- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
günaydın bayanlar:)
haftaya eşime tayin çıkıp çıkmayacağı belli olacak, doğu sırası malesef. 4. ve ya 5. bölgeye gidicek. bu sene çıkmayabilir de ama seneye kesin. 5 e mi gitse acaba 2 yılda yapar gelir ne diyosunuz? şöyle bi avantajı var bizim için, ben tayin olamadığım için 2 yıl daha zaten beklemek zorundayım anakrada, eşim 2 yıl gdip gelse sonrası kesin ankara olacak eş durumundan. benim kadrom yüksek olduğu için gönderiyolar ama önce doğuyu yapacak diyolar tayin daireden. eşi doğuya gidip 2 yıllığına bekleyen var mı?
Günaydın canımm eşin şu anda nerde görev yapıyor doğuda idi demi ben öyle hatırlıyorum Sen zaten eşinin yanına gidemiyorsun eşin 2 sene görevini yapar gelir doğudan ..
Nasılsa ankara'ya gelecekmiş tayinle bencede her şekilde bekleyeceksin değlmi yapar doğu görevini gelir..
Bizde öyle olduk eşim 2 yıl liceye gitti biz lojmanda kaldık hem kızımın okulu vardı hemde ev taşımayalım diye gitmedik gerçi o zamanlar ohal bölgesiydi aile pek gitmiyordu oraya..
Sen şanlısın ki ailen yanında benim öyle şansı olmadı gerçi tatillerde gidiyorduk bizde...
sağol handan ablacım, eşim şu anda ankaraya 2 saat mesafede, yakınız ama sadece haftasonlarımız var. doğuya giderse 2 yıllık bi yere, 3 ayda bir 10 günlük izin veriolarmş evine gitsin diye galiba. tek başına oralara yollamak ço zor geliyor ama benim de ailem yanımda,işim güzel, zaten ailelerin gidebileceği bi yer olmayacak büyük ihtimalle. biz de babamla gittik doğuya ben küçükken ama 4 yıllık yelerdei ve dediğin gibi ohal bölgesiydi. şarka gittin mi batıya dönüyodun. şimdi 4., 5. bölge diye ayırmışlar. ankara 1.olduğu için 3. bölgeden 1 e gelemiyor. 5e gdip gelseydi keşke evlenmeden ama kurada trakya çekmişti. eş durumundan işte ankaraya en yakın 3. bölgeye verdiler. şimdi de doğuya bakalım hayırlısı artık.
Denizi de olsun, bir de boğaz köprüsügünaydınnnhandancığım , dünkü yağmurlu ve soğuk havadan sonra Ankarada güneş yüzünü gösterdi. ama hala çok soğuk
ayeserciğim , dilerim bundan sonraki tayin yeriniz daha sıcak bir şehir olur
günaydın bayanlar:)
haftaya eşime tayin çıkıp çıkmayacağı belli olacak, doğu sırası malesef. 4. ve ya 5. bölgeye gidicek. bu sene çıkmayabilir de ama seneye kesin. 5 e mi gitse acaba 2 yılda yapar gelir ne diyosunuz? şöyle bi avantajı var bizim için, ben tayin olamadığım için 2 yıl daha zaten beklemek zorundayım anakrada, eşim 2 yıl gdip gelse sonrası kesin ankara olacak eş durumundan. benim kadrom yüksek olduğu için gönderiyolar ama önce doğuyu yapacak diyolar tayin daireden. eşi doğuya gidip 2 yıllığına bekleyen var mı?
malesef öğretmenlik mezunu degilim canım
kpss'ye hazırlanıyorum o yüzden.. inan rüyalarıma bile giriyor. nasıl çıkıcam bu işin içinden diye... ögretmen olmayan subay eşleri nerelerde çalışıyor acaba... hemşireler ve ögretmenler dışında neler seçebilirm, öyle çok canım sıkılıyor ki bu konuda anlatamam
karsı gerçekten sevdin mi canım? bakalım bize neresi çıkacak, daha var gerçi bunları düşünmeye...
Forumdaki diger bayanların meslekleri neler, aslında fikir veren olsa ne iyi olur.. ailem de tepkili biraz subay biriyle evlenecegim için.bu konuda kimseye bişey anlatamıyorum..
Merhaba yetişebildiğim kadarıyla paylaşımlarınızı gözyaşları içinde okudum .Bende asker eşiyim fakat eşim çok uzaklarda böylesi onurlu bir mesleği yaparken vatanı bayrağı için canını veren bir kahraman.Rabbim tüm askerimizi oldugu gibi sizin eşlerinizide korusun inşallah..
Bizimkiler de öyle canım, nöbette olduğunu yaln ız olduğumu bile söylemeye çekiniyorum. Akılları bende kalıyor hep. Her aradıklarında mutlaka mutlu olduğumu belli ediyorum. Hep neşeli konuşuyorum vs.
Adliyede katip olanlar var. Çoğu öğretmen zaten.
Ama hastanede memurlar oluyor, nüfusta oluyor. il özel idarelerde. Bunlarda seçenek olsun senin için. Hangi puan türünden alım yapıyorlar bilmiyorum ama, şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Arkadaşlar da yardımcı olur umarım. Hatırladıkça yazarım sana. Ama umutsuzluğa kapılma. Gerçi çok iyi anlıyorum seni. Ben de acaba olacak mı atanabilecekmiyim çilesiyle yaşadım atanana kadar. Hatta çok iyi bi puan almama rağmen soru işaretleri bitmemişti bir türlü. Sen kpss hazırlığına konsantre ol. Kursa gidiyor musun?
Dileklerin için çok sağol tatlım. Yanlış anlamadıysam, şehit mi askerimiz.
Bu arada çalışıyor musun diye sormuştun, atlamışım sorunu. ÇAlışıyordum da bebeğim olunca izne ayrıldım. Gelecek eğitim öğretim yılında devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?