Asker Eşleri

günaydınlar herkese....

dün akşam bitene kadar hop oturdum hop kalktım, ama korktugum gibi geçmedi... erkek arkdaşım dogulu bi aileden geliyor bildiginiz gibi ve ailesinin şivesi biraz bozuk, babam da hem subay olmasından hem de bu sebepten dolayı çok tepkiliydi....

dün akşam annesi babası, en büyük amcası ve kendisi olmak üzere 4 kişi geldiler. annesini zaten daha önceden tanıyordum, çok iyi niyetli bir kadın türkçesi en zor anlaşılan o oldugu için, bütün yük anneciğime düştü. abimin eşiyle ben sofrayı hazırladık topladık derken annem de kadını anlamaya çalştı

ilk 1 saat kadar herşey iyi görünüyordu, yemekten kalkıp koltuklara geçildiginde hararetli bi konuşma başladı, babası kendi ailesini anlatmaya koyuldu, biz doguluyuz, biz kürt kökenliyiz ama t.c vatandaşıyız, çocuklar birbini sevmiş vs... die. aynı konuların üstünden 3 kere filan geçti, herkes oflayıp poflamaya başladı:))) gecenin hakimi babasıydı ama günü gafı benim babamdan geldi başta konuşulmasına ragmen babamın dalgınlıgına gelmiş olsa gerek, erkek arkadaşımın amcasını babası sanıyormuş- babası hararetli bir konuşma yaparken bi dk siz amcası degil misiniz diyince adam 50 sn kadar kendine gelemedi :)) dumur vaziyetleri.... nyseki erkek arkadaşım araya girdi de durumu biraz kurtardı.

gecenin sonunda onlar gittikten sonra babamın söyledigi şey: kızım çocuk çok efendi çok sevdim ama çekincelerim var, biraz daha düşün, hemen evlilik nişan olmasın, babası konusunda da " no moment". ( no comment demeye çalışıyor aslında)
işte durum bundan ibaret, eger arkadaşım subay olmasaydı ve biz aynı şehirde yaşayacak olsaydık, iki aile arasında kesinlikle sorun çıkabilrdi, tek tesellim eger evlilik olursa zaten birbirlerini ayda yılda bir görecek olmaları.

Son düzenleme:
evet ayesercim biraz da olsa rahatladım, bana kalsa bu görüşme nişana dügüne biraz daha yakın zamanda yapılmalıydı ama herşey istedigim gibi olmuyo malesef...

Olsun olsun, ikincisi daha rahat geçecektir. Annen ne düşündü? Hadi baban no moment de

selam kızlar nasılsınız..
ayeser nasılsın? şarkını dewamını getriim mi :) sızar dudaklarımdan "zindan masalları"

cceylincimm geçmiş olsun. hayırlısı olsun inş hakkınızda. ailesinin durumu babanlar için deil de senin için çok önemli canım. benim konumu da okumuşsun bak, bizmkiler baştan beri iyi anlaştıkları halde, hiç bi sorun çıkmamasına rağmen ben bunları yaşadım ve yaşayacağım daha. doğu kökenli ve biz kürdüz diye bastıra bastıra alatan bi kaynatayla zor günler geçirmezsin umarım. yanlş anlaşılmasın doğu kökenli olmasına bi lafım yok, bizim de sülalemizde var sonuçta hepimiz karmakarışığız ama bu kadar üstelemesi babanı rahatsız etmiş olabilir. kaldı ki kültür farklılıkları olacaktır. sülalece sana yılda iki kere bile gelmeleri yeter huzurunun kaçmasına. ayrıca senin de benim gibi kpss den dolayı sorunların var canım. yalnız kalman gerekebilir. gelip yanına kalmak isteyebilirler. babanı sakın göz ardı etme. benim arkamda babam olmasa eşimin ailesi çoktan tepeme çıkmıştı. biraz ondan korkuya beni üzemiyorlar.dolaylı yoldan yapıyorlar.

Olsun olsun, ikincisi daha rahat geçecektir. Annen ne düşündü? Hadi baban no moment de

annem annesine üzülmüş, kadıncagız çok yıpranmış çok çekiniyor diyo... babasının çok konuştugu konusunda herkes hemfikir:))

şu an tek bekledikleri benm dogru karar vermem

evet canım haklısın bu benim hayatımın en zor dönemlerinden biri, ailem çocugu sevdigi halde ailesi yönünden çekinceleri var, dedigin gibi kpss durumları var kursa filan gidemedim evde halletmeye çalışıyorum ki şansımı zorlayacagımın farkındayım

Allah yardımcım olsun ve hayırlısını nasib etsin

selam kızlar nasılsınız..
ayeser nasılsın? şarkını dewamını getriim mi :) sızar dudaklarımdan "zindan masalları"

Çok seviyorum bu şarkıyı ben, hoş hepsini seviyorum ama...... Sevdiğim şarkı hergün değişiyor... Çok özledim Murat Çelik konserlerini. Süper bir dinleyicisi var. Şarkılara eşlik eden, yeri geldiğinde çıt çıkarmayan.

Umarım bu önemli kararı en en doğru şekilde verirsin. Gerçekten zor. Lilypos senin misafir başlığını da okuyorum şimdi, ben de birşeyler yaacağım önce ne var ne yok okuyayım istedim. Ben böyledurumlarla karşılaşmadım çok şükür. Ben de sessiz biriyim tepeme çıkıverirler valla. Neyse ki olmuyor öyle birşey.

çok sewerim ben de zindan masallarını..
ben murat çelik i canlı dinlemedim..muratyılmazyıldırım her geldiğinde giderdim..şimdi ise buralarda zor tabi ki..
zaten çocuk yüzünden sinema bile hayal oldu ki konser lüks gelir

Yılmazyıldırımı birkaç kere Murat Çelik'i de defalarca dinledim, sayısını hatırlamıyorum bile,
İnan Murat Çelik konserlerinden herzaman daha keyif almışımdır. Murat Yılmazyıldırım geçen yıl Kars 'a geldi. Gidemedim ama. Hem de Lojmandan çık köşeyi dön direk konserdesin o kadar yakına. Ama eşim dinlemiyor ya, onu konsere götürsem dumur olurdu heralde.

bekliyorum canım. aslında çok sessiz değilimdir, ama rahatsız olduğum bişe olduğunda kolay söyleyemem işte. aman alınmasınlar aman üzülmesinler.artık alınırlarsa alınsınlar canıma tak etti.

Merhabalar hanımlar nasılsınız?

merhaba canım , sen nasılsın ? teftişi geçirdim rahatladım ama grubun en kıl müfettişi denk geldi bakalım sonuç ne olacak:44:

evet ayesercim biraz da olsa rahatladım, bana kalsa bu görüşme nişana dügüne biraz daha yakın zamanda yapılmalıydı ama herşey istedigim gibi olmuyo malesef...

ceylinciğim ,dün akşam yaşananları okudum. babanı anlıyorum canım. gözü gibi büyüttüğü evladını yabancı birileriyle paylaşmak zoruna gidiyordur. hele kültür farklılıkları daha da zor. dilerim her şey güzel olur.

teşekkür ederim lacey,
umarım herşey hayırlı bir şekilde ve olacaksa iki taraf da üzülmeden olur....
ne zor şeylermiş bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…