merhabalar bende asker eşiyim.aranıza hoşgeldim.
Hoş geldin
Evet ablacım en azından bi incelik yaptı:44:
İnşallah canım,evet tekli koltuklara oturcam artık...
aramıza hoş geldin.nasılsın,nerde oturuyorsun
Günaydınnn nilgüncümmm hava bozdu maalesef yağmur gelecek dendi bekliyoruz bakalım ne güzeldi bir kaç gündür güneşin yüzünü görmüştük...Şimdi daha iyiyim ama ilaçlarla toparladım artık birde çok salgın haerkesler hasta resmen ..
Ebruyla geçenlerde msn de görüşmüştük iyiyidi oğlandabüyümü zaten 4 aylık filan oldu oda fırsat bulamıyor tabi eskisi gibi alp çok oyalıyor annesini dedim zaten fırsat bulursan gel diye ..
Kızlar kahve içelim hadiiiii buyurun
Evet canım rengarek çok iyi olur,hareketli baya iyi düşünmüşsün
Demekki pek çoğumuz yaşıyoruz bunları. Bizde bu yaz gidicez buradan tayinciyiz. canım bugün konuştum servis şöförüyle ilk beni al dedim. Yarım saat daha erken uyancam artık yapılcak bi şey yok. Normalde yapmıycam bi şey yapıyorum,sırf uzamasın diye. Yoksa bu iş çokk büyüyecekti. Aradım eşimi okuldan gelince ilk beni alıcak servis gözün aydın dedim. Bunu duydu ya eve çiçek yollamış beyefendi....bir haftadır beni üzdü durdu boşu boşuna...
merhabalar bende asker eşiyim.aranıza hoşgeldim.
Bunu yapmasıda güzel bir davranış ama
Tülaycımm ne haberrrrr nasılsın canım bu sene tayin var demi sizede
merhaba handancığım ebruyu arıyor gözlerimiz canım:44: oğluşuda kocaman olmuş maşallah
ellerine sağlık handancığım bol köpüklü bayılırımmm
derinciğim işin tatlılıkla çözülmesi çok güzel olmuş. dilerim kırgınlıklar yaşamazsınız bir daha
hoşgeldin canım aramızanerede görev yapıyorsunuz?
iyi akşamlar hanımlar, eşim gelmedi bugün yarın nöbetçiymişçok özledim napıcam bilmiyorum:18:
kocişleri yanında olanlar, kıymetini bilin her anın, çok şanslısınız
herkese iyi akşamlaar nasıl gidiyor bakalım...
hamilelik nasıl gitsin abla artık herşey daha zor gün yaklaştıkçada dahada zorlaşıyor. ne bilim en basit bir şeyi bile agır çekimde yapıyorum birazcık gezsem akşama ölü gibi oluyorum. haftaya doktora gitcem hala dönmedi benim bebiş dönmüş olcakmı bakalım 34 hafta oldu hala dönesi yok :))))
eşimde abla ameliyat oldu ama iyileşti denemez sıkıntıları hala devam ediyor nasıl olucak bilmiyorum hayırlısı bakalım
iyi akşamlar ablam,bu yıl nasipse tayinciyiz
iyi akşamlar hanımlar, eşim gelmedi bugün yarın nöbetçiymişçok özledim napıcam bilmiyorum:18:
herkese iyi akşamlaar nasıl gidiyor bakalım...
hamilelik nasıl gitsin abla artık herşey daha zor gün yaklaştıkçada dahada zorlaşıyor. ne bilim en basit bir şeyi bile agır çekimde yapıyorum birazcık gezsem akşama ölü gibi oluyorum. haftaya doktora gitcem hala dönmedi benim bebiş dönmüş olcakmı bakalım 34 hafta oldu hala dönesi yok :))))
eşimde abla ameliyat oldu ama iyileşti denemez sıkıntıları hala devam ediyor nasıl olucak bilmiyorum hayırlısı bakalım
sıra sende derinciğim:90:Ayy canım yaa...Neyse haftaya acısını çıkarırsınız artıkBenimkide yarın nöbetçiymiş. Zaten pek düzelemedik henüz...:44: Ben triplerdeyim şimdi
Mrb kızlar nasılsınız
Canım üzülme , inşallah seninde daima eşinin yanında olacağı günlerin gelecektir. haklısın durumunuz çok zor ama sevdiklerimiz için katlanıyoruz işte
serpilciğim ,dilerim herşey yolunda gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın. eşin içinde geçmiş olsun. vakit buldukça yaz canım
sıra sende derinciğim:90:
Selam hanımlarrrrr herkese iyi akşamlarrrrr nasılsınızzzz kimseler yok bugünnnn
merhaba handancığımmm , bugün yemekli misafirim vardı. çok yoruldum. senden ne haber?
Yarında benim yemekli misafirim var canım. Ne yemekler yaptın sen bu akşam?
merhaba handancığımmm , bugün yemekli misafirim vardı. çok yoruldum. senden ne haber?
Yarında benim yemekli misafirim var canım. Ne yemekler yaptın sen bu akşam?
mrb bayanlar iyi gecelr ne zaman bu topiğe girsem kimseyi bulamıyorum
derinciğim mesajını yeni gördüm. sen şimdi yemekleri bile hazırlamışsındır. yinede menümü yazayım.
tavuklu mercimek çorbası, mantı, sodalı börek, pilav üstü et sote, salata, yoğurtlu közleme kırmızıbiber
tatlı: yaş pasta
derinciğim mesajını yeni gördüm. sen şimdi yemekleri bile hazırlamışsındır. yinede menümü yazayım.
tavuklu mercimek çorbası, mantı, sodalı börek, pilav üstü et sote, salata, yoğurtlu közleme kırmızıbiber
tatlı: yaş pasta
Selam nilgüncümmmbe iyyiyim canım sen nasılsınnn yoruldun demi misafirler olunca hamaratsın ama döktürmüşsündür sen yine
Selam derincimmm kolay gelsin sanada
Merhaba hafta sonu olunca pek kimseler olmuyor burada
Offfffff menü süper vallla orada olup yemek gerekirmişşş
Evet canım bitti yemekler yendi misafirlerim gitti bileMenüde gayet güzelmiş ellerine sağlık...
Merhaba Handan abla,gitti misafirler yorucuydu ama güzel bi akşamdı. Yarın okul var hafta sonu ne çabuk geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?