Asker Eşleri

Daha döner canım zamanı var daha. Ben 20 eylülde doğum yaptım . 40+6 da geldi bebeğim. Bİr gün daha 41 haftayı dolduracaktı yani.
Üstelik sadece bir gün sancım ldu. O gün de doğurdum zaten.
Doğum şeklin belli oldu mu?

dönmediği için sımdılık sezeryan ama donerse normal olucak doktorum 40 haftaya kadar beklıcenı soledi saolsun.. ıns doner mınık yaramazım.. canm dogumun nasıldı zormuydu..

Son düzenleme:
dönmediği için sımdılık sezeryan ama donerse normal olucak doktorum 40 haftaya kadar beklıcenı soledi saolsun.. ıns doner mınık yaramazım.. canm dogumun nasıldı zormuydu..

Çok kolaydı, da benim bebeğim eli başında geldi. Asker oğlu ne olacak selam vere vere geldi. O yüzden içerde biraz yırtılmam oldu dikişler için bekledim , o kısmı çok can sıkıcıydı. Yoksa çok kolay doğurdum. Doğumu güzel bir anı olarak hatırlıyorum.Dışta sadece 3 dikişim oldu.

çok az kalmış hadi hayırlısı..ben 38+6da sezeryanla doğum yaptım..çok çok rahat kolay harikaydı doğum..spinal oldum...
evet zaman bi yandan çok çabuk geçiyo gibi olmuştu bi yandan da sanki hiç geçmiyodu..bir an önce o gün gelsin oğluma kavuşayım diyordum..tabi bana sürekli bu günlerin çok rahat bol bol uyu diyenleri dinlememiştim, pişman oldum söyleyeyim
herşey güzel olur umarım canım...bebeğinin yüzünü gördükten sonra bütün dünya bir anda gözündeki önemini yitiriyo..yaşyınca sen de anlayacaksın mutlaka
sormak istediğin birşey olursa yarın da burdayım seve seve cevaplamaya çalışırım...sevgiler...

iyi geceler arkadaşlar, bütün gün yoğun bir şekilde bu karda dışardaydım. yarın ev keyfi yapacağımmm:79:

evet cnm sanırım hemserıyız :))) hava gercekden cok sıkıcı bı yandanda iş yapmaya calısıorum malum dogum ıcın son hazırlıklar sen nerdesın eskısehırdemısın?

hayırlısı ile kurtulursunuz inşallah..
ben eskişehirliyim ama görev nedeniyle malum batman dayız..
sen memlekette misin?

hayırlısı ile kurtulursunuz inşallah..
ben eskişehirliyim ama görev nedeniyle malum batman dayız..
sen memlekette misin?

yok cnm bende esım sebebıyle kocaelindeyım...Buarada batmanda kaldık bızde şark gorevını orda yaptı babam nasıl sımdı oralar gelıstımı.Krıstal dıe bı yer vardı benım kucuklugumde hep oraya gıdrdık gezmeye bende ılk ıkı sınıfımı ataturk ılkogretımde okudum..Ay bırden bı tuaf oldum anılarım canlandı

Son düzenleme:

ay cnm ya ne guzel kolların cocugun valla ben catlıcam gelmıo benım mınısımde ınatla beklemekden agac oldum :))) bauarada banada dıolar uykunu al bol bol dıe ama agırlasdıgım ıcın uyamıorumkı saten bıde gecelerı kramp gırıo 1 saat araylada tuvalet molası oyusden basladık sımdıden bız calısmaya..

Hepinize iyi akşamlar hanımlarrr keyifler nasıl iyimiiiii burası çok soğuk yaa kar yağacak diyorlar bekliyoruz bizde bakalım yağacakmı

Hepinize iyi akşamlar hanımlarrr keyifler nasıl iyimiiiii burası çok soğuk yaa kar yağacak diyorlar bekliyoruz bizde bakalım yağacakmı

merhaba handancığım, Ankaradan gönderelim biraz. 2 gün full kar yağdı. şimdide heryer buz tuttu. iyiki tam tatile denk geldi. hem çocuklarda evde keyif yapıyorlar
kızın nasıl ?

Yarı oturur pozisyonda yatıyorsun değil mi canım? Ben senin dönemindeyken 3 tane yastık kullanıyordum. Öyle daha rahat oluyor.

Merhaba, Biz Kars'tayız iki üç gündür burada da kar yağıyor. Ama anca 15 cm olabildi. Buranın karı çok güzel. Kar kristallerini Açık seçik görebiliyorsunuz.Çeşit çeşit hepsi de çok güzel. Sosyal imkanları kısıtlı bir şehir. Ama kar yağınca kayağa gidilebiliyor Sarıkamış'a. Ama bana nasip olmayacak galiba. Geçen yıl hamileydim. Bu yıl da bebeğim çok küçük. Önümüzdeki kış da burdayız. O zaman bebeğimi birisi bakarken gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…