Asker Eşleri

Ne yaşlanması ablacım,sizler gençlere taş çıkartırsınız Güzelce dinlenmiştir kızın annesinin yanında:) Ohh çay keyfi afiyet olsun

Yok ya taş maş kalmadı artıkk dikkat ediyorum biraz yediklerime filan dinleniyor ablası geziyoruz dışarda alış veriş yapıyoruz vakit geçiyor işte sağol canım çayı çok severim ben

merhaba hanımlar..iyi geceler..

Selam canım ne haberrrr

merhaba hanımlar..iyi geceler..
merhabalar:) sanada iyi geceler...

Yok ya taş maş kalmadı artıkk dikkat ediyorum biraz yediklerime filan dinleniyor ablası geziyoruz dışarda alış veriş yapıyoruz vakit geçiyor işte sağol canım çayı çok severim ben

Çay sevilmezmi:) heleki şu soğuk günlerde...üniv.teyken ttaillerde eve geldiğimde annemle ikimiz de pek gezerdik:) Bütün alış-veriş merkezlerini dolaşırdık:) En güzel yılları tadını çıkarsın doya doya

Bemim kızımda tam aksine çayı sevmez 1 bardağı bile zor içiyor resmen hiç bana çekmemiş bizde geziyoruz hep ihtiyaçaları oluyor her geldiğinde mutlaka ayakkabı elbise filan alıyor dönerken nasıl getirecek bilmyorum okadar kıyafeti...

iyi akşamlar arkadaşlar , iyi akşamlar handancığım. güneşli bir günün keyifini çıkardım bugün. handancığım haberlerde dinledim . İST da bugün hava güzelmiş.

Selam derincim ne haberrrrr

Dilercimmm ne haber canım çokmu dolgu işin biter merak etme kızımla geziyoruz işte bugünde pazara gittik ama çok üşüdük soğuk var burada gittik dişçiye canım 1 tanesi için röntgen istedi oda begümğn gidiş tariihiyle çakıştı bıraktık bizde okulda sağlık merkezleri var orada yaptırırım artık dedi .
Rüyanaz nasıl iyimi tatilin keyfini çıkarıyordur şimi sennle
[/QUOTE]

ablacım tüm dişlere bakım yaptırıyorum ben 4 dolgum kaldı..rüyanaz iyi valla tatili pek sevmedi sıkılıo evde keşke okul olsa diyor...ahh 1 hafta kaldı açılsında sıkılmasın kuzum ya orda arkadaşlarıyla iyi vakit geçiriyorr...

Günaydınnn hanımlar iyi haftalar herkese nilgüncüm bugünde güneşli burası ama yinede soğuk hava var dilercim neyse az kalmış seninde biter hemen tedavin

Günaydınnn hanımlar iyi haftalar herkese nilgüncüm bugünde güneşli burası ama yinede soğuk hava var dilercim neyse az kalmış seninde biter hemen tedavin

günaydın arkadaşlar , günaydın handancığım burası aynen öyle canım. güneş var ama soğuk.
sağlık dolu bir hafta diliyorum.

oyy kusum görmemısım canısı yoksa gecermıyım senı... hosbuldum canım... oglusla ugrasıyoruz bakalım,gece mesaılerıne devam,zombi gıbı dolasıyorum evın ıcınde... :) ruyanazımızda ıyıdır ınsallah kıyamam ona tatılıde az kalmıs...

bu sene tayıncıyız,2 sene bıtıyor hayırlısyla...ınsallah batıda hayırlı yer olur...

Dilek,eylem,çakıl,kuzu,pelincan,elmas...nerdesınız...

herkesı opuyorum oglusum uyanıyor sanırım :))

arkadaşlar merhaba.
bizde bu yaz tayinciyiz.D.bakırda görev yapıyoruz.eşimle tercihler konusunda bi türlü anlaşamıyoruz.
o tampon bölgelerden birinde görev yapmak istiyor.bende hani daha batılar falan olsa güzel olur diyorum.
bu tampon yerlerde çalışanınız varmı acaba.hani tokat sivas gibi?

merhaba herkese,
bugün iş yerimde ufak bi değişiklik oldu giremedim hiç kk'ya, keyifler yerinde sanırım:)

slm kızlar dün dolgu işlerim bitti çok şükür amnn iyi bakın dişlerinize gitmeyin dişçiyee:)) dişler bitti ben lazerle epilasyona başladım ilk seansıma gittim inşallah memnun kalırım...
ee nasılsınız bakalım..
ebrum çok mu uykusuz kalıon kuzum ya gece neden uyumuyorki gaz problemi falan mı var ...
tain için de hayırlısı olsun diyorum cnm inşallah istediginiz bir yer çıkar bak gelirken nasıl üzülüyorsun bitti bile cnm ya bize de bu sene muhtemel geldi şark sıramız gelio diyarbakır şark degil ya burdan şarka gidicez bakalım ya bu yıl ya seneye hayırlısı olsun ya amann ben buraya gelirken nasıl üzgündüm amasyadan ayrılmak çok üzmüştü beni bak buraya lıştım şimdi burdan gitmek istemiyorum çok sevdim burayı inşallah burdan gitsek de sevecegim bi r şehir güzel insanların oldugu biyer gelir allah herkesin kalbine göre versin...üfff ne uzun yazdım neyse ben çıktım hadi gezmeye gidiorum şimdi mucuxxx

Geçmiş olsun güle güle kullan yeni incilerini :)
Benim de birkaç gündür alt diş etlerim ağrıyor. Çok acıyor. Konuşurken zorlanıyorum bazen. Bebek emziriyorum ondan olabilir mi? Epilasyonu nasıl anlaştın? Seans başı mı para veriyorsun yoksa topluca anlaştın da bitirene kadar mı gideceksin?

canım selam nsılsın nasıl gidiyor annelik ufaklık biraz yaramaz galiba bizimkide şimdi uyuyo bende o uyuyunca rahatım şimdiye kadar yaramzlıkları yoktu ama bundan sonra değişecek gibi yatmak istemiyo oturamıyoda daha dönmeye bile başlamadı handalım benimbu gidişle emeklicek galiba dönmeden gazlı bir bebekmi seninki benimkindede çok vardı şimdi bitti artık kendi çıkartıyo neyse gideyim uyanmasın abisinden bana kalmıyo çocuk kadınlar kulübü oyunlarına iyi sardı hiç kapatmıyo vallah neyse çıkayım kafanda bekliyo kalk diye herkesi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…