hoşgeldin naz8 tabiki müsade var, nerede görev yapıyorsunuz ?
Hoşgeldin canım,
merhaba arkadaşlar hoşbulduk:80::80::80::80::80::80:
kimyasal peeling yaptırdım canım 4 seans gittim, sivilcelerim çıkmıştı evlendikten sonra doğum kontrol hapından kaynaklandı sanırm. sivilcelerin izleri gitsin diye bi aydır peelinge gidiyorum atakulenin yanında bi yere. bakalım bi de cilt bakımı oksijen terapi yaptırıyım yaz gelmeden diyorum.
evet canım yoğunlar malesef denetlemeleri var, gezip duruyolar. eve bi gece için geldi,yarın bizim nikah yıldönümümüz dekutlayamıcaz diye atlamış arabaya gelmiş, aynı yolu geri dönüp tekrar ankaradan geçmek suretyiyle başka bi yere gittiler bakalım tayin ne olacak çok stresli mayısa kadar
Sen de çalışıyosun canım öyle deme hakkına sahip değil
Lazeri hallet derim,ben bir sene önce bitirdim çok şükür,kurtuldum artık tüy derdinden ama 2-3 sene gittimöyle bitti...
Canım ben 5-6 aydır kullanıyorum hapları. Öyle duyumları bende aldım. Abimin eşi kadın doğumcu o bişey olmaz diyor. En azından bu kadar süre kullanımı sıkıntı yaratmaz dedi.Yaza doğru bırakıyorum zaten
Evet canım 2 sene 7 ay sürdü. Benim tüylerim çok koyu değildi o yüzden biraz uzun sürdü. Ama kurtuldum tamamen 9 ay oldu bitlei.Bi kaç tane ince ince çıkıyor onuda eldivenle cımbızla falan hallediyorum. Bitiş garantili olanlar nasıl bilmyorum. Ben 3.5 sene önce başladım çünkü,o zamanlar bu kadar yaygın değildi.selamlar, herkese iyi hafta sonları diliyorum:)
benim bir diyetisyene, spora filan gitmem lazım inanılmaz kilo almaya başladım masa başında oturmaktan mı oluyo yoksa kadın hastalıklarından bir hastalıgım mı var bilemiyorum.. Yüzümde sivilceler ve vcudumda da tüylenme de var çünkü:18:
daha nice nice yıllara canım
kimyasal peeling işe yaradı mı canım? bir arkadaşım da önermişti ama ben cesaret edemedim, forumlardan okudugum kadarıyla işe yaramıyo yüzümde kırmızı lekeler kaldır diyenler de vardı...
2-3 sene miii, ne çok sürüyomuş cnaım yaa bitiş garantili paket almak en mantıklısı o halde... şu an tamamen bitti mi peki?
İyi günler hanımlar,
Bebek için mi?
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli...
arkadaşlar bi yazı buldum, çok kötü oldum okuyunca, paylaşmak istedim sizinle
BİLİRİM SEVGİLİM!!!
14 yaşında üiforma giyen o küçüğün arkasında bırakıp gittiği ...aşkını,
Bilirim o küçücük yüreğin bıraktığı kocaman yanlızlığı,
O küçük kalbin bıraktığı özlemi,
Bilirim Yılda sadece 20 gün gördüğün bir insanı bağlılıkla beklemenin ne demek olduğunu,
Bilmez olurmuyum nevresimin duyduları özlemleri gizleyemediğini,
Ordu manzaralı ranzada yatmayı tercih eden sevgilimin ardından ağladığım gecelerde örtemediğini,
Bilirim evde yanan sobanın başında senin özleminle oturamadığım günleri,
Bilirim soğuk Ankara günlerinde birbirine sarmasık misali sarılıp birbirini ısıtan sevgilileri görüp hafta sonuna gün saymayı,
Bilirim özlemine dayanamayıp okulunun yolunu tuttuğumda kırmızı koltuklarda geçmeyen zamanı,
Bilirim kapıdan girdiğinde su gibi akıp giden zamanı ve nizamiyeden ugurlarken elinden tutup seni cıkartıp Ankara sokaklarında sabahlara kadar gezememenın verdiği derin azabı,
Belki bilmem dışarıda sıcaktan hayatın felç olduğu günlerde 8000metre koşmanın yaşattığı zorluğu,
Bilirim ki o yaz günlerinde bir dakıka olsun sesini duymak için telefonun başından ayrılamadığım günlerde sana kızıp sesini duyduğum anda tüm kızgınlığımı unutup gülebilmenin ne kadar kolay olduğunu,
Bilirim, yazı en güzel zamanlarıda sevgilimle el ele tutuşup gezmek dururken menteş yolu gözlemenin ne demek olduğunu,
Biliirim seninle aynı yer yüzünde ayı saatleri ayrı yaşamanın ne demek olduğunu,
Haftasonu geldiğinde sana kavuşmanın hayali ile hazırlanırken cezalı olduğun haberini alınca kararan dünyanın ne demek olduğunu,
Yinede görmek için iki vasıta değiştirip Harp okulunun yolunu tuttup saatlerce kırmızı koltuklarda beklemenin ve komutan izin vermediği için bir dakıka bile göremeden gitmenin üzerimde bıraktığı hayal kırıklığını,
Bilirimki o çakı gibi teğmenin,
Şapkasındaki ayyıldız sırmanın ve omzundaki parlak yıldızın BİZE nelere mal olduğunu en iyi ben bilirim!!!
merhaba bende asker eşiyim çok duygulandım yazını okuyunca eşinden ayrısın herhalde bende yaşadım o duyguları eşim 4.5 aylığına komando kursuna gitti o 4.5 ay bana oldu 4 -5 yıl iyki bebeşim vardıda biraz hafifletti senin eşin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?