Asker Eşleri

Selam tülaycımmm sende gözükmüyon hiççç sen nasılsın iyimisin canımmm

İyi akşamlarrr canım fatmagülümü seyrediyorsun sendeeee bende onu seyrediyorumm

evet handan ablacım fatmagül gecesi bugün,
ay sinir oldum mukaddes yenge olayına

Aynen canım bende 23 nisan için zeybek oynatıcam benimkilere ama baya yoruyorlar beni. İnşallah iyi bi şeyler çıkacak ortaya.
Eşimide tanıyamıyorum bu aralar, okuldan bi öğretmen arkadaş var bekar.Servise en son ben biniyorum onun yanı boş oluyor bi tek ben de oraya oturuyorum. Benide eşim bindiriyor servise çok erken olduğu için. Başlarda farketmiyordu bile bir haftadır takmış durumda niye sadece onun yanı boş oluyor diye söylendi. 3 gün öncede o arkadaş akşam beni aradı zümre toplantısına imza atmamışsınız diye,onada delirdi bu saatte neden aradı diye. Normalde asllaaaa böyle şeyler yapmazdı, adama taktı...3 gündür evin içi banada onada zindan oldu.Surat yapıyor,bişey yemiyor. Soruyorum derdin ne diye okul değiştir diyor bana...Bilmiyorum ne olacak...

hayırdır inşallah canm ya, evlilikte olur ara sıra üzme kendini
Yazdım canım yukarıda...İlk defa böyle bişey yaşıyoruz dağıldım baya...

Selam tülaycımmm sende gözükmüyon hiççç sen nasılsın iyimisin canımmm

İyi akşamlarrr canım fatmagülümü seyrediyorsun sendeeee bende onu seyrediyorumm
Bendeeee

canım bazen benim eşim de takar böyle şeylere. ben de yanımda sürekli çalışan bi arkadaşım var bekar çocuk ama çok efendidir, aynı dönem işe girdik hep aynı dairede çalıştığımız için de yapacak bişey yok. benimki de kıskanır senin eşinin yerinde olsa her gün görse. erkek yanına oturma diyo zaten ben de servisle gidiyorum işe nolcaksa işte, asker milleti neyi kıskancakları belli olmuyo.
serviste aranın iyi olduğu biri var mı canım bayanlardan yaşı daha ileri olanlardan. o otursa hani senin oturduğun yere, ya da sana yer tutsa başka bi yerden. önde rahatsız oluyorum midem bulanıyo falan desen.:44:

Aynen canım çocuk beni napsın evli barklı kadınım.Art niyetli olsa ben anlamazmıyım.Tek benimki değilmiş yani böyle yapan....neden böyle yapıyor anlamıyorum. Hiç olmazdı böyle... Uzattı büyüttü...Üstelik çocukta benim zümrem yani o da 1.sınıf okutuyor. İllaki konuşuyoruz,muhabbet ediyoruz. Dün servise bindim eşim mesaj attı,o adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyor bu işi ya sen çöz ya da ben çözmeyi biliyorum diye. Ne olduğumu şaşırdım. Diğer bayanlarada nasıl denirki canım zaten okul dedikodu makinası,söylersem ve o hocanın kulağına giderse çok ayıp olur.

yok canım çocukta bişe olduğundan değil zaten, yanımızda erkek oturunca kıskanıyolar işte. üzme kendini. benim eşim de iş yerime geldi geçen hafta ilk defa. kestirmiş bi memuru gözüne, ki adam benim astım konumunda hem de benden 10 yaş yaşlı, benim gözüm tutmadı o herifi diyo. ortada hiç bişe yokken kıskanacak birini bulmuş işte sen de kocanı nazla, haksız olduğunu söyledikçe daha çok kızarlar. durumu güzelce anlatmışsındır zaten, başka yer kalmadığına göre napacaksın ki. bayanlardan samimi olduğun varsa işte başka bi bahaneyle söyleyebilirsin canım. bana yer tutar mısınız işte orda rahat değilim, ne biliym orası soğuk üşüyorum, koltuk bozuk falan diye bişeyler uydursan...yoksa eşin karışırsa iş büyür.

İş stresinden bize yükleniyorlar heralde...Benimkide normalde aramızda mesafe olurdu ben binerdim o girerdi içeriye.Şimdi servisin kapısının önünden gitmiyor. Servis şöförü bile farketmiş HOCA SENİN KOCA BU ARALAR SERVİSE PEK YAKIN BEKLİYİİİiiR diyor Anlattım ben canım kendide diyor senle ilgili değil o adama sinir oluyorum bi şeyler var onda diyor. Kuruntu yapıyosun dedim küstü. 3 gündür yaptığım yemeği bile yemiyor beyefendi Servisciye diycem ilk beni al diye. Yarım saat daha erken uyancam artık. Yapılcak bişey yok...

Selam nilgüncüm nasılsınnnn havada düzeldi şükür am burada kapadı şmdi yağmur geliyormuşş

handancığım merhaba, iyilik canım. bu aralar benim minkleri çalıştırıyorum. çalıştırıcıyı velilerimin bütçesi kaldırmıyor malesef. bende öğrencilerim bayramda mahsun kalmasın diye kendim çalıştırıyorum. ama eve geldiğimde yorgunluktan gözümü açamıyorum. onlar için herşeye değer ama
evet canım burda da havalar günlük güneşlikti demek yağmur geliyor. bahar baharlığını yapacak. kar olmasında handancığım

geçmiş olsun canım, grip herkesi kırdı geçirdi. bu seneki de" keçi gribi " kendine çok iyi bak canımhandancığım ebru ile msn de konuşuyor musun ? artık oda uğramaz oldu. bebiş ile neler yapıyor acaba

hepinize mutlu akşamlar
handan ablam nasılsın

hoşgeldin canım. artık uğramıyorsun , nasılsın ? tayin işiniz ne zaman belli olacak ?

iyi akşamlar hanımlar, dizi saatim başlıyooor

bende famagülcüyümm sonunda kerim söyledi sevdiğini ama fatmagüldeki inatta

derinciğim merhaba , bende öğrencilerime sertap erenerin "rengarenk " şarkısında bir gösteri hazırlıyorum. müzik harika. birde hareketleri öğrenince süper olacak.
eşin ile ilgili meselede kendimi gördüm bende. lilypos aynısını yazmış canım. benim eşimde bu konulara çok takılır canım. demekki hepsi aynı. en iyisi erken binip eşinin sinir olduğu kişinin yanına oturmamak. bir kere takıncada gözleri hiçbir şey görmez.aynı şeyi bende yaşadım. evliliğimizn ilk yıllarında okulumuzdaki erkek öğretmenin arabası ile 3 bayan okula gelip gidiyoruz. eşimde bu durumdan hiç hoşnut değil tabiii . bizde bu konuda çok tartışmıştık. binmemi istemiyordu. bende şimdi arkadaşlara ne söyleyeyim diye idare ediyordum. yazdığın gibi dedikoduya hazır millet. neyseki o yıl tayinimiz başka bir şehire çıktı da durumu kurtardık dilerim eşinle sizde konuşarak bu sorunu çözersiniz. aslında ortada sorunda yok ama bu kıskanç eşler yüzünden küçük şeyler büyüyor

Derincimm maalesef erkekler böyle işte yanında bir erkek oldumu küplere binerler hemen kıskançlık durumları başlar...Artık bu sorunu konuşarak tatlılıkla halletmeye bakın derim aranıza iyice soğukluk girmeden çözün bu durumu...Olmazsa servisçiyle konuş oturduğun yerden rahat edemediğini midenin filan bulandığını söyle başka yer ayarlasın sana ...

Günaydınnn nilgüncümmm hava bozdu maalesef yağmur gelecek dendi bekliyoruz bakalım ne güzeldi bir kaç gündür güneşin yüzünü görmüştük...Şimdi daha iyiyim ama ilaçlarla toparladım artık birde çok salgın haerkesler hasta resmen ..
Ebruyla geçenlerde msn de görüşmüştük iyiyidi oğlandabüyümü zaten 4 aylık filan oldu oda fırsat bulamıyor tabi eskisi gibi alp çok oyalıyor annesini dedim zaten fırsat bulursan gel diye ..

Evet canım rengarek çok iyi olur,hareketli baya iyi düşünmüşsün

Kızlar kahve içelim hadiiiii buyurun

Demekki pek çoğumuz yaşıyoruz bunları. Bizde bu yaz gidicez buradan tayinciyiz. canım bugün konuştum servis şöförüyle ilk beni al dedim. Yarım saat daha erken uyancam artık yapılcak bi şey yok. Normalde yapmıycam bi şey yapıyorum,sırf uzamasın diye. Yoksa bu iş çokk büyüyecekti. Aradım eşimi okuldan gelince ilk beni alıcak servis gözün aydın dedim. Bunu duydu ya eve çiçek yollamış beyefendi....bir haftadır beni üzdü durdu boşu boşuna...

Boşver az uyu huzurun olsun bak nasıl mutlu olmuş enişte hemde çicek yollamış eve ..Neyseki bu sene gidiyorsunuz ordan içiniz daha rahat olur böylelikle

merhabalar bende asker eşiyim.aranıza hoşgeldim.

Merhaba hoş geldinizzz.....

iyi yapmışsın canım, serviste güzel bi yere oturur uyursun boşwer çiçekleri de yolladıysa anlamıştır hatasını seninki. bi daha aranıza böyle soğukluklar girmez inş canm

merhabalar bende asker eşiyim.aranıza hoşgeldim.
Hoş geldin

Boşver az uyu huzurun olsun bak nasıl mutlu olmuş enişte hemde çicek yollamış eve ..Neyseki bu sene gidiyorsunuz ordan içiniz daha rahat olur böylelikle

Merhaba hoş geldinizzz.....

Evet ablacım en azından bi incelik yaptı:44:

iyi yapmışsın canım, serviste güzel bi yere oturur uyursun boşwer çiçekleri de yolladıysa anlamıştır hatasını seninki. bi daha aranıza böyle soğukluklar girmez inş canm
İnşallah canım,evet tekli koltuklara oturcam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…