Asker Eşleri

merhaba handancığım ebruyu arıyor gözlerimiz canım:44: oğluşuda kocaman olmuş maşallah

Kızlar kahve içelim hadiiiii buyurun

ellerine sağlık handancığım bol köpüklü bayılırımmm

derinciğim işin tatlılıkla çözülmesi çok güzel olmuş. dilerim kırgınlıklar yaşamazsınız bir daha

merhabalar bende asker eşiyim.aranıza hoşgeldim.

hoşgeldin canım aramıza nerede görev yapıyorsunuz?

iyi akşamlar hanımlar, eşim gelmedi bugün yarın nöbetçiymiş çok özledim napıcam bilmiyorum:18:

kocişleri yanında olanlar, kıymetini bilin her anın, çok şanslısınız

herkese iyi akşamlaar nasıl gidiyor bakalım...
hamilelik nasıl gitsin abla artık herşey daha zor gün yaklaştıkçada dahada zorlaşıyor. ne bilim en basit bir şeyi bile agır çekimde yapıyorum birazcık gezsem akşama ölü gibi oluyorum. haftaya doktora gitcem hala dönmedi benim bebiş dönmüş olcakmı bakalım 34 hafta oldu hala dönesi yok :))))
eşimde abla ameliyat oldu ama iyileşti denemez sıkıntıları hala devam ediyor nasıl olucak bilmiyorum hayırlısı bakalım

İiyi akşamlar nilgüncümmm büyümüş oğlu maşallah uğraşıp duruyorum diyodu ebru çok ta fırsat bulamıyor herhalde gelemiyor buraya ..Afiyet olsun canımm bol köpüklüyaptım zatennnn ..

iyi akşamlar hanımlar, eşim gelmedi bugün yarın nöbetçiymiş çok özledim napıcam bilmiyorum:18:

İiyi akşamlarrr canımm üzülme ne olur ya haftaya gelir herhalde demi nöbet te olunca gelemedi tabi

Serpilcim nasılsın canımmm az kaldı seninde doğuma normal yaşadıkların ama keratanın dönmeye niyeti yok daha demekki döner annesi merak etme sennn ..Ameliyat olduğunu söylemiştin canım iyileşirmerak etme sen zamn alıcaktır elbette ..Kendine iyi bak serpilcimmm fırsat buldunmu da gel yine

iyi akşamlar ablam,bu yıl nasipse tayinciyiz

İyi akşamlar fıstığımmm nereleri yazdınız inşallah güzel bir yer çıkarda rahat edersiniz

Ayy canım yaa...Neyse haftaya acısını çıkarırsınız artık Benimkide yarın nöbetçiymiş. Zaten pek düzelemedik henüz...:44: Ben triplerdeyim şimdi

Canım üzülme , inşallah seninde daima eşinin yanında olacağı günlerin gelecektir. haklısın durumunuz çok zor ama sevdiklerimiz için katlanıyoruz işte

serpilciğim ,dilerim herşey yolunda gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın. eşin içinde geçmiş olsun. vakit buldukça yaz canım

Ayy canım yaa...Neyse haftaya acısını çıkarırsınız artık Benimkide yarın nöbetçiymiş. Zaten pek düzelemedik henüz...:44: Ben triplerdeyim şimdi
sıra sende derinciğim:90:

Evet canım aynen öyle, gereksiz kıskançlıkları yüzünden 1 haftadır konuşmuyordu benimle. Şimdi her şey onun istediği gibi oldu....Huzurlu uyuycakmış bugün...

Yarında benim yemekli misafirim var canım. Ne yemekler yaptın sen bu akşam?

derinciğim mesajını yeni gördüm. sen şimdi yemekleri bile hazırlamışsındır. yinede menümü yazayım.
tavuklu mercimek çorbası, mantı, sodalı börek, pilav üstü et sote, salata, yoğurtlu közleme kırmızıbiber
tatlı: yaş pasta

merhaba handancığımmm , bugün yemekli misafirim vardı. çok yoruldum. senden ne haber?

Selam nilgüncümmmbe iyyiyim canım sen nasılsınnn yoruldun demi misafirler olunca hamaratsın ama döktürmüşsündür sen yine

Yarında benim yemekli misafirim var canım. Ne yemekler yaptın sen bu akşam?

Selam derincimmm kolay gelsin sanada

mrb bayanlar iyi gecelr ne zaman bu topiğe girsem kimseyi bulamıyorum

Merhaba hafta sonu olunca pek kimseler olmuyor burada

Offfffff menü süper vallla orada olup yemek gerekirmişşş

Evet canım bitti yemekler yendi misafirlerim gitti bile Menüde gayet güzelmiş ellerine sağlık...

Merhaba Handan abla,gitti misafirler yorucuydu ama güzel bi akşamdı. Yarın okul var hafta sonu ne çabuk geçti

Evet canım bitti yemekler yendi misafirlerim gitti bile Menüde gayet güzelmiş ellerine sağlık...

Merhaba Handan abla,gitti misafirler yorucuydu ama güzel bi akşamdı. Yarın okul var hafta sonu ne çabuk geçti

Günaydın derincimmm ne çabuk geçiyor değilmi günler nasıl durumlar iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…