Iyı aksamlar...
Kımsecıkler kalmamıs yıne :)
Nılgun ablacım gercekten cok erkencı benım kucuk erkeğim...Babamızda 2 gundur gorevde gecelerı gaz cıkarma bana kaldı
Iyı aksamlar...
Nılgun ablacım gercekten cok erkencı benım kucuk erkeğim...Babamızda 2 gundur gorevde gecelerı gaz cıkarma bana kaldı
evet canım lojman var :) Lojmandayım 4 daıreyız,bırbırmıe gıdıo gelıyoruz bugun bende toplandık yoksa baska turlu zaman gecmıyor... 3 umuz tayıncıyız biri kalıyor,oda sıkıntı yapıyor kendıne cok alıstım sıze,yenıden baska ınsanlarla tanıs alıs dıye dert etmıs kendne,sanırım seneye gelmeyecek memlekette kalacak... Yazın ıyıydı toplanıpköye ınıyorduk köydekı teyzeler cagırıyordu bızı,beraber gözlemeler yaptık bostanlarını gezdık... bır yandan uzuluyorum sevmıstım bu köyu ama bır yandan da sıkıldım
Iyı aksamlar...
İyi akşamlar. Ben varım ben
Sevgililer günü için birşey düşündünüz mü?
Ben bi video klip hazırlamak istiyorum. Duygusal müzikli falan. Kendi fotoğraflarımızla. Bir de kalp şeklinde pembe bir pasta yapacağım. Güzel bi masa hazırlayacağım. Saç üstbaş makyajhediyede alacağım. bugün çıktım bulamadım birşey. eşofman takımı baktım ama hiç güzel birşey yoktu. Zaten burda doğrudürüst mağaza yok.
Merhaba kızlar. Biz de bu yaz tayinciyiz. Urfa merkezdeyiz şu an burası soğudan sayılmıyor. Dahada doğuya gidicez
Sevgililer günü de geldi çattı. Üstelik benim eşimin doğum günü 14 şubatNe yapsam ne etsem hiç bilmiyorum...Evde olmak istiyorum,şöyle şık bi sofra falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?