Asker Eşleri

Merhaba güzeller,kimsecikler yok bu aralar....Ben de iki gündür misafir ağırlıyorum günüdüz ayrı ekip akşam ayrı ekip...Yeni rahata kavuştum. 23 Nisana yaklaştı,öğrencilerimle gösteri hazırlıyoruz. Zeybek oynatıcam onlara...Okul çıkışı 1-2 saat çalışıyoruz. Bu aralar fena yoruluyorum....

selamlarr hanımlar

nasılsınız, sayfalar pek ilerlememiş, ben de giremedim diye üzülüyordum.

yüksek lisans dersleri bi yandan da ingilizce ve kpss çalşmak biraz bunalttı beni...

derincim, senin yerinde olmak isteyen biri var burda çok isterdim öyle bir veletler toplulugum olsun.

günaydın hanımlar,
bu hafta eşim 3 gün evdeydi çok mutluyduk haftasonu görüşebilecek miyiz belli değil:44:
son mesai gününde hepinize iyi çalışmalar diliyorum

oo 3 gün harika geçti o zaman canım:) ne güzel.. inşallah daha da sık evde kalır

evet canım inş gelir ara sıra çok iyi geldi valla

sana da iyi ders çalışmalar canım, ben de başladım anayasa değişikliklerine falan bakıyorum ne kadar çok şey değişmiş ya

Canım sen yüksek lisans yapıyosun dimi? Bende çok istiyordum ama Urfada yok bölümüm En yakın yer Diyarbakır o da 2-3 saat çok yoracak beni. Ales puanımda iyiydi ama işe yaramıyor
Ayy şekerim benim yerimde olmak istemezdin eminim 43 tane 7 yaş grubu...Çok yoruluyorum...Peşlerinde koşmaktan usandım. Tuvalette suyla oynamaktan başka bişeye kafaları çalışmıyor...Okumayı söktük hepimiz,ben de bu 4 ayda 5 kilo verdim inan...Ama her şeye rağmen çokkkk seviyorum veletlerimi

günaydın hanımlar,
bu hafta eşim 3 gün evdeydi çok mutluyduk haftasonu görüşebilecek miyiz belli değil:44:
son mesai gününde hepinize iyi çalışmalar diliyorum

Vayy süpermiş canım...En kötü gününüz böyle olur inşalalh

günaydın herkese kızlar nasılsınız bize muhtemel geldi şarka gidicez yerlerimizi doldurduk çok canım sıkkın o yüzden hiç nete falan ugramıorum bu aralar hayırlısı olsun diyorum bekliyorum bakalım neresi gelecek...

günaydın arkadaşlar güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum. bu aralar yoğunluğum yüzünden fırsatım olmadı

Son düzenleme:
iyilik canım sonunda Ankaraya bahar geldi galiba. hele geçen haftaki durumdan sonra güneşi görmek büyük mutluluk:86:
sen nasılsın ?

iyiyim lacey eşimi yolladım bugün yine içim buruk. Ankarada yalancı bi bahar var bence sabah çok ayazdı işe giderken inş düzelir artık ama ya.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusura bakmayın ama ben açtığınız konuyu pek analamdım biraz açıklarmısınız?
neyi anlamadıgınızı anlayamadım bende asker eşleri topigini mi anlamadınız yok sa bu mesajımımı ki o mesaj 3 yıl önce çekilmiş bir mesaj....
Selam hanımlarr hepinize iyi akşamlar nasılsınızz bende uğrayamadım epeydir

nasılsın ablacım sen neden yoktun burda hayırdır işlerin mi var yoksa benim gibi canın nete girmek mi istemiyor...

selamm hepinize.
nasılsınız çok özlemişim topiği
uzun zamandır int bağlantım kesikti inşallah sık sık girerim.iyi sohbetler hepinize

iyiyim lacey eşimi yolladım bugün yine içim buruk. Ankarada yalancı bi bahar var bence sabah çok ayazdı işe giderken inş düzelir artık ama ya.

iyi akşamlar hanımlar yine kimsecikler yok nöbetçiydim bugün çoook yorgun geldim

lilyciğim , en azından kar görmeyiz dilerim bir daha. geçen hafta salı günü 2.5 km lik yolu oğluşla 2 saatte gelebildik. yorgunluk bende de var. bugün okulda nöbetçiydim bende:81:

selamm hepinize.
nasılsınız çok özlemişim topiği
uzun zamandır int bağlantım kesikti inşallah sık sık girerim.iyi sohbetler hepinize
hoşgeldin canım:81:

günaydın herkese

istanbulda hava çok güzel, üniverstenin içinde görev yaptıgım için öğrencileri görüyorum her yer cıvıl cıvıl.. Güneşi gören çimlere atıyo kendini, kampüs de öyle güzel ki... etrafta papağanlar filan dolanıp duruyo, yaz gelsin, özlemişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…