Asker Eşleri

lilypos nasılsın, rahatsızlığın nasıl oldu?

teşekkürler canım sen iyiyim artık sağlık açısından ama kafamda hala kayınvalidemle yaptığımız son konuşma var. onu da unutursam daha iyi olacağım.
bu hafta tayin yerleri açıklacakmış heyecanla bekliyoruz bakalım.
sen nasılsın lacey nasıl gidiyor

teşekkür ederim canım, bende iyiyim. teftişi atlattım rahatladım. bu hafta senin için heyecanla dolu geçecek desene. dilerim gönlünüzdeki yer olur

arkadaşlar bir derdim var topigine açtıgım konuyu bulamıyorum... yeri değiştirilmiş ya da kaldırılmış anlamadım neden olur ki? ne yapmam lazım?

canım hassas konular bunlar. yanlış anlamaya meyilli. neyse biz senin konunu biliyoruz umarım çözülür hayırlısıyla.

canım hassas konular bunlar. yanlış anlamaya meyilli. neyse biz senin konunu biliyoruz umarım çözülür hayırlısıyla.

valla canım ne diyim,yorum yapmamak en büyük tepki olur herhalde

teşekkür ederim hepinize okudugunuz ve cevap verdiiniz için, yanımda oldugnuzu bilemek içimi rahatlattı...

liliyposcum bu arada aklıma gelmişken sana birşey danışmak istiyordum.

sahil güvenlik komutanlıgı ankara merkezli olmak üzere benim bölümümden memur ilanı vermiş 2 kişi, puanım taban puandan epey yüksek ama düz memurluk oldugu için ve de kpssye çok da fazla kalmadıgı için başvuru olayına sıcak bakmadım. Sen ne dersin kurum hakkında bilgin var mı?

Hoş bu sene kpssye de adam akıllı hazırlanamadıgım için bundan iyisi mi olur kötüsü mü bilemiyorum:44:

ceylin tayin durumları nasıldır sahil güvenliğin hiç bi fikrim yok zira tsk dan ayrılıp iç güvenlik birimi haline dönüştürülmesi söz konusu idi.ankara merkezli alıyorlar ama taşrada her yerde omayabilir. eşin karacı sen denizci olursanız nası bi durum oluşur acaba araştırmak lazım. bi de kpss puanın varsa deneyebilirsin aslında. sadece başvuru nolucakki. erkek arkadaşın bi araştırsa deniz kuvvetleri komutanlığında çalışan arkadaşlarından belki bişeyler öğrenirsiniz.

herkese nasılsınız geçmiş olsun ank06 ablammmmmmm

Miyase gelmişş neredesin sen yahuuu kaçakkkk ne var ne yok iyisin demiiiii
4 gün ceza aldım canım ya

teşekkür ederim canım, bende iyiyim. teftişi atlattım rahatladım. bu hafta senin için heyecanla dolu geçecek desene. dilerim gönlünüzdeki yer olur

Nilgüncüm teftiş bitmiş gözün aydın olsun canımm

evet canım şimdi mesaj aldım,
konum etnik ayrımcılıga sebebiyet verdigi için kaldırılmış

sanırım silinmiş ben bulamadım....

Konun silnmiş ceylin biraz hassas bir konu olduğu için silinmiştir bazen gelen tepkiler çok ağır olabiliyor bende sabah görmiştüm konu kapalıydı çünkü..
Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre veriri inşallah ..

evet canım öylesine de olsa bi denemekte fayda var bişy kaybetmem, puanım var bi denerim en azından o sırada da araştırırız bakalım nasılmş şartları...

ben görmemiştim kapatıldıgnı az önce farkettim ve üzüldüm konu kapatılmıştır diye mi yazıyordu?

teşekkürler handan ablacım iyiyim sen nasılsın? kızınla görüşebiliyor musunuz?
mesai bitti ben eve gidiyorum artık geç saatte yine yazarım hanımlar, öpüldünüz

Bende iyiyim canım sağol evet telefonla görüşüyoruz sık sık o yönden bir sıkıntı yok allahtan ..
Görüşürüz yine canımm bende öpüyorummm..

ben görmemiştim kapatıldıgnı az önce farkettim ve üzüldüm konu kapatılmıştır diye mi yazıyordu?

Bu tür konularda çok stresli geçiyor herkes farklı düşünce içinde olunca ister istemez konu kayıyor ..
Evet konu kapatılmıştır diye yazıyordu..
Bende okudum konuyu o anda ailen pek taraftar gibi değil herhalde belkide onlar kendilerince haklı sen kendince haklısın sevdiğin kişinin arkasında durmak istiyorsun..
Arada kalan sen oluyorsun çok ince bir çizgi bu çok iyi düşün ona göre karar ver bence.
Bununla ilgili çok konular açılıyor burada evlendikten sonraki kültür farkları maalesef sorun olarak karşına çıkıyor buda karı koca arasında sorunların çıkmasına neden olabilior..
Yani çok hassas bir durum bu nu çözebilecekolan tek kişi de bence sevdiğin kişi olacaktır ortayı bulmaya çalışması gerekyorhakkında hayırlısı olsun yinede

evet ablacım, Allah yardımcım olsun şu aşamada sabredip zamana bırakmaktan başka yapabilecegim birşey yok galiba...

sizin kızınız uzakta mı, üniverste filan sanırım....

teşekkürler handan ablacım iyiyim sen nasılsın? kızınla görüşebiliyor musunuz?
mesai bitti ben eve gidiyorum artık geç saatte yine yazarım hanımlar, öpüldünüz
güle güle canım, kaldı 4 mesai :))) ben eğitimdeyim bu ara mesaim en geç 4 te bitiyor çok şükür ama son haftam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…