- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Ben gideceğim annemin yanına. Önce istanbula kayınvaldeme ve oradaki kendi akrabalarımı turlayacağım, sonra da anneminyanına gideceğim. Sırtında sırt çantası, belinde bel çantası, önünde bebek arabası olan bir kadın görürseniz o benim işte. Özgür kadın olacağım.Daha valizin V'sini hazırlamadık. Başlamamız lazım.
Bir de balayımızda pilav yapmıştı, uzunca bir süre pilav yaptırmadım.
Bir de geçen bana sana bir ciğer tava yapayım diyor böyle ballandıra ballandıra, görende Edirneli ciğer tava ustası sanır. Dün hatırlattım. Vazgeçmiş. İyiki de vazgeçmiş yani
evet handan ablacım, ben de öyle düşünüyorum zaten eş götürülemeyen yerler, zaten beni götürse bile göremeyecek eve pek geleceğini sanmıyorum. ama nazlıdır eşim, 3 yıllık yer olsun beraber gidelim ben evde oturayım istiyor. ama 3 yıl sonra kim beni geri alır ki işe hadi gel uzmansın sen diye. tez yazmam lazım, yazılı ve sözlü sınavlarım var daha yeterlilik için. bunları yapmadan bütün emeklerim boşa gider. kaldı ki eşmden fazla kazanıyorum evde oturursam nasıl geçinicez hiç düşünmüyo
arkadaslar lutfen yardım edın esım pıyade tegmen ılk tayın yerı ıstanbul daha 7 aylık evlıyız muhtemel geldı buyuk ıhtımal 5. bolge cıkacak cıkarsa sasırdık kaldık cok erken degıl mı 5 . bolgede nereler var sız nerelerı yazmamızı tavsıye edersıznz o kadar acamıyız kı sızce tayının cıkma olasılıgı nedır offff es goturulemeyen bolge cıkarsa ben nasıl ayrılırım kocamdan cok kotuyum lutfen yardım edın
arkadaslar lutfen yardım edın esım pıyade tegmen ılk tayın yerı ıstanbul daha 7 aylık evlıyız muhtemel geldı buyuk ıhtımal 5. bolge cıkacak cıkarsa sasırdık kaldık cok erken degıl mı 5 . bolgede nereler var sız nerelerı yazmamızı tavsıye edersıznz o kadar acamıyız kı sızce tayının cıkma olasılıgı nedır offff es goturulemeyen bolge cıkarsa ben nasıl ayrılırım kocamdan cok kotuyum lutfen yardım edın
ah canım ya biz 8 ay olacak evleneli ama eşim gidicek 5. ya da 4. bölgeye. biz de ayrı kalıcaz. çok zor olucak ama oturup onlar için dua edip beklemekten başka çaremiz yok.
tesekkur ederım evet aslında bı yola cıkarken bılıyordum basıma geleceklerı hep hazırlıklıyım dıyordum ama ayrılamam gıbı gelıyo sımdı ben naparım neyse bekleyıp gorucez belkı de cıkmaz tayınımz benım atama durumum da var o kadar karısık kı durumumz
of nasıl yetiştirmiş anneleri bu adamları ya anlamıyorum valla, allahtan benim eşim oburluğundan yemek yapmayı seviyor ama çok dağınıktır saolsun
bizm de öyle canım işler çok karışık. muhtemel gelince genelde tayin geliyor ama inş bu sene gelmez size sen atanınca birlikte gidersiniz belki 3 yıllık bi yere. yeni evliyken ayrılmak da ayırca zor geliyor. çocuk planlarımızı bile ertelemek zorunda kalıoruz.
şu anda 3. bölgede eşim canım[/QUO
evet cok zor gelıyor ayrılmak bır seye kızsam kendımı tutuyorum bırsey demıyorum ya gıderse dıye kıyamıyorum gozunun ıcıne bakıyorum gıderse de tek basına cok ıyı bır yere gıtsın barı dıyorum gozum arkada kalmasın ıkı gundur oyle kotuyum kı gozyasım akmaya hazır beklıyo sankı
evet cok zor gelıyor ayrılmak bır seye kızsam kendımı tutuyorum bırsey demıyorum ya gıderse dıye kıyamıyorum gozunun ıcıne bakıyorum gıderse de tek basına cok ıyı bır yere gıtsın barı dıyorum gozum arkada kalmasın ıkı gundur oyle kotuyum kı gozyasım akmaya hazır beklıyo sankı
yapar canım ya sen ona tarifi yaz bi kağıda, sesini çok kullanmaman lazm faranjitte. ıhlamur falan da yaptır. böyle durumlar için biraz öğrensin iş yapmayı beyler de canım
Eşim ben hasta olunca bana mercimek çorbası diye mercimek püresi yapmıştı, hazırlıklı ol
Şimdi teleşta vardır valiz toplancak offff biliyorum o günleri bizde yaşadık neysekş 6 ay çok fazla değil kalma süresi geçer nasılsa yanında kimse olacakmı peki eşin gidince ailen filan gelme durumları varmı yanına ..
Uyurken elleme sadece kendini dinlendir yeterrr uyanınca nasılsa bolcana seversin ...
Zaten 2 yıllık bir yere gitmeyecekmiydi eşin her şeklide sensiz gidecekti nasılsa ..
Şimdi oda üzülüyor aslında onun için böyle konuşuyor sende gönlünü al o zaman kariyerinin önemini anlat yani o kadar emek vermişsin bir kalemde silinip atılamaz çünkü.
Bendede 26 yıldır var hiç sorma bir türlü geçmiyor sadece yazları deniz suyu iyi geliyor kışın zaten nefes alamıyorum ..
Bak seninki yine becerkili çorba yapacakmış benimki kahve bile pişiremez eşinin kıymetini bil yanii en azından çorba yapıyo
günaydın , güzel bir gün diliyorumnihayet güneş yüzünü gösterdi
arkadaşların çoğunda tayin telaşı var . dilerim herşey gönlünüzce olur.
ayeserciğim , eşinin gitmesine az kalmış. bu süre zarfında hiç gelecek mi eşin ?
derinciğim faranjitin nasıl oldu?
orduevinden paket yaptırsın canım yasana daha çok iş çıkarıcak evi dağıtıp
Yaptı canım bişeyler:) Yiyebildik fena değildiMutfağı dağıtmıştı biraz,yemekten sonra toplamak için yöneldim ben toplarım dedi eşim,çok şaşırdım.beni hiç bu kadar hasta görmemişti acıdı bana sanırım:44: elinden geldiği kadar toplamış,eline ne geçerse bulaşık makinasına doldurmuş Sabah da iğneye gitmeden önce ballı süt yapmış,eşim beni utandırıyor vallahi
Günaydın canım , 6 aylık görev biliyorsundur, görevin ortalarna doğru izni olacak sanırım 15 gün kadar. Ama uçak olup olmamasına göre izin uzayabilir. Bir arkadaş 28 gün izin yapmıştı geri gönecek uçak olmayınca.
Senden ne haber?
Günaydınnn hanımlarrrr keyifli sabahlar hepinizeeee
Günaydın canım,daha iyiyim bugün. İğneler baya hızlandırdı iyileşme sürecini. Sen nasılsın?
Yaptı canım bişeyler:) Yiyebildik fena değildiMutfağı dağıtmıştı biraz,yemekten sonra toplamak için yöneldim ben toplarım dedi eşim,çok şaşırdım.beni hiç bu kadar hasta görmemişti acıdı bana sanırım:44: elinden geldiği kadar toplamış,eline ne geçerse bulaşık makinasına doldurmuş Sabah da iğneye gitmeden önce ballı süt yapmış,eşim beni utandırıyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?