İyi akşamlar,
lilypos sevindim canım güzel bir hafta sonu olmasına. Siz ikiniz gerçekten iyi bir çiftsiniz.
Neden gölge düşürüyorlar ki ya
Hoşgeldiiiin:119:
Nasılsın?
Ne cezasıydı bu yaa, meraklandık??
Hoş bulduk canım 4 günlük ban cezası aldım siteye giremiyorsun ceza aldın mı
Hoş bulduk canım 4 günlük ban cezası aldım siteye giremiyorsun ceza aldın mı
Hoş geldin Handan abla:) Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, bitti geçti, ban sebebi neydi ki?
derincim sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Çok önceki sayfalarda bahsetmiştim, kaçırman doğal canım. Yurt dışı görevi çıktı , Afganistan'a gidiyor.
günaydınn:79:, keyifli ve sağlık dolu bir hafta diliyorum
günaydın kızlar,
handan ablacım hoşgeldin yokluğun farkediliyor gerçekten
Çok önceki sayfalarda bahsetmiştim, kaçırman doğal canım. Yurt dışı görevi çıktı , Afganistan'a gidiyor.
Napıyım canım faranjit oldum çok fenaYattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Napıyım canım faranjit oldum çok fenaYattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Benim kayınvaldemler çok anlayışlı yaa
Bize gelir 3 gün kalmaya , biz zar zor bir hafta kaldırırız ve de çok ezilir bu kadar uzun kaldım diye.
Şimdi ikna etmeye çalışıyoruz ki gelsin yanımıza da hem bebeğimize bakar, hem de eşim Afganistandayken bana yardımcı olur yalnız kalmam. Ama yok... SAnırım yeni evliyiz diye rahatsız etmek istemiyor.
Selam hanımlarrr ben geldimmm cezam bitti bu akşam hatalıydım cezamı kabul ediyorumm herkesler iyidir inşallahhh
geçmiş olsun derinciğim , öğretmen hastalığı derler. bu soğuk kış günlerinde de iyice artıyor. sıcak adaçayı çok iyi geliyor. rahatlatıyor boğazıNapıyım canım faranjit oldum çok fenaYattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?