Asker Eşleri

tşkler atlım diş etlerinin agırısının emzirmeyle ilgisi olmadıgı düşünüyorum ama bilemiycem tabi cnm..bende sigarayı bırasktım 9 günüm bugun ve damaklarımda ve diş etlerimde şişme oldu ama daha iyi şimdi sende bi agız spreyi falan kullan istersen..
epilasyona gelince cnm ben seans başı veriorum parayı birden ödeyip bir yere baglı kalmak istemedim begenmezsen degiştiririrm yerimi die böyle düşündüm...

tşkler tatlım sanada geçmiş olsun..ben şuanda memnunum ya alexandrite benim cihazın ismi sen hangi cihazla yaptırdın cnm...inşallah bende memnun kalırım...

günaydın kıxzlar herkese kocaman mucuxxx

selam canım 5 ay bitti bugün 09 09 2010 doğumlu yani

Maşallah, diş çıktı mı? bazı bebeklerin erken çıkıyor.

Teşekkürler rüyanaz eşim gelsin spreyi aldırayım, ben çıkamıyorum malum, hala geçmedi çünkü. Fırçalarken çok acıyor, düzgün fırçalayamıyorum.

yok canım ya dişlerimiz daha ama çok kaşınıyorlar ne kadar geç çıkartırsa o kadar iyi geç çıkartır inşallah

cok kalıom bebekim uykusuz... gazlı bır bebek ama cıkarıyor cok sukur sadece cok fazla gaz cıkarıor,2 kere cıkarıor dıyelım tam uyuyakalıor omzumda yatırıorum 5 dk sonra tekrar ıh mıh dıye kımıl kımıl baslıyor yıne onlarıda cıkaralım derken tekrar acıkıor
ay cnm ben cok sevınıyorum bıtıor dıye,cok sukur komsularım ıyı ama yer olarak ayda bır acıl bır durum oldugu surece il merkezıne gonderdıklerı ıcın cok bunaldım... bakalım batıda da tampon cıkarsa yıne pek bır farkı olmayacak ama en azından cocuk kucukken bıtmıs olacak...Allah hayırlısını versın dıyorum ne dıyım kuzum....
selam dileğm,saolasın cnm ıyıyım cok sukur annelık ıyı gıdıyor cnm ya cok zor ama degıyormus... 4 aydır annemleydım gıttıler onlarda,gıdınce bayagı bır zorlandım bıkac gun korktumda aslında ama alıstım sadece gögüslerım yara hala onlar bıraz zorluor ama gecıcek sanırım kullandıgım krem..vs rahatlattı ılk zamanlardan daha rahatım... aslında yaramaz deılde yanında sureklı bırı olsun ıstıyor ama yalnız durmaya alıstırıyorum,duvardakı tabloya bıseyler anlatıyor bakıyor karsılık yok kendı kendıne sinir oluor yalancıktan aglıor cok uyanılar sımdıkıler :) senın cımcımede cok tatlı facede gordum fotolarını

yaa ben de bebek yapıcam ne güzel konuşuyosunuz böyle maşallah 2 yıl sonra yaparız diyodum ama hevesleniyorum sizi okudukça

Teşekkürler canım...Benim cihaz; Cynosure apogee idi. Ama alexandrite'ı kulanan ve memnun olanda çok. İnşallah sende tez zamanda kurtulursun:)

ben de alex lazer yaptırıyorum çoook memnunum acıyo biraz ama değer ne rahatlık ya evlenmeden önce bitirseymişim keşke

Lilypos, aynen bende yaaa:) Çok özendim...Bizde daha düşünmüyorduk ama ben düşünmeye başladım bile

iki hafta önce bi arkadaşıma bebek görmeye gitmiştiik, nasıl tatlıydı canım ya maşallah ufacıktı 40 günlüktü daha. onu görünce çok gaza geldim ama iş durumumuz henüz müsait değil, acele etmek de istemiyorum 24 yaşndayım daha ama çook tatlılar yaa

iyi akşamlar arkadaşlar , sohbetiniz bol olsun
2 günden beri yoğunluğum çok fazla . bugün akraba toplantımız vardı bende. tatilllerde görüşebiliyoruz ancak. onun hazırlığını yaptım .
ebrucuğum oğluna kocaman öpücükler. en tatlı zamanları. artık zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur.

ayy çok seviyorum çocukLArı ben de Biz de bu yaz tayin olcaz,yeni yerimize yerkeşelim de öyle düşünüyoruz. Ben de 23 üm Bencede acele etmemek lazım,kısmet artık...

Nılgun ablacım gercekten zaman nasıl gecıyor anlamaıyorum bıle... Ama cook tatlı oluyormus onu anladım :)

Hadi kızlar sızlerden de beklıyoruz hamiş haberlerı :))

Gunaydınlar... Kımsecıkler kalkmamıs mı daha yoksam :) Benım mesaım 6 bucukta basladı ve anca uyudu oglusum... Sımdı gelde uyu,cin gıbı oldum

Ben de heyecanlandım sizin adınıza. Ben 24 ümde anne oldum. Çok memnunum. Heemen hergün babasına "iyi ki yapmışız bunu" diyorum Hamileliğim de çok güzel geçmişti benim. İnanın öyle güzel bir duygu ki. Çok güzel bir bağ. Duygulandım.

günaydın canım, annelik ve babalık apayrı bir duygu. hele evde bir bebek olması eve neşe getiriyor. ne kadar zorlukları olsada duyguların en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…