Asker Eşleri

Ben mart sonu hızlandırılmış bir kursa katılmıştım. Kurs için geç değil inan. Faydasını gördüm. Daha doğrusu düzenli çalışmamı sağladı. Yoksa hep bildiğim şeyler çalışarak anlayabileceğim şeyler anlatıldı.

saol canım moral oldun bana... bi araştıracagım dedigin gibi belki faydası olur...bu noktada en büyük sorun: hazırlanacagım memurluk türünü belirlemem gerek. Hangisinin tayin durumu daha kolaysa ona hazırlanmak gerek.. Çünkü her birinin puan türü farklı bildigin gibi. her birinde farklı farklı derslere çalışmak gerekiyor...

Dileklerimle beraber dualarımda sürekli Ordumuzda Askerimizde ve Ailelerinde..Evet Eşim Şehit..

Başımız sağolsun, allah sabır versin. çok kutsal bi meslek eşlerimizin yaptığı. arkasında kalan ailelerine sahip çıkmak da hepimizin görevi. umarım artık kimsenin canı yanmaz hainler yüzünden, hiç bi asker eşi gözyaşı dökmez.

Bence de önce araştırıp bir hedef belirlemelisin, ona göre çalışmalısın. Ben Mart sonu kursa başladıktan sonra hiç birşeyle ilgilenmeyip harıl harıl çalışmıştım. Öss ye bile bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Mart gurubu ve hızlandırılmış olmamıza rağmen gurup olarak çok motiveydik. Az zamanımızın kaldığını biliyor ona göre saniyeleri bile değerlendiriyorduk. Erken başlayan gruplarsa çoktan sıkılıp sermişti ve konuları unutmaya bile başlamıştı. Hocaların izin verdiği zamanlar bizim derslere takviye yapmaya geliyorlardı. Bizim grupsa çok dinamikti. Bunları kurs için geç olduğunu düşündüğünve birazıcık umutsuzluğa kapıldığın için yazdım canım.

İyi akşamlar güzeller...Bi kaç gündür giremiyorum nete. 2 gündür müfettişler vardı okulda,öldük öldük dirildik...Benim yaramazlarla. Allahtan hatasız atlattım. Tatilde içime doğmuş doğmuş gibi eksikleri dosyama eklemiştim.

teşekkür ederim ayeser,

gerçekten çok moral oldun bana, Allah yardımcıım olsun. önerdigin bi kurs var mı? Gerçi ben istanbuldayım sen hangi şehirde hazırlanmıştın acaba....

Aferin kız sana,
teşekkür ederim ayeser,

gerçekten çok moral oldun bana, Allah yardımcıım olsun. önerdigin bi kurs var mı? Gerçi ben istanbuldayım sen hangi şehirde hazırlanmıştın acaba....
Ben de istanbulda hazırlandım, kadıköy deneyim'e gitmiştim. Eğitim bilimleri hocaları çok iyiydi gerçekten. Ama diğerleri sıradandı. Sana iyi gelmeyebilir. Araştır biraz, ama eğer kursa gideceksen elini çabuk tut.

peki yarın bir piyasa araştırması yapmalıyım:)

selamlar herkese,

ara sıra ugrayıp yazıorum size hatırlayanlarınız vardır belki.. Temmuzda nişanım olacak Allah kısmet ederse tarih belli oldu
bundan sonra beni aranızda daha sık göreceksiniz:))

hoşgeldin canım , sohbetlerimize istediğin zaman katılabilirsin

hoşgeldin nursena, başın sağolsun. çok üzüldüm canım eşin mertebelerin en yükseği ile ödüllendirilmiş , geride kalanlara Allah sağlık ve sabır versin. her zaman bekleriz

hayırlısı canım , 5. bölgeden sonra kesin Ankara olacaksa 2 yıl hemencecik geçer . sonrası sizin içinde rahat olacaktır

derinciğim hoşgeldin , sizin müfettişler bizimkinden hızlıymış. bizimkiler pazartesi gelecekler. bende tatilde bütün evrak işlerimi hallettim. sınıfı süslemekle meşgulum bu günlerde teftiş nasıl geçti? neler yaptınız. en son 2 sene 1. sınıftayken teftiş geçirmiştim
bakalım pazartesi neler olacak

Son düzenleme:
Günaydın canım, benim günüm 6 da başlıyor bazen 6 olmadan önce, küçük bey güne ne zaman başlarsa işte Nasılsın?

Günaydın canım, benim günüm 6 da başlıyor bazen 6 olmadan önce, küçük bey güne ne zaman başlarsa işte Nasılsın?

saol canım çok iyiyim.her geçen gün içim umutla doluyor.
çocuklarımla gün sayıyoruz .ALLAH KİMSEYİ EŞİNDEN AYIRMASIN.RABBİM BÜTÜÜN ASKERLERİMİZİ KORUSUN

merhaba pelincim,
ne güzel halletmişsin işleri. bende şimdiden plan yapıyorum iş yerindeyim, akşama ne yemek yapsam diye?

Hoşbulduk canımm. Evet epey hızlıydılar hem de habersiz geldiler...2 gün geldiler.2 günde incelediler....Baskın gibi. canım benim dosyama baktı. Eksik yoktu. Yanlız benim çok haylaz bi öğrencim var,müfettişin yanında yanındakini dövmeye başaldı.Gittim ayırdım ikisini,ama beni rezil ettiler sağolsunlar. Bi kaç öğretmen arkadaşta,yazılıların yada performans,proje ödevlerinin dereceli puanlama anahtarı yoktu. Ona çok kızdılar. Epey söylendiler. Sınıfların boyalarına bile laf ettiler. Ben atlattım darısı sana artık

Ayeser, sen de özlemişsinidir müfettişleri

derincim inş güsel yüksek yüksek puanlar almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…