Asker Eşleri

muthemel geldiyse %80 çıkar kızlar. bizim de muhtemel ama araştırdık sıra geliyomuş çıkacak yani. 2 yıl zor günler bekliyor bizi hayırlısı olur inş.

Tayin daireden bir şekilde öğreniliyor , ama ben bilmiyorum tam. Yaşamadık henüz öyle bir durum. Eşine bir sor istersen o daha iyi bilir bu işleri.

Muhtemelde önemli olan kaçıncısırada olduğunuz..Birde doğuya gidicekseniz ordan gelicek personel sayısı...Eşin küçük bir araştırmayla bunu kolayca öğrenebilir...

Muhtemelde önemli olan kaçıncısırada olduğunuz..Birde doğuya gidicekseniz ordan gelicek personel sayısı...Eşin küçük bir araştırmayla bunu kolayca öğrenebilir...

doğuya gidicez evet. araştırma derken geçen sene muhtemel 231de kalmış mesela biz 281deyiz.

inş çıkmaz canım. ben şahsen çıksın da gitsin gelsin bi an önce istiyorum artık.

inş yaa.. ben neresi olursa olsun eşimle gitmek istediğim için çıkmasını istemiyorum bir de yeni evliyiz daha düzenimiz yeni kuruldu hiç hazır değilim gitmeye

Son düzenleme:
bu sene daha belli olmadıki canm?

canım aralıkta belli oldu. oda şöyle askeriyinin asıl yeri buranın ilçesindeydi buraya taşındı taşındığı için burayı tayin olarak gördüler aralıkta gideceklerin simi belli oldu ama nereye çıktığı belli değil o martta belli olacak mayıstada gidilecek. biz kalıyoruz bizim sıramız gelmemiş.

inş yaa.. ben neresi olursa olsun eşimle gitmek istediğim için çıkmasını istemiyorum bir de yeni evliyiz daha düzenimiz yeni kuruldu hiç hazır değilim gitmeye

aynen bende öyle nere olursa olsun onu bırakmak istemiyorum ve yeni evliyiz diyede istemiyodum hep dualar ettim. neyseki buraya tayin edilmiş gibi görünüyor.

anladım canm. hayırlısı olsun hepimiz için..

doğuya gidicez evet. araştırma derken geçen sene muhtemel 231de kalmış mesela biz 281deyiz.

Canım geçen sene doğudan gelen personel azken bu sene çok olabilir...Onu baz alma...Eşin bu sene doğudan kaç kişi tayinci onu öğrensin...ve batıdan kattı alanları...aradaki fark muhtemelin kaça kadar çıkıcağını gösterir size...Geçen sene ye göre hesap yapıp sonra şok yaşama...ama çokta takma derim..Hayırlısı olsun...Vatanın her yeri bizim eninde sonunda gidicez.Ha bu sene ha seneye ne fark eder...

anladım canm saol... tabiki vatanın heryeri bizim mutlaka gideceğiz ama benim atanma durumlarım falan var karışık bu sene olmasa iyi olcak bizim için...

biz de yeni evliyiz ama mecbur kalıcaz bu gidişle. evde oturmayı bile göze almıştım ama araştırdım ki eşler zaten 2 yıllık yerlerde eve pek gelemiyorlarmış. bi de aklı bende kalır yani ben gidersem. ailem de olmicak yanımda dağın başında. tabi sınıfı rütbesi falan da önemli. 3 ayda bir 10-15 gün izinle geliyorlarmış. sonrasında zaten ankara garanti olacak, eş durumu olduğu için bizim. doğu olayını bile bile evlendik, ama 2 sene boyunca hep dua ederek geçecek. hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar herşey gönlünüzce olsun. hepinizde ortak sorun aynı.dilerim eşlerinizin ve sizin rahat edebileceği yerler olsun
monarosa_22 aramıza hoş geldin" öğretmensin galiba. bende öğretmenim branşın ne ? 2 yıl sonra eşim emekli olduktan sonra bizimde eskişehire gelme ihtimalimiz var. sen merkezde misin şu an? orta tayin durumları nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…