merhaba canım , bende merak ettim.
sen nasılsın , oğluşun nasıl?
günaydın ayeser , maşallah oğluşuna ortamı sevmiştir. evden değişik bir ortama girince çevre ilginç gelmiştir canım.bizde iyiyiz , okul ve ev devam , bu yıllarda evdeki ortak noktamız eğitimMerhaba, günaydın canım,
Oğlum iyi, dün gezmeye bile gittik, misafirlikte bir uslu durdu sorma,
Şimdi de sabah uykusuna yatırdım, 6 da kalktı da yine...
Siz ne alemdesiniz? Çoluk çocuk?
Merhaba arkadaşlar ,
Başlığı görünce bende yazmak istedim ; ) Bende asker eşiyim...Asker eşlerinin toplandığı bu güzel alanı görmektende çok mutlu oldum...Umarım güzel paylaşımlarda bir arada oluruz...
Şuan Tekirdağdayız ama doğuya kattı tayin aldıkEşim Jandarma Kid.Baş.Çvş.
Siz nerde görev yapıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar ,
Başlığı görünce bende yazmak istedim ; ) Bende asker eşiyim...Asker eşlerinin toplandığı bu güzel alanı görmektende çok mutlu oldum...Umarım güzel paylaşımlarda bir arada oluruz...
Şuan Tekirdağdayız ama doğuya kattı tayin aldıkEşim Jandarma Kid.Baş.Çvş.
Siz nerde görev yapıyorsunuz
hoşgeldin mai, aramıza hoşgeldin.
tayininiz hayırlı olur inş, bize de muhtemel şark geldi ama kesin çıkacakmış öğrendik.
2 yıl eşimi bekleyeceğim ben de öyle görünüyor. genelde eş götürülemiyormuş 2 yıllık yerlere.
merhaba canım benim eşim havacı kıd baş cvş . şu an Ankaradayız. sanırım eşim buradan emekli olacak. senin eşinle eşlerimiz nerdeyse devre canım. eşim 89 da göreve başlamış.
merhaba lilypos nasılsın ?
merhaba lacey, daha iyiyim bugün. hem iyileştim hem de kayınvalide problemim bi süre ertelendi sanırım. dün telefonla görüştük misafirlik lafı geçmedi. hasta olduğumu eşimin eve gelmeyeceğini vs anlattkta sonra. eşimin tayin olma durumu nedeniyle yanıma yerleşme planları yapıordu verdim cevabını. ailem giderseymiş benimle kalırlarmış gerekirse... aldı cevabını ama gerekirse daha sert de söylerim. eşimle de konuşacağım bu durumu, böyle hayaller kurmasın kimse diyeceğim. benim ailem yanımda, allah da onların eline düşürmesin.
merhaba lacey, daha iyiyim bugün. hem iyileştim hem de kayınvalide problemim bi süre ertelendi sanırım. dün telefonla görüştük misafirlik lafı geçmedi. hasta olduğumu eşimin eve gelmeyeceğini vs anlattkta sonra. eşimin tayin olma durumu nedeniyle yanıma yerleşme planları yapıordu verdim cevabını. ailem giderseymiş benimle kalırlarmış gerekirse... aldı cevabını ama gerekirse daha sert de söylerim. eşimle de konuşacağım bu durumu, böyle hayaller kurmasın kimse diyeceğim. benim ailem yanımda, allah da onların eline düşürmesin.
Merhaba arkadaşlar ,
selam hanımlar nasılsınız? burayı yeni gördüm benim eşim de asker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?