canım ya hayılrısı olsun yeni evliymişsin, ben de adayım, gerçi daha vakit var ama 6 senedir beraberiz erkek arkadaşımla katıldıım bu başlıga o yüzden.
hepimiz için hayırlısı canm.ne zaman evlilik düşünüyorsun canm. umarım herşey istediğin gibi olur?
yakın zamanda değil canım nasib olursa en erken 1 yıl sonra olur herhalde...
offf ya hem onlar için hem bizim için çok zor.. sabırlı olmamız lazım....eşim nöbetçi değil ama bi olay oldu çağırdılar gitti yok şimdikurban bayramında da eşim hiç gelmedi eve yazık ailem gelmişti 2 dk yüzünü göremediler.........
canım senin eşinin bölümü ne
teşekkür ederim tavsiyelerin için bu eşya alma zamanı herkes bişeyler söylüyo (eminim sende yaşamıssındır) kafam karıştı.yatak odamı da aldım canım bazalı aldım elime geçeni atarım içine diye.gardrobumu da kapaklı almıştım ama sürgülü ile değiştrcem açılıp kapanırken zorluk yaşamayalım diye. insan istiyo ki herşeyim tam olsuna am bu konuda bile özveride bulunmam gerekiyo sanırım.orta sehpa almıcam mesela mekan daralmasın diye .şimdilik bunlar gelio aklıma .hangi şehirdesiniz şimdi?? görüşürüz.:):79:
yakın zamanda değil canım nasib olursa en erken 1 yıl sonra olur herhalde...
canım senin eşinin bölümü ne
jandarma canmmm....
günaydın hanımlar, bugün haftasonu ama eşim nöbetçisabah yolladım evde kaldım bi başıma
canım üzme tatlı canını olsun buna da şükür, sağlıklı olsun da.
günaydın hanımlar, bugün haftasonu ama eşim nöbetçisabah yolladım evde kaldım bi başıma
canım konunu okudum yazdım bişeyler yanlış anlamazsan ama biliyosun durumlarımız benzer. allah kolaylık versin canım
valla kızlar ben hata yaptım eşya konusunda sanırım hem salonda kocaman koltuklarım var kocam bi yemek masam tv ünitem orta sehpa hem salonda hem oturma odasında. hem salon takımı var hem oturma odası. bugün bide mutfak için masa takımı aldım. önceden de bi masa vardı... nolcak bilmiyorum valla nasıl taşıncaz gittimiz yere sığacak mı hiç bir fikrim yok....
Bizim de çok az zamanımız kaldı eşimle 20 martta ayrılık var. :85:
günaydın herkese
bugün erkek arkadaşımın 15 günlük izni bitti, dönüyor, birazdan onu ugurlmaya gidecegim. Artık kim bilir kaç ay sonra gelebilecek bi daha
kılzar benim aşkım 4 gün arazideydi bugün geldi yarında nöbetçi ve martın 7sinde istanbula gidecek 1 hafta kalacak 28indede tatbikat var 15 gün. ben evde yalnız kalmak istemiyorum memlekete gidicem ama martın 5inde gitsem nisan 15e kadar dönmicem mecburen. ben nasıl dayanacam yaaaa istemiyorum bu kadar ayrı kalamam ben. evde yalnızda kalamam ama napıcam ben
Geldimi eşin canım? Bu hafta gelemeyecekti sanki. Beninkide cuma ve ctesi nöbetçiydi üst üste 2 gün dün sabah eve geldi duş alıp yattı uyandı geri gitti. Bu sabahta aynı şekilde şimdi uyuyor,pek yoruldu...
Siz konuşabildiniz mi eşinle tatlım?
merhaba canım bende eşinin bu hafta gelemeyeceğini zannediyordum. kayınvalidenlerin gelme işini de şimdilik halletmende iyi olmuş. durumunu açıkça söylemek en doğrusu.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?