Asker Eşleri

benkocaman koltuklarve kocamanbirortasehpaaldım.hatamıyaptımbilmiyorumamaşuanevimeçokuydu hepsi.bakalım. biz kırklarelideyizcanım. siz nerdesiniz.

valla kızlar ben hata yaptım eşya konusunda sanırım hem salonda kocaman koltuklarım var kocam bi yemek masam tv ünitem orta sehpa hem salonda hem oturma odasında. hem salon takımı var hem oturma odası. bugün bide mutfak için masa takımı aldım. önceden de bi masa vardı... nolcak bilmiyorum valla nasıl taşıncaz gittimiz yere sığacak mı hiç bir fikrim yok....

günaydın herkese

bugün erkek arkadaşımın 15 günlük izni bitti, dönüyor, birazdan onu ugurlmaya gidecegim. Artık kim bilir kaç ay sonra gelebilecek bi daha

yok lilyposcum, yanlış anlamam olur mu öyle şey.. belki de beni en iyi anlayana sen olacaksın şu durumda, cevap yazdıgın için çok saol..

kuma durumları yok onlarda, oraya da yazdım ama gel gelelim ailemin bu kadar üzgün olması içimi burkuyo.

günaydın hanımlar, bugün haftasonu ama eşim nöbetçi sabah yolladım evde kaldım bi başıma

Geldimi eşin canım? Bu hafta gelemeyecekti sanki. Beninkide cuma ve ctesi nöbetçiydi üst üste 2 gün dün sabah eve geldi duş alıp yattı uyandı geri gitti. Bu sabahta aynı şekilde şimdi uyuyor,pek yoruldu...

valla aynen bende düşünüyorum özellikle tv ünitesi her duvara olurmu onu bilmiyorum. olmazsa ayıracam artık. ama koltukların sığabileceği bir ev diliyorum. allah herşeyi gönlümüze göre verir inşallah canım benim.

Bizim de çok az zamanımız kaldı eşimle 20 martta ayrılık var. :85:

ayaser neden ayrılıyosunuz nereye gidiyo eşin kaçırmışım okumadım hiç.

kılzar benim aşkım 4 gün arazideydi bugün geldi yarında nöbetçi ve martın 7sinde istanbula gidecek 1 hafta kalacak 28indede tatbikat var 15 gün. ben evde yalnız kalmak istemiyorum memlekete gidicem ama martın 5inde gitsem nisan 15e kadar dönmicem mecburen. ben nasıl dayanacam yaaaa istemiyorum bu kadar ayrı kalamam ben. evde yalnızda kalamam ama napıcam ben

Çok önceki sayfalarda bahsetmiştim, kaçırman doğal canım. Yurt dışı görevi çıktı , Afganistan'a gidiyor.

günaydın hanımlar, bugün haftasonu ama eşim nöbetçi sabah yolladım evde kaldım bi başıma

merhaba canım bende eşinin bu hafta gelemeyeceğini zannediyordum. kayınvalidenlerin gelme işini de şimdilik halletmende iyi olmuş. durumunu açıkça söylemek en doğrusu.

günaydın herkese

bugün erkek arkadaşımın 15 günlük izni bitti, dönüyor, birazdan onu ugurlmaya gidecegim. Artık kim bilir kaç ay sonra gelebilecek bi daha

Allah kavuştursun canım

ne kadar zor olsada yalnız kalma canım. süre çok uzun en iyisi ailenin yanında olmak.

Geldimi eşin canım? Bu hafta gelemeyecekti sanki. Beninkide cuma ve ctesi nöbetçiydi üst üste 2 gün dün sabah eve geldi duş alıp yattı uyandı geri gitti. Bu sabahta aynı şekilde şimdi uyuyor,pek yoruldu...

derincim gelmicekti cuma günü son anda aradı geldi beni işten aldı, çok sevindim.hasta olmuştum beni görmek istemiş. ctesi gidip geri geldi. pazar tekrar gitti sabahın köründe. dolu dolu bi haftasonu geçirdik. işi belli olmuyor ki gelicem diyip gelmio gelmicem diyip gelebiliyo

Siz konuşabildiniz mi eşinle tatlım?

ayesercim konuşamadık o konuları. neden dersen eşim çok yorgundu. birbirimize anca vakit ayırdık. çok da güsel vakit geçirdik haftasonu, aşk tesadüfleri sever e gittik. romantik bi haftasonu oldu bizim için. açıkcası konuyu açıp anı bozmak istemedim. bugün de yine nöbetçi olduğu için açmadım konuyu. telefonda konuşunca kesin tartışma çıkıyor.

annesi ısrarla arayıp duruyo nedense, telefonu açmadım bi, sonra eşimi aramış ben iş yapıodum zaten duymamışım falan. öyle zırt pırt aramasından da hoşlanmıyorumher an her şeyi bilmese ölecek kadın.

sizin de az kalmış canım ya martta gidicekse, 6 ay kısa zaman çabuk geçer inş.

merhaba canım bende eşinin bu hafta gelemeyeceğini zannediyordum. kayınvalidenlerin gelme işini de şimdilik halletmende iyi olmuş. durumunu açıkça söylemek en doğrusu.
[/B]

evet canım şimdilik halloldu ama sürekli bi arama halindeler. nedense haftada bi konuşurduk şimdi günde 3 kere bakıyorum aranmışım ya kayınpederin telinden ya kaynımdan ya da direkt kayınvalidem tarafından. duymuorum açmıyorum artık. eşimle de yüz göz olmak istemiyorum bakalım ne olucak. kaçış yok bi gün gelecekler nasılsa ama en azından o şımarık kaynımı evime görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…