Asker Eşleri

selam kızlar, sevgililer günü hazırlıkları tamamlanmış sanırım:)
biz durumumuzdan dolayı haftasonu kutladık sevgililer gününü. çikolataları da beraberce yedik çok güzeldi ama sanırım bi daha çikolata almıcam eşime çok pişman oldum bebek geliyo olabilir kızlar çok korkuyorum

Teşekkür ederim canım, çok sevindim beğenmene :87:

Rica ederrim hayatım cidden beğendim bu senede çok moda yine elbiseler arada bende alıyorum

Bizde hareket yok daha sadece kutluyoruz bu sene hediye filan almadım çikolatalar filan yenmiş afiyet olsun ne güzel işte neden korkuyorsunki bebek olmasından eşi başka bir yerde görev yapıyordu demi

evet handan ablacım eşim gidip geliyor haftasonları. 7 ay oldu evleneli de. yani tayin sıkıntılarımızı halletmeden düşünmüyorum ben bebek, hamileliğm yalnız geçsin istemiyorum. tek tesellim annemler yanımda yan apartmanda oturuyolar.

bende genelde bu tarz takıları tercih ediyorum canım, eşim ben olmadan takı almıyor artık. geçen yıl internetten bana hediye olsun takı almış. hintli kadınların taktığı tarzda. yüzümdeki ifadeyi görünce birdaha yalnız almayayım en iyisi dedi

hepside teknosa delisi bu adamların benimkini bırak saatlerce media mark , teknosa gezer ben

Geçen doğum günümde eşim teknosadan flash bellek almıştı bana
Geçtiğimiz öğretmenler gününde de mikroskop
Ne kadar romantik değil mi,
Çok seviyorum onu

anladım ki hepsi aynı canım , banada mikroskop almıştı. şimdi oğluşla beraber kullanıyoruz. sınıfıma götürüp benim minklerin merakını gideriyorum

İyi akşamlar hanımlarrrrrr

iyi akşamlar handancığım , nasılsın ?

herşey gönlünce olsun canım , bir bebiş senin içinde iyi olabilir. gerçi eşinle ayrısınız ama senin için de yanında bir ses olur. hafta içi eşini beklerken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile

Son düzenleme:

Daha çok yeni evliliğin pekte acele etmeyin bence bebek için eşin dönsün en azından birlikte biraz zaman geçirin keyfini çıkarın ondan sonra düşünürsünüz..
Mutlaka eşinde olsun yanında hamilelik döneminde ihtiyacınolacak eşine ..
Ne güzel bak annenler yakınında şanslısın

laceycim,handan ablacım sağolun destekleriniz için hayırlısı diyorum artık beklemedeyim. iyi akşamlar hepinize

Selam nilgüncümmm eşin tahminimce geniş ve uzun bir takı almıştır herhalde bizim lojmanda otururken hintliler vardı onlar öyle takardı ..

Bende iyiyim canım saol sen sormalı yarın okul başlıyor bakalım

laceycim,handan ablacım sağolun destekleriniz için hayırlısı diyorum artık beklemedeyim. iyi akşamlar hepinize

İiyi akşamlar canım sanada herşeyin hayırlısı olsun zaten

Canım benim hayırlısı. Ben evlendikten yaklaşık 6 ay sonra hamile kalmıştım. İsteyerek. İsteyerek olunca çok farklı oluyor. Ama hamile olduğunu öğrenirsen de üzülme. Sonrası öyle güzel oluyor ki. Benim hamileliğim güzel geçömişti onun da etkisi var bu yazdıklarımda. Çok stressizdi ve hala o rahatlığımın meyvelerini yiyorum. Hem yapayalnız da değilsin ailen yanında,

Ehehe, kıyamam ya, çarşıda pazarda gezerken zevklerimi ifade ediyorum ben " aa şu çok güzelmiş," gibi cümlelerle. Artık zevkime alıştı az çok. Sen de bunu deneyebilirsin.

Eşine mikroskop alan tek eş benim eşim değil yaniiiiiiii

Iyı aksmalaarrr cıcıleerr... handan ablacım gelmıssın,begumcum birıcık gelınım gıtmıs galıba Allah kavustursun bıran önce bıtsın okuluda dönsun ınsallah...

sevgılıler gunu planları tamamlanmıs ne guzell,ayesercım bende begendım elbıseyı,şifon tarzı bişey sanırım cok hos bende genelde bu kumastan sıfır kollu cicili bicili bır bluz aldım kardesımın kına gecesı ıcın...

evet handancığım , bol taşlı şeyler ,zannedersin mücefer dükkanını taşıyorsun yarın başlıyoruz maratona . şimdiden başladı stress

en iyisi birlikte almak canım evlilik yıl dönümümüzde öyle yaptık

Ebuşşşş ne haber canıım nasılsınnn alp nasıl iyimi ayy ne tatlıdır şimdi ya mis gibide kokar şimdi annesi..
Begüm gitti kaynanası yarın okulu başlıyor yoğun bir dömen onu bekliyor işte allah yardımcısı olsun bütün öğrencilerin .

Ayaklı mücevver dükkanı gibi demi bu hintliler burnuna bide hızma takıyorlardı bazılarınında dişlerinde piercing oluyordu ama kıyafetleride süperdi resmen

saolll ablacım Ata Alp ıyı uyuttum az önce,bende cayımı yudumluyordum esım nöbetcı...
Ayy valla ablacım cok sevımlı kerata,sabahları gulusuyle uyanmak cok guzell...cennet kokulum o benım maasalah...

hıım begumcum gıttı demek,artık son zamanları yogundur tabı yuzdu kuyruguna geldı,Allah yrdsı olsn...
sen nasılsın ablacım...

nılgun ablacım sen nasılsın,hosgeldın...

Pazar nöbetlerini hiç sevmiyorum

Ebuşcum alp uyuydumu sende işlerini halletmeye bak hemen yoksa fırsat bulamazsın uyku düzeni nasıl iyimi gazı filan yoktur inşallah sevimli olacak tabi annesi dur daha biraz daha büyüsün varya ne oyunlar yapacak sana ..
Cuma sabahı gitti canım yarında başlıyor yeni bir maratona çok zorlandı bu sene ama ..
Bende iyiyim canım saol ya yanlız kaldım işte her zamanki gibi

öyle yapıyorum ablacım napıyım,dınlen dıyorlar ama işler kalıcak o zamanda mecbur iş yapıyorum... gazı oluyor ablacım ama hanı cok sukur sıkıntılı deıl cıkartıyor bakalım...ay buyucek ınsallah o gunlerı goruces sımdıdden basladı oyunlara ufak ufak,bırde şöyle toparlansın onu beklıyorum ısırmak ıcın :))

Kızınla ne kadar iyisiniz siz öyle arkadaş gibi?
kac senedır buradayız cnm artık kards gıbı olduk,zamanla sende anlayacaksın cnm

Arada dinlen tabi ama çokta yorma kendini gazsız bebek yok maalesef aman birde gazını çıkaramazsa sorun olur çünkü oyyy canım ya yerim ben onu bneim yerimede ıssır annesi alpi hatta iyicene mıncıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…