Arkadaşlar öyle deyince ben de kendimi garip hissettim.
Günaydınn canım evet arkadaşlar abla diyorlar bana yaşça büyük olduğum için yani bende hepnizi birer kardeşim gibi görüyorum dertleşiyoruz konuşuyoruz gülyoruz hep içnden nasıl geliyorsa öyle söyle sende .
6 ay kalacak değilmi orada eşim dönerken bol miktarda parfüm şampuan krem sigara filan getirmişti fiatları çok uygun oluyor özellikle parfüm getirsin görev yaptukları yerde freshop vardır oradan alabilir..
6 ay kalacak da bir kere izin hakkı var aşağı yukarı 6 ayın ortasında.
Sigara kullanmıyoruz ikimiz de, hediye olarak başkalarına getirir belki de parfüm konusundan haberim var . İyice tembihleyeceğim zaten. Sağol
ank06 nın üzerindeki mesajım ne olmuş öyle ya. Alıntı yapma engellisi gibi
Ben hayatımda kullanmadım hiç. Duramıyorum da kokusunda. Eşim kullanıyordu, nişanlıyken bıraktırdım ona daÇok mutluyum
Afganistan da hangi ülkelerin alışveriş merkesleri var acaba? Fransızların varmış galiba. Ablacım senin eşin ne zaman gitmişti?
Görevi bitip de temelli geldiğinde oğlum yürümüş , dişleri de çıkmış olacak. En çok da buna üzülüyorum, şahit olamayacağına.
Canım benim hiç kullanmadığım şey sigara
Parfüm kullanılmazmı hiç biz sürekli kullanıyoruz hatta uyumaya gderken bile fıs fıs yaparım birazz ...
Kosovadayken görev yaptıkları yerde kantinleri varmış oradan alıyordu çünkü aynı freshop gibi yani birde ürünler gümrüksüz olunca fiatları daha uygun oluyormuş canım..
2003 de gitmişti temmuz ayında ocak tada dönmüştü ankara'dan gidiş yaptılar toplucana ik önce hastane işleri filan oldu ondan sonra kargo uçağıyla gittiler...
İşte bu mesleğinde kaderi bunlar oluyor artık ne yapacaksın allahtan süre az zaman çok çabuk geçer merak etme eşin gidinca sen ne yapacaksın peki kalacakmısın orada yada ailenin yanınamı gideceksin ...
Canım benim hiç kullanmadığım şey sigaraValizini biraz boş bırakayım bari . Gelirken parfüm marfüm doldursun. Evet canım komşumuz da yeni döndü de bahsetti ortamdan, parfümlerden vs.
Gidişler hep öyle oluyor heralde eşim de öyle gidecek.
Ben zaten aylıksız izindeyim bebeğimi büyütmek için ayrılmıştım. İyi de denk geldi. Biraz annemin yanına biraz kayınvaldeme gideceğim. Öyle geçecek zaman.
merhaba handancığım , kar bir türlü gelmedi bu sene İST . burada nihayet biraz hava ısındıGünaydın hanımlarrrr hayırlı sabahlar hepinize hava kapalı burada soğuk ta var hala kar yağacak diye bekliyoruz ama yağmıyor bir türlü ....
6 ay kalacak da bir kere izin hakkı var aşağı yukarı 6 ayın ortasında.
Sigara kullanmıyoruz ikimiz de, hediye olarak başkalarına getirir belki de parfüm konusundan haberim var . İyice tembihleyeceğim zaten. Sağol
merhaba handancığım , kar bir türlü gelmedi bu sene İST . burada nihayet biraz hava ısındı
izin hakkı olması çok iyi canım. en azından oğluşunun o dönemdeki gelişimini görmüş olur eşinde. Arkadaşın eşi Afganistandan bol bol kürk getiriyor canım. arkadaşta seviyor bu tür şeyleri. 1 ay önce gittiğinde çok hoş bir kaban getirmiş. yakasında tilki kürkü vardı. ( normalde çok pahalı fakat afganistanın ekonomisi belli)
merhaba handancığım , kar bir türlü gelmedi bu sene İST . burada nihayet biraz hava ısındı
izin hakkı olması çok iyi canım. en azından oğluşunun o dönemdeki gelişimini görmüş olur eşinde. Arkadaşın eşi Afganistandan bol bol kürk getiriyor canım. arkadaşta seviyor bu tür şeyleri. 1 ay önce gittiğinde çok hoş bir kaban getirmiş. yakasında tilki kürkü vardı. ( normalde çok pahalı fakat afganistanın ekonomisi belli)
Geçmiş olsun canım ben de bir tuhafım bu sabah, burnum akacak akamıyor sanki.:2: Ihlamur kaynat içine bal ve bir tane kök tarçın kat çay niyetine gün içerisinde tüket bundan iyi gelir hem tadı da çok güzel oluyor. Ben beğeniyorum.
(Kök tarçını ıhlamurla birlikte kaynatacaksın, balı da içerken katacaksın, afiyet olsun şifa olsun.)
selam herkese handan ablacım dolgu işi bitmedi pazartesiye yine gidicem amann çok zor valla siz ne yaptınız kızında dişçiye gidicekti...sen nasılsın kızında yanında ne güsel anakız vakit geçiriyorsunuzdur bizde rüyanazla vakit geçirioz okulda tatil ya..
ebruu hg dedim balım...görmedin herhalde ...
Selam nilgüncüm kar yok ama bugün acayip bir soğuk var burada pazara gittik bizde donduk resmen
Aman dikkat et canım,bu beter hastalık,çok uzun sürüyor. Oğluna falan geçmesin,kendine dikkat et.
Kayınvalidemde sağolsun yapıyor 7/24 bitki çayları,tarifler:) Ama kök tarçınlı yapmadık hiç:) bi de onu deneyelim...Teşekkürler:)
Bu arada herkese günaydın:)
Selam derincim ne haberrrrr
Selam ablacım(artık ben de abla diyorum) biraz daha iyiyim,sen nasılsın? Kızın gitti mi?
İyi akşamlar canım olsun sende söyle yaşlandım artık yaaa bendeyok canım gitmedi daha burada haftaya cuma gidiyor okuluna bende iyyim canım saol takılıyorum burada çayımıda aldım keyif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?