Asker Eşleri

offf ne denir ki daha az önce konuştuk eşimle bazı yerler varmış aile getirilmiyormuş öyle bir yer çıkarsa falan die düşündük. ne diyeyim Allah yardımcımız olsun....
teşekkür ederim.. evet ingilizce öğretmeniyim ama yeni 2010 mezunuyum henüz atamam olmadı. merkezdeyiz biz.eskişehir çok güzel yaşanılası biyer. ben üniversiteyi de burda okudum çok sevdiğim için eşime de burayı yazdırdım:) malesef atama durumları pek yok bu sene bile merkezde boşluk hiç yoktu ilçe ve köylerde kadro oluyor genelde ama eskişehir il olarak harika olmasına rağmen ilçeleri hiç gelişmemiş.

Son düzenleme:
canm ya kıyamam.. sen tekmisin evde?

evet canım yalnızım. 2 gündür korkuyorum bugün biraz iyiyim alıştım. ama dün ve önceki gün çok fırtına vardı kapılar pencereler ıslık çalıyodu korkudan uyumadım hiç. bugünde tipi var çok kötü burası aklımda kocişimde bu soğukta arazide kalınırmı yaa

anlıyorum seni ben de eşim yokken hiç uyuyamıyorum çok zor evet canm ya ne zor şartlarda çalışıyorlar....

inş yaa.. ben neresi olursa olsun eşimle gitmek istediğim için çıkmasını istemiyorum bir de yeni evliyiz daha düzenimiz yeni kuruldu hiç hazır değilim gitmeye

canım ya hayılrısı olsun yeni evliymişsin, ben de adayım, gerçi daha vakit var ama 6 senedir beraberiz erkek arkadaşımla katıldıım bu başlıga o yüzden.

lilypos gerçekten öyle miymişşş
ben bunu şimdi senden duyuorum, normal mesai saatinde gidip gelecekler diye düşünmüştümm offf

herkese meraba KKne uğramayalı baya bi süre oldu.burda bide nickimle benzer bi arkadaş gördüm meraba felisity:)
ben yaza evlencem ama maddi durumlar yüzünden lojmana ew kurmayı düşünüyoruz. ben lojmanı gidip görmedim ama biraz küçük olduğundan bahsettiler .nişanlımda gidip arkadaşlarının birinin ewine misafir oldugunda baya bi ölçüp biçmiş.bu yüzden tek oturma grubu yapıp (hem taşınmada kolaylık olsun diye ) yemek odası takımında felan vitrin almadım sadece zaruri şeyleri aldım. bu konuda tecrübeli arkadşlardan nasihate ihtiyacım var açıkcası. gereksiz gördüğünüz ve olmazsa olmaz dediğiniz şeyler var mı??

Son düzenleme:

( ben de eşim nöbetçi olduğ zamanlar sabahlıyorum hep. Allah onların da bzim de yardımcımız olsun...

merhaba adaşım :) isimlerimiz anlamları aynı ben farklılık olsun diye felisity yazdım. ben sana çok iyi yardımcı olabilirm. tek koltuk takımı almakla çok iyi yapmışsın. lojmanların bazıları çok küçük kutu gibi bi salonu var. aslında yemek masasıda sığar salona o kadar küçük değil ama size kaç mtkare düşer bilmiyorum. bizim burda lojmanlar ayrı yerlerde yani mt kareleri farklı. koltuk takımın normalden büyükse masa alma, ama normalse masa almalısın bence konsolda al derim çünkü çok lazım oluyor. mutfağına eşyalarının hepsi sığmaz ben kiradayım evim büyük ama mutfak dolabı o kadar küçükki hiç bişey sığmıyo doğru düzgün o yüzden misafirlik kullanacağım herşey konsolumda. bizde bir koltuk takımı masa ve konsol aldık. oturma odam boş olduğu için masa ve konsolu oraya koydum yemek odası yaptım sende böyle yapabilirsin. çocuk olunca allah büyük. masa ve konsol al derim. yatak odanızı aldınızmı peki. umarım bazalı karyola almışsındır. ben hata yaptım bazasız aldım dolaba koyarım dedim yorgan ı battaniyeyi yarısı sığdı yarısı hurçlarda kiler olarak kullandığım bir odada. başka eve gidince onları nereye koyacağımı bilmiyorum. o yüzden bazalı yatak şart. eğer bazasız aldıysan mutlaka sandık götür onun içine koyarsın herşeyini. başka söyleyebileceğim bişey yok. çeyiz hazırlarken ne eksi kaldı diye düşünme çünkü istediğin kadar al eksikler bitmiyor herşey tamam diyosun eve yerleşince lazım olan şeyi bulamıyosun aa ben bunu niye almamışım diyosun. bırak evlenince al bi çok şeyi. hem evine göre alırsın. sığdığı kadarını yaparsın. gereksiz bişey almamış olursun böylelikle. bu kadar canım. umarım yardımcı olabilmişimdir.

( ben de eşim nöbetçi olduğ zamanlar sabahlıyorum hep. Allah onların da bzim de yardımcımız olsun...

elektrik kesildi bunu yazarken çok korktum:18: dışardan bi patlama sesi geldi :18:ve elektrik kesildi işte yalnız olduğum zamanlar bu durumdan çok korkuyorum:18::18::18::18: şimdi kopyalicam yazıyı elektrik gelince yollicam. asıl konuya gelelim.nöbetçimi şimdi eşin. bıktım ben bu nöbetlerden. araziye çıkmadan bi gün önce nöbetçiydi birde bu son 3 aydır istırahatsiz nöbet var. 3 gün arazide hemen arkasına geldi 4 gündür görmüyorum. yarın akşam gelecek pazartesi yine nöbetçi. bıktım valla. ilk evlendiğim zaman çok zorlandım düğün izni aldığı için döndüğünde bir gün arayla nöbet yazmışlardı, o kadar zorlandımki tanımadığım bir şehirde yapayalnız kaldım şehirde tek tanıdığım yüz kocam oda yok çok kötüydü ya sabah işe giderken yalvarırdım beni bırakma diye hala alışamadım buraya.

offf ya hem onlar için hem bizim için çok zor.. sabırlı olmamız lazım....eşim nöbetçi değil ama bi olay oldu çağırdılar gitti yok şimdi kurban bayramında da eşim hiç gelmedi eve yazık ailem gelmişti 2 dk yüzünü göremediler.........

ne geceleri var ne gündüzleri allah hepimizin yardımcısı olsun. sabırlı olmak lazım. işte bu yüzde çocuk yapmaya korkuyorum.

günaydın arkadaşlar , güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
malesef hepimizin ortak sorunu bu. nöbetler , görevler , mesailer ( gece mesaileri) bunlar askerliğin olmazsa olmazı malesef. bizede dayanmak ve eşlerimizin morallerini yüksek tutmak düşüyor.
felicityy hoş geldin canım. soruların için felisity arkadaşımız çok güzel açıklama yapmış. lojmanların hepsi aynı değil. birde mutlaka yemek masası olmalı canım. yemekli misafirin geldiğinde zor durumda kalabilirsin.

handancığım gel artık , hala aynı durumda mısın ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim tavsiyelerin için bu eşya alma zamanı herkes bişeyler söylüyo (eminim sende yaşamıssındır) kafam karıştı.yatak odamı da aldım canım bazalı aldım elime geçeni atarım içine diye.gardrobumu da kapaklı almıştım ama sürgülü ile değiştrcem açılıp kapanırken zorluk yaşamayalım diye. insan istiyo ki herşeyim tam olsuna am bu konuda bile özveride bulunmam gerekiyo sanırım.orta sehpa almıcam mesela mekan daralmasın diye .şimdilik bunlar gelio aklıma .hangi şehirdesiniz şimdi?? görüşürüz.:):79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…