Asker Eşleri

geçmiş olsun.gerçekten bu yıl grip geçmek bilmiyormuş.şükür bu kış gribe yakalanmadım

benim grip aşım var ama sanırım üşüttüm. bi de iş yerindeyim, yatıp dinlensem belki geçer. çok halsizim uyumak istiyorum. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

günaydın hanımlar,
ben raporluyum iki gün evdeyim, eşim de be haftasonu eve gelemeyecekmiş:2: çok mutsuzuum

hanımlar , bir derdim kısmına topik açtım. yorumlarınıza ihtiyacım var. misafirlik ne kadar sürmeli başlığı bana ait

Günaydınn hanımlarrrrrr ne haber nasılsınzzzz
merhaba handancığım , iyilik canımteftişim bitti rahatladımm

günaydın hanımlar,
ben raporluyum iki gün evdeyim, eşim de be haftasonu eve gelemeyecekmiş:2: çok mutsuzuum

merhaba canım , geçen haftada gelememişti. olmadı yine sen git

hanımlar , bir derdim kısmına topik açtım. yorumlarınıza ihtiyacım var. misafirlik ne kadar sürmeli başlığı bana ait

bakıyorum canım

selamlar herkeseee

inanılmaz stresliyimm şuannn, birazdan gelicekler bol bol dua edin iki aile ilk defa birbirleriyle karşılaşacak. sabahtan beri hiç stres birşey yoktu hatta birbimizle dalga geçioduk biz birbimizden souduk mu ne ikimizde de heycan yok diee ama şuan yusuf yusufumm, dualarınıza ihtiyacım var....

merhaba handancığım , iyilik canımteftişim bitti rahatladımm

merhaba canım , geçen haftada gelememişti. olmadı yine sen git

bakıyorum canım

yok canım malesef ben de gidemicem eşim şehir dışına gidicekmiş, eğtiim vs şeyler işte.onun dünyadan haberi yok ama benim bi derdim var

yok canım malesef ben de gidemicem eşim şehir dışına gidicekmiş, eğtiim vs şeyler işte.onun dünyadan haberi yok ama benim bi derdim var

okudum canım. durumun çok zor. ama eşinle konuş. sen yokken gelmesinler ,rahat hareket edemiyorum , sen yanımda olunca gelsinler desen. eşinde ben söyleyemem derse ,sen söyle canım. tavrını koy. karşı tarafın durumdan anlaması lazım. kayınvalidenle konuş . şu anda müsait değilim , başka zaman bekliyorum dersin. bu arada rahatsızlığın için geçmiş olsun

dilerim herşey güzel olur. sonuçta olgun insanlar. inşallah babanda beğenir aileyi. sonucu bizede bildir.

sağol canım okuduğun için,
bilmiyorum ki gelmeyin diyemem heralde. eşim zaten hiç demez. o yokken gelmelerinin hiç bi anlamı yok bana göre ama işte konuda da yazdığım gibi değişik insanlar. küçük oğulları rahat etsin de ne olursa olsun. telefon etmeyi düşünüyorum ama gelicez dicekler die korkuorum.

Canım benim yaaa...Allah yardımcınız olsun. Sonucu yaz buraya,meraktayım

Umarım herşey yolundadır cceylin. :18:
lilypos başlığınabakacağım şimdi.

kızlar benim canım kocam cumartesi akşamına kadar yok, şu anda hava çok kötü fırtına var dışarda herşey uçuyo kapılar pencereler ıslık çalıyo fırtınanın sesi çok kötü geliyo ve ben çok korkuyorum:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…