Asker Eşleri

tayincilere hayırlısı olsun diyorum, doğuda da çok güzel dostluklar kuruluyor çocukluğumdan biliyorum. ama en kısa zamanda batıya dönsün herkes sıcak sıcak:)

derincim çok şanslısın ya özel bi gün sizin için döktür bence güzel güzel yemekler pastalar yap özel bi ortam hazırla, ben genelde böyle günlerde düğündeki ilk dans şarkımızı açıyorum mumları yakıp biz sevgililer gününü erken kutlicaz malesef haftaiçine denk geliyor

Evet canım bir günde iki özel günden kurtuluyorum Tatilde bitti sayılır,başlıyor benim maraton.

Evet tatlım,epey özel olacak. Biz de evde olmak istiyoruz,ama bu dans şarkısı işi hiç fena değil Güzel fikir:81: Sizde hafta sonu kutlarsınız artık canım Hatta bu hafta sonu

Selam hanımlarrr hayırlı cumalar olsun herkese sabah kızımı yolcu ettik gitti okulu pazartesi açılıyor yine zorlu bir dönem olacak ona ...

Hafta sonuna gelseydi ben hiç süpriz hazırlayamazdım ki, gerçi cumartesi nöbetimiz var. Ama bir ara bebeğimizi baktırıp dışarı çıkıp çaktırmadan hediye almam lazım. Dün çıktım soğan alacağım diye. Zaten çıkar çıkmaz eşim aradı salondaki kalorifer patladı diye. Acele acele dolaşıp hemen eve gittim. Bir de çakmaması lazım tabi. Bir sürü ıvır zıvır şey aldım, sonra manava gittim soğan almaya o kadar az param vardı ki, azıcık aldım param yetmez de rezil olurum diye Hediye aradım bulamadım. Ona lazım olacak birşey alacağım, geçen yılki sevgililer gününde gömlek kravat almıştım pierre cardinden. Bu yıl yeni bir eşofman düşündüm ama bulamadım güzel birşey.

Senin kuzular okumayı unutmamıştır umarım. Bizim okulda çok sık rastlıyordu birinci sınıf öğretmenleri bu duruma. Burda veliler çok ilgisiz malesef. 7. 8. sınıfa gelmiş okuma yazma bilmeyenler adını yazamayanlar bile vardı malesef.

Selam hanımlarrr hayırlı cumalar olsun herkese sabah kızımı yolcu ettik gitti okulu pazartesi açılıyor yine zorlu bir dönem olacak ona ...
Allah kavuştursun Handan abla.
Sen bulmuşsun canım ne alacağını ama alacağın şeyi bulamamşsın Ben eşime oyun alsam çok hoşuna gider ama almıycam Sonra durmadan playstation oynar Unutmuş olabilirler canım. Benim okulumda merkez güya ama çok kıyıda köşede kalmış bir yerde,veli toplantısına bile zor geliyorlar,çoğuda dediğimi anlamıyor,çoğunun annesi türkçe bilmiyor. sınıfımda 2 tane kaynaştırma öğrencim var,onlar beni çokk yoruyor.

Yaa ben dip boya yaptırdım bu arada,normalde sarıya boyuyoruz saçımı ama dip olarak sarı değil açık kumrala boyattım,Saçlarım siyah normalde,biraz koyu oldu diplerim ama ne bileyim dipleride sarımı yapsaydık acaba?

allah kavuştursun kızınıza, okul zamanları hem zor hem de güzeldir, kendi ayakları üzerinde durmayı öğretiyor insana, endişelenmeyin

sevgililer günü hediyemi aldım kızlar. evde yaratacağım romantik ortam için fondü seti almayı düşünüyordum ama istediğim gibi bulamadım,netten de gecikir diye alamadım. sonra ankaranın meşhur bi çikolatacısı var bilenleriniz vardır ulusta ali uzun diye, ordan kalpli kutuda karışık top çikolatalar aldım, her türlüsünden...çok tatlı oldu. tatbikattan gelicek eşim enerji olsun dedim

Evlilik çok güzel birşey, iyiki varız

ya ben bu mesajlara başka cevaplar yazmıştım, onlar gitmiş başka mesaja yazdığım bu cevap gelmiş neyse....

Derincim dip boyan açar biraz merak etme, dibi başka boyatman daha iyi olmuş bence. Ben boya kullanmıyorum ama yorum yapabilirim yani. Öylesi daha hoş görünüyor etrafımdakilerde gördüğüm kadarıyla.

Ay ne güzel, ben daha alamadım bir bahaneyle çıkacağım b u akşam.

Sağol derincim gitti bakalım zor oluyor gerçi ama alıştım artık kızımda oraya alıştı pekte gelmek istemiyor rahat tabi orada bide master filan düşünüyor kısmetse bakalım ne olacak..

Hediye işimi erkeğe hediye almak zor be bişey bulamıyorsunki bende almadım daha ne alacam bilmiyorum ...

Derincim arkadaşlık teklifine teşekkürler canım ekledim listeye

Çok teşekkürler canım sağol evet öyle hem güzel hemde zor tabi neyse kısmetse seneye mezun olup gelecek ..

Çikolata güzel bir fikir enerji verir tabii bitterli varsa bende alabilirmiyim çok severimde

Evlilik çok güzel birşey, iyiki varız

Heleki benim gibi 24 yıl olunca daha farklı oluyor çocuklar büyüyor sorunlar bitmiyor vesselam

Bende sapsarı sevmiyorum dipleri canım. Ben değilim cnm. Profilimde bi albüm yapayımda bi bak sarıı derine
Rica ederim ablacım:) Ben de üniversitedeyken,yüksek lisansn doktora yapıcam diyordum hep,sonra aşık oldum,atanır atanmaz nişanlanıp bir sene sonra da evlendim Senin kızın hangi bölümde okuyor? Nerede?

ben de üniversitede ailemden 4 yıl ayrı kaldım, 5. yıl ankaraya geldiler de yurt ortamından kurtuldum. ama zaten çok yakındık biz,ben ankarada onlar polatlıdaydı annem yine de her hafta ağlardı şimdi aynı sitede oturuyoruz evlendiğim halde. askerle evlendim gidicem diye çok korkuyodu ama devlet göndermiyo saolsun

Bizimki hemen evlenmez zaten çalışsın önce parasını kazansın evlilik sonra olur nasipse ..
Kıbrısta canım uluslararası ilişkiler 3. sınıfta

Yurt ortamı zevkliolsada yinede zor ama 2 kişilik odaları banyoları filan odanın içinde allahtan sıkıntı yok arada yemek filan yapıyor bazen dışardan yiyiorlar ..
Sen şanlıymışsın en azından yer yakınmış bizim öle değil işte koli yolluyoruz arada kahvaltılık filan alıp 3 günde gidiyor kıbrısa ..

merhaba arkadaşlar , sohbetiniz bol olsun
derinciğim benimde saçlarım gölge. dip boyamı daha koyu. zamanla yıkandıkça açılıyor. daha güzel görünüyor.
bütün gün evrak işlerimi hallettim. tatilden sonraki hafta okulda teftişimiz var
handancığım Allah kavuştursun canım. kızını yolcu etmişsin.

Ben de aynı derin gibi, yüksek lisans vs düşünüyordum. Ama aklımın bir köşesinde var hala. Allah kavuştursun kızına canım.

Evet evet merak ettim şimdi. Avatardaki gibi hayal ediyordum hep seni.

Bu arada hediyeyi bulup aldım, oğluma babası bakarken aktara gideceğim diye çıktım.
Aktar da eve çok yakın, oyalandım tabi biraz, arayıp para çekmem gerekti falan dedim. Neyse çakmadı. Zaten omzuma kocaman bir çanta almıştım. İçine sakladım hediyeyi. Eve gelince de kanepenin altına sakladım

Hadi gözün aydın canım özel değilse ne aldın? Ben de yarın çıkıcam...Ama eşim de bana takılmak isteyecektir. Bi şeyler uydurayım ben de mi aktara gitsem acaba Baktın mı sarı derine

Daha bakmadım bakayım hemen, canım kuaföre diye çık takılamaz o zaman :)
Özel bir hediye almadım ya, eşofman aldım adidastan, başka bir yerde buldum bir tane. Hoşuma gitti, zaten değiştirme kartı falan da var, değiştirir beğenmezse ki beğenir diye düşünüyorum. Benim kuzum uyandı, banyo yapacak, çıkmalıyım şimdi. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…