Asker Eşleri

Iyı aksamlar...

Kımsecıkler kalmamıs yıne :)

Nılgun ablacım gercekten cok erkencı benım kucuk erkeğim...Babamızda 2 gundur gorevde gecelerı gaz cıkarma bana kaldı

Iyı aksamlar...

Nılgun ablacım gercekten cok erkencı benım kucuk erkeğim...Babamızda 2 gundur gorevde gecelerı gaz cıkarma bana kaldı

Merhaba hanımlar, Ben de babaya bırakıyorum gaz çıkarma işini...

yalnızken gecelerı urkuyorum bıraz bırsey olursa dıye ama alısmak gerekıyor sanırım... dun gece kafam duse duse gaz cıkardım yaw :)))

sevgılıler gunune bısey dusunemedım daha benn... hedıye işi cok zor burada köyde oturdugum ıcın netten sıparıs versem kargo gelmıyor köye,en yısı evde kendım bırseyler yapayım...

Ben bi video klip hazırlamak istiyorum. Duygusal müzikli falan. Kendi fotoğraflarımızla. Bir de kalp şeklinde pembe bir pasta yapacağım. Güzel bi masa hazırlayacağım. Saç üstbaş makyaj hediyede alacağım. bugün çıktım bulamadım birşey. eşofman takımı baktım ama hiç güzel birşey yoktu. Zaten burda doğrudürüst mağaza yok.

Haklısın canım şartlarıma göre iyi bile buldum, doğudayız malum, bir de bebek var...

Bızde Elazıg'ın ilçesının bir köyundeyız canım... Cok sukur tayıncıyız... Kars'ı da yazmıstık ama burası nasıpmıs,belkı sonrakı doguya :) gecen sene ilöe merkezdeydık bu sene aynı ılcenın köyune geldık,ilçeden daha rahatım burada...

evet canım lojman var :) Lojmandayım 4 daıreyız,bırbırmıe gıdıo gelıyoruz bugun bende toplandık yoksa baska turlu zaman gecmıyor... 3 umuz tayıncıyız biri kalıyor,oda sıkıntı yapıyor kendıne cok alıstım sıze,yenıden baska ınsanlarla tanıs alıs dıye dert etmıs kendne,sanırım seneye gelmeyecek memlekette kalacak... Yazın ıyıydı toplanıpköye ınıyorduk köydekı teyzeler cagırıyordu bızı,beraber gözlemeler yaptık bostanlarını gezdık... bır yandan uzuluyorum sevmıstım bu köyu ama bır yandan da sıkıldım

aa çok değişikmiş. Bizim tayin önümizdeki değil bir dahaki yaza. Batıya gideceğiz kısmetse...

Merhaba kızlar. Biz de bu yaz tayinciyiz. Urfa merkezdeyiz şu an burası soğudan sayılmıyor. Dahada doğuya gidicez
Sevgililer günü de geldi çattı. Üstelik benim eşimin doğum günü 14 şubat Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum...Evde olmak istiyorum,şöyle şık bi sofra falan...

Iyı aksamlar...

bebişinle başbaşasınız , aslında zor gibi görünsede en keyifli zamanlar. yalnızken yanında minicik bir nefesi hissetmek. gece uykularınız nasıl canım? dilerim uykuları düzenlidir. benim oğluş saat gibiydi. 2.5 saatte bir kalkar karnını doyurur yine uyurdu

İyi akşamlar. Ben varım ben

iyi akşamlar derinciğim , tatilde bitti sayılır , az kaldı

Sevgililer günü için birşey düşündünüz mü?

hala düşünmekteyim canım, eşimin doğum günü 1 ay önceydi. çok beğendiği kazağı almıştım. şimdi düşünüyorum bir daha ne alabilirim diye :26:

video klip hazırlamak harika bir fikir.

]

ne tesadüf hemde 1 taşla 2 kuş benim kız şimdiden beni sıkıştırıyor ne yapacaksınız diye. aslında hediye yerine dışarda yemek ardından da sinema keyfi hoş olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…