Asker Eşleri

Herkese merhaba, keyifler yerindedir umarım.
Canım yeni gelmiş biri olarak hoşbulduk diyorum öncelikle,
Gözün aydın,bebeğin olmuş. Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini. Bende de var bir tane, abisi onun

canım çok üzüldüm eşinin durumuna. bu nasıl gaddarlıktır böyle. tehdit ettikleri şeyde hiç hoş değil. dilerim gelecek günler eşin ve senin için güzelliklerle dolu olur.

teşekkürler lacey, dua edip haber bekliyorum elimden başka bişe gelmio

malesef çok kötü bi mantık eşimi mesleğinden soğuttular resmen, en büyük destekçim annem,sonra da sizler. teşekkürler hepinize

malesef çok kötü bi mantık eşimi mesleğinden soğuttular resmen, en büyük destekçim annem,sonra da sizler. teşekkürler hepinize

Günaydınn canımm kaç yıllık meslekte eşin maalesef askerliğin bittiği yerde mantık başlar derlerrr ya böyle olmuş sizdede haber varmı eşinden nasıl oldu acaba

günaydın arkadaşlar , sabah defne joy foster ın ölüm haberi ile şoka girdim. çok üzüldüm. Allah mekanını cennet etsin . TV gülen yüzü.

eşim aradı bi sorun yokmuş iyiymiş çok sevindim rahatladım biraz, sağolun hepiniz.

defne joya çok üzüldüm ya şok oldum küçücük oğlu var

Mekanı cennet olsun. Çok hayat dolu görünüyordu ekranlarda.
evet canım, malesef hayat böyle işte nerde, ne zaman son bulacağını bilemiyoruz

eşim aradı bi sorun yokmuş iyiymiş çok sevindim rahatladım biraz, sağolun hepiniz.

defne joya çok üzüldüm ya şok oldum küçücük oğlu var

eşin için yeniden geçmiş olsun , senin de moralin düzelmiştir biraz olsun

İyi akşamlar kızlar...4-5 gündür giremiyorum,kayınvalidemler geldi:) Eşimle ben de fena grip olduk:2: ben iyileştim birazda, eşim çalıştığı için dinlenemedi hatta bugün gene nöbette Neyseki kayınvalidemler burada

Sen de yalnızlıktan sıkılyorsun galiba canım,

Aslında ben yalnızlığı seviyordum da, sevmiyorum artık.Bugün benim eşim de nöbetçi hiç geçmiyor zaman. 6 ay yurt dışı görevinde olacak. Bazen sayılı gün geçer diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama nöbet günlerinde dank ediyor ki çok zor olacak. Nasıl geçecek bilmiyorum.

Aynen ben de eskiden yalnız kalmaktan hoşlardım bile,eşimle 5 ay ayrı kaldık,yalnzlık o zaman çok zoruma gitti...O yüzden nöbetler bana işgence gibi,eşimle birlikte bende nöbet tutuyorum Şimdi Allahtan kayınvalidemler var onlar olunca sıkılmıyorum:) Bugün bizim eşler nöbette yani:) Senin ein ne zaman gidecek yurt dışına? Sanırım senin eşin de üsteğmendi dimi?

derincim sana da eşine de geçmiş olsun, soğukta çalışmaktan iyileşemiyolar ama geçer canım inş kısa zamanda

derincim sana da eşine de geçmiş olsun, soğukta çalışmaktan iyileşemiyolar ama geçer canım inş kısa zamanda

Canım benim çok teşekkür ederiz:)) İnşallah canım,ben dinleniyorum hazır okulda ttatil ama eşimm pek yoğun bu sıralar...Haklısın çalışmaktan,iyileşmeye vakitleri bile yok

günaydın kızlar herkese nasılsınız kaç gündür netim yoktu giremedim....geldi çok şükür ebru hg tatalım...herkesi öptüm kıslar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…