Asker Eşleri

İyi akşamlar,
lilypos sevindim canım güzel bir hafta sonu olmasına. Siz ikiniz gerçekten iyi bir çiftsiniz.
Neden gölge düşürüyorlar ki ya

İyi akşamlar,
lilypos sevindim canım güzel bir hafta sonu olmasına. Siz ikiniz gerçekten iyi bir çiftsiniz.
Neden gölge düşürüyorlar ki ya

ah canım ya gerçekten öyle.
içim acıyor ailesiyle ilgili bi konu açılcak da birbirimizi kırıcaz diye.
neyse inş hayırlı bi yere tayini çıkar da rahat eder ben razıyım ailesiyle uğraşmaya.artık onlar benden korksun çekinsinler napıyım

Benim kayınvaldemler çok anlayışlı yaa
Bize gelir 3 gün kalmaya , biz zar zor bir hafta kaldırırız ve de çok ezilir bu kadar uzun kaldım diye.
Şimdi ikna etmeye çalışıyoruz ki gelsin yanımıza da hem bebeğimize bakar, hem de eşim Afganistandayken bana yardımcı olur yalnız kalmam. Ama yok... SAnırım yeni evliyiz diye rahatsız etmek istemiyor.

günaydın herkesee

Çok önceki sayfalarda bahsetmiştim, kaçırman doğal canım. Yurt dışı görevi çıktı , Afganistan'a gidiyor.

Allah kavuştursun canım.

Napıyım canım faranjit oldum çok fena Yattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

geçmiş olsunnn

Napıyım canım faranjit oldum çok fena Yattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

derincim geçmiş olsuun, ben de yeni iyileşiyorum çok zor anlıyorum seni. rapor falan alamaz mısın okulda iyice azar faranjitin. annem de çok sık olurdu öğretmendi

anlayışlı ve olgun insanların hali bir başka

Selam hanımlarrr ben geldimmm cezam bitti bu akşam hatalıydım cezamı kabul ediyorumm herkesler iyidir inşallahhh

handancığım hoş geldin fark edemedim yazdığını. gözlerimiz hep seni aradı. hep aramızda ol canım

geçmiş olsun derinciğim , öğretmen hastalığı derler. bu soğuk kış günlerinde de iyice artıyor. sıcak adaçayı çok iyi geliyor. rahatlatıyor boğazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…