Asker Eşleri

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım Naptın,nasılsın?

iyiym canım, yarın eşimin yanına gideceğim, haftasonu mesaisi varmış, orduevinde takılcaz artık. akşama da yemeğe davet etmiş komutanı. onun da eşinin yeni tayini oldu sözleşmeli öğretmendi, yıllardır ayrı yaşıolardı yazık. ev hediyesi aldım ama kadına yazık olcak bütün bölük eşleriyle yemeğe gelcekmiş erken gidip yardım mı etsem

Ooo hafta sonu buluşma var yani Sözleşmeli öğretmenin eş durumu tayinleri çok zor oluyor canım,bu dönem yaptılar birazda kavuştu millet
Daha önce tanışıyor muydunuz bu hanımla? Tanışıyorsanız gidebilirsin bence. Sen gitsen nasıl karşılar caba?

merhaba canım , bende hazırladım bütün evrakalrı , özellikler peroje , performans dereceli puanlama ölçeklerini, derslerin gözlem formlarını inşallah eksik bir şeyler bulmaz

merhaba canım, bayanı daha önceden tanıyorsan yardıma gitmen çok iyi olacaktır. desene hafta sonu çok renkli geceçek

Kızlar giremedim bugün kusura bakmayın, kuzum iyi sirekli konuşmamı istiyor, gündüz habire konuşuyorum , çeneme ağrılar giriyor artık

bugün okuldan bir arkadaş 5 aylık bebeği ile okula geldi. ne tatlılıktı o öyle. konuştukça gülücükler atıyor bizi. özlemişim küçük bebişleri. şimdi sen yazınca gözümde canlandırdım . en sevimli zamanları. bebişine kocaman öpücükler

Çok doğru diyorsun canım ya, çok gülmeye başladı bu sıralar. Ben de şebeklik konusunda az değilim tabi, Herzaman yanımda, mutfakta iş yaparken tezgaha dönüyorum hemen bana dön dercesine sesler çıkarıyor. Aniden dönüyorum kahkaha atıyor kerata. Gülmekten hıçkırık tutuyor bazen.
derincim ben ve babası öyle çok konuşkan sayılmayız , geveze değiliz yani, ama bu çocuk kime çekti bilmem, zaten bize de benzemiyor. Hastanede karışmadığından eminim ama

Son düzenleme:
önceden tanışmıştık, o da üsteğmen eşi bi kaç yaş var aramızda ama çok samimi değiliz. eşiyle eşim çok samimi o yüzden en azından bi telefon edip bi ihtiyacınız var mı diyim diyorum. yatıya kalınm falan demişler biz orduevinde kalıyoruz ben gittiğimde, ama rahat edemeyiz dedim, malum haftada bi buluşuyoruz

merhabalar herkese,
günaydın handan abla, güneşli bi ankara, daha iyiyiz bugün, haftanın son mesai günü

slm kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınz grşmeyeli.herkese kocaman mucuxxxx .handan ablacım kızın gitmiş allah kavuştursun tatlım az kaldı bak begüm bu yıl mezun olcak tı demi yanlış mı hatırlıyorum yoksa....

Merhaba canım, benim de canım hiçbirşey yapmak istemiyor bugün, yemek bile yapmadım. Hazırları da yedim bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…