Merhaba kızlar,okul yordu bugün beni,benim ufaklıkları zor zaptettim. Alışmışlar tatilde,sınıfta zor oturttum. Bu arada moralim sıfır,bugün eşimin d.günü,sevgilller günü ayrıca ama nöbet koymuşlar eşime. Aslında yoktu nöbet falanO kadarda heveslenmiştim. Dünden bir sürü yemek hazırlamıştım. Sinirimden oturup yiycem hepsini
Merhaba kızlar,okul yordu bugün beni,benim ufaklıkları zor zaptettim. Alışmışlar tatilde,sınıfta zor oturttum. Bu arada moralim sıfır,bugün eşimin d.günü,sevgilller günü ayrıca ama nöbet koymuşlar eşime. Aslında yoktu nöbet falanO kadarda heveslenmiştim. Dünden bir sürü yemek hazırlamıştım. Sinirimden oturup yiycem hepsini
lilypos, tesadüfen bir başlıta senin how ı meet your mother filmini seyrettiğini okudum. Nasıl bir film? Ben de çok merak ediyorum. Bir çok kişinin beğendiği bir film diye biliyorum. Ne zaman çıktı? piyasada dvdsi falan var mı?
teşekkür ederim canımhepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar,
ayrıca tatili bitirip bugün okullarına dönen öğretmen arkadaşlara da iyi dersler diliyorum.
laceycim ben 2011 1 eylülde başlayacağım fiili olarak. Oğlum 20 eylül doğumlu yani hemen hemen 1 yaşında olacak. Ama resmi olarak yaz başında başlayacağım ki maaşım başlasın.
bende merak ettim diziyi şimdi baktım dizi..... online izlenebiliyor. sağol canımevet canım romantik komedi. bazen duygusal ama genelde komikilişkiler,evlilik üzerine. bi bölüm 20 dk sürüyo nasıl geçiyo anlamıyorsun.
Başlangıcın hayırlı olsun canım. Tahmin edebiliyorum ne kadar yorucu olduklarını. Kalay gelsin diyeyim
derincim eşin sana şaka yapıyor olmasın, nöbetim var deyip sonra da süpriiiiiiiz eve gelirmiş:119::124:
Hem size hergün sevgililer günü, eminim. Durum gerçekten böyleyse de boşver.
canım ya çok kötü olmuşbenim de eşimin doğumgününde çok sinir bozucu şeyler olmuştu. günlerce hazırlık yapmıştım.evliliğimizin ilk doğumgünü diye. son dk ya kadar gelemicem toplantıdayım çıkamıyorum dedi bana. marketten dönüyorum elimde kalpli pastası özel yaptırmıştım.yolun ortasında ağlamaya başladım.sonra gecenin ilerleyen saatlerinde gelmişti de yapmıştım süprizleri. seni çok iyi anlıyorum. ama nöbet bitecek yarın gelicek öyle düşün artık, gelince kutlarsınız.
teşekkür ederim canım
ahh canım sinir olmamak elde mi? belki ayeser in yazdığı gibi sana süpriz yapabilirde
anladım canım, oğluşunda kocam olur o zamana
bende merak ettim diziyi şimdi baktım dizi..... online izlenebiliyor. sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?