- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Ne güzel, ben annemle hiç böyle olamadım.
Ne güzel erkenden kutladınız canım...Ayy korkma ya sevinn sevinn,darısı bize olsun inşallahhhselam kızlar, sevgililer günü hazırlıkları tamamlanmış sanırım:)
biz durumumuzdan dolayı haftasonu kutladık sevgililer gününü. çikolataları da beraberce yedik çok güzeldi ama sanırım bi daha çikolata almıcam eşime çok pişman oldumbebek geliyo olabilir kızlar çok korkuyorum
bende genelde bu tarz takıları tercih ediyorum canım, eşim ben olmadan takı almıyor artık. geçen yıl internetten bana hediye olsun takı almış. hintli kadınların taktığı tarzda.yüzümdeki ifadeyi görünce birdaha yalnız almayayım en iyisi dedi
hepside teknosa delisi bu adamların benimkini bırak saatlerce media mark , teknosa gezer ben
anladım ki hepsi aynı canım , banada mikroskop almıştı. şimdi oğluşla beraber kullanıyoruz. sınıfıma götürüp benim minklerin merakını gideriyorum
iyi akşamlar handancığım , nasılsın ?
herşey gönlünce olsun canım , bir bebiş senin içinde iyi olabilir. gerçi eşinle ayrısınız ama senin için de yanında bir ses olur. hafta içi eşini beklerken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile
ozebus ne kadarlık bebeğin?
Yerim ya,ısırırım ablacım ısırmam mı :)))
canımcım 2 bucuk aylık oglusum...
Sağol canım.
Ahh ahh Aslında ben çokkk istiyorum çocuk ama eşim pek istemiyorYaza tayin olsun öyle diyor,nasıl bi yere gideceğimizi bilmiyormuşuz,şimdi olursa çocuk yaza ben karnım burnumda olurmuşum...:44:
O istemeyincede olmuyor işte
Evet canım hakılsın...Tabiki her şeyin hayırlısı,inşallah yeni yerimizde Allah banada anneliği nasip eder...Siz neredesiniz şu an canım?derıncım herseyın hayırlısını ısteyın cnm... uzme kendını,bır yandan esın haklı,bak ben öyle mahrum bır yerdeyım kı anlatamam...gecen sene burada ilçe merkezdeydık esım komando odugu ıcın sureklı gorevdeydı hep yalnızdım hamılelıgımın yarısına kadar ve cok zor cok... sımdı burda köyde karakoldayız daha rahatım tabıkı ama cok mahrum bır yer... ayda yılda bır kere il merkeze mınıbus gıder,merkez 100 km uzaklıkta...hastane yok bakkal yok carsı yok,bırsey olsa cep tlf cekmıyor..vs bende batıya gıdınce dıyordum ama nasıp dogudaymıs... Hele bır tayınınız cıksın zaten esınde ısteycektır sıkma canını sen...
Yerim ya,
Hımm, eşin bir yandan haklı canım. Hem yaza da az kaldı sayılır. Seni ve bebeğinizi düşünüyor şimdiden. Hayırlısı...
Ben Guzelım Elazıgın en kötu ılcesının en mahrum köyundeyım cnm... bu sene tayıncıyız cok sukur... 2.yılımız...
saolll ablacım Ata Alp ıyı uyuttum az önce,bende cayımı yudumluyordum esım nöbetcı...
Ayy valla ablacım cok sevımlı kerata,sabahları gulusuyle uyanmak cok guzell...cennet kokulum o benım maasalah...
nılgun ablacım sen nasılsın,hosgeldın...
malesef handancığım bizim zamanımızda anneler daha fazla yoruluyordu bizlere ayıracak zamanları kalmıyordu malesef. kızım gelecek yıl sınava girecek ,odasından dışarı çıkmıyor hiç. stresli zamanları. mümkün olduğunca moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz ama arada sinirlendiğimiz oluyor
Bende pek olmadım annemle böyle diyaloglarım olmadı pek ama şimdiki gençlik çok daha şanslı oluyor gerçi arada kükrüyorum o zaman çekiniyor biraz benden
Ne güzel erkenden kutladınız canım...Ayy korkma ya sevinn sevinn,darısı bize olsun inşallahhh
Bimeks,teknosa...saatlerce bakabiliyor oraya
Kolay gelsin canım, ben de tekrar nasıl başlayacağım diye düşünüyorum, oğlumu özleyeceğim
Gnaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepinize mevlid kandiliniz mübarek olsun....
Canım benim eşin jandarma mı senin? Az kalmış tayine, bundan sonra şöyle gönlünüze göre biryer gelir umarım.Ben Guzelım Elazıgın en kötu ılcesının en mahrum köyundeyım cnm... bu sene tayıncıyız cok sukur... 2.yılımız...
laceycim ben 2011 1 eylülde başlayacağım fiili olarak. Oğlum 20 eylül doğumlu yani hemen hemen 1 yaşında olacak. Ama resmi olarak yaz başında başlayacağım ki maaşım başlasın.günaydın arkadaşlar , mevlüt kandilinizi kutlar ,güzel bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?