Asker Eşleri

off yemeklerin sabah sabah iştahımı açtı
tavuklu mercimek çorbası ilk kez duydum
tarifini paylaşırsan çok sevinirim

Günaydın derincimmm ne çabuk geçiyor değilmi günler nasıl durumlar iyidir inşallah

Merhaba ablacım,evet günler çok hızlı...Durumlar iyi çok şükür,ben artık servise ilk binen olduğum için tekli koltuklara oturuyorum,diğer arkadaşlar kendi isteğimle yarım saat erken kalkıp servise ilk binme sempatimi anlayamadılar! Eşim pek keyifli istediği oldu...O yüzden durumlar da düzeldi...

günaydınlar herkese, iyi bir hafta diliyorum

Sağol canım sanada güzel bir hafta olsun,hafta sonu eşin gelecek mi?

Merhaba derincim drumun iyi olmasına sevindim canım tabi farklı gelmiştir şimdi arkadaşlarına ne olduda erken bindi diye şaşırmışlardır tabi..
Aman eşinle iyi olda gerisi zaten gelir canım husursuzluk kötüdür evin içinde ..

canım sorunu çözmene çok sevindim, insanın eşiyle arası kötü olunca dünya batsa umrunda olmuyor valla. eşimn denetlemeleri var haftasonu gelir mi bilmiyorum ama bi iş sınavına gireceğim ctesi günü sınava götürmeye gelmesi lazım. inş izin verirler.

Bende öyle düşünüp istediğini yaptım ablacım...

Evet canım hiççç hoş olmadı küs gibi,eşimin tripleri yormuştu beni allahtan çözdük olayı. inşallah gelir eşin,senin eşin duramaz bi yolunu bulur gelir cicim

derinciğim meseleyi böylelikle tatlıya bağladınız neyseki

dilerim işler yolunda gider de eşine izin verirler canım.denetlemelerde bizim eşlerde gece yarıları eve geliyorlar

off yemeklerin sabah sabah iştahımı açtı
tavuklu mercimek çorbası ilk kez duydum
tarifini paylaşırsan çok sevinirim

pelincan kusura bakma mesajını şimdi gördüm tarifi vereyim canım
önce mercimeği yıkayıp , tavuk budu (daha lezzetli oluyor but) ile düdüklü tencereye alıyorum. soğanını küçük küçük doğruyorum. baharat ve tuzunuda koyup tencerenin ağzını kapatıyorum. kısık ateşte 50 dk mercimekler dağılana kadar pişiriyorum. daha sonrasında tavukları içinden alıp minik doğruyorum. çorbaya yeniden karıştırıyorum.ocağın altını açıp çorba kaynarken 1 kaşık sıvı yağ, 1 kaşık tereyağın içine biber salçası , nane ve pul biber ile sos hazırlıyorum. çorbanın üzerine döküyorum. bol limon ile servis yapıyorum çok lezzetli oluyor

merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar,

eşim bugün hiç aramadı denetlemesi var, dün geceden beri haber almıyorum arıyorum açmıyor.
dün biraz da kızdırmıştı beni aramadıkça kafamda kuruyorum iyice.

iyi akşamlar hanımlar,

eşim bugün hiç aramadı denetlemesi var, dün geceden beri haber almıyorum arıyorum açmıyor.
dün biraz da kızdırmıştı beni aramadıkça kafamda kuruyorum iyice.

üzülme canım , mutlaka arayamamıştır. askeri hattan mı arıyorsun? cepten arıyorsan belki cep telefonunu da yanına almamıştır.dilerim en kısa sürede sesini duyarsın

üzülme canım , mutlaka arayamamıştır. askeri hattan mı arıyorsun? cepten arıyorsan belki cep telefonunu da yanına almamıştır.dilerim en kısa sürede sesini duyarsın

cepten arıyodum canım. sonra aradı ben saçımı kurutuyodum duymadım telefonu, bütün gün bekledim tam arayacak saati buldu. niye açmıyorsun diye fırça yedim bi de. günün stresini benden çıkardı anlayacağınız. neyse düşünmicem artık atlatsın da denetlemelerini bulaşmıyorum hiç

günün ilk günaydını benden olsun
GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
içinize neşe dolsun
tayinlerin açıklanmasına az kaldı

evet canım malesef zaten işleri çok stresli birde denetlemelerde 2 kat daha artıyor stresleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…