Asker Eşleri

evet canm ben hem yüksek lisans yapıyorum hem de çalışıyorum... Üniverste personeli oldugum için derslere gitmem kolay oluyo, başta istemiyordum burayı ama şimdi ne kadar mantıklı bi karar verdiğimi gördüm kendimi tebrik ediyorum

Belki başka zaman yapabilrsin canım yüksek lisansını, zaten seni yoran çok şey var şu ara gördüğüm kadarıyla.

cceylincim maşallah hem iş hem master hem de kpss hazırlığı, bi yandan da evlilik planları... allah kolaylık versin canım, çok yoğunmuşsun ya, hayran kaldım master alanın ne canım?

cceylincim maşallah hem iş hem master hem de kpss hazırlığı, bi yandan da evlilik planları... allah kolaylık versin canım, çok yoğunmuşsun ya, hayran kaldım master alanın ne canım?

tıp fakültesinde temel tıp bilimleri, biyoistatistik anabilimdalı canım. biraz uç bi bölüm, ankarada da hacettepede var.
teşekkür ederim canım evet cidden biraz yoğun geçiyo, ama çok şeyle ilgilenince hakkını veremiyo insan bazı yaptıklarının. Yüksek lisansım ve hocalarım çok zorlamıyo beni o yüzden idare edebiliyorum, kpss için de bu sene pek bişey yaptıgım söylenemez malesef... bi şekilde idare ediyorum işte

oo süpermiş canım ya, kpss konusunda p3 için yoğunlaşmanı tavsiye ederim. tarihe iyi çalışmak gerekiyo malesef ordan zorluyolar.
iyi çalışmalar hepimize,
yalnız biliyosun ki asker eşi olarak kariyerimz hep kısıtlanıyo

günaydınnn:)

herkes nasıl?? kimseler yok...

lilyposcum evet haklısın, kariyerimizi zorlayacak asker eşi olmak, ben elimden geleni yapayım da, Allah ne kısmet ederse artık...

mrb güzel gün dilekleinizi aldım ama bugün bende böle bir karamsarlık var.. bir sürü iş var kalkıp yapasım gelmiyor bir ucundan bşalsam gerisi gelcek ama ne bilim işte... handan abla sen nasılsın.

Merhaba hanımlar nasılsınız? Epeydir giremedim,okulda çok yoruluyorum bu aralar. Eşimlede aramız açık biraz...:44: Pek keyfim yok anlayacağınız...

Merhaba hanımlar nasılsınız? Epeydir giremedim,okulda çok yoruluyorum bu aralar. Eşimlede aramız açık biraz...:44: Pek keyfim yok anlayacağınız...

merhaba derinciğim yoğunluk hepimizde var canım. bende 23 nisan için benim miniklere program hazırlıyorum. hareketleri yapmakta çok zorlanıyorlar ama olacak inşallah.
hayırdır canım eşinle aranız neden açık? özel değise

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum. handancığım nihayet geldi güneşli günler.

Selam nilgüncüm nasılsınnnn havada düzeldi şükür am burada kapadı şmdi yağmur geliyormuşş

günaydınnn:)

herkes nasıl?? kimseler yok...

lilyposcum evet haklısın, kariyerimizi zorlayacak asker eşi olmak, ben elimden geleni yapayım da, Allah ne kısmet ederse artık...

Selam canım ne haberr durumlar nasıl iyimi evde varmı bir gelişme

mrb güzel gün dilekleinizi aldım ama bugün bende böle bir karamsarlık var.. bir sürü iş var kalkıp yapasım gelmiyor bir ucundan bşalsam gerisi gelcek ama ne bilim işte... handan abla sen nasılsın.

Serpilcimmmm ne haber canımmm nasıl gidiyor hamilelik sorunsuz geçiyordur inşallah eşin nasıl oldu iyimi ..Bende iyiyim canımsaol biraz grib oldum ama daha iyiyimmm canım

Selamm derincimmm her evde olan sorunlar sıkma canını fazla derim düzelirsiniz yeterki küslük kırgınlıklar yaşanmasın

hayırdır inşallah canm ya, evlilikte olur ara sıra üzme kendini

Selammm ne haber canım ankara nasıl iyimi düzeldimi havalar biraz

teşekkürler handan ablacım iyiyim çalışıyorum, mesai bitse de eve gitsem diye saat sayıyorum
sen nasılsın, geçmiş olsun grip çok fena ben de sürekli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ankarada hava dengesiz malum. kendine iyi bak ablacım valla sen de gelmesen forumda çıt çıkmıyor

Bende daha iyiyim canım kötüydüm ama ilaçlarla filan toparladım resmen bu sene birde çok salgın var herkesler hasta oldu havalarda bir iyi bir kötü gidince hastalıkta kaçınılmaz oluyor..
Ankara öyle ya kışları soğuk oluyorr şimdi daha iyidir herhalde forumdan şikayetçiyim zatenn kimseler yok artık nazar değdiii nazarrr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…