- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
evet ablacım, Allah yardımcım olsun şu aşamada sabredip zamana bırakmaktan başka yapabilecegim birşey yok galiba...
sizin kızınız uzakta mı, üniverste filan sanırım....
Vereceğin karar senin hayatının kararı olacak onun için çok iyi düşün derim aileninde söylediklerini yabana atma onlarada hak ver sonuçta evladısın onların.
Evet ceylin kıbrısta üniversite 3. sınıfta okuyor kısmet olursa seneye mezun olup dönecek bu seferde iş arama derdine düşecek
günaydın herkesee
Allah kavuştursun canım.
geçmiş olsunnn
derincim geçmiş olsuun, ben de yeni iyileşiyorum çok zor anlıyorum seni. rapor falan alamaz mısın okulda iyice azar faranjitin. annem de çok sık olurdu öğretmendi
anlayışlı ve olgun insanların hali bir başka
handancığım hoş geldinfark edemedim yazdığını. gözlerimiz hep seni aradı. hep aramızda ol canım
geçmiş olsun derinciğim , öğretmen hastalığı derler. bu soğuk kış günlerinde de iyice artıyor. sıcak adaçayı çok iyi geliyor. rahatlatıyor boğazı
merhaba hanımlar evime geldim bi uğrayayım dedim. canım çok sıkkın. eşim aradı tayin yerleri listesi açıklanmış hep kötü yerler var nereyi tercih etsek zor yani işimiz.
3 yıllık yerler daha yaşanabilir yerler gözüküyor ama onda da 3 yıl ayrı kalmak var, benim daha 2 yılım var ankarada zorunlu. hadi bi sene de ücretsiz izin falan alırım diyorum ama kısmet işte. 2 yıllık yerler çok kötü ya
güneydoğunun en kötü yerleri var canım ya, doğru dürüst bi yer yok yani. 3 yıllık yaz diyorum artık ne diyim kars falan var 3 yıllık.
benkocaman koltuklarve kocamanbirortasehpaaldım.hatamıyaptımbilmiyorumamaşuanevimeçokuydu hepsi.bakalım. biz kırklarelideyizcanım. siz nerdesiniz.
üsteğmen canım karacı.
bi yerden bulur nasibini inş.. sevebilecegimiz işi bulmak artık çok zor cidden.. hangi bölümde okuyor?
merhaba hanımlar evime geldim bi uğrayayım dedim. canım çok sıkkın. eşim aradı tayin yerleri listesi açıklanmış hep kötü yerler var nereyi tercih etsek zor yani işimiz.
3 yıllık yerler daha yaşanabilir yerler gözüküyor ama onda da 3 yıl ayrı kalmak var, benim daha 2 yılım var ankarada zorunlu. hadi bi sene de ücretsiz izin falan alırım diyorum ama kısmet işte. 2 yıllık yerler çok kötü ya
Nereler var canım 2 yıllık? Çok mu kötü? Biz de 3 yıllıklardan yapıcaz ama daha var bizimkine.
evine uyduysa ne güzel :)) ben yaza samsunda olucam inşş:) baya bi mesafe varmış aramızda....
derinciğim çok geçmiş olsun , rapor almakla en iyisini yapmışsın. malesef dinlenmeden geçmiyor
lilypos gerçekten durumunuz zor canım. sonuçta sen 2 yıl ayrılığı yaşayacaksan en azından 3 yıllık yeri tercih etmek daha akıllıca olcaktır. şartların daha iyi olması açısından
Napıyım canım faranjit oldum çok fenaYattım 2 gün ama geçeceği yok. Yarın napıcam bilmiyorum okulda...Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
günaydın herkesee
Allah kavuştursun canım.
geçmiş olsunnn
güneydoğunun en kötü yerleri var canım ya, doğru dürüst bi yer yok yani. 3 yıllık yaz diyorum artık ne diyim kars falan var 3 yıllık.
Canım Kars çok çok rahat bir yer, biz Kars'tayız. Eşimin mesaisi akçam 5:30 da bitiyor. Memnunuz. Ama size ayrılık görünüyor işte. Havaalanı var Kars'ta da, Ankara İstanbul ve İzmir seferleri falan var. 3 yıllık yazarsa, 2 yıllık gelecek mi bir daha.
Aynısından bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?