Merhaba, Canım kaç aylık bebeğin? Bende de var bir minik.
tşkler atlım diş etlerinin agırısının emzirmeyle ilgisi olmadıgı düşünüyorum ama bilemiycem tabi cnm..bende sigarayı bırasktım 9 günüm bugun ve damaklarımda ve diş etlerimde şişme oldu ama daha iyi şimdi sende bi agız spreyi falan kullan istersen..Geçmiş olsun güle güle kullan yeni incilerini :)
Benim de birkaç gündür alt diş etlerim ağrıyor. Çok acıyor.Konuşurken zorlanıyorum bazen. Bebek emziriyorum ondan olabilir mi? Epilasyonu nasıl anlaştın? Seans başı mı para veriyorsun yoksa topluca anlaştın da bitirene kadar mı gideceksin?
Merhaba canım,nasılsın?
Geçmiş olsun canım,benimde yirmiklikler çıkıyor çok fenayım.Şu yaşıma kadar hiç diş problemim olmadı ama bu yirmilikler yaktı beniBu arada ben 2,5 sene önce başladım lazere. şu an tek tük var onlarıda kendim hallediyorum...Lazer yaptırdığın cihaz iyiyse eğer çok faydasını görürsün.
selam canım 5 ay bitti bugün 09 09 2010 doğumlu yani
cok kalıom bebekim uykusuz... gazlı bır bebek ama cıkarıyor cok sukur sadece cok fazla gaz cıkarıor,2 kere cıkarıor dıyelım tam uyuyakalıor omzumda yatırıorum 5 dk sonra tekrar ıh mıh dıye kımıl kımıl baslıyor yıneslm kızlar dün dolgu işlerim bitti çok şükür amnn iyi bakın dişlerinize gitmeyin dişçiyee:)) dişler bitti ben lazerle epilasyona başladım ilk seansıma gittim inşallah memnun kalırım...
ee nasılsınız bakalım..
ebrum çok mu uykusuz kalıon kuzum ya gece neden uyumuyorki gaz problemi falan mı var ...
tain için de hayırlısı olsun diyorum cnm inşallah istediginiz bir yer çıkar bak gelirken nasıl üzülüyorsun bitti bile cnm ya bize de bu sene muhtemel geldi şark sıramız gelio diyarbakır şark degil ya burdan şarka gidicez bakalım ya bu yıl ya seneye hayırlısı olsun ya amann ben buraya gelirken nasıl üzgündüm amasyadan ayrılmak çok üzmüştü beni bak buraya lıştım şimdi burdan gitmek istemiyorum çok sevdim burayı inşallah burdan gitsek de sevecegim bi r şehir güzel insanların oldugu biyer gelir allah herkesin kalbine göre versin...üfff ne uzun yazdım neyse ben çıktım hadi gezmeye gidiorum şimdi mucuxxx
selam dileğm,saolasın cnm ıyıyım cok sukur annelık ıyı gıdıyor cnm ya cok zor ama degıyormus... 4 aydır annemleydım gıttıler onlarda,gıdınce bayagı bır zorlandım bıkac gun korktumda aslında ama alıstım sadece gögüslerım yara hala onlar bıraz zorluor ama gecıcek sanırım kullandıgım krem..vs rahatlattı ılk zamanlardan daha rahatım... aslında yaramaz deılde yanında sureklı bırı olsun ıstıyor ama yalnız durmaya alıstırıyorum,duvardakı tabloya bıseyler anlatıyor bakıyor karsılık yok kendı kendıne sinir oluor yalancıktan aglıor cok uyanılar sımdıkıler :) senın cımcımede cok tatlı facede gordum fotolarını
canım selam nsılsın nasıl gidiyor annelik ufaklık biraz yaramaz galiba bizimkide şimdi uyuyo bende o uyuyunca rahatım şimdiye kadar yaramzlıkları yoktu ama bundan sonra değişecek gibi yatmak istemiyo oturamıyoda daha dönmeye bile başlamadı handalım benimbu gidişle emeklicek galiba dönmeden gazlı bir bebekmi seninki benimkindede çok vardı şimdi bitti artık kendi çıkartıyo neyse gideyim uyanmasın abisinden bana kalmıyo çocuk kadınlar kulübü oyunlarına iyi sardı hiç kapatmıyo vallah neyse çıkayım kafanda bekliyo kalk diye herkesi öptüm
tşkler atlım diş etlerinin agırısının emzirmeyle ilgisi olmadıgı düşünüyorum ama bilemiycem tabi cnm..bende sigarayı bırasktım 9 günüm bugun ve damaklarımda ve diş etlerimde şişme oldu ama daha iyi şimdi sende bi agız spreyi falan kullan istersen..
epilasyona gelince cnm ben seans başı veriorum parayı birden ödeyip bir yere baglı kalmak istemedim begenmezsen degiştiririrm yerimi die böyle düşündüm...
tşkler tatlım sanada geçmiş olsun..ben şuanda memnunum ya alexandrite benim cihazın ismi sen hangi cihazla yaptırdın cnm...inşallah bende memnun kalırım...
günaydın kıxzlar herkese kocaman mucuxxx
Lilypos, aynen bende yaaa:) Çok özendim...Bizde daha düşünmüyorduk ama ben düşünmeye başladım bile
iki hafta önce bi arkadaşıma bebek görmeye gitmiştiik, nasıl tatlıydı canım ya maşallah ufacıktı 40 günlüktü daha. onu görünce çok gaza geldim ama iş durumumuz henüz müsait değil, acele etmek de istemiyorum 24 yaşndayım dahaama çook tatlılar yaa
Nılgun ablacım gercekten zaman nasıl gecıyor anlamaıyorum bıle... Ama cook tatlı oluyormus onu anladım :)
Hadi kızlar sızlerden de beklıyoruz hamiş haberlerı :))
Ben de heyecanlandım sizin adınıza. Ben 24 ümde anne oldum. Çok memnunum. Heemen hergün babasına "iyi ki yapmışız bunu" diyorumHamileliğim de çok güzel geçmişti benim. İnanın öyle güzel bir duygu ki. Çok güzel bir bağ. Duygulandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?