Asker Eşleri

slm kızlarrr uzunca bir aradan sonra ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok,ebru ve dilek dogurdu mu :):)

Günaydın herkese ,

Mart sonunda ayrılacak Türkiye'den. Üsteğmen canım . "Senin eşin de" dediğine göre seninki de ütğm. olmalı. Kaç mezunu? Aynı sınıfsa belki de devre olabilirler.

Handan ablacım nılgun ablacım ayeser ve lilypos arkadasım cok tesekkur ederım sızlere... fırsat buldukca gırerım artık,sımdılık beyefendı uykuda hemen yazıyım dedım sıze :)ama cok zormus megersem bebiş bakmak,bırde dogumdan berı annemler yanımdaydı dun esımle ılk deneyımımız oldu yalnız ve bugunde benım yalnız ılk deneyımım olacak cunku esım nöbetcı... bu kadar mahrum ve uzak bır yerde olmasam hıc sıkkıntı duymayacagım ama maalesef sartlar işte... kocaman optum sızlerı

lilypos cnm,sanırım esının işle ılgılı sıkıntılarını en ıyı anlayacaklardan bırıde benım,gecen sene neler cektıgımızı burdakı arkadslarım bılır ama elın kolun baglı bırsey yapamıyorsun ıste,ben hamıleydım test yaptırmam gerekıyordu bırde bellı bır haftada oluor o testler ve gondermedıler bıle bıle,gorev vs yokken... sonucta saglıkla ıgılı bır durum...sana dıyecegım hıc sıkıntı yapma sadece esıne destek ol yeter cunku onların en cok bızlerın destegıne ıhtıyacı var,uzulerek onların sıkıntılarını daha da artırmıs oluoruz...

Merak etme canım üstesinden gelirsin. Başbaşa olunca daha bir güven geliyor insana. Kırk günüm yeni dolmuşken eşim 8 günlüğüne araziye çıktı. Gül gibi baktım oğluma. Bebeğinle ilgilenmediğin vakitlerde bol bol dinlen. O uyurken mutlaka sen de uyu. Göreceksin kolay olacak. Ne kadarlık oldu bebeğin?
İkinci paragrafta söylediklerine de tamamen katılıyorum. Bizden daima destek görmeliler. Biz şanslıyız ki böyle sıkıntılar yaşamadık.

Telefon geldi misafirim gelecek aaaaaa

öyle canım ben de şebeklik yapıorum eşime canı sıkkın oluyo işe gitmek istemiyo neşelensin diye bebek eğlendirir gibi:) telefonla günde bi kez konuşabilioruz farkındayım hasta ama idare ediyo aklım da onda ama hiç üzücü şeyler söylemiorum, özledim demeye bile korkuyorum, bizim onlardan daha güçlü olmamız gerekiyo. allah bağışlasın bebişini canım,dünyanın en güzel duygusudur heralde.
biz de çok istiyoruz inş ama iş güç sıkıntılarımızı atlatmayı bekliyoruz. şimdi bi tek beni düşünüyo bebek olunca daha çok meraklanıcak,

günaydın kızlar herkese nasılsınız kaç gündür netim yoktu giremedim....geldi çok şükür ebru hg tatalım...herkesi öptüm kıslar.....

Selammm fıstıkımmm bittimi dolgu işleri ne yaptınn

günaydınnn , handancığım burada da güneş var ama sıcaklık eksinin altında hala.

Selamm nilgüncümm burada da güneş var bugün ama hava soğudu biraz

günaydın herkese....

Selammm derincimmmm

slm kızlarrr uzunca bir aradan sonra ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok,ebru ve dilek dogurdu mu :):)

Senden ne hberrrr nasılsın kızın nasıl iyimi canımmm ebuşun oğlu oldu dileğinde kızı olduuu

Günaydın herkese ,

Mart sonunda ayrılacak Türkiye'den. Üsteğmen canım . "Senin eşin de" dediğine göre seninki de ütğm. olmalı. Kaç mezunu? Aynı sınıfsa belki de devre olabilirler.

Gideceği yer bellimi herhalde 6 ay filan kalır demi eşmde kosovaya gitmişti 6 aylığına

Ebuşcummmmm ne haber tatlımm alp nasıl iyimi yerim ben onu ya canım hiç telaş yapma bir kere olurmu yavaş yavaş yaparsın herşeyi bebiş uyudumu sende dinlen yada işlerin varsa onları halletmeye çalışş canımcım bende öptüm seni annenler döndilermi

Eşin daha iyi sanırsam en azından telefonla bile görüşme imkanınız var iyi haberlerini alıyorsundursen güçlü olacaksın ki eşinin morali daha iyi olur canım

ebrucum allah bagışlasın cnm gözünüz aydın,çok sevndim,çok güzel bi duygu ama bi okadar da zor di mi? :) handan ablacım saol cnm iş güç ugrasıp duruyoruz sizleri sormalı

ebrucum allah bagışlasın cnm gözünüz aydın,çok sevndim,çok güzel bi duygu ama bi okadar da zor di mi? :) handan ablacım saol cnm iş güç ugrasıp duruyoruz sizleri sormalı

Bizde iyiyiz canım saol kızım geldi yarı yıl tatili için beraber geziyoruzz biraz bugün evdeyiz gerçi sabahtan gitti kızım ama geldi oda evde dinleniyor şimdi biraz

ınsallah gelecegım ustesınden,ıste aılenden uzakta olunca tedırgın oluyor ınsan... Bebegım 2 aylık teyzesı artık agulamaya annesını babasını tanımaya basladı :) uyurken kesınlıkle uyuyacagım dıyorum ama iş yapmak daha agır basıyor işlerımı yapıyorum bende...sol canım destegın ıcın yardımını alırım ara ara senınde bebegın ufakmıs cunku...Allah bagıslasın ne de tatlı oluyorlar maasallah...
evet cnm gercekten cok guzel bır duygu Allah sana da nasıp etsın,bızde sıkıntının tam ortasında hamıle haberımı aldık ınan ılac gıbı geldı,ha tabı daha cok merak edıyorlar esım cunku haftada 1 aksam evde olursa hayırdır dıyrdum yanı görevden gelemezdı... neler cektım handan ablam cook ıyı bılır,Allah kımseye yasatmasın dıyorum ama askerlık ıste...
saol handan ablacım ıyıyız cok sukur,annemler dun dönduler nasıl zor geldı anlatamam hele annem cok zor ayrıldı torunundan,dogumundan beri benımle beraber baktıgı ıcın cook zor gıttı aglaya aglaya... yaza kardesımın dugunu var artık nasıpse o zaman 7 aylık oluyor ata alp,yaza gorecekler ınsallah... sen nasılsın ablam cok oldu gorusmeyelı saglıgın nasıl esın nasıl,biricik gelınım nasıll :)

Amin cnm cok saoll...cok guzel bırseymıs yahu anlatılmazmıs gercekten...gozlerını gozlerıme dıktıgı zaman dunya duruyor bende adeta... ama bır o kadr da zor gercekten,zamanla duzene gırer ınsallah varsı hıc uyumayım napım saglıklı olsunda...

Hadi allah kavuşursun ebrucum zordur tabi annen içinde kolay değil o kadar baktı alpimize demi artık yaza gittiğin zaman görürler torunlarını hem daha büyümüş olur bebişimiz ..
Bende iyiyim ebuşcum ne olsun begüm burdaa okulu yarı yıl tailine girdi ayın 11.de dönecek bakalım kısmetse dinleniyor biraz dışarı çıkıp geziyoruz bizde ..
Eşimde iyi işe gidip geliyor bir yaramazlık yok yani eşinin görevleri varmı yine gidiyormu eskisi gibi inşallah çok fazla yoktur görevi

Gideceği yer bellimi herhalde 6 ay filan kalır demi eşmde kosovaya gitmişti 6 aylığına

Herkes Handan Abla diyor ben de desem ayıp olmaz değil mi? Eşimin gideceği yer belli Afganistan
Her zaman destek olurum . Çok da mutlu olurum. Her ne kadar ben de tecrübesiz olsam da senden birazıcık daha tecrübeli sayılırım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. İnsan ne yapacağını bilemiyor bazı durumlarda.

Son düzenleme:
Günaydın herkese ,

Evet canın benimkide:) 2007 mezunu benimki:) evet olabilirler.Seninki? Az kalmış bu arada canım marta,neyse canları sağolsun da biter sayılı gün

geçmiş olsun canım, bu aralar salgın var had safhada. bizde ailece 3 hafta çektik

ahh canım geceçek bu günlerde. bir bakmışsınki gidip dönmüş bile eşin. malesef eşlerimiz çalışma hayatı boyunca bizede hep beklemek düşüyor. benim eşimde 3 ay içinde 1 i yurt dışı 2 side yurt içinde 3 göreve gidecek. süreleri belli değil malesef

ebrucuğum merhaba. bebişinle artık başbaşasınız. biraz zorlanırsın başlarda ama anneliğin tam farkına varırsın. annemde doğumlarımda 20 gün kaldı ancak. daha sonrasında iş başa düşmüştü. ağlayacak diye sürekli kucağımda gezdirirdim.

şimdi eşinin en büyük moral deposu sensin canım. senden aldığı güçle daha mutlu oluyordur. ne kadar özlesek , sıkılsakta belli etmemeye çalışmak en zoru

Herkes Handan Abla diyor ben de desem ayıp olmaz değil mi? Eşimin gideceği yer belli Afganistan
okuldan arkadaşın eşide sık sık afganistana gidiyor. o da 6 aylık periyodlar halinde gidiyor. kendisi de Askeridoktor.

Son düzenleme:
Günaydın herkese, sabah erkenden kalktım bebeğim sayesinde

Günaydınn canım evet arkadaşlar abla diyorlar bana yaşça büyük olduğum için yani bende hepnizi birer kardeşim gibi görüyorum dertleşiyoruz konuşuyoruz gülyoruz hep içnden nasıl geliyorsa öyle söyle sende .
6 ay kalacak değilmi orada eşim dönerken bol miktarda parfüm şampuan krem sigara filan getirmişti fiatları çok uygun oluyor özellikle parfüm getirsin görev yaptukları yerde freshop vardır oradan alabilir..

Günaydın hanımlarrrr hayırlı sabahlar hepinize hava kapalı burada soğuk ta var hala kar yağacak diye bekliyoruz ama yağmıyor bir türlü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…