Asker Eşleri

Ne güzel erkenden kutladınız canım...Ayy korkma ya sevinn sevinn,darısı bize olsun inşallahhh

Bimeks,teknosa...saatlerce bakabiliyor oraya

Off yarın okullar açılıyor Başladı benim mesai....sabah 6 da uyan,kahvaltı hazırla,hazırlan,okula git, deliler gibi ders anlat, eve gel yemek yap

Kolay gelsin canım, ben de tekrar nasıl başlayacağım diye düşünüyorum, oğlumu özleyeceğim

Sağol canım.
Ahh ahh Aslında ben çokkk istiyorum çocuk ama eşim pek istemiyor Yaza tayin olsun öyle diyor,nasıl bi yere gideceğimizi bilmiyormuşuz,şimdi olursa çocuk yaza ben karnım burnumda olurmuşum...:44:
O istemeyincede olmuyor işte

derıncım herseyın hayırlısını ısteyın cnm... uzme kendını,bır yandan esın haklı,bak ben öyle mahrum bır yerdeyım kı anlatamam...gecen sene burada ilçe merkezdeydık esım komando odugu ıcın sureklı gorevdeydı hep yalnızdım hamılelıgımın yarısına kadar ve cok zor cok... sımdı burda köyde karakoldayız daha rahatım tabıkı ama cok mahrum bır yer... ayda yılda bır kere il merkeze mınıbus gıder,merkez 100 km uzaklıkta...hastane yok bakkal yok carsı yok,bırsey olsa cep tlf cekmıyor..vs bende batıya gıdınce dıyordum ama nasıp dogudaymıs... Hele bır tayınınız cıksın zaten esınde ısteycektır sıkma canını sen...

ısırırım ablacım ısırmam mı :)))

canımcım 2 bucuk aylık oglusum...
Yerim ya,

Hımm, eşin bir yandan haklı canım. Hem yaza da az kaldı sayılır. Seni ve bebeğinizi düşünüyor şimdiden. Hayırlısı...

Evet canım hakılsın...Tabiki her şeyin hayırlısı,inşallah yeni yerimizde Allah banada anneliği nasip eder...Siz neredesiniz şu an canım?

Yerim ya,

Hımm, eşin bir yandan haklı canım. Hem yaza da az kaldı sayılır. Seni ve bebeğinizi düşünüyor şimdiden. Hayırlısı...

Eşim de hep öyle söylüyor "Ben seni düşünüyorum" diyor. Evet az kaldı yaza,iple çekiyorum:)))İnşallah güzel bir yerler olur da...

sağol ebrucuğum bende iyiyim. yine okul ve ev arasında koşuşturmacamız başlıyor. bu ay içinde büyük ihtimal teftişimizde var. onuda atlatırsam süper olacağım minik oğluna kocaman öpücükler canım, her dönemi ayrı güzel çocukların. oğlum şimdi 11 yaşında. okula beraber gidip geliyoruz. arkadaşım diyorum ona.

Bende pek olmadım annemle böyle diyaloglarım olmadı pek ama şimdiki gençlik çok daha şanslı oluyor gerçi arada kükrüyorum o zaman çekiniyor biraz benden
malesef handancığım bizim zamanımızda anneler daha fazla yoruluyordu bizlere ayıracak zamanları kalmıyordu malesef. kızım gelecek yıl sınava girecek ,odasından dışarı çıkmıyor hiç. stresli zamanları. mümkün olduğunca moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz ama arada sinirlendiğimiz oluyor

Ne güzel erkenden kutladınız canım...Ayy korkma ya sevinn sevinn,darısı bize olsun inşallahhh

Bimeks,teknosa...saatlerce bakabiliyor oraya

biz artık AVM girince ayrılıyoruz. o zavkine göre bende benim mağazaları dolaşıp daha sonrasında buluşuyoruz. böylesi daha eğlenceli oluyor

Kolay gelsin canım, ben de tekrar nasıl başlayacağım diye düşünüyorum, oğlumu özleyeceğim

ayeserciğim sen ne zaman başlayacaksın? ilk ayrılıklar gerçekten zor oluyor.

Gnaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepinize mevlid kandiliniz mübarek olsun....

günaydın handancığım

hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar,
ayrıca tatili bitirip bugün okullarına dönen öğretmen arkadaşlara da iyi dersler diliyorum.

Merhaba kızlar,okul yordu bugün beni,benim ufaklıkları zor zaptettim. Alışmışlar tatilde,sınıfta zor oturttum. Bu arada moralim sıfır,bugün eşimin d.günü,sevgilller günü ayrıca ama nöbet koymuşlar eşime. Aslında yoktu nöbet falan O kadarda heveslenmiştim. Dünden bir sürü yemek hazırlamıştım. Sinirimden oturup yiycem hepsini

Herkesin kandili ve sevgililer gününü kutlu olsun,

Ben Guzelım Elazıgın en kötu ılcesının en mahrum köyundeyım cnm... bu sene tayıncıyız cok sukur... 2.yılımız...
Canım benim eşin jandarma mı senin? Az kalmış tayine, bundan sonra şöyle gönlünüze göre biryer gelir umarım.

günaydın arkadaşlar , mevlüt kandilinizi kutlar ,güzel bir gün dilerim
laceycim ben 2011 1 eylülde başlayacağım fiili olarak. Oğlum 20 eylül doğumlu yani hemen hemen 1 yaşında olacak. Ama resmi olarak yaz başında başlayacağım ki maaşım başlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…