derincim inş güsel yüksek yüksek puanlar almışsındır
İyi dileklerin için teşekkür ederim canımNaptın,nasılsın?
iyiym canım, yarın eşimin yanına gideceğim, haftasonu mesaisi varmış, orduevinde takılcaz artık. akşama da yemeğe davet etmiş komutanı. onun da eşinin yeni tayini oldu sözleşmeli öğretmendi, yıllardır ayrı yaşıolardı yazık. ev hediyesi aldım ama kadına yazık olcak bütün bölük eşleriyle yemeğe gelcekmişerken gidip yardım mı etsem
Hoşbulduk canımm. Evet epey hızlıydılar hem de habersiz geldiler...2 gün geldiler.2 günde incelediler....Baskın gibi. canım benim dosyama baktı. Eksik yoktu. Yanlız benim çok haylaz bi öğrencim var,müfettişin yanında yanındakini dövmeye başaldı.Gittim ayırdım ikisini,ama beni rezil ettiler sağolsunlar. Bi kaç öğretmen arkadaşta,yazılıların yada performans,proje ödevlerinin dereceli puanlama anahtarı yoktu. Ona çok kızdılar. Epey söylendiler. Sınıfların boyalarına bile laf ettiler. Ben atlattım darısı sana artık
iyiym canım, yarın eşimin yanına gideceğim, haftasonu mesaisi varmış, orduevinde takılcaz artık. akşama da yemeğe davet etmiş komutanı. onun da eşinin yeni tayini oldu sözleşmeli öğretmendi, yıllardır ayrı yaşıolardı yazık. ev hediyesi aldım ama kadına yazık olcak bütün bölük eşleriyle yemeğe gelcekmişerken gidip yardım mı etsem
iyiyim ayesercim sen nasılsın? bebişin napıyoo
işlerimi bitirdimm,yemeğimi yaptımm sohbete hazırımm
Kızlar giremedim bugün kusura bakmayın, kuzum iyi sirekli konuşmamı istiyor, gündüz habire konuşuyorum , çeneme ağrılar giriyor artık
Kızlar giremedim bugün kusura bakmayın, kuzum iyi sirekli konuşmamı istiyor, gündüz habire konuşuyorum , çeneme ağrılar giriyor artık
bugün okuldan bir arkadaş 5 aylık bebeği ile okula geldi. ne tatlılıktı o öyle. konuştukça gülücükler atıyor bizi. özlemişim küçük bebişleri. şimdi sen yazınca gözümde canlandırdım . en sevimli zamanları. bebişine kocaman öpücükler
merhabalar herkese,
günaydın handan abla, güneşli bi ankara, daha iyiyiz bugün, haftanın son mesai günü
merhabalar herkese,
günaydın handan abla, güneşli bi ankara, daha iyiyiz bugün, haftanın son mesai günü
Son mesai günleri sana bir haller oluyor lilypos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?