Merhaba canım,nasılsın?merhaba herkese,
bugün iş yerimde ufak bi değişiklik oldu giremedim hiç kk'ya, keyifler yerinde sanırım:)
slm kızlar dün dolgu işlerim bitti çok şükür amnn iyi bakın dişlerinize gitmeyin dişçiyee:)) dişler bitti ben lazerle epilasyona başladım ilk seansıma gittim inşallah memnun kalırım...
ee nasılsınız bakalım..
ebrum çok mu uykusuz kalıon kuzum ya gece neden uyumuyorki gaz problemi falan mı var ...
tain için de hayırlısı olsun diyorum cnm inşallah istediginiz bir yer çıkar bak gelirken nasıl üzülüyorsun bitti bile cnm ya bize de bu sene muhtemel geldi şark sıramız gelio diyarbakır şark degil ya burdan şarka gidicez bakalım ya bu yıl ya seneye hayırlısı olsun ya amann ben buraya gelirken nasıl üzgündüm amasyadan ayrılmak çok üzmüştü beni bak buraya lıştım şimdi burdan gitmek istemiyorum çok sevdim burayı inşallah burdan gitsek de sevecegim bi r şehir güzel insanların oldugu biyer gelir allah herkesin kalbine göre versin...üfff ne uzun yazdım neyse ben çıktım hadi gezmeye gidiorum şimdi mucuxxx
Merhaba canım,nasılsın?
iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın? yeni odama alışmaya çalışıyorum iş yerinde, sen neler yapıyosun?
QUOTE]
Merhaba canım,nasılsın?
iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın? yeni odama alışmaya çalışıyorum iş yerinde, sen neler yapıyosun?
QUOTE]
O da değiştirdin sanırım...yeni odan hayırlı olsun şekerimBen de iyyim tatil bitmeden evi temizliyoruz perdeler halılar falan...
merhaba güzeller..nasılsınız
Merhaba arkadaşlarr. Bende asker eşiyim bir merhaba demek istedimm.. :)
Nasılsın , nasıl gidiyor?
iyidir canım, uyuyor şimdi. Zor uyuttuk bu akşam. Babası uyutma diyor ben geleyim göreyim önce. O da huysuzlanıyor geç olunca uykusu. Bundan sonra kara verdik böyle yapmayacağız.
İzindeyim canım seneye eylülde başlayacağım. Bebeğim zaten 20 eylülde doğdu. Hemen hemen 1 yaşında olacak yeniden başladığımda. Ama yaz seminer döneminde başlangıcımı yapacağım. Yazın maaş alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?