Canım yeni gelmiş biri olarak hoşbulduk diyorum öncelikle,Merhabalar :)
Cok uzun oldu dogumdan berı neredeyse gıremedım topiğimize...
Handan Ablacımmmm Nılgun ablacım...neredesınız cok özledım sızlerı... Ne kadar guzel yenı yenı arkadaslar gelmıs topiğimize,hosgelmıslerr topiğimiz senlenmıs... Dıger arkadasları goremedım ruyanazı,cakılı,kuzuyu,yenı gelınlerımızı :)
Ben evıme dondum cok sukur annemlerle ama yarın donecekler,bundan sonra fırsat buldukca gelecegım,bebişim oglusum toparladı bıraz... Ha dogdu ha dogacak derken 2 aylık oldu bıle yavrum...
Opuyorum kocaman kocaman oglusum uyuyunca yıne gırerım,cok optum sızlerı...
canım çok üzüldüm eşinin durumuna. bu nasıl gaddarlıktır böyle. tehdit ettikleri şeyde hiç hoş değil. dilerim gelecek günler eşin ve senin için güzelliklerle dolu olur.
Hyret bişey yanii eşin hasta bide tehdit ediyorlar bu nasıl bir mantıktır yani
Selam nilgüncümm havada soğuk demi annemle görüştümde oda diyor hava çok soğuk diyeee gece yağar belki yine kar
malesef çok kötü bi mantık eşimi mesleğinden soğuttular resmen, en büyük destekçim annem,sonra da sizler. teşekkürler hepinize
evet canım, malesef hayat böyle işte nerde, ne zaman son bulacağını bilemiyoruzMekanı cennet olsun. Çok hayat dolu görünüyordu ekranlarda.
eşim aradı bi sorun yokmuş iyiymiş çok sevindim rahatladım biraz, sağolun hepiniz.
defne joya çok üzüldüm ya şok oldum küçücük oğlu var
İyi akşamlar kızlar...4-5 gündür giremiyorum,kayınvalidemler geldi:) Eşimle ben de fena grip olduk:2: ben iyileştim birazda, eşim çalıştığı için dinlenemedi hatta bugün gene nöbetteNeyseki kayınvalidemler burada
Sen de yalnızlıktan sıkılyorsun galiba canım,
Aslında ben yalnızlığı seviyordum da, sevmiyorum artık.Bugün benim eşim de nöbetçi hiç geçmiyor zaman. 6 ay yurt dışı görevinde olacak. Bazen sayılı gün geçer diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama nöbet günlerinde dank ediyor ki çok zor olacak. Nasıl geçecek bilmiyorum.
İyi akşamlar kızlar...4-5 gündür giremiyorum,kayınvalidemler geldi:) Eşimle ben de fena grip olduk:2: ben iyileştim birazda, eşim çalıştığı için dinlenemedi hatta bugün gene nöbetteNeyseki kayınvalidemler burada
derincim sana da eşine de geçmiş olsun, soğukta çalışmaktan iyileşemiyolar ama geçer canım inş kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?