Asker Eşleri

Günaydınlar,
Sağol Handan abla, senin de.

merhaba canım , resimdeki minik tavşan senin oğluşmu? çok tatlı görünüyor

Günaydınn hanımlarr cumanız mübarek olsunn

merhaba handancığım nasılsın ?

slmmmmmmmm herkezeeeeee sizleri çok özledim çok seviyorum ebrum handan ablam tubişim esram herkezi çok özledim

eylemciğim hoş geldin , nasılsın ? artık yazmaz oldun , diğer arkadaşlarda terk ettiler burayı

merhaba canım , yoğun dönem için kolay gelsin.

iyi gezmeler derinciğim , artık bahar geldi sayılır. havalar gezmelik oldu nihayet

iyi geceler hanımlar bende geldiiiiiiimmmm müsade var mııııı

merhabalar herkese,

iyi tatiler diliyorum,eşim dün dayanamayıp bi gece için geldi ama bu sabah işe yolladım,
cilt bakımımı yaptırdım eve geldim keyif yapıyorum, öpüyorum sizi

derincim, eşim tercihlerine urfa siverek de yazdı, çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa görüşürz belki.

Merhaba hanımlar,

Geçmiş olsun canım, umsrım tekrarlamaz, çıkıp dolaşmak da iyi gelecek eminim, bunalıyor insan evde hem de bir de hastaysa.

laceycim o minik benim oğluşum, ama arı kostümü o, vız vız vız, bal böceğim benim.

iyi geceler hanımlar bende geldiiiiiiimmmm müsade var mııııı
Hoşgeldin canım,

merhabalar herkese,

iyi tatiler diliyorum,eşim dün dayanamayıp bi gece için geldi ama bu sabah işe yolladım,

Oh misler gibi, nasıl bir bakım canım, bahseder misin biraz?

merhabalar herkese,

bu haftada mı görüşemediniz?ne kadar yoğun çalışıyorlar, dilerim tayinde gönlünüze göre olur

laceycim o minik benim oğluşum, ama arı kostümü o, vız vız vız, bal böceğim benim.

minik bal böceği çok tatlı çıkmış. tam sevmelik zamanları. bu aylarda benim çocuklarımdan aklımda kalanlar , uykudan uyandıktan sonraki keyifli halleri ,
birde emerken arada emmeyi bırakıp sana bakıp muzip muzip gülmeleri

Hoşgeldin canım,

Oh misler gibi, nasıl bir bakım canım, bahseder misin biraz?

kimyasal peeling yaptırdım canım 4 seans gittim, sivilcelerim çıkmıştı evlendikten sonra doğum kontrol hapından kaynaklandı sanırm. sivilcelerin izleri gitsin diye bi aydır peelinge gidiyorum atakulenin yanında bi yere. bakalım bi de cilt bakımı oksijen terapi yaptırıyım yaz gelmeden diyorum.

bu haftada mı görüşemediniz?ne kadar yoğun çalışıyorlar, dilerim tayinde gönlünüze göre olur

[/B]

evet canım yoğunlar malesef denetlemeleri var, gezip duruyolar. eve bi gece için geldi,yarın bizim nikah yıldönümümüz de kutlayamıcaz diye atlamış arabaya gelmiş, aynı yolu geri dönüp tekrar ankaradan geçmek suretyiyle başka bi yere gittiler bakalım tayin ne olacak çok stresli mayısa kadar

derincim, eşim tercihlerine urfa siverek de yazdı, çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa görüşürz belki.

Aaa ne güzel olur canım...Siverek 1 saat Urfa'ya,Diyarbakıra'da 1 saat. Gayette güzel,rahat bir yer. biz de yaza giidyoruz buradan biliyosun bizde tayinciyiz ama arada bir kaç aylık zaman varya işte o zaman görüşürüzz inşallah

İnşallah canım,daha dikkatli olcam artık. Küçücük resimde bile çokkk şeker duruyo oğluşunuz...Benim yerime yanaklarından bi güzel öppp

Ohh ne güzel büyük şehirin faydaları canım...O doğum kontrol haplarıda ne beter ya...Bende şiştim iyice onlar yüzünden Ödem yapıyor bende:44:
Siz önemli günleri ayrıda olsanız bir iki gün öncede olsa kutlayabiliyorsunuz canım en azından ordan bakmak lazım

evet canım ama keşke eşimle tayin olup gidebilsem keşke de imkanlarımız olmasa :2:
yine de her ihtimale karşı lazer falan bütün işlemleri ankaradayken hallediyim istiyorum.
kaynanam diyodur heralde oğluşumun paralarını güzellik salonlarında yiyo gelin diye

Sen de çalışıyosun canım öyle deme hakkına sahip değil
Lazeri hallet derim,ben bir sene önce bitirdim çok şükür,kurtuldum artık tüy derdinden ama 2-3 sene gittim öyle bitti...

Aynen öyle, uyanır kendi çapında konuşmaya çalışır, yanına giderim heyacandan tepinir hemen , gülücükler atar Kaç yaşlarında oldu seninkiler?

Hımm, çok iyi, yaptır canım yaptır, yeni doğmuş gibi oluyor insan. Nereleri yazdınız canım, urfa demişsin başka?

Teşekkür ederim canım, darısı başınıza. Doğum kontrol haplarıyla ilgili dikkatli ol bence. Ben hiç kullanmadım ama çoğu kişiden duydum bu hapların uzun süreli kullanılması sonucunda kist oluşturduğunu.

Hımm, çok iyi, yaptır canım yaptır, yeni doğmuş gibi oluyor insan. Nereleri yazdınız canım, urfa demişsin başka?

erciş, kars,sarıkamış,ardahan göle yazmış canım. tayin istemedğimizi de yazmış benim durumumdan dolayı ama yine de gelir heralde.

lazere başlayalı bi yıl bile olmadı ama çok faydasını gördüm gerçekten, harika bişeymiş
hapları da bıraktım artık o kadar sivilce atınca suratımda başka yöntemlere kaydık

Canım ben 5-6 aydır kullanıyorum hapları. Öyle duyumları bende aldım. Abimin eşi kadın doğumcu o bişey olmaz diyor. En azından bu kadar süre kullanımı sıkıntı yaratmaz dedi.Yaza doğru bırakıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…