Hazırlarda bitti deseneBende okuldan gelince uyudum bi güzel. Şimdide oturduğum yerden kalkamıyorum, eşimi aradım dışarda yemeyi teklif ettim düşünmem lazım dedi,ben de iyi o zaman sen gel beraber hazırlarız bişeyler dedim, o da hemen tamam tamam 6 ya hazır ol,dışardayız bugün dedi
canım benimki yemek yemeyi sevdiği için yapıyor. yoksa çamaşır,ütü, bulaşık,temizlik hiçbişe yapmaz. mutfağı dağıtıyor ediyor ama olsun aç kalmıyor, benden de iyi yapıyor bazen
bi işin ucundan tutsunlar da, çalışan kadınız sonuçta,ben toplarım dağınıklığını
bi de asıl planım şu benim, yarın öbür gün biz hasta olsak, ne bileyim hamilelikte falan yemek yapmayı bilmesi çok önemli.
benim babam hala çay koymayı bile beceremez,zavallım annem
selamlar herkese,
cuma gününüz hayırlı olsun bayanlar, hepinize eşlerinizle mutlu hafta sonları:)
benim de erkek arkadaşım denizliden izne geldi 1 haftadır burda :) daha şimdiden gidecegi günü düşünüyorum 1 haftacık kaldı...
nişan konusunda babam hala inat yapıyor, ailesini tanışmak için eve davet etmedi, o tarafta sıkıştırıyo, iki arada bi derede kaldım
ah ah bilirim o bi haftalık gelmeleri, gidişleri de bi o kadar kötü olur. 2 yıl benim de eşim uzaktaydı. izne ayrılsa da gelse diye beklerdim.
babanı dinle canım.ne kadar naz yapabilirsen yap, baban senin sınavdan iyi bi puan almanı, önce iş güç sahibi olmanı bekliyodur belki.
canım babam bu evliliğe karşı
daha ne kadar zorlayacak beni bilmiyorum, geçenlerde dügününüzü görmek istemiyorum dedi, bak şimdi aklıma geldi de gözlerim doldu yine
canım babam bu evliliğe karşı
daha ne kadar zorlayacak beni bilmiyorum, geçenlerde dügününüzü görmek istemiyorum dedi, bak şimdi aklıma geldi de gözlerim doldu yine
merhaba canım, evdeyken ve bebek küçükken anlamazsın ama çalışmaya başlayıp, bebeğinde büyüdüğü zaman hafta sonlarını iple çekiyorsun, uyumak içinGünaydın canım, umarım keyifli olur, Haftasonundan bbirşey anlamıyorum ben, bebeğim sayesinde haftaiçi ve haftasonu ayrımı kalmadı artık
hadi yaüzüldüm canım şimdi. asker olduğu için mi yoksa babanın aklında başka bişeyler mi var?
benimki asker olduğu için çok rahat vermişti beni, asker olmasaydı zor verirdi eminim. kendisi de asker olduğu için, eşimin her şeyini her adımını biliyordu
ama mutlaka çözersiniz canım, umursuzluğa kapılma. babanın da bir bildiği vardır. ikna edersiniz.
merhaba ceylinciğim , baban belki seninde mesleğe başlayıp o şekilde evlenmenizi istiyor olabilir. babanla erkek arkadaşın tanıştı mı , araları nasıl? buda önemli. babam eşimi ilk görüşte beğenmişti. efendiliği ve saygısıyla. bizde 1.5 yıl çıktık, konuştuk. daha sonrasında nişan olduselamlar herkese,
benim de erkek arkadaşım denizliden izne geldi 1 haftadır burda :) daha şimdiden gidecegi günü düşünüyorum 1 haftacık kaldı...
nişan konusunda babam hala inat yapıyor, ailesini tanışmak için eve davet etmedi, o tarafta sıkıştırıyo, iki arada bi derede kaldım
selamlar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?