günaydın hanımlar,
bu hafta eşim 3 gün evdeydi çok mutluydukhaftasonu görüşebilecek miyiz belli değil:44:
son mesai gününde hepinize iyi çalışmalar diliyorum
oo 3 gün harika geçti o zaman canım:) ne güzel.. inşallah daha da sık evde kalır
selamlarr hanımlar
nasılsınız, sayfalar pek ilerlememiş, ben de giremedim diye üzülüyordum.
yüksek lisans dersleri bi yandan da ingilizce ve kpss çalşmak biraz bunalttı beni...
derincim, senin yerinde olmak isteyen biri var burdaçok isterdim öyle bir veletler toplulugum olsun.
günaydın hanımlar,
bu hafta eşim 3 gün evdeydi çok mutluydukhaftasonu görüşebilecek miyiz belli değil:44:
son mesai gününde hepinize iyi çalışmalar diliyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız neden kimse topige paylaşım yazmıyor yine kapanır diemi
günaydın hanımlar, topiğimiz bu aralar durgun. herkes iyidir umarım
iyilik canım sonunda Ankaraya bahar geldi galiba. hele geçen haftaki durumdan sonra güneşi görmek büyük mutluluk:86:
sen nasılsın ?
neyi anlamadıgınızı anlayamadım bende asker eşleri topigini mi anlamadınız yok sa bu mesajımımı ki o mesaj 3 yıl önce çekilmiş bir mesaj....Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusura bakmayın ama ben açtığınız konuyu pek analamdım biraz açıklarmısınız?
Selam hanımlarrhepinize iyi akşamlar nasılsınızz bende uğrayamadım epeydir
iyiyim lacey eşimi yolladım bugün yine içim buruk. Ankarada yalancı bi bahar var bence sabah çok ayazdı işe giderkeninş düzelir artık ama ya.
iyi akşamlar hanımlar yine kimsecikler yok nöbetçiydim bugün çoook yorgun geldim
hoşgeldin canım:81:selamm hepinize.
nasılsınız çok özlemişim topiği
uzun zamandır int bağlantım kesikti inşallah sık sık girerim.iyi sohbetler hepinize
Selam hanımlarrhepinize iyi akşamlar nasılsınızz bende uğrayamadım epeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?