Ne yaşlanması ablacım,sizler gençlere taş çıkartırsınızGüzelce dinlenmiştir kızın annesinin yanında:) Ohh çay keyfi afiyet olsun
merhaba hanımlar..iyi geceler..
iyiyim handan abla sen nasılsın..
merhabalar:) sanada iyi geceler...merhaba hanımlar..iyi geceler..
Yok ya taş maş kalmadı artıkkdikkat ediyorum biraz yediklerime filan dinleniyor ablası geziyoruz dışarda alış veriş yapıyoruz vakit geçiyor işte sağol canım çayı çok severim ben
merhabalar:) sanada iyi geceler...
Çay sevilmezmi:) heleki şu soğuk günlerde...üniv.teyken ttaillerde eve geldiğimde annemle ikimiz de pek gezerdik:) Bütün alış-veriş merkezlerini dolaşırdık:) En güzel yılları tadını çıkarsın doya doya
Selam nilgüncüm kar yok ama bugün acayip bir soğuk var burada pazara gittik bizde donduk resmen
Aman dikkat et canım,bu beter hastalık,çok uzun sürüyor. Oğluna falan geçmesin,kendine dikkat et.
Kayınvalidemde sağolsun yapıyor 7/24 bitki çayları,tarifler:) Ama kök tarçınlı yapmadık hiç:) bi de onu deneyelim...Teşekkürler:)
Bu arada herkese günaydın:)
Günaydınnn hanımlar iyi haftalar herkesenilgüncüm bugünde güneşli burası ama yinede soğuk hava var dilercim neyse az kalmış seninde biter hemen tedavin
selam herkese handan ablacım dolgu işi bitmedi pazartesiye yine gidicem amann çok zor valla siz ne yaptınız kızında dişçiye gidicekti...sen nasılsın kızında yanında ne güsel anakız vakit geçiriyorsunuzdur bizde rüyanazla vakit geçirioz okulda tatil ya..
ebruu hg dedim balım...görmedin herhalde ...
slm kızlar dün dolgu işlerim bitti çok şükür amnn iyi bakın dişlerinize gitmeyin dişçiyee:)) dişler bitti ben lazerle epilasyona başladım ilk seansıma gittim inşallah memnun kalırım...
ee nasılsınız bakalım..
ebrum çok mu uykusuz kalıon kuzum ya gece neden uyumuyorki gaz problemi falan mı var ...
tain için de hayırlısı olsun diyorum cnm inşallah istediginiz bir yer çıkar bak gelirken nasıl üzülüyorsun bitti bile cnm ya bize de bu sene muhtemel geldi şark sıramız gelio diyarbakır şark degil ya burdan şarka gidicez bakalım ya bu yıl ya seneye hayırlısı olsun ya amann ben buraya gelirken nasıl üzgündüm amasyadan ayrılmak çok üzmüştü beni bak buraya lıştım şimdi burdan gitmek istemiyorum çok sevdim burayı inşallah burdan gitsek de sevecegim bi r şehir güzel insanların oldugu biyer gelir allah herkesin kalbine göre versin...üfff ne uzun yazdım neyse ben çıktım hadi gezmeye gidiorum şimdi mucuxxx
oyy kusum görmemısım canısı yoksa gecermıyım senı... hosbuldum canım... oglusla ugrasıyoruz bakalım,gece mesaılerıne devam,zombi gıbı dolasıyorum evın ıcınde... :) ruyanazımızda ıyıdır ınsallah kıyamam ona tatılıde az kalmıs...
bu sene tayıncıyız,2 sene bıtıyor hayırlısyla...ınsallah batıda hayırlı yer olur...
Dilek,eylem,çakıl,kuzu,pelincan,elmas...nerdesınız...
herkesı opuyorum oglusum uyanıyor sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?