Asker Eşleri

evet ablacım, Allah yardımcım olsun şu aşamada sabredip zamana bırakmaktan başka yapabilecegim birşey yok galiba...

sizin kızınız uzakta mı, üniverste filan sanırım....

Vereceğin karar senin hayatının kararı olacak onun için çok iyi düşün derim aileninde söylediklerini yabana atma onlarada hak ver sonuçta evladısın onların.
Evet ceylin kıbrısta üniversite 3. sınıfta okuyor kısmet olursa seneye mezun olup dönecek bu seferde iş arama derdine düşecek

bi yerden bulur nasibini inş.. sevebilecegimiz işi bulmak artık çok zor cidden.. hangi bölümde okuyor?

merhaba hanımlar evime geldim bi uğrayayım dedim. canım çok sıkkın. eşim aradı tayin yerleri listesi açıklanmış hep kötü yerler var nereyi tercih etsek zor yani işimiz.
3 yıllık yerler daha yaşanabilir yerler gözüküyor ama onda da 3 yıl ayrı kalmak var, benim daha 2 yılım var ankarada zorunlu. hadi bi sene de ücretsiz izin falan alırım diyorum ama kısmet işte. 2 yıllık yerler çok kötü ya

Son düzenleme:
günaydın herkesee

Allah kavuştursun canım.

geçmiş olsunnn

Çok teşekkür ederim canım.

derincim geçmiş olsuun, ben de yeni iyileşiyorum çok zor anlıyorum seni. rapor falan alamaz mısın okulda iyice azar faranjitin. annem de çok sık olurdu öğretmendi

Çok sağol canım benim. Rapor aldım artık dayanamadım,3 gün dinlenirim. Doktor iğne verdi ancak öyle gelirim kendime...

Canım çok sağol...Evet malesef öğretmen hastalığı Adaçayı yapıyorum sık sık,dediğin gibi baya rahatlatıyor,öksürmeyede iyi geliyor.

Nereler var canım 2 yıllık? Çok mu kötü? Biz de 3 yıllıklardan yapıcaz ama daha var bizimkine.

güneydoğunun en kötü yerleri var canım ya, doğru dürüst bi yer yok yani. 3 yıllık yaz diyorum artık ne diyim kars falan var 3 yıllık.

derinciğim çok geçmiş olsun , rapor almakla en iyisini yapmışsın. malesef dinlenmeden geçmiyor

lilypos gerçekten durumunuz zor canım. sonuçta sen 2 yıl ayrılığı yaşayacaksan en azından 3 yıllık yeri tercih etmek daha akıllıca olcaktır. şartların daha iyi olması açısından

bi yerden bulur nasibini inş.. sevebilecegimiz işi bulmak artık çok zor cidden.. hangi bölümde okuyor?

Günaydınn ceylin inşallah okulu bitirmekta çözüm değil aslında sonrasında iş sıkıntısı olıyor malum işde yok artık ..Uluslararası ilişkier okuyor canım

Günaydın canım çok mu kötü yerler varmış 2 yıl zaten ayrı olacaktınız hiç olmazsa 3 senelik olursa dediğin gibi sende 1 sene için ücretsiz izin alıp gitme durumun olabilir .
Gerçi bu seferde eşya götürme sorunu olacak gideceğiniz yere yani 1 sene içinde eşya götürüp sonra tekrar toparlanıp dönmek bilmiyorum ya hayırlısı olsun artık iyi düşünün ona göre karar verin artık..

Nereler var canım 2 yıllık? Çok mu kötü? Biz de 3 yıllıklardan yapıcaz ama daha var bizimkine.

Günaydınn derincimmmm siz urfadaydınız değilmi öyle hatırlıyorumm

evine uyduysa ne güzel :)) ben yaza samsunda olucam inşş:) baya bi mesafe varmış aramızda....

Günaydınnn canımm

Günaydın nilgüncümm ne haber nasılsınnn

günaydın hanımlar,
1 yıl için eşya taşımak zor olacak evet ama eşimi de ikna edemiyorum zaten ayrı kalma düşüncesi yüzünden bana kapris yapmaya başladı. ben gönderiyormuşum onu doğuya mantıklı düşünemiyor malesef, hayırlısı olur inş bakalım.
ay sizler olmasanız dertleşicek kimse yok bu konuda beni anlayacak iyi ki varsınız

Napıyım canım faranjit oldum çok fena Yattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Geçmiş olsun tatlım, rapor vermedi mi doktor.
Biz iyiyiz teşekkür ederim, düz Sarıkamışa gittik gezmeye, çoluk çocuk

güneydoğunun en kötü yerleri var canım ya, doğru dürüst bi yer yok yani. 3 yıllık yaz diyorum artık ne diyim kars falan var 3 yıllık.

Canım Kars çok çok rahat bir yer, biz Kars'tayız. Eşimin mesaisi akçam 5:30 da bitiyor. Memnunuz. Ama size ayrılık görünüyor işte. Havaalanı var Kars'ta da, Ankara İstanbul ve İzmir seferleri falan var. 3 yıllık yazarsa, 2 yıllık gelecek mi bir daha.

Günaydınlar Arkadaşlar...Yazdıklarınızı okudum genelde bir tayin telaşı var asker eşlerınde...Bizimde tayin var hemde doğuya ama ben daha tayin moduna giremedim sanırım

sarıkamış yaz diyorum ben de en azından gidip gelebileceğimiz bi yer. uçağa atlarım bol bol napıyım.
2 yıllık bi yer yazarsa tek avantajı 3 ayda bir 10 günlük izni olacakmış eve gelebilecek. 3 yıllık yaparsa 2 yıllık yer çıkmaz batı yapmadan, yani eşim 2 yıllık görevin ardından ankaraya gelecek eş durumundan. en azından bi 8-10 sene rahatız o saatten sonra benm de tayin sıkıntım yok zaten. 2 yıl dayanmak gerekicek.

Aynısından bende de var

bende de bitane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…