Canım sen yüksek lisans yapıyosun dimi? Bende çok istiyordum ama Urfada yok bölümümEn yakın yer Diyarbakır o da 2-3 saat çok yoracak beni. Ales puanımda iyiydi ama işe yaramıyor
Ayy şekerim benim yerimde olmak istemezdin eminim 43 tane 7 yaş grubu...Çok yoruluyorum...Peşlerinde koşmaktan usandım. Tuvalette suyla oynamaktan başka bişeye kafaları çalışmıyor...Okumayı söktük hepimiz,ben de bu 4 ayda 5 kilo verdim inan...Ama her şeye rağmen çokkkk seviyorum veletlerimi
Vayy süpermiş canım...En kötü gününüz böyle olur inşalalh
evet canm ben hem yüksek lisans yapıyorum hem de çalışıyorum... Üniverste personeli oldugum için derslere gitmem kolay oluyo, başta istemiyordum burayı ama şimdi ne kadar mantıklı bi karar verdiğimi gördüm kendimi tebrik ediyorum
Belki başka zaman yapabilrsin canım yüksek lisansını, zaten seni yoran çok şey var şu ara gördüğüm kadarıyla.
cceylincim maşallah hem iş hem master hem de kpss hazırlığı, bi yandan da evlilik planları... allah kolaylık versin canım, çok yoğunmuşsun ya, hayran kaldımmaster alanın ne canım?
tıp fakültesinde temel tıp bilimleri, biyoistatistik anabilimdalı canım. biraz uç bi bölüm, ankarada da hacettepede var.
teşekkür ederim canım evet cidden biraz yoğun geçiyo, ama çok şeyle ilgilenince hakkını veremiyo insan bazı yaptıklarının. Yüksek lisansım ve hocalarım çok zorlamıyo beni o yüzden idare edebiliyorum, kpss için de bu sene pek bişey yaptıgım söylenemez malesef... bi şekilde idare ediyorum işte
merhabalar,
havalar ısındı talep azaldı bizim topiğe Handan ablacım
merhabalar,
merhabalar,
Merhaba hanımlar nasılsınız? Epeydir giremedim,okulda çok yoruluyorum bu aralar. Eşimlede aramız açık biraz...:44: Pek keyfim yok anlayacağınız...
Merhaba hanımlar nasılsınız? Epeydir giremedim,okulda çok yoruluyorum bu aralar. Eşimlede aramız açık biraz...:44: Pek keyfim yok anlayacağınız...
merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum. handancığım nihayet geldi güneşli günler.
günaydınnn:)
herkes nasıl?? kimseler yok...
lilyposcum evet haklısın, kariyerimizi zorlayacak asker eşi olmak, ben elimden geleni yapayım da, Allah ne kısmet ederse artık...
mrb güzel gün dilekleinizi aldım ama bugün bende böle bir karamsarlık var.. bir sürü iş var kalkıp yapasım gelmiyor bir ucundan bşalsam gerisi gelcek ama ne bilim işte... handan abla sen nasılsın.
hayırdır inşallah canm ya, evlilikte olur ara sıra üzme kendini
teşekkürler handan ablacım iyiyim çalışıyorum, mesai bitse de eve gitsem diye saat sayıyorum
sen nasılsın, geçmiş olsun grip çok fena ben de sürekli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ankarada hava dengesiz malum. kendine iyi bak ablacım valla sen de gelmesen forumda çıt çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?