Asker Eşleri

merhaba handancığım, Ankaradan gönderelim biraz. 2 gün full kar yağdı. şimdide heryer buz tuttu. iyiki tam tatile denk geldi. hem çocuklarda evde keyif yapıyorlar
kızın nasıl ?

Günaydın nilgüncümmm ben iyiyim canım sen nasılsınnn kar varmış ankarada ne güzel bizler özledik sormaa havada soğuk burada ama yağarmı bilnmez kızımda iyi sabah gataya gittik diş için nasıl kalabalık sıramızıda aldık ama vazgeçtik eve geldik yarın sabah başka hastaneye randevu aldık oraya gideceğiz gata resmen bitmiş artıkkk

selam abloşum nasılsın
denizlide buz gibi:18:
hepinize iyi geceler

Selammm tülaycım ne haber nasılsınn çocuklar nasıl iyilermi eşin döndü herhalde demiii

Selammm canım oranın havası temiz olur birde demi buralar tamamen kötü bir havaya sahip maaleseff kayak yapmak için sarıkamış güzeldir hrhalde gidin bence fuırsat buldukça kayarsınız ne güzel bizde uludağa gidiyorduk bebekli hanımlar filan olurdueşlerine bırakıp kayıp geliyorlardı bu sene gidelim dedik puanımız yetmedii maalesefff

Yok canım, biz merkezdeyiz, pek temiz değil, kışları özellikle. Yakıt olarak kömür kullanılıyor genellikle , havayı hissedilir derecede kirletiyor. Kış da uzun sürüyor tabi...

Yok canım, biz merkezdeyiz, pek temiz değil, kışları özellikle. Yakıt olarak kömür kullanılıyor genellikle , havayı hissedilir derecede kirletiyor. Kış da uzun sürüyor tabi...

Anladımm tabi kömüryanınca havada kirleniyor tabikii evet ya birde yollar filan kapanıyordur demi tv de filan gösteriyorlar bazen yollar kapanıyor diye...

Köy yolları kapanıyordur. Merkezde öyle sorun yok. Aslında kar az yağıyor da yağan erimiyor bir türlü Sıcaklık sıfırın üstüne çıkamadığından. Buzlanma çok fazla.

Köy yolları kapanıyordur. Merkezde öyle sorun yok. Aslında kar az yağıyor da yağan erimiyor bir türlü Sıcaklık sıfırın üstüne çıkamadığından. Buzlanma çok fazla.

Merkezde yokmuş en azından tamamen köy yolu kapanıyor orada yaşayanlar için nasıldır acaba gerçi alışmışlardır herhalde amz yinede zor diye düşünüyorum ..Ama görüntüsü yinede güzeldir demi her yer bembeyaz aslında birazda korkutucu olur ..

Gerçekten çok güzel, erimediği için çamur olmuyor,kirlenmiyor da kolay kolay, uzun süre bembeyaz kalıyor ortalık. Merkezde bile.

Gerçekten çok güzel, erimediği için çamur olmuyor,kirlenmiyor da kolay kolay, uzun süre bembeyaz kalıyor ortalık. Merkezde bile.

Görüntü muhteşem o zaman demi tertemiz karlarrr artık göremüyoruz buralarda maalesefff ..

Ben çıkmak zorundayım apartman günümüz var oraya gideceğim görüşürüz canımm ..

merhaba arkadaşlar,
eşim yine hastaydı bu hafta sonu,ufak bi de ameliyat geçirdi, raporlu olmasına rağmen görevine geri döndü, içim acıdı o halde gönderdim karda kışta çadır hayatı yaşıcak
çoook mutsuzum 15 gün göremicem,alyansını bile evde bıraktı arazide kaybolur diye çok fena oldum

Merhabalar :)
Cok uzun oldu dogumdan berı neredeyse gıremedım topiğimize...
Handan Ablacımmmm Nılgun ablacım...neredesınız cok özledım sızlerı... Ne kadar guzel yenı yenı arkadaslar gelmıs topiğimize,hosgelmıslerr topiğimiz senlenmıs... Dıger arkadasları goremedım ruyanazı,cakılı,kuzuyu,yenı gelınlerımızı :)
Ben evıme dondum cok sukur annemlerle ama yarın donecekler,bundan sonra fırsat buldukca gelecegım,bebişim oglusum toparladı bıraz... Ha dogdu ha dogacak derken 2 aylık oldu bıle yavrum...

Opuyorum kocaman kocaman oglusum uyuyunca yıne gırerım,cok optum sızlerı...

iyi eğlenceler , görüşürüz

Selamm ne haberrrr

günaydın arkadaşlar , keyifli ve güzel bir gün diliyorum

Selam nilgüncümmm ankara nasıl şimdi kar varmı hala burada sabah atıştırdı biraz ama şu anada yok

Merhabaa canım eşine çok geçmiş olsun askerlik böyle maaaleseff hep fedakarlık istiyor hasta bile olsan görev gitmek zorunda kalıyor işte madem raporuda varmış keşke gitmeseydi eşinde

Ebuşcummmm hoş geldin tatlımmmm şükür kavuşturana oğluşun nasıl sen nasılsın iyimisinn özledik ya sorma çok uzak kaldın buradan şükür evine kavuştun sende eşininde gözü aydın olsun ..
Taze gelinler yok canım pek gelmiyorlar artık görürsem onları çekecem kulaklarından bende çok öpüyorum ikinizi annenede çok selamlar canımm

gitmicekti aslında gidicek durumda da değildi ama arayıp tehdit ettiler haftasonları eşim eve geliyo ya göndermezlermiş tatbikat aşamasında rapor alırsa. evine göndermeyiz bi daha dediler komutanları resmen. elinde belgen bile olsa sicilinle oynarız gibisinden laflar ettiler. sicili boşverdik ama eve göndermeyip haftasonu da mesai koymaları korkusundan gitmek zorunda kaldı.

canım çok üzüldüm eşinin durumuna. bu nasıl gaddarlıktır böyle. tehdit ettikleri şeyde hiç hoş değil. dilerim gelecek günler eşin ve senin için güzelliklerle dolu olur.

ebrucuğum hoş geldin mesajını görünce çok mutlu oldum. hergün girdiğimde mesajını göremeyince çok merak ediyordum açıkçası. artık bekliyoruz senide. oğluşuna kocaman öpücükler. nasılda mis gibi kokuyordur şimdi.

Selam nilgüncümmm ankara nasıl şimdi kar varmı hala burada sabah atıştırdı biraz ama şu anada yok

merhaba handancığım yağan karların bir kısmı eridi ama kuzey yöne bakan yerlerde buz ve kar var. hafta sonu yeniden kar geliyormuş.İST kar yükseklerde galiba. ama soğuğu yeter

Hyret bişey yanii eşin hasta bide tehdit ediyorlar bu nasıl bir mantıktır yani

merhaba handancığım yağan karların bir kısmı eridi ama kuzey yöne bakan yerlerde buz ve kar var. hafta sonu yeniden kar geliyormuş.İST kar yükseklerde galiba. ama soğuğu yeter

Selam nilgüncümm havada soğuk demi annemle görüştümde oda diyor hava çok soğuk diyeee gece yağar belki yine kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…