merhaba handancığım, Ankaradan gönderelim biraz. 2 gün full kar yağdı. şimdide heryer buz tuttu. iyiki tam tatile denk geldi. hem çocuklarda evde keyif yapıyorlar
kızın nasıl ?
selam abloşum nasılsın
denizlide buz gibi:18:
hepinize iyi geceler
Yarı oturur pozisyonda yatıyorsun değil mi canım? Ben senin dönemindeyken 3 tane yastık kullanıyordum. Öyle daha rahat oluyor.
Merhaba, Biz Kars'tayız iki üç gündür burada da kar yağıyor. Ama anca 15 cm olabildi. Buranın karı çok güzel. Kar kristallerini Açık seçik görebiliyorsunuz.Çeşit çeşit hepsi de çok güzel. Sosyal imkanları kısıtlı bir şehir. Ama kar yağınca kayağa gidilebiliyor Sarıkamış'a. Ama bana nasip olmayacak galiba.Geçen yıl hamileydim. Bu yıl da bebeğim çok küçük. Önümüzdeki kış da burdayız. O zaman bebeğimi birisi bakarken gideceğim.
Selammm canım oranın havası temiz olur birde demi buralar tamamen kötü bir havaya sahip maaleseff kayak yapmak için sarıkamış güzeldir hrhalde gidin bence fuırsat buldukça kayarsınız ne güzel bizde uludağa gidiyorduk bebekli hanımlar filan olurdueşlerine bırakıp kayıp geliyorlardı bu sene gidelim dedik puanımız yetmedii maalesefff
Yok canım, biz merkezdeyiz, pek temiz değil, kışları özellikle. Yakıt olarak kömür kullanılıyor genellikle , havayı hissedilir derecede kirletiyor. Kış da uzun sürüyor tabi...
Köy yolları kapanıyordur. Merkezde öyle sorun yok. Aslında kar az yağıyor da yağan erimiyor bir türlüSıcaklık sıfırın üstüne çıkamadığından. Buzlanma çok fazla.
Gerçekten çok güzel, erimediği için çamur olmuyor,kirlenmiyor da kolay kolay, uzun süre bembeyaz kalıyor ortalık. Merkezde bile.
iyi eğlenceler , görüşürüz
günaydın arkadaşlar , keyifli ve güzel bir gün diliyorum
merhaba arkadaşlar,
eşim yine hastaydı bu hafta sonu,ufak bi de ameliyat geçirdi, raporlu olmasına rağmen görevine geri döndü, içim acıdı o halde gönderdim karda kışta çadır hayatı yaşıcak
çoook mutsuzum 15 gün göremicem,alyansını bile evde bıraktı arazide kaybolur diye çok fena oldum
Merhabalar :)
Cok uzun oldu dogumdan berı neredeyse gıremedım topiğimize...
Handan Ablacımmmm Nılgun ablacım...neredesınız cok özledım sızlerı... Ne kadar guzel yenı yenı arkadaslar gelmıs topiğimize,hosgelmıslerr topiğimiz senlenmıs... Dıger arkadasları goremedım ruyanazı,cakılı,kuzuyu,yenı gelınlerımızı :)
Ben evıme dondum cok sukur annemlerle ama yarın donecekler,bundan sonra fırsat buldukca gelecegım,bebişim oglusum toparladı bıraz... Ha dogdu ha dogacak derken 2 aylık oldu bıle yavrum...
Opuyorum kocaman kocaman oglusum uyuyunca yıne gırerım,cok optum sızlerı...
merhaba arkadaşlar,
eşim yine hastaydı bu hafta sonu,ufak bi de ameliyat geçirdi, raporlu olmasına rağmen görevine geri döndü, içim acıdı o halde gönderdim karda kışta çadır hayatı yaşıcak
çoook mutsuzum 15 gün göremicem,alyansını bile evde bıraktı arazide kaybolur diye çok fena oldum
Merhabalar :)
Cok uzun oldu dogumdan berı neredeyse gıremedım topiğimize...
Handan Ablacımmmm Nılgun ablacım...neredesınız cok özledım sızlerı... Ne kadar guzel yenı yenı arkadaslar gelmıs topiğimize,hosgelmıslerr topiğimiz senlenmıs... Dıger arkadasları goremedım ruyanazı,cakılı,kuzuyu,yenı gelınlerımızı :)
Ben evıme dondum cok sukur annemlerle ama yarın donecekler,bundan sonra fırsat buldukca gelecegım,bebişim oglusum toparladı bıraz... Ha dogdu ha dogacak derken 2 aylık oldu bıle yavrum...
Opuyorum kocaman kocaman oglusum uyuyunca yıne gırerım,cok optum sızlerı...
Selam nilgüncümmm ankara nasıl şimdi kar varmı hala burada sabah atıştırdı biraz ama şu anada yok
gitmicekti aslında gidicek durumda da değildi ama arayıp tehdit ettiler haftasonları eşim eve geliyo ya göndermezlermiş tatbikat aşamasında rapor alırsa. evine göndermeyiz bi daha dediler komutanları resmen. elinde belgen bile olsa sicilinle oynarız gibisinden laflar ettiler. sicili boşverdik ama eve göndermeyip haftasonu da mesai koymaları korkusundan gitmek zorunda kaldı.
merhaba handancığım yağan karların bir kısmı eridi ama kuzey yöne bakan yerlerde buz ve kar var. hafta sonu yeniden kar geliyormuş.İST kar yükseklerde galiba. ama soğuğu yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?