Asker Eşleri

Ohhh ne güzel gezeceksin yani iyi yaparsın boşver hem herkesi görmüş olursunhemde gezersin annenlerda kalman daha iyi bence hemde rahat edersin ..
Artık istanbul sokaklarında çantalı bebek arabalı birini görürsem hemen durdururm artıkkk ..
Kesin pilavda lapa olmuştur demii bide ciğer tava yapacakmış iyi hatırlatmışsın bakk oo nasıl olurdu acaba

Aslında erkekler için de zor yanlız kalmak eve geldiklerinde kapıyı eşler açsın istiyorlar ama seninde durumun malum sonuçta..Sende haklısın bu konuda zaman geçecek çünkü bişeyleri kaybedeceksin eşinde seni anlaması lazım aslında ama erkekler bizim kadar düşünemiyorlar bazen ..
Birde maddi tarafı var bunun neden 2 maaş olmasın bir yerde birikimde yapabilirsin ..

arkadaslar lutfen yardım edın esım pıyade tegmen ılk tayın yerı ıstanbul daha 7 aylık evlıyız muhtemel geldı buyuk ıhtımal 5. bolge cıkacak cıkarsa sasırdık kaldık cok erken degıl mı 5 . bolgede nereler var sız nerelerı yazmamızı tavsıye edersıznz o kadar acamıyız kı sızce tayının cıkma olasılıgı nedır offff es goturulemeyen bolge cıkarsa ben nasıl ayrılırım kocamdan cok kotuyum lutfen yardım edın

Merhaba canım, üzüldüm durumunuza, ama sizin durumunuzda olan o kadar çok kişi var ki bu başlıkta bile. 5. bölgeye gitmiş komutanlarına sorabilir. Biz beşinci bölgeye daha gitmedik hiç. Trakyadan 4 e geldik. Hayırlısı olsun hakkınızda.

ah canım ya biz 8 ay olacak evleneli ama eşim gidicek 5. ya da 4. bölgeye. biz de ayrı kalıcaz. çok zor olucak ama oturup onlar için dua edip beklemekten başka çaremiz yok.

tesekkur ederım evet aslında bı yola cıkarken bılıyordum basıma geleceklerı hep hazırlıklıyım dıyordum ama ayrılamam gıbı gelıyo sımdı ben naparım neyse bekleyıp gorucez belkı de cıkmaz tayınımz benım atama durumum da var o kadar karısık kı durumumz

ah canım ya biz 8 ay olacak evleneli ama eşim gidicek 5. ya da 4. bölgeye. biz de ayrı kalıcaz. çok zor olucak ama oturup onlar için dua edip beklemekten başka çaremiz yok.

cok ıyı geldı sızınle konusmak saolun
evet dualarım hep onunla zaten
bu arada sız suan kacıncı bolgedesıznız

bizm de öyle canım işler çok karışık. muhtemel gelince genelde tayin geliyor ama inş bu sene gelmez size sen atanınca birlikte gidersiniz belki 3 yıllık bi yere. yeni evliyken ayrılmak da ayırca zor geliyor. çocuk planlarımızı bile ertelemek zorunda kalıoruz.

şu anda 3. bölgede eşim canım

Son düzenleme:
of nasıl yetiştirmiş anneleri bu adamları ya anlamıyorum valla, allahtan benim eşim oburluğundan yemek yapmayı seviyor ama çok dağınıktır saolsun

Yatılı okulda geçmiş bütün yıllar, yetiştirememiş ki, anneleri. Seninki yine iyi yapıyormuş.
Benim eşim çok düzenliydi şimdi çok dağınıklaştı. Bana güveniyor galiba artık. Çoraplarını nerde çıkarıyorsa oraya bırakıyor. Çorap toplamaktan gına geldi. Sonra traş köpüğünü de hep lavabonun kenarına bırakıyor zaten sinir oluyorum lavaboya. Birkaç gün özellikle öğrensin diye alıp başka yere koydum hiç bişey demeden. Bir iki gün benim yaptığım gibi yaptı. Şimdi yine lavabonun kenarında. :44:

canım benmki beklemiyo valla akıp gidiyo kaç gündür

yapar canım ya sen ona tarifi yaz bi kağıda, sesini çok kullanmaman lazm faranjitte. ıhlamur falan da yaptır. böyle durumlar için biraz öğrensin iş yapmayı beyler de canım

Evet canım ben tarif edicem o yapacak Hayat müşterek öğrensin biraz

Eşim ben hasta olunca bana mercimek çorbası diye mercimek püresi yapmıştı, hazırlıklı ol

Ayy inanmıyorum Ben mercimek yaptırmam daha o kadar ilerlemedi:)))

Yok ablacım elinden bişey gelmezde,bugün çok acıdı bana,dışarıdanda yemek istemiyorum pek haz etmem zaten. O yüzden böyle bişey teklif etti. Yoksa pek becerikli değildir. Hatta hiç değildir:44: Ben tarif ederim artık dağıta dağıta yapar....

günaydın , güzel bir gün diliyorum nihayet güneş yüzünü gösterdi
arkadaşların çoğunda tayin telaşı var . dilerim herşey gönlünüzce olur.
ayeserciğim , eşinin gitmesine az kalmış. bu süre zarfında hiç gelecek mi eşin ?
derinciğim faranjitin nasıl oldu?

Günaydın canım , 6 aylık görev biliyorsundur, görevin ortalarna doğru izni olacak sanırım 15 gün kadar. Ama uçak olup olmamasına göre izin uzayabilir. Bir arkadaş 28 gün izin yapmıştı geri gönecek uçak olmayınca.
Senden ne haber?

Günaydın canım,daha iyiyim bugün. İğneler baya hızlandırdı iyileşme sürecini. Sen nasılsın?

orduevinden paket yaptırsın canım ya sana daha çok iş çıkarıcak evi dağıtıp

Yaptı canım bişeyler:) Yiyebildik fena değildi Mutfağı dağıtmıştı biraz,yemekten sonra toplamak için yöneldim ben toplarım dedi eşim,çok şaşırdım.beni hiç bu kadar hasta görmemişti acıdı bana sanırım:44: elinden geldiği kadar toplamış,eline ne geçerse bulaşık makinasına doldurmuş Sabah da iğneye gitmeden önce ballı süt yapmış,eşim beni utandırıyor vallahi

Günaydın hanımlar,

Günahını almışsın bak,

anladım canım , sağlık olsunda sayılı gün çabucak geçer bende iyiyim canım okul ev arasında gidip geliyorum.

Günaydınnn hanımlarrrr keyifli sabahlar hepinizeeee

merhaba handancığım

Günaydın canım,daha iyiyim bugün. İğneler baya hızlandırdı iyileşme sürecini. Sen nasılsın?

iğneler daha çabuk etki eder canım yeniden geçmiş olsun

isteyince neler yapıyolar di mi?
iyi baksın sana canım, okula dönünce sesini de fazla kullanmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…