derinciğim mesajını yeni gördüm. sen şimdi yemekleri bile hazırlamışsındır. yinede menümü yazayım.
tavuklu mercimek çorbası, mantı, sodalı börek, pilav üstü et sote, salata, yoğurtlu közleme kırmızıbiber
tatlı: yaş pasta
günaydınlar herkese, iyi bir hafta diliyorum
Günaydın derincimmm ne çabuk geçiyor değilmi günler nasıl durumlar iyidir inşallah
günaydınlar herkese, iyi bir hafta diliyorum
Merhaba ablacım,evet günler çok hızlı...Durumlar iyi çok şükür,ben artık servise ilk binen olduğum için tekli koltuklara oturuyorum,diğer arkadaşlar kendi isteğimle yarım saat erken kalkıp servise ilk binme sempatimi anlayamadılar! Eşim pek keyifli istediği oldu...O yüzden durumlar da düzeldi...
Sağol canım sanada güzel bir hafta olsun,hafta sonu eşin gelecek mi?
Merhaba ablacım,evet günler çok hızlı...Durumlar iyi çok şükür,ben artık servise ilk binen olduğum için tekli koltuklara oturuyorum,diğer arkadaşlar kendi isteğimle yarım saat erken kalkıp servise ilk binme sempatimi anlayamadılar! Eşim pek keyifli istediği oldu...O yüzden durumlar da düzeldi...
Sağol canım sanada güzel bir hafta olsun,hafta sonu eşin gelecek mi?
Bende öyle düşünüp istediğini yaptım ablacım...
Merhaba derincim drumun iyi olmasına sevindim canım tabi farklı gelmiştir şimdi arkadaşlarına ne olduda erken bindi diye şaşırmışlardır tabi..
Aman eşinle iyi olda gerisi zaten gelir canım husursuzluk kötüdür evin içinde ..
Evet canım hiççç hoş olmadı küs gibi,eşimin tripleri yormuştu beni allahtan çözdük olayı. inşallah gelir eşin,senin eşin duramaz bi yolunu bulur gelir cicimcanım sorunu çözmene çok sevindim, insanın eşiyle arası kötü olunca dünya batsa umrunda olmuyor valla. eşimn denetlemeleri var haftasonu gelir mi bilmiyorum ama bi iş sınavına gireceğim ctesi günü sınava götürmeye gelmesi lazım. inş izin verirler.
canım sorunu çözmene çok sevindim, insanın eşiyle arası kötü olunca dünya batsa umrunda olmuyor valla. eşimn denetlemeleri var haftasonu gelir mi bilmiyorum ama bi iş sınavına gireceğim ctesi günü sınava götürmeye gelmesi lazım. inş izin verirler.
off yemeklerin sabah sabah iştahımı açtı
tavuklu mercimek çorbası ilk kez duydum
tarifini paylaşırsan çok sevinirim
iyi akşamlar hanımlar,
eşim bugün hiç aramadı denetlemesi var, dün geceden beri haber almıyorumarıyorum açmıyor.
dün biraz da kızdırmıştı beni aramadıkça kafamda kuruyorum iyice.
üzülme canım , mutlaka arayamamıştır. askeri hattan mı arıyorsun? cepten arıyorsan belki cep telefonunu da yanına almamıştır.dilerim en kısa sürede sesini duyarsın
cepten arıyodum canım. sonra aradı ben saçımı kurutuyodum duymadım telefonu, bütün gün bekledim tam arayacak saati buldu. niye açmıyorsun diye fırça yedim bi de. günün stresini benden çıkardı anlayacağınız. neyse düşünmicem artık atlatsın da denetlemelerini bulaşmıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?