Asker Eşleri

Çok parlak bir fotoğraf seçemedim ben
Bu arada süprüzüme birşey daha ekledim,
saolda tavandan aşağıya kırmızı kağıttan kesme birsürü kalp sarkıtacağım. Sarkıtmak için görünmez ip ve şeffaf bant kullanacağım. Kalplere de güzel sözler küçük anılar yazacağım. Kalp yağıyormuş da zaman durmuş gibi olacak. Salona bi girecek, taa taa :119:
Acaba diyorum bizim evlenmeden önce bazı mesajlarımızı eşim bie deftere not almış, birsürü var. ordan mı yazsam, nostalji olur. Uzun zamandır açmaddık da o defteri.

Slayttan vazgeçiyorum galiba, zaten 4 Mart da doğum günü o zamana da birşeyler kalsın.

Vayy harikasın canım Ne güzel eşin yazmış mesajları deftere,ince bir insan desene Ama dediğin gibi onuda d.gününe ayır. Ben bu gün eşime aktara gidiyorum dedim kuaför diyemezdim lojmanın karşısında zaten:) senden etkilendim aktar deddim eşim de; "ben de berbere gidiyim bari " dedi. Neyse sonra ben çıktım.burada bi alışveriş merkezi var oraya geçtim. Bi kaç mağza gezdim gömlek alalım diyordu bu ara gömlek aldım ona...mağzadan tam çıktım iki adım attım bi baktım eşim karşımda sırıtıyor Meğer o da bana bişeyler bakmaya gelmiş pişti olduk Eve gelene kadar güldük Sanırım ikimizde hediyelerimizi aldık ama hiç söylemiyoruz Artık ben de p.tesi okul dönüşü güzelce hazırlanayım,doğum günü ya bi de

kaldı 5,5 ayçok mutluyum
zaman geçsin hasret bitsin

Zaman su gibi akıp gitsin senin için inşallah

Çok komik ya, yeni bi rezillik desene, daha eşinin berbere gittiğini okuyunca aklımdan geçti sana birşey almaya çıkmış olabileceği
Çok ince çok romantiktir eşim de biraz bana benzemeye başladı, romantikliğinden kaybediyor, o balık burcu ben kova
Giyeceğim elbiseyi de ayarladım, Hatta koydum buraya da,

süper fikir , bayıldım . eşinin romantikliğide çok hoş. eşim biz nişanlıyken bana tarih şiirleri yazardı hala okur güleriz.

kaldı 5,5 ayçok mutluyum
zaman geçsin hasret bitsin

az kalmış canım , dilerim zaman eşin ve senin için çabucak geçer

:1: her ikiniz içinde çok hoş olmuş , şimdi hediyeleri bekleme zamanı

elbisenin resmi nereye koydun canım ,buraya derken :26:

Elbiseyi beğenmene sevindim canım. Evet şifon, takıları da eşim almıştı bana , mini bi küsmemiz olmuştu, barışma hediyem gümüş üzerine markazit taş işlemeli, tavsiye ederim çok güzel oluyor hemen hemen her modeli.

Bu kez karşılıklı rezil olduk canım
Bu arada elbise çok hoş görünüyor. Hele takılara bitttimm:) Ne güzel eşin almış,hem de romantik maşalalh diyelim de

Evet ne aldı çok merak ediyorum...Genelde bana teknosadan abuk subuk şeyler alır,ama bu sefer değil teknosa poşeti yoktu elinde
Tarih şiirlerine ben de koptum valla

Geçen doğum günümde eşim teknosadan flash bellek almıştı bana
Geçtiğimiz öğretmenler gününde de mikroskop
Ne kadar romantik değil mi,
Çok seviyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…