sarıkamış yaz diyorum ben de en azından gidip gelebileceğimiz bi yer. uçağa atlarım bol bol napıyım.
2 yıllık bi yer yazarsa tek avantajı 3 ayda bir 10 günlük izni olacakmış eve gelebilecek. 3 yıllık yaparsa 2 yıllık yer çıkmaz batı yapmadan, yani eşim 2 yıllık görevin ardından ankaraya gelecek eş durumundan. en azından bi 8-10 sene rahatız o saatten sonra benm de tayin sıkıntım yok zaten. 2 yıl dayanmak gerekicek.
bende de bitane var
Günaydınn ceylin inşallah okulu bitirmekta çözüm değil aslında sonrasında iş sıkıntısı olıyor malum işde yok artık ..Uluslararası ilişkier okuyor canım
Günaydın canım çok mu kötü yerler varmış 2 yıl zaten ayrı olacaktınız hiç olmazsa 3 senelik olursa dediğin gibi sende 1 sene için ücretsiz izin alıp gitme durumun olabilir .
Gerçi bu seferde eşya götürme sorunu olacak gideceğiniz yere yani 1 sene içinde eşya götürüp sonra tekrar toparlanıp dönmek bilmiyorum ya hayırlısı olsun artık iyi düşünün ona göre karar verin artık..
Günaydınn derincimmmm siz urfadaydınız değilmi öyle hatırlıyorumm
Günaydınnn canımm
Günaydın nilgüncümm ne haber nasılsınnn
günaydınnnn ,güzel bir gün diliyorum
Geçmiş olsun tatlım, rapor vermedi mi doktor.
Biz iyiyiz teşekkür ederim, düz Sarıkamışa gittik gezmeye, çoluk çocuk
günaydın hanımlar,
1 yıl için eşya taşımak zor olacak evet ama eşimi de ikna edemiyorum zaten ayrı kalma düşüncesi yüzünden bana kapris yapmaya başladı. ben gönderiyormuşum onu doğuyamantıklı düşünemiyor malesef, hayırlısı olur inş bakalım.
ay sizler olmasanız dertleşicek kimse yok bu konuda beni anlayacak iyi ki varsınız
Aynısından bende de var
Günaydınlar Arkadaşlar...Yazdıklarınızı okudum genelde bir tayin telaşı var asker eşlerınde...Bizimde tayin var hemde doğuya ama ben daha tayin moduna giremedim sanırım
Günaydın ablacım,evet Urfadayız.
Günaydın canım:)
Çok teşekkür ederim canım. Evet rapor verdi doktor. Bu hafta evdeyim,haftaya kadar iyileşirim inşallah. Ne güzel iyi gelmiştir gezmek size:) Küçük beye değişiklik olmuş
Eşin herhalde 3 yıllık yer mi istiyor hani seninde gelmeni istiyor gibi düşünüyorum
Şimdi birde yeni evlisiniz ya onun etkisi var biliyormusun kim ayrı kalmak ister eşinden oda seni yanında istiyor tabi ..
Bebek nasıl iyimi canımm
Biz bitirdik o işleri darısı sizlerin başına inşallah nereleri bekliyorsunuz doğuda
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınnn
Eşin herhalde 3 yıllık yer mi istiyor hani seninde gelmeni istiyor gibi düşünüyorum
Şimdi birde yeni evlisiniz ya onun etkisi var biliyormusun kim ayrı kalmak ister eşinden oda seni yanında istiyor tabi ..
Bebek nasıl iyimi canımm
Biz bitirdik o işleri darısı sizlerin başına inşallah nereleri bekliyorsunuz doğuda
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınnn
Daha iyyim ablacım. Dnlenmek ve iğneler iyi geliyor
Teşekkür ederim canım,
İyidir, uyuyor şu anda, emzik ağzındaSenden ne haber, nasıl gidiyor. Sıkıldım bir sürü ev işi beni bekliyor ama yapasım yok. Ayın 12sine istanbul bileti aldık, biraz değişiklik olacak.
Çok sık uyanıyor ama ya, uyurken bile çoğu vaktimi yanında geçirmek zorunda kalıyorum.:97:
evet gelmemi istiyor ama gidersem de iki yıl ücretsiz izin ya da geçici görevle, geri dönüp tekrar uzman olamam. idarenin takdir yetkisi bu, kadron yanar diyorlar. sadece düz memur olabilirm. hiç bi yükselme hakkım kalmaz.yurtdışı imkanımız yanar. subayların devre kaybetmesi ve rütbesiz emekli olması gibi bişe olur yani durumum. 3 tane yabancı dilim var, kaç tane sınavı geçerek kazandım burayı. kafayı yerim heralde
evet gelmemi istiyor ama gidersem de iki yıl ücretsiz izin ya da geçici görevle, geri dönüp tekrar uzman olamam. idarenin takdir yetkisi bu, kadron yanar diyorlar. sadece düz memur olabilirm. hiç bi yükselme hakkım kalmaz.yurtdışı imkanımız yanar. subayların devre kaybetmesi ve rütbesiz emekli olması gibi bişe olur yani durumum. 3 tane yabancı dilim var, kaç tane sınavı geçerek kazandım burayı. kafayı yerim heralde
Sen yinede bolcana dinlen vitamin filan al farenjitti demi bende var yıllardır çekiyorum
Ne olsun ya bende takılıyorum buraya çorba yapacağım bende üşeniyorum mutfağa gitmeyeev işi bitermi hiç ya yap yap aynı başa dönüyoruz hep..
Eşin ne zaman gidiyor afganistana tarihi bellimi..
Oyyy yerim ben onu ne tatlıdır şimdiçok küçük daha ya yanlız da kalmak istemez birde bende çok özledim bebek sesini bazen olsada yakınımda sevsem diyorum artık torun severim bende ne yapayım
Canım sakın kariyerini yakacak bir tercih yapma, tahmin edebiliyorum oralara gelebilmek için neler çektiğini. Herşeyin bir oluru vardır da bazen tam istediğimiz gibi olmuyor işte. Bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerekiyor. Önemli olan neyi feda edeceğimize doğru karar verebilmek.
Bu kadar kariyer yapmışsın heba olmasın bari senin içinde zor tabi yanlız kalacaksın ama bişeylerden fedakarlık yapmak lazım bence..
Eşinde 2 yıl zaten yanlız olacak 1 senede dişini sıksın biraz fırsat buldunmu sen gidersin eşin gelir yada dediğin gibi 1 sene için sen gidersin ama eşya sorunu topla git kolay değil bunlar ..
derincim sen bugün evdesin dimi, iyi dinlen kendine iyi bak
Sen yinede bolcana dinlen vitamin filan al farenjitti demi bende var yıllardır çekiyorum
Ne olsun ya bende takılıyorum buraya çorba yapacağım bende üşeniyorum mutfağa gitmeyeev işi bitermi hiç ya yap yap aynı başa dönüyoruz hep..
Eşin ne zaman gidiyor afganistana tarihi bellimi..
Oyyy yerim ben onu ne tatlıdır şimdiçok küçük daha ya yanlız da kalmak istemez birde bende çok özledim bebek sesini bazen olsada yakınımda sevsem diyorum artık torun severim bende ne yapayım
Evet canım bu hafta tüm raporluyum,dinleniyorum iyice:)
Evet abla faranjit,ben de 1 sene önce tanıştım kendileriyle,sık sık yoklar ama hiç bu kadar ağır olmamıştım. Ben hasta olunca bizim ev yıkılıyor. Eşimin elinden hiç bi iş gelmezde...Dermen bulsam kalkıp bi çorba yapıcam ama o da yok. Akşam eşim geldiğinde yapacakmışş:44: Nasıl olur bilmiyorum tabi
Evet abla faranjit,ben de 1 sene önce tanıştım kendileriyle,sık sık yoklar ama hiç bu kadar ağır olmamıştım. Ben hasta olunca bizim ev yıkılıyor. Eşimin elinden hiç bi iş gelmezde...Dermen bulsam kalkıp bi çorba yapıcam ama o da yok. Akşam eşim geldiğinde yapacakmışş:44: Nasıl olur bilmiyorum tabi
Belli canım, hatta şu günlerde muayene oluyor. Bu ayın 21'inde Ankara'da bir haftalık kurs var. 29 unda da yine Ankara'dan uçak.
Bebeğimle aram iyi çok şükür.Ben de çok özlüyorum onu arada bir iyi uyursa, uyandırıp sevesim geliyor. Uyurken öpüp kokluyorum bazen de, uyandırmadan. Senin tek kızın mı vardı?
kariyerin için beni gönderiyorsun gibi laflar etti eşim çok üzüldüm ya, üzüntüsünden bana sarıyor hep.
bu mesleği ben seçtirmedm ki ona ne yapabilirm, herkes gibi o da yapacak doğu görevini.
Eşim ben hasta olunca bana mercimek çorbası diye mercimek püresi yapmıştı, hazırlıklı ol
Ben gideceğim annemin yanına. Önce istanbula kayınvaldeme ve oradaki kendi akrabalarımı turlayacağım, sonra da anneminyanına gideceğim. Sırtında sırt çantası, belinde bel çantası, önünde bebek arabası olan bir kadın görürseniz o benim işte. Özgür kadın olacağım.
Şimdi teleşta vardır valiz toplancak offff biliyorum o günleri bizde yaşadık neysekş 6 ay çok fazla değil kalma süresi geçer nasılsa yanında kimse olacakmı peki eşin gidince ailen filan gelme durumları varmı yanına ..
Uyurken elleme sadece kendini dinlendir yeterrr uyanınca nasılsa bolcana seversin ...
Zaten 2 yıllık bir yere gitmeyecekmiydi eşin her şeklide sensiz gidecekti nasılsa ..
Şimdi oda üzülüyor aslında onun için böyle konuşuyor sende gönlünü al o zaman kariyerinin önemini anlat yani o kadar emek vermişsin bir kalemde silinip atılamaz çünkü.
Bendede 26 yıldır var hiç sorma bir türlü geçmiyor sadece yazları deniz suyu iyi geliyor kışın zaten nefes alamıyorum ..
Bak seninki yine becerkili çorba yapacakmış benimki kahve bile pişiremez eşinin kıymetini bil yanii en azından çorba yapıyo
Ayyyyy bu süperdi ama
Zaten 2 yıllık bir yere gitmeyecekmiydi eşin her şeklide sensiz gidecekti nasılsa ..
Şimdi oda üzülüyor aslında onun için böyle konuşuyor sende gönlünü al o zaman kariyerinin önemini anlat yani o kadar emek vermişsin bir kalemde silinip atılamaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?