Asker Eşleri

Başlangıcın hayırlı olsun canım. Tahmin edebiliyorum ne kadar yorucu olduklarını. Kalay gelsin diyeyim
derincim eşin sana şaka yapıyor olmasın, nöbetim var deyip sonra da süpriiiiiiiz eve gelirmiş:119::124:

Hem size hergün sevgililer günü, eminim. Durum gerçekten böyleyse de boşver.

canım ya çok kötü olmuş benim de eşimin doğumgününde çok sinir bozucu şeyler olmuştu. günlerce hazırlık yapmıştım.evliliğimizin ilk doğumgünü diye. son dk ya kadar gelemicem toplantıdayım çıkamıyorum dedi bana. marketten dönüyorum elimde kalpli pastası özel yaptırmıştım.yolun ortasında ağlamaya başladım.sonra gecenin ilerleyen saatlerinde gelmişti de yapmıştım süprizleri. seni çok iyi anlıyorum. ama nöbet bitecek yarın gelicek öyle düşün artık, gelince kutlarsınız.

lilypos, tesadüfen bir başlıta senin how ı meet your mother filmini seyrettiğini okudum. Nasıl bir film? Ben de çok merak ediyorum. Bir çok kişinin beğendiği bir film diye biliyorum. Ne zaman çıktı? piyasada dvdsi falan var mı?

canım online izliyorum ben internet üzerinden. 6.sezon oldu yıllardır takipteyim:) süper bi dizi ama 6 sezondur annenin kim olduğunu söylemedikleri için biraz sıkmaya başladı. 5 tane arkadaşın hayatlarını anlatıyor. ted diye bi karakter 2030 yılındaydı sanırım çocuklarına anneleriyle tanışmadan önce neler yaşadıklarını anlatıyor. oradaki marshall ve lily die bi çift var, eşimle bana çok benziyorlar

evet canım romantik komedi. bazen duygusal ama genelde komik ilişkiler,evlilik üzerine. bi bölüm 20 dk sürüyo nasıl geçiyo anlamıyorsun.

hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar,
ayrıca tatili bitirip bugün okullarına dönen öğretmen arkadaşlara da iyi dersler diliyorum.
teşekkür ederim canım

ahh canım sinir olmamak elde mi? belki ayeser in yazdığı gibi sana süpriz yapabilirde

laceycim ben 2011 1 eylülde başlayacağım fiili olarak. Oğlum 20 eylül doğumlu yani hemen hemen 1 yaşında olacak. Ama resmi olarak yaz başında başlayacağım ki maaşım başlasın.

anladım canım, oğluşunda kocam olur o zamana

evet canım romantik komedi. bazen duygusal ama genelde komik ilişkiler,evlilik üzerine. bi bölüm 20 dk sürüyo nasıl geçiyo anlamıyorsun.
bende merak ettim diziyi şimdi baktım dizi..... online izlenebiliyor. sağol canım

Yok canım bende bekledim caba şaka mı diye ama değil malesef,eşimde sinir oldu ama yapılacak bi şey yok

evet canım yarına kaldı artık. Yan komşumun eşi de nöbetciymiş,onu çağırdım ikimiz bi güzel yedik hazırladıklarımı. Sen de benim gibiymişsin,eşiminde evliyken kutlayacağımız ilk doğum günüydü...sinirden ben de neredeyse ağlayacaktım eşimle telefonla görüşürken,ağlarsam o daha çok üzülecekti,ben de tuttum kendimi,Telefonu kapatır kapatmaz ağladım Biliyorum ağlanacak bi şey değil ama sinirlerim bozuldu ...

Yarına kaldı sürprizler artık canım...

iyi geceler hanımlar
ebruşum seni burada görmeyeli uzun zaman olmuştu.öpüyorum oğluşunu
evlat kadar tatlı birşey yok şu dünyada

günaydın arkadaşlar, yağmurlu bi ankara sabahı, gri ve sıkıcı ama burada biraz neşeleniyorum sayenizde:119:

Günaydın herkese diyeceğim ama öğlen oldu
Anca işleri toparlayıp kendime dönebildim. Daha ev süpüreceğim oğlum uyansız da. Burda kar yağdı biraz, şimdi de güzeş açtı ama eminim çok soğuktur.

günaydınnn handancığım , dünkü yağmurlu ve soğuk havadan sonra Ankarada güneş yüzünü gösterdi. ama hala çok soğuk
ayeserciğim , dilerim bundan sonraki tayin yeriniz daha sıcak bir şehir olur

günaydın bayanlar:)
haftaya eşime tayin çıkıp çıkmayacağı belli olacak, doğu sırası malesef. 4. ve ya 5. bölgeye gidicek. bu sene çıkmayabilir de ama seneye kesin. 5 e mi gitse acaba 2 yılda yapar gelir ne diyosunuz? şöyle bi avantajı var bizim için, ben tayin olamadığım için 2 yıl daha zaten beklemek zorundayım anakrada, eşim 2 yıl gdip gelse sonrası kesin ankara olacak eş durumundan. benim kadrom yüksek olduğu için gönderiyolar ama önce doğuyu yapacak diyolar tayin daireden. eşi doğuya gidip 2 yıllığına bekleyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…