İyi tarafından bakmak lazım canım bak bir araya gelme ihtimaliniz doğdu
Doğudanda hiç çekinme,çok rahat yerler var.
biliyorum canım, babamla iki kere doğuya gitmiştik ama 4 yıllık yerlerdi. biz 2 yıllık pek iyi olmayan bi yerlere gidicez sanırım. inş ikimiz gideriz tabieşim tek başına gidecek diye iki gündür depresyona girdi.kıyamıyorm o halde görünce.
2 yıllık olup da aile giden, nispeten iyi diyebileceğiniz yerler var mı kızlar?
5. bölgeye gitmemiz lazım
biliyorum canım, babamla iki kere doğuya gitmiştik ama 4 yıllık yerlerdi. biz 2 yıllık pek iyi olmayan bi yerlere gidicez sanırım. inş ikimiz gideriz tabieşim tek başına gidecek diye iki gündür depresyona girdi.kıyamıyorm o halde görünce.
2 yıllık olup da aile giden, nispeten iyi diyebileceğiniz yerler var mı kızlar?
5. bölgeye gitmemiz lazım
canım bizde seneye doğuya gidicez eşim hakkari şırnak çıkarsa kesin seni götüremem diyor. hakkari şırnak haricinde her yere ev götürülebiliyomuş. bende çok korkuyorum bu yüzden.
canım ben de hakkariye normalde eş götürülemiyor ama ailesini de yanında götüren çok diye duydum. lojman varmış. ama ben de hakkari şırnak istemiyorum ya. hayırlısı artık bakalım. ne tercih yapsak bilemedim.
bende hakkari şırnak istemiyorum bende hep hayırlısı olsun diyip duruyorum ama ya çıkarsa. tercihlerin arasında olmasa bile çıkabilme ihtimali yüksek. hakkariden gelen bir çift var burda 4 yıl kalmışlar orda çocukları orda ilkokula başlamış, kadın benim açımdan çok rahattı diyor lojmanda oturmuşlar, marketi herşeyi tüm alışverişimi lojmandan karşılıyordum hiç dışarı çıkmıyordum hastaneye giderkende koruma araçlarıyla gidiyordum diyor, ama çocuk için tehlikeli şeyler söyledi yani okuldan dönerken olayın içinden geçmişler falan. birde hakkaride 2 gün olaysız geçiyorsa 1 hafat olaylardan çıkamıyosun zaten dedi. o kadar korkuyorumki şimdi. ben eşimden ayrı kalmaktan korkuyorum bi yandanda tehlikelerden. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yapğacak bişey yok
canım ben de hakkariye normalde eş götürülemiyor ama ailesini de yanında götüren çok diye duydum. lojman varmış. ama ben de hakkari şırnak istemiyorum ya. hayırlısı artık bakalım. ne tercih yapsak bilemedim.
derinciğim ,eşleriyle birlikte zor şartlarda çalışan arkadaşlarım oldu. sonuçta birlikte olduktan sonraCanım ben büyük konuşmak istemiyorum ama nere olursa olsun eşimle gidicem.Bizde 5.bölgeye gidicez bu yaz,eşimde çok kötü bi yer olursa seni götürmem diyor ama ben gidiicem,ne olursa olsun. Zaten tayin konusunda sıkıntı yok.Sınıf öğretmeni olduğum için oralarda bi askeriye bi de okul oluyor
bıktım şu meslekten nefret ediyorum
kızlar benim asıl üzüldüğüm, eşlerimiz de bizler de gençliğimizi,kariyerlerimizi memleket için en ücra köşelerde harcıyoruz. ama gelin görün ki ne onların değeri biliniyor bu memlekette ne de bizlere tayinlerde kolaylık sağlanıyor. biz her türlü fedakarlığı yaparken, bi de asker eşi olarak çok rahat hayatlar sürüyormuş gibi algılanıyoruz çok üzülüyorum inanın. biz 7 aylık evliyiz haftaiçi beraber olduğumuz gün sayısı 7 yoktur.
Canım ben büyük konuşmak istemiyorum ama nere olursa olsun eşimle gidicem.Bizde 5.bölgeye gidicez bu yaz,eşimde çok kötü bi yer olursa seni götürmem diyor ama ben gidiicem,ne olursa olsun. Zaten tayin konusunda sıkıntı yok.Sınıf öğretmeni olduğum için oralarda bi askeriye bi de okul oluyor
günaydın hanımlar,
bugün bünyem biraz çökmüş vaziyette uyandım inş hasta olmam. aman dikkat sizler de gribe yakalanmayın gelince gitmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?