geçmiş olsun.gerçekten bu yıl grip geçmek bilmiyormuş.şükür bu kış gribe yakalanmadım
çok dikkat etmelisin ben 5 gün oldu ayağa kalkalı 15 gün yattım keçi giribinden, 3 günde bi serum takıldı çok kötüydüm. çok dikkat et grip belirtileri varsa zencefille balı karıştırıp sabah akşam yut. birde zencefil çayı iç sürekli. bi tavsiye daha portakal ve limonu katı meyve sıkacağın varsa kabuklarıyla birlikte sıkıpta iç. onlar beni ayağa kaldırdı.
benim grip aşım var ama sanırım üşüttüm. bi de iş yerindeyim, yatıp dinlensem belki geçer. çok halsizim uyumak istiyorum. tavsiyeleriniz için teşekkürler.
günaydın hanımlar,
bugün bünyem biraz çökmüş vaziyette uyandım inş hasta olmam. aman dikkat sizler de gribe yakalanmayın gelince gitmiyormuş
derincim.eşin şırnak akçay taburunu yazarsa sende rahatlıkla gidebilirsin.
merhaba handancığım , iyilik canımteftişim bitti rahatladımmGünaydınn hanımlarrrrrr ne haber nasılsınzzzz
günaydın hanımlar,
ben raporluyum iki gün evdeyim,eşim de be haftasonu eve gelemeyecekmiş:2: çok mutsuzuum
hanımlar , bir derdim kısmına topik açtım. yorumlarınıza ihtiyacım var. misafirlik ne kadar sürmeli başlığı bana ait
merhaba handancığım , iyilik canımteftişim bitti rahatladımm
merhaba canım , geçen haftada gelememişti. olmadı yine sen git
bakıyorum canım
yok canım malesef ben de gidemicem eşim şehir dışına gidicekmiş, eğtiim vs şeyler işte.onun dünyadan haberi yok ama benim bi derdim var
selamlar herkeseee
inanılmaz stresliyimm şuannn, birazdan gelicekler bol bol dua edin iki aile ilk defa birbirleriyle karşılaşacak. sabahtan beri hiç stres birşey yoktu hatta birbimizle dalga geçioduk biz birbimizden souduk mu ne ikimizde de heycan yok diee ama şuan yusuf yusufumm, dualarınıza ihtiyacım var....
okudum canım. durumun çok zor. ama eşinle konuş. sen yokken gelmesinler ,rahat hareket edemiyorum , sen yanımda olunca gelsinler desen. eşinde ben söyleyemem derse ,sen söyle canım. tavrını koy. karşı tarafın durumdan anlaması lazım. kayınvalidenle konuş . şu anda müsait değilim , başka zaman bekliyorum dersin. bu arada rahatsızlığın için geçmiş olsun
selamlar herkeseee
inanılmaz stresliyimm şuannn, birazdan gelicekler bol bol dua edin iki aile ilk defa birbirleriyle karşılaşacak. sabahtan beri hiç stres birşey yoktu hatta birbimizle dalga geçioduk biz birbimizden souduk mu ne ikimizde de heycan yok diee ama şuan yusuf yusufumm, dualarınıza ihtiyacım var....
Eşin neden gelemiyor hayırdır?günaydın hanımlar,
ben raporluyum iki gün evdeyim,eşim de be haftasonu eve gelemeyecekmiş:2: çok mutsuzuum
hanımlar , bir derdim kısmına topik açtım. yorumlarınıza ihtiyacım var. misafirlik ne kadar sürmeli başlığı bana ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?