kurs konusunda biraz geç kaldım canımhaziranın ortasında mezun oldum ben üniversteden. iş arıyorum filan derken özel bi firmada işe girdim 3 ay kadar çalıştım amacım para kazanıp kursa öyle başlamaktı. kurslar epey pahalı.... sonra bi baktım ki kurslar konularda almş başını gitmiş.. Şimdi sözleşmeli olarak üniverstede çalışıyorum bi yandan da elimden geldigince kpssye çalışıyorum, kurs olmadan çok zor farkındayım, ama b grubu memurluklardan çok a grubu memurluklar ilgimi çekiyo onların da hangilerinde tayin olayları daha kolay hala bilemiyoruum... önüme gelen yerde yazılar yazıp sorular soruyorum fikir ediniyim die.napıcam bi fikrim yok
Ben mart sonu hızlandırılmış bir kursa katılmıştım. Kurs için geç değil inan. Faydasını gördüm. Daha doğrusu düzenli çalışmamı sağladı. Yoksa hep bildiğim şeyler çalışarak anlayabileceğim şeyler anlatıldı.
Dileklerimle beraber dualarımda sürekli Ordumuzda Askerimizde ve Ailelerinde..Evet Eşim Şehit..
saol canım moral oldun bana... bi araştıracagım dedigin gibi belki faydası olur...bu noktada en büyük sorun: hazırlanacagım memurluk türünü belirlemem gerek. Hangisinin tayin durumu daha kolaysa ona hazırlanmak gerek.. Çünkü her birinin puan türü farklı bildigin gibi. her birinde farklı farklı derslere çalışmak gerekiyor...
Bence de önce araştırıp bir hedef belirlemelisin, ona göre çalışmalısın. Ben Mart sonu kursa başladıktan sonra hiç birşeyle ilgilenmeyip harıl harıl çalışmıştım. Öss ye bile bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Mart gurubu ve hızlandırılmış olmamıza rağmen gurup olarak çok motiveydik. Az zamanımızın kaldığını biliyor ona göre saniyeleri bile değerlendiriyorduk. Erken başlayan gruplarsa çoktan sıkılıp sermişti ve konuları unutmaya bile başlamıştı. Hocaların izin verdiği zamanlar bizim derslere takviye yapmaya geliyorlardı. Bizim grupsa çok dinamikti. Bunları kurs için geç olduğunu düşündüğünve birazıcık umutsuzluğa kapıldığın için yazdım canım.
Aferin kız sana,İyi akşamlar güzeller...Bi kaç gündür giremiyorum nete. 2 gündür müfettişler vardı okulda,öldük öldük dirildik...Benim yaramazlarla. Allahtan hatasız atlattım. Tatilde içime doğmuş doğmuş gibi eksikleri dosyama eklemiştim.
Ben de istanbulda hazırlandım, kadıköy deneyim'e gitmiştim. Eğitim bilimleri hocaları çok iyiydi gerçekten. Ama diğerleri sıradandı. Sana iyi gelmeyebilir. Araştır biraz, ama eğer kursa gideceksen elini çabuk tut.teşekkür ederim ayeser,
gerçekten çok moral oldun bana, Allah yardımcıım olsun. önerdigin bi kurs var mı? Gerçi ben istanbuldayım sen hangi şehirde hazırlanmıştın acaba....
Aferin kız sana,
Ben de istanbulda hazırlandım, kadıköy deneyim'e gitmiştim. Eğitim bilimleri hocaları çok iyiydi gerçekten. Ama diğerleri sıradandı. Sana iyi gelmeyebilir. Araştır biraz, ama eğer kursa gideceksen elini çabuk tut.
selamlar herkese,
ara sıra ugrayıp yazıorum size hatırlayanlarınız vardır belki.. Temmuzda nişanım olacak Allah kısmet ederse tarih belli oldubundan sonra beni aranızda daha sık göreceksiniz:))
Merhaba yetişebildiğim kadarıyla paylaşımlarınızı gözyaşları içinde okudum .Bende asker eşiyim fakat eşim çok uzaklarda böylesi onurlu bir mesleği yaparken vatanı bayrağı için canını veren bir kahraman.Rabbim tüm askerimizi oldugu gibi sizin eşlerinizide korusun inşallah..
sağol handan ablacım, eşim şu anda ankaraya 2 saat mesafede, yakınız ama sadece haftasonlarımız var. doğuya giderse 2 yıllık bi yere, 3 ayda bir 10 günlük izin veriolarmş evine gitsin diye galiba. tek başına oralara yollamak ço zor geliyor ama benim de ailem yanımda,işim güzel, zaten ailelerin gidebileceği bi yer olmayacak büyük ihtimalle. biz de babamla gittik doğuya ben küçükken ama 4 yıllık yelerdei ve dediğin gibi ohal bölgesiydi. şarka gittin mi batıya dönüyodun. şimdi 4., 5. bölge diye ayırmışlar. ankara 1.olduğu için 3. bölgeden 1 e gelemiyor. 5e gdip gelseydi keşke evlenmeden ama kurada trakya çekmişti. eş durumundan işte ankaraya en yakın 3. bölgeye verdiler. şimdi de doğuya bakalım hayırlısı artık.
İyi akşamlar güzeller...Bi kaç gündür giremiyorum nete. 2 gündür müfettişler vardı okulda,öldük öldük dirildik...Benim yaramazlarla. Allahtan hatasız atlattım. Tatilde içime doğmuş doğmuş gibi eksikleri dosyama eklemiştim.
Günaydın canım, benim günüm 6 da başlıyor bazen 6 olmadan önce, küçük bey güne ne zaman başlarsa işteNasılsın?
nasılsın lilypos?
hoşgeldin canım , sohbetlerimize istediğin zaman katılabilirsin
hoşgeldin nursena, başın sağolsun. çok üzüldüm canımeşin mertebelerin en yükseği ile ödüllendirilmiş , geride kalanlara Allah sağlık ve sabır versin. her zaman bekleriz
hayırlısı canım , 5. bölgeden sonra kesin Ankara olacaksa 2 yıl hemencecik geçer . sonrası sizin içinde rahat olacaktır
derinciğim hoşgeldin , sizin müfettişler bizimkinden hızlıymış. bizimkiler pazartesi gelecekler. bende tatilde bütün evrak işlerimi hallettim. sınıfı süslemekle meşgulum bu günlerdeteftiş nasıl geçti? neler yaptınız. en son 2 sene 1. sınıftayken teftiş geçirmiştim
bakalım pazartesi neler olacak
Hoşbulduk canımm. Evet epey hızlıydılar hem de habersiz geldiler...2 gün geldiler.2 günde incelediler....Baskın gibi. canım benim dosyama baktı. Eksik yoktu. Yanlız benim çok haylaz bi öğrencim var,müfettişin yanında yanındakini dövmeye başaldı.Gittim ayırdım ikisini,ama beni rezil ettiler sağolsunlar. Bi kaç öğretmen arkadaşta,yazılıların yada performans,proje ödevlerinin dereceli puanlama anahtarı yoktu. Ona çok kızdılar. Epey söylendiler. Sınıfların boyalarına bile laf ettiler. Ben atlattım darısı sana artık
Ayeser, sen de özlemişsinidir müfettişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?