teşekkürler...eskişehirdeyiz biz..ama muhtemel tayin çıktı bakalım nolcak.. siz nerdesiniz?
bizede muhtemel tayin dediler önce sonra çıkmadı bu yılda burdayız yani
geçen seneden mi bahsediyorsun canm bize bu sene muhtemel 281 dediler inşallah çıkmaz seneye kesin gideriz ama...
yok bu sene muhtemeldi bizim için ama kaldık çıkmadı seneye kesin çıkacak
muthemel geldiyse %80 çıkar kızlar. bizim de muhtemel ama araştırdık sıra geliyomuş çıkacak yani. 2 yıl zor günler bekliyor bizi hayırlısı olur inş.
bize de %80 çıkmaz deniyor ama bilmiyorum..
Muhtemelde önemli olan kaçıncısırada olduğunuz..Birde doğuya gidicekseniz ordan gelicek personel sayısı...Eşin küçük bir araştırmayla bunu kolayca öğrenebilir...
inş çıkmaz canım. ben şahsen çıksın da gitsin gelsin bi an önce istiyorum artık.
bu sene daha belli olmadıki canm?
inş yaa.. ben neresi olursa olsun eşimle gitmek istediğim için çıkmasını istemiyorum bir de yeni evliyiz daha düzenimiz yeni kuruldu hiç hazır değilim gitmeye
canım aralıkta belli oldu. oda şöyle askeriyinin asıl yeri buranın ilçesindeydi buraya taşındı taşındığı için burayı tayin olarak gördüler aralıkta gideceklerin simi belli oldu ama nereye çıktığı belli değil o martta belli olacak mayıstada gidilecek. biz kalıyoruz bizim sıramız gelmemiş.
doğuya gidicez evet. araştırma derken geçen sene muhtemel 231de kalmış mesela biz 281deyiz.
Canım geçen sene doğudan gelen personel azken bu sene çok olabilir...Onu baz alma...Eşin bu sene doğudan kaç kişi tayinci onu öğrensin...ve batıdan kattı alanları...aradaki fark muhtemelin kaça kadar çıkıcağını gösterir size...Geçen sene ye göre hesap yapıp sonra şok yaşama...ama çokta takma derim..Hayırlısı olsun...Vatanın her yeri bizim eninde sonunda gidicez.Ha bu sene ha seneye ne fark eder...
Hayırlısı olur inş. sizin için...Sıkma canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?