Asker Eşleri

Selamlar,
Dün gece bizde de misafir vardı, yorgunluk vardı neyseki sabah babamız sayesinde dinlendim.

günaydın herkese...hafta sonu giremedim bir sürü gelişme oldu hemen size anlatayım... erkek arkadaşımla biz +6 senedir tanışıyoruz. ancak onlar dogu kökenli ve annesi babası kürtçe konuşuyolar kendi aralarında Türkçeleri bozuk ama gördügüm kadarıyla çok iyi insanlar, babamı deli eden en büyük sorun bu malesef...

ailesi babamlarla tanışmak istediklerini söylemişti 1 hafta kadar önce, babam benmle konuşmamştı bile.

dün gece babasıyla telefonda konuştular,çarşamba günü sadece tanışma amaçlı bi araya gelinecekmiş,babam vurgulamış henüz isteme benzeri bişey asla olmayacak, sadece tanışma diye...şimdiden gerildim yemin ederim...

Sorun nedir tatlım? Asker olması mı? Bizimkiler de temkinli yaklaşmışlardı ilkin ama nasipti oldu.

evet canım sorun hem asker olması hem de dogu kökenli olmaları...

biraz da meslegimi görmemi istiyo olabilir canım, bu kadar okudum ordan oraya gitme fikri bile onu deli etmeye yetiyo sanırım

inşallah canım şu çarşamba günü sorunsuz geçsin başka bişey istemiyorum.

Günaydın ceylin hayırlısı olsun artık ilk önce aileler filan tanışsın bakalım zaten hemen istemek içinde çok erken daha ...

Sen ne iş yapıyorsun canım mesleğin tayin olmaya engel değildir umarım...

teşekkür ederim...ben üniversteden yeni mezun oldum, haziran ayında.. Şuan bi yandan yüksek lisans yapıyorum bi yandan da üniverstede rektör danışmanının yanında sözleşmeli olarak çalışıyorum, yüksek lisansla iş aynı üniverstede oldugu için geçici olarak tercih ettim burda olmayı, derslere gitmek kolay oluyor çünkü...
tayin mevzuları için kpssye hazırlanıyorum, ögretmen yada hemşire degilim...saolsun lilypos arkadaşım kpss konusunda çok yardımcı oluyor, hepinize teşekkür ederim...

Son düzenleme:

Rica ederim bazı mesleklerden dolayı eş durumu tayinleri zor oluyor lilypos da o durumda çünkü eşinin yanına gidemiyordu ...
İnşallah kppss yi kazanırsında iyi bir iş imkanın olur ...
Erkek arkadaşın konusundada çok ince bir çizgi bu mezhepler farklı olunca maalesef aileler biraz farklı yaklaşıyor konuya kültür farklılığı yaşam standaartları filan düşündürüyor biraz..
İnşallah sorunsuz bir görüşme olur aileler arasında

inş öyle olur:18: Rabbim hayırlısını versin.
Malesef ki kpss konusu biraz sıkıntılı hem iş hem okul hem kpssye hazırlanmak bakalım ne kadar üstesinden gelebilecegim...

Malesef ki kpss konusu biraz sıkıntılı hem iş hem okul hem kpssye hazırlanmak bakalım ne kadar üstesinden gelebilecegim...

İnşallah herşey yolunda giderde kavuşursunuz birbirinize ..
Ama dediğim gibi aileler çok önemli bu konuda sonuçta onların ailesiylede evleniyoruz içlerine giriyoruz..
Tabi kolay değil okul ve iş arasında birde kppss var gelirsin üstesinden merak etme ...

Günaydın herekese,

Ceylincim umarım herşey yolunda gider. Bizim evliliğimiz de böyleolmuştu önce sadece tanışmıştı ailelerimiz ki ailem beni vazgeçirmeye uğraşıyordu bir yandan , sonra herşey güzel gelişti. Umarım seninki de öyle olur. Baban eşini -müstakbel eşini diyeyim- tanıyınca eminim yumuşayacaktır. Çünkü asker milleti gerçekten iyi terbiye edilmiş oluyor ve hemen farkettiriyor bunu. Ailem eşimden bu anlamda çok etkilenmişti. Sende de öyle olacağından eminim. Çarşamba günü geldiğinde eşinin ailesinden ziyade eşin ipleri ele alsın ve güzel bir konuşma yapsın. Ön planda aile değil o olsun.

KPSS ye gelince, ben de hemen hemen senin gibi yapıyordum, bir yandan ücretli öğretmenlik yapıyordum bir okulda, hem prtik olsun diye hem de kendi harçlığımı çıkarayım diye , baktım olmuyor herşeyi bırakıp kendimi KPSS ye adadım diyebilirim. Branşım icabı yüksek puana ihtiyacım vardı. Bir çok şeyden fedakarlık ettik KPSS çalışacağım diye. O dönem nişanlıydım ve bazen sırf deneme sınavım var ders çalışmam gerek diye görüşmediğimiz oluyordu. Ama sonunda başardım ve ilk tercihime atandım. KPSS kabusundan kuruldum. Sonsuza dek!
Sana tavsiyem önceliklerini belirlemelisin. Bazı şeyleri çıkarmalısın hayatından, belki daha sonra yeniden sokmak üzere, ki büyük şehirde yaşıyorsan şehrinde getirdiği ayrı bir yorgunluk da vardır. Bu kadar yoğunluk içerisinde çok verimli çalışabileceğini düşünmüyorum. Yani ben olsan çalışamazdım ki çalışamadım da zaten. O yüzden böyle yorum yaptım.
Şansın bol olsun.

merhaba hanımlar,
haftasonumuz yoğun geçti bizim de,misafirliğimiz iyidi ama çok başım ağrıdı binlerce çocuk vardı sanırım evde
cceylin kpss konusunda ben hala müzdaripim canım görüyorsun. bi gelişme daha oldu,eşime tayin çıkacağı belli oldu. mart başında tercih yapacak, doğuda bi yer olacak. 2 yıllık olsun istiyoruz en azından çabuk biter gelir.
ben de memuriyette bi hakkım varmış onu araştırmaya başladım. maaşımın yarısını alarak çalışmadan eşimle gidebiliyormuşum.657 ye göre. ama bakalım benim çalıştığım yer ne diyecek. inş güzel bi yere gider,kötünün iyisine en azından.

haklsıın canım zor oluyo kpssye hazırlanmak bir de ben biraz geç kaldım bu sene çalşmak için o yüzden daha çok çalışmam gerekiyor..

çarşamba günü için yusuf yusufum vallaa :) dua edin:))

lilypos inşallah gönlünüze göre olur....
sen uzman yardımcı olarak mı görev yapıyorsun, eger bahsettiğin gibi bir hak varsa bence bu gayet iyi...

evet canım uzman yardımcısıyım. daha 2 yılım var yeterlilik almama. bakalım evde oturup ders çalışırım artık 2 yıl doğuda, ona bile razıyım. yalnız göndermek istemiyorum eşimi.

evet canım uzman yardımcısıyım. daha 2 yılım var yeterlilik almama. bakalım evde oturup ders çalışırım artık 2 yıl doğuda, ona bile razıyım. yalnız göndermek istemiyorum eşimi.

o duyudugun kanun inşallah geçerlidir canım ve kurumun bu konuda sıkıntı çıkarmaz umarım, merkez kadroda oldugun içib biraz zorlayabilirler...

Hayırlısı olsun hakkınızda, ailelerin parçalanması çok kötü bir durum.

o duyudugun kanun inşallah geçerlidir canım ve kurumun bu konuda sıkıntı çıkarmaz umarım, merkez kadroda oldugun içib biraz zorlayabilirler...

Hayırlısı olsun hakkınızda, ailelerin parçalanması çok kötü bir durum.

sağolun kızlar, bakalım kurumumla görüşücem. çok umutlu değilim, ailem de karşı çıkacaktır ama araştıracağım.

İyi tarafından bakmak lazım canım bak bir araya gelme ihtimaliniz doğdu
Doğudanda hiç çekinme,çok rahat yerler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…