Aynen ben de eskiden yalnız kalmaktan hoşlardım bile,eşimle 5 ay ayrı kaldık,yalnzlık o zaman çok zoruma gitti...O yüzden nöbetler bana işgence gibi,eşimle birlikte bende nöbet tutuyorumŞimdi Allahtan kayınvalidemler var onlar olunca sıkılmıyorum:) Bugün bizim eşler nöbette yani:) Senin ein ne zaman gidecek yurt dışına? Sanırım senin eşin de üsteğmendi dimi?
slm kızlarrr uzunca bir aradan sonra ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok,ebru ve dilek dogurdu mu :):)
Handan ablacım nılgun ablacım ayeser ve lilypos arkadasım cok tesekkur ederım sızlere... fırsat buldukca gırerım artık,sımdılık beyefendı uykuda hemen yazıyım dedım sıze :)ama cok zormus megersem bebiş bakmak,bırde dogumdan berı annemler yanımdaydı dun esımle ılk deneyımımız oldu yalnız ve bugunde benım yalnız ılk deneyımım olacak cunku esım nöbetcı... bu kadar mahrum ve uzak bır yerde olmasam hıc sıkkıntı duymayacagım ama maalesef sartlar işte... kocaman optum sızlerı
lilypos cnm,sanırım esının işle ılgılı sıkıntılarını en ıyı anlayacaklardan bırıde benım,gecen sene neler cektıgımızı burdakı arkadslarım bılır ama elın kolun baglı bırsey yapamıyorsun ıste,ben hamıleydım test yaptırmam gerekıyordu bırde bellı bır haftada oluor o testler ve gondermedıler bıle bıle,gorev vs yokken... sonucta saglıkla ıgılı bır durum...sana dıyecegım hıc sıkıntı yapma sadece esıne destek ol yeter cunku onların en cok bızlerın destegıne ıhtıyacı var,uzulerek onların sıkıntılarını daha da artırmıs oluoruz...
Handan ablacım nılgun ablacım ayeser ve lilypos arkadasım cok tesekkur ederım sızlere... fırsat buldukca gırerım artık,sımdılık beyefendı uykuda hemen yazıyım dedım sıze :)ama cok zormus megersem bebiş bakmak,bırde dogumdan berı annemler yanımdaydı dun esımle ılk deneyımımız oldu yalnız ve bugunde benım yalnız ılk deneyımım olacak cunku esım nöbetcı... bu kadar mahrum ve uzak bır yerde olmasam hıc sıkkıntı duymayacagım ama maalesef sartlar işte... kocaman optum sızlerı
lilypos cnm,sanırım esının işle ılgılı sıkıntılarını en ıyı anlayacaklardan bırıde benım,gecen sene neler cektıgımızı burdakı arkadslarım bılır ama elın kolun baglı bırsey yapamıyorsun ıste,ben hamıleydım test yaptırmam gerekıyordu bırde bellı bır haftada oluor o testler ve gondermedıler bıle bıle,gorev vs yokken... sonucta saglıkla ıgılı bır durum...sana dıyecegım hıc sıkıntı yapma sadece esıne destek ol yeter cunku onların en cok bızlerın destegıne ıhtıyacı var,uzulerek onların sıkıntılarını daha da artırmıs oluoruz...
günaydın kızlar herkese nasılsınız kaç gündür netim yoktu giremedim....geldi çok şükür ebru hg tatalım...herkesi öptüm kıslar.....
günaydınnn , handancığım burada da güneş var ama sıcaklık eksinin altında hala.
günaydın herkese....
slm kızlarrr uzunca bir aradan sonra ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok,ebru ve dilek dogurdu mu :):)
Günaydın herkese ,
Mart sonunda ayrılacak Türkiye'den. Üsteğmen canım . "Senin eşin de" dediğine göre seninki de ütğm. olmalı. Kaç mezunu? Aynı sınıfsa belki de devre olabilirler.
öyle canım ben de şebeklik yapıorum eşime canı sıkkın oluyo işe gitmek istemiyo neşelensin diye bebek eğlendirir gibi:) telefonla günde bi kez konuşabilioruz farkındayım hasta ama idare ediyo aklım da onda ama hiç üzücü şeyler söylemiorum, özledim demeye bile korkuyorum, bizim onlardan daha güçlü olmamız gerekiyo. allah bağışlasın bebişini canım,dünyanın en güzel duygusudur heralde.
biz de çok istiyoruz inş ama iş güç sıkıntılarımızı atlatmayı bekliyoruz. şimdi bi tek beni düşünüyo bebek olunca daha çok meraklanıcak,
ebrucum allah bagışlasın cnm gözünüz aydın,çok sevndim,çok güzel bi duygu ama bi okadar da zor di mi? :) handan ablacım saol cnm iş güç ugrasıp duruyoruz sizleri sormalı
ınsallah gelecegım ustesınden,ıste aılenden uzakta olunca tedırgın oluyor ınsan... Bebegım 2 aylık teyzesı artık agulamaya annesını babasını tanımaya basladı :) uyurken kesınlıkle uyuyacagım dıyorum ama iş yapmak daha agır basıyor işlerımı yapıyorum bende...sol canım destegın ıcın yardımını alırım ara ara senınde bebegın ufakmıs cunku...Allah bagıslasın ne de tatlı oluyorlar maasallah...Merak etme canım üstesinden gelirsin. Başbaşa olunca daha bir güven geliyor insana. Kırk günüm yeni dolmuşken eşim 8 günlüğüne araziye çıktı. Gül gibi baktım oğluma. Bebeğinle ilgilenmediğin vakitlerde bol bol dinlen. O uyurken mutlaka sen de uyu. Göreceksin kolay olacak. Ne kadarlık oldu bebeğin?
İkinci paragrafta söylediklerine de tamamen katılıyorum. Bizden daima destek görmeliler. Biz şanslıyız ki böyle sıkıntılar yaşamadık.
Telefon geldi misafirim gelecek aaaaaa
evet cnm gercekten cok guzel bır duygu Allah sana da nasıp etsın,bızde sıkıntının tam ortasında hamıle haberımı aldık ınan ılac gıbı geldı,ha tabı daha cok merak edıyorlar esım cunku haftada 1 aksam evde olursa hayırdır dıyrdum yanı görevden gelemezdı... neler cektım handan ablam cook ıyı bılır,Allah kımseye yasatmasın dıyorum ama askerlık ıste...öyle canım ben de şebeklik yapıorum eşime canı sıkkın oluyo işe gitmek istemiyo neşelensin diye bebek eğlendirir gibi:) telefonla günde bi kez konuşabilioruz farkındayım hasta ama idare ediyo aklım da onda ama hiç üzücü şeyler söylemiorum, özledim demeye bile korkuyorum, bizim onlardan daha güçlü olmamız gerekiyo. allah bağışlasın bebişini canım,dünyanın en güzel duygusudur heralde.
biz de çok istiyoruz inş ama iş güç sıkıntılarımızı atlatmayı bekliyoruz. şimdi bi tek beni düşünüyo bebek olunca daha çok meraklanıcak,
saol handan ablacım ıyıyız cok sukur,annemler dun dönduler nasıl zor geldı anlatamam hele annem cok zor ayrıldı torunundan,dogumundan beri benımle beraber baktıgı ıcın cook zor gıttı aglaya aglaya... yaza kardesımın dugunu var artık nasıpse o zaman 7 aylık oluyor ata alp,yaza gorecekler ınsallah... sen nasılsın ablam cok oldu gorusmeyelı saglıgın nasıl esın nasıl,biricik gelınım nasıll :)
Ebuşcummmmm ne haber tatlımm alp nasıl iyimi yerim ben onu ya canım hiç telaş yapma bir kere olurmu yavaş yavaş yaparsın herşeyi bebiş uyudumu sende dinlen yada işlerin varsa onları halletmeye çalışş canımcım bende öptüm seni annenler döndilermi
ebrucum allah bagışlasın cnm gözünüz aydın,çok sevndim,çok güzel bi duygu ama bi okadar da zor di mi? :) handan ablacım saol cnm iş güç ugrasıp duruyoruz sizleri sormalı
saol handan ablacım ıyıyız cok sukur,annemler dun dönduler nasıl zor geldı anlatamam hele annem cok zor ayrıldı torunundan,dogumundan beri benımle beraber baktıgı ıcın cook zor gıttı aglaya aglaya... yaza kardesımın dugunu var artık nasıpse o zaman 7 aylık oluyor ata alp,yaza gorecekler ınsallah... sen nasılsın ablam cok oldu gorusmeyelı saglıgın nasıl esın nasıl,biricik gelınım nasıll :)
]
Gideceği yer bellimi herhalde 6 ay filan kalır demi eşmde kosovaya gitmişti 6 aylığına
Her zaman destek olurum . Çok da mutlu olurum. Her ne kadar ben de tecrübesiz olsam da senden birazıcık daha tecrübeli sayılırım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. İnsan ne yapacağını bilemiyor bazı durumlarda.
ınsallah gelecegım ustesınden,ıste aılenden uzakta olunca tedırgın oluyor ınsan... Bebegım 2 aylık teyzesı artık agulamaya annesını babasını tanımaya basladı :) uyurken kesınlıkle uyuyacagım dıyorum ama iş yapmak daha agır basıyor işlerımı yapıyorum bende...sol canım destegın ıcın yardımını alırım ara ara senınde bebegın ufakmıs cunku...Allah bagıslasın ne de tatlı oluyorlar maasallah...
evet cnm gercekten cok guzel bır duygu Allah sana da nasıp etsın,bızde sıkıntının tam ortasında hamıle haberımı aldık ınan ılac gıbı geldı,ha tabı daha cok merak edıyorlar esım cunku haftada 1 aksam evde olursa hayırdır dıyrdum yanı görevden gelemezdı... neler cektım handan ablam cook ıyı bılır,Allah kımseye yasatmasın dıyorum ama askerlık ıste...
Amin cnm cok saoll...cok guzel bırseymıs yahu anlatılmazmıs gercekten...gozlerını gozlerıme dıktıgı zaman dunya duruyor bende adeta... ama bır o kadr da zor gercekten,zamanla duzene gırer ınsallah varsı hıc uyumayım napım saglıklı olsunda...
Günaydın herkese ,
Mart sonunda ayrılacak Türkiye'den. Üsteğmen canım . "Senin eşin de" dediğine göre seninki de ütğm. olmalı. Kaç mezunu? Aynı sınıfsa belki de devre olabilirler.
dogurduk canısıdileğin kızı oldu benımde oglusum... bende uzun bı aradan sonra geldım senı gordugume cok sevındım cnm...
Evet canın benimkide:) 2007 mezunu benimki:) evet olabilirler.Seninki? Az kalmış bu arada canım marta,neyse canları sağolsun da biter sayılı gün
İyi akşamlar kızlar...4-5 gündür giremiyorum,kayınvalidemler geldi:) Eşimle ben de fena grip olduk:2: ben iyileştim birazda, eşim çalıştığı için dinlenemedi hatta bugün gene nöbetteNeyseki kayınvalidemler burada
Aslında ben yalnızlığı seviyordum da, sevmiyorum artık.Bugün benim eşim de nöbetçi hiç geçmiyor zaman. 6 ay yurt dışı görevinde olacak. Bazen sayılı gün geçer diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama nöbet günlerinde dank ediyor ki çok zor olacak. Nasıl geçecek bilmiyorum.
...
öyle canım ben de şebeklik yapıorum eşime canı sıkkın oluyo işe gitmek istemiyo neşelensin diye bebek eğlendirir gibi:) telefonla günde bi kez konuşabilioruz farkındayım hasta ama idare ediyo aklım da onda ama hiç üzücü şeyler söylemiorum, özledim demeye bile korkuyorum, bizim onlardan daha güçlü olmamız gerekiyo. allah bağışlasın bebişini canım,dünyanın en güzel duygusudur heralde.
Herkes Handan Abla diyor ben de desem ayıp olmaz değil mi?Eşimin gideceği yer belli Afganistan
okuldan arkadaşın eşide sık sık afganistana gidiyor. o da 6 aylık periyodlar halinde gidiyor. kendisi de Askeridoktor.
geçmiş olsun canım, bu aralar salgın var had safhada. bizde ailece 3 hafta çektik
Sağol canım:) Evet ben okuldan kaptım,çocuklar hep gripti.Okul kapandı ben hasta oldum,sonra da eşime bulaştı.Bayada uzun sürüyor hemen atlatamıyoruz...
geçmiş olsun canım, bu aralar salgın var had safhada. bizde ailece 3 hafta çektik
ahh canım geceçek bu günlerde. bir bakmışsınki gidip dönmüş bile eşin. malesef eşlerimiz çalışma hayatı boyunca bizede hep beklemek düşüyor. benim eşimde 3 ay içinde 1 i yurt dışı 2 side yurt içinde 3 göreve gidecek. süreleri belli değil malesef
ebrucuğum merhaba. bebişinle artık başbaşasınız. biraz zorlanırsın başlarda ama anneliğin tam farkına varırsın. annemde doğumlarımda 20 gün kaldı ancak. daha sonrasında iş başa düşmüştü. ağlayacak diye sürekli kucağımda gezdirirdim.
şimdi eşinin en büyük moral deposu sensin canım. senden aldığı güçle daha mutlu oluyordur. ne kadar özlesek , sıkılsakta belli etmemeye çalışmak en zoru
Canım ya seninki daha zormuş. Sayılı gün olması teselli veriyor en azından.Herkes Handan Abla diyor ben de desem ayıp olmaz değil mi?Eşimin gideceği yer belli Afganistan
okuldan arkadaşın eşide sık sık afganistana gidiyor. o da 6 aylık periyodlar halinde gidiyor. kendisi de Askeridoktor.
Sağol canım:) Evet ben okuldan kaptım,çocuklar hep gripti.Okul kapandı ben hasta oldum,sonra da eşime bulaştı.Bayada uzun sürüyor hemen atlatamıyoruz...
Geçmiş olsun canım ben de bir tuhafım bu sabah, burnum akacak akamıyor sanki.:2: Ihlamur kaynat içine bal ve bir tane kök tarçın kat çay niyetine gün içerisinde tüket bundan iyi gelir hem tadı da çok güzel oluyor. Ben beğeniyorum.
(Kök tarçını ıhlamurla birlikte kaynatacaksın, balı da içerken katacaksın, afiyet olsun şifa olsun.)
Herkes Handan Abla diyor ben de desem ayıp olmaz değil mi?Eşimin gideceği yer belli Afganistan
Her zaman destek olurum . Çok da mutlu olurum. Her ne kadar ben de tecrübesiz olsam da senden birazıcık daha tecrübeli sayılırım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. İnsan ne yapacağını bilemiyor bazı durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?