Asker Eşleri

merhaba herkese,
bugün iş yerimde ufak bi değişiklik oldu giremedim hiç kk'ya, keyifler yerinde sanırım:)
Merhaba canım,nasılsın?


Geçmiş olsun canım,benimde yirmiklikler çıkıyor çok fenayım.Şu yaşıma kadar hiç diş problemim olmadı ama bu yirmilikler yaktı beni Bu arada ben 2,5 sene önce başladım lazere. şu an tek tük var onlarıda kendim hallediyorum...Lazer yaptırdığın cihaz iyiyse eğer çok faydasını görürsün.
 
iyidir canım, uyuyor şimdi. Zor uyuttuk bu akşam. Babası uyutma diyor ben geleyim göreyim önce. O da huysuzlanıyor geç olunca uykusu. Bundan sonra kara verdik böyle yapmayacağız.
 
iyidir canım, uyuyor şimdi. Zor uyuttuk bu akşam. Babası uyutma diyor ben geleyim göreyim önce. O da huysuzlanıyor geç olunca uykusu. Bundan sonra kara verdik böyle yapmayacağız.

Alıştığı saati değiştirmek zor olur canım...Babasıda haklı da yazık bebişe onun uykuya dinlenmeye daha çok ihtiyacı var Sen izindesin dimi? Ne zaman döneceksin okula
 
İzindeyim canım seneye eylülde başlayacağım. Bebeğim zaten 20 eylülde doğdu. Hemen hemen 1 yaşında olacak yeniden başladığımda. Ama yaz seminer döneminde başlangıcımı yapacağım. Yazın maaş alırım.
 

Seminer kısa olur zaten...İyi olur başla tabi:) zaten sonrasında gene tatil olacak,maaş yanmasın Sanada iyi geceler canım
 
Günaydııııııııın :119: ay ben bu yaprak fırlatan şeyi çok sevdim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…