep öyle gider...Benim öğrencilerde çok heyecanlıydı.1.sınıfız bi de:) ilk karneleri:) Hepsine ufak hediyeler aldım:) nasıl mutlu oldular
tşkrler iyiyim..siz nasılsınız?
pazartesi yolculuk var..kara kara nasıl toparlanacağımızı..nasıl gideceğimizi düşünüyorum...ankara aktarmalı iki uçuş olacak..inşallah oğlum çok ağlamaz
Umarım sıkıntısız olur.
Benimkinin hemen evlenmek gibi düşüncesi yok şimdilik hayatımı yaşayım biraz diyor nasılsa acelesi yok nasılsa ileride oda olur elbet ..
Yesn parasını gezsin biraz daha kızımla planlarımız var bizim beraber taile filan gitme düşüncemiz var ana kız gezecez biraz
Selam derincim nasılsınn nihayet okuda tatile girdi dinlenirsin biraz sende
Selam birtane nasılsın
Merhaba canım,evet tatile girdik çok şükür,valla bu dönem canım çıktı benim...1.sınıf okutuyorum...Dinlenmeye çok ihtiyacım var
Canım sen çalışıyosun sanırım...Senin yerinede dinleniriz biz :)
Canım benim,aferin ona,inşallah hep öyle gider...Benim öğrencilerde çok heyecanlıydı.1.sınıfız bi de:) ilk karneleri:) Hepsine ufak hediyeler aldım:) nasıl mutlu oldular
evet canım çalışıyorum çok şükür ama keşke öğretmen olsaydım ben de eşimin yanında olabilirdim belki, benim hiç tayinim çıkmıyor. yılda sadece 20 gün bi iznim var onun dışında sabah 9 akşam 6, eve gideyim derken saat 7 oluyorbazı akşamlar da mesaiye kalıyorum 9da çıkıyorum.
annem öğretmendi benim de, işten daha erken gelebiliyodu eve bi de biz tatildeyken o da tatilde olduğu için iyi oluyo. şimdi benim çocuğum olsa okul çağında tatilde yalnız kalıcak
öğretmenlik evli bir bayan için çok güzel bir meslek gerçekten. Özellikle asker eşiyse. Tayinler diğer mesleklere göre nispeten kolay.
Geçen yıl 8 de çıkıyordum. saat 15:00 olmadan evde oluyordum. Herşeye vaktim oluyordu.
ayeser_ ve derinnn,
başbakanlığa bağlı bi kurumda uzman olarak çalışıyorum kızlar, a grubu kariyer meslek memurluğu,ancak bizim kurumun taşra teşkilatı da olmasına rağmen uzmanların tek çalışma yeri ankara, düz memur olsaydım gidebilecektim tayinle. şimdi sadece yeterlilik alınca geçici görevlendirmeyle gidebileceğim o da müdür yrd fln olarak, oldukça stresli olacak benim için. ama bi kaç sene idare edersek de eşim ankaraya tayin olucak ve eş durumundan hep ankarada kalabilecek. zorunlu doğu görevini yapması gerek malesef. o olmadan ankaraya vermiyorlar.
yaşımız genç çok şükür, idare ediyoruz ama keşke öğretmen olsaydım diyorum, hem eşimin yanında olabilmek için hem de evime daha erken gelebilmek için
En azından bir kaç yıl diyorsun. Ankaraya gelme ihtimali var. O da olmasaydı daha kötü olurdu.
a grubu kariyer meslek memurluğu, çok hafalı duruyorTam olarak ne yapıyorsun?
Evet sitede sorun var, ben de bağlantı kesip yeniden geldim. Biz karstayız 2009dan beri. 2012de tayin göreceğiz. Oğlum 4 ay 1 hafta 3 günlük. Allah bağışlasın kızını.
Selam fıstık sen nerelerdesin yahu hiç gözükmüyorsun kızın nasıl iyimi öp benim yerime annesi kızını
ayeser_ ve derinnn,
başbakanlığa bağlı bi kurumda uzman olarak çalışıyorum kızlar, a grubu kariyer meslek memurluğu,ancak bizim kurumun taşra teşkilatı da olmasına rağmen uzmanların tek çalışma yeri ankara, düz memur olsaydım gidebilecektim tayinle. şimdi sadece yeterlilik alınca geçici görevlendirmeyle gidebileceğim o da müdür yrd fln olarak, oldukça stresli olacak benim için. ama bi kaç sene idare edersek de eşim ankaraya tayin olucak ve eş durumundan hep ankarada kalabilecek. zorunlu doğu görevini yapması gerek malesef. o olmadan ankaraya vermiyorlar.
yaşımız genç çok şükür, idare ediyoruz ama keşke öğretmen olsaydım diyorum, hem eşimin yanında olabilmek için hem de evime daha erken gelebilmek için
Teşekkür ederim canım. Oğlumda öper ellerinden.
Çok seviliyor çok. Zaten bişey yapmayıp onunla uğraşıyorum desem yeridir. Öyle alıştı ki bana. Beni görmeden duramıyor. Güven duygusunu tam kazandı. Büyüyünce herkese güvenmese bariSizin evliliğinize de maşallah . Yaşım kadar. ee torun zamanı da yaklaşmıştır o zaman. Mutluluklar diliyorum sonsuza kadar.
Çifte geçmiş olsun. Karne için de kutluyorum kızını.İlkokul birinci kademede anlaşılan.
Desene bana haftanın her günü son mesai günü.Hergün bir tembellik var üzerimde. Oğlum doğdu doğalı toparlanamadım sanki. Hamileyken bile bu kadar yorgun olmuyordum.
Dilercim geçmiş olsun canım yaa devam edecekmi daha dolgu işi begümğnde var pazartesi gidecez bizde sabah erkenden orada olacakmışız ..
Tebrik ederim kızını canım ne kadar mutludur şimdi annesi şu yemek işini sorma hep yaşadık zaten çocuklarda rüyanazada geçmiş olsun canım havalarda soğuk zaten neyseki okullar taile girdi evde dinlenir artık birazda
Selam canımm güzel bir haber bu eşinde geliyor ne güzell
Daha çok küçük ama tam annesine ihtiyacı olduğu bir dönemde oyunlar ister şimdi annnesi gülğücükler atar ilgi beklerrr .
Kızım üniversite okuyor daha 3. sınıfta hayırlısıyla okulu bitirsin master filan düşünüyor bakalım eğer olursa tabi olmassa iş hayatına girer evlilik daha sonra olur biraz çalışsın kendi parasını yesin hayatını yaşasın bence nasılsa evlilik olur ilerde
Selam fıstık sen nerelerdesin yahu hiç gözükmüyorsun kızın nasıl iyimi öp benim yerime annesi kızını
Eşinin gelebilecek ve daima Ankara'da kalabilecek olması çok iyi canım...İşte biraz sabır gerekiyor. İşin de gayett güzel benceBi süre sıkıntı çekersiniz ayrı ayrı sonra kavuşacaksınız inşallah:) Asker eşi olmanın dezavantajlarından biri de bu...Pek çoğumuz bir süre de olsa ayrı kalıyoruz
merhaba..
ne kadar kasvetli bir gün bugün..yağmur yağıyor we sis..boğucu..
güzel bir hafta sonu diliyorum..
merveesk hemşehriyiz sanırırm değil mi :)
gunaydın kıslar nasılsınız...Bugun hava cok soguk buralarada eşimde nobetcı ana kız kaldık bugun bır basımızadunde doktordaydık mınık prensesımı gordum cok ozlemişim kuzucugumu yaa kuzucugumunda gelmeye hıc nıyetı yok gıbı hala dogum pozısyonu almamıs napıcaz bılmıorum:18::18:
hayırlı olsun kaç haftalık hamilesiniz?
benim de bebeğim var..4 kasımda doğum yaptım...4 kasımdan beri hem hayatımın en güzel hem de en zor günlerini yaşıyorum :)) çok başka bir duygu..bir gülüşü için ömrümü veririm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?